עוד כמה מילים על NBA
אז ככה- קודם כל בקשר לקינגס- פשוט רציתי להוסיף לחתימה שלי איזה סמיילי, אבל אז ראיתי מנגד עייני- כתר וגולגולת. מה כאוהד לייקרס אני אמור לחשוב? מייד קפצתי על ההזדמנות וחיברתי אותם. זה אולי לא יפה לבקש מוות אבל זה דיי בצחוק. היי, זה פשוט היה מול העיינים שלי, הפיתוי... איך אפשר לא לעמוד בו? בכל אופן, סלח לי שאני אוהד לייקרס ואנחנו הורגים את הכדוסל. אני לא מאותם אוהדים שאוהדים את החזקים. אני אוהד מכבי תל אביב בכדורגל ! את הלייקרס אני אוהד כבר שנים, מאז שאני רואה NBA, וזה היה כשג´ורדן היה בשיאו. לך אולי לא עושה דבר היום לראות בוסטון- לייקרס, אך לי, כאוהד, זה עושה משהו. אני בהחלט מתפלל שאנחנו ננצח (ונשחט אותם , אם אפשר). אז נכון אולי העבר קצת נמחק, אך ההווה טוב מתמיד. אולי לייקרס בסוף תמיד לוקחים אבל יש המון קבוצות טובות. דאלאס, סקרמנטו, סן אנטוניו, ג´רזי, אורלנדו, פורטלנד ועוד. בקשר לבולס, קליפרס, אינדיאנה וניקס: אני אוהד נבא (יותר מבייסבול...) ותאמין לי אני נהנה פשוט לראות כל קבוצה שם. זה הגדולה של הנבא- אטרקטיביות, לא משנה איפה. בבולס יש את הרוקי ג´יי, בקליפרס את אנדרה מילר המצויין, בניקס יש יוסטון וספריוול (תמיד מדהים מחדש לראות בזבוז כזה של כסף...) ובאינדיאנה יש את אוניל הקטן והמשתפר, בגולדן סטייט יש את ריצ´ארדסון, MR SLAM DUNK, ו אנטוואן ג´יימיסון, בממפיס יש גאסול ווויליאמס, במיאמי יש את.. המממ... מי יש להם, באמת? פט ריילי, בעיקר... וכל זה אטרקטיבי כי יש ה-ת-ק-פ-ה!! אז, אוהד NBA יקר, אל תגיד לי שהNBA במצב עגום כי זה לא כך... אבל, מצד שני, אני אוהד לייקרס אז הכל נראה ורוד ...