.

שלומיתת

New member
נכון.

אבל הם גם לא להקת פופ מסחרית. בגלל זה אין פה מקום לחסרות/חסרי עמוד שדרה

kombinaizer

New member
נכון.

אבל בשירים שלהם יש נגיעות פופ ויש גם ראפ (בשיר סינרגיה\צועקים על אהבה). זה ידוע שככל שאתה משלב יותר סגנונות קהל היעד שלך גודל.

adi295

New member
מה הקשר..?

מה, אם את שומעת סינרגיה וזה רוק את לא יכולה לשמוע שום דבר אחר שזה לא רוק? למה? איזה שטויות

shiraz cohen

New member
../images/Emo4.gif

אני לא כל כך מסכימה... אני שומעת רק רוק בעיקרון,אבל יש המון אנשים אחרים שמשלבים בין רוק ופופ או רוק והיפ הופ וכו'. יש לי חברה ששומעת גם את אוונסנס וגם את נינט וקרן פלס וכאלה... זה מה שהיא אוהבת. אז למה לא? וכן,בקשר לקטע שאנשים שומעים רק שיר אחד שבמצעד או בגלל שכולם שומעים,זה באמת נפוץ. אני מכירה המון כאלה... ויש לי גם חברות כאלה. אבל לפי דעתי,שישמעו מה שהם רוצים ושיעשו מה שהם רוצים. את תהני עם המוזיקה שאת שומעת,והם עם שלהם... טיפה חפרתי.

TzlilSimple

New member
לא חפרת

ואלה ששומעים שיר אחד אני חושבת שהם שומעים שיר אחד של להקה מסויימת כי רק לשיר הזה הם מצליחים להתחבר. למשל, יש שיר אחד של לינדזי לוהאן שאני באמת שונאת את הסגנון שלה ולא מתחברת אליו אבל לשיר הזה אני כן מתחברת וזה רק שיר אחד!!

שלומיתת

New member
נכון

אבל את לא תתחילי לרדוף אחרי לינדזי לוהאן ולעשות ת'צמך מעריצה שרופה שלה נכון?

אפשר להצטרף לחגיגה??

אז ככה, קודם כל מה שיש לי לומר זה. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מצטער הייתי חייב לתת את מנת הצחוק היומית שלי, כל היום הייתי בדיכי ולא היה לי זמן לצחוק
אז ככה: אני שומע, סינרגיה, ווסטלייף, בקסטריט בויז, טאטו, גוד שארלוט, לינקין, אוונסנאנס, ניו פאונד גלורי, אמיר פיי גוטמן, פידר, ניקלבק, דיסטארבד, להקת בצפר, יוסלס איי די, ידקור, מירי מסיקה, נינט טייב, עופרה חזה ז"ל, מייקל ג'קסון, סטיבי וונדר, מאיה בוסקילה, עמית צח, ועוד ועוד ועוד... וכפי שאפשר לראות, אני שומע רוק, סופט רוק, פאנק, מטאל, פופ, וקצת מיזרחי קליל שמביאות להן מאיה ומירי. וכמובן מוזיקה בסגנון הייחודי לנו הישראלים כמו נינט עופרה ועמית צח... ואני מסתדר עם כל הסגנונות האלה. זה הכל עניין של טעם.. אני אפילו מאוד מאוד לשמוע מוזיקה אירית [סלטיק מיוזיק]. הכל עניין של טעם אישי...יש כאלה שיכולים לשמוע רק סגנון אחד ויש כאלה מגוונים. עכשיו אני חייב לצחוק עוד קצת..סורי.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שלומיתת

New member
אתה בנאדם מיוחד

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח.

TzlilSimple

New member
ואני ויוני שומעים כמעט את אותה

מוזיקה
אני שומעת ווסטלייף, סינרגיה, מיי כמיקל רומנס, גוד שארלוט, קלי קלארקסון, סימפל פלאן, 30 סקונדס טו מארס, לוסטפרופטס, בריאן מקפאדן, ניקל באק, פרמור, אוונסנס בקטנה, פול אאוט בוי, טרי דורס דאון, הינדר, מאריה קארי, הקורז, הראל מויאל, דלתה גודרם, נטלי אימברוליה ובקטנה נינט טייב. מה תגידו על זה?

בת אלי91

New member
במקרה הזה..

אני חייבת להגיד שאת צודקת:) מצד אחד סגנון מוזיקה של בנאדם הוא בסה''כ אינדיבדואלי וכל אחד יכול לשמוע מה שבאלו, אבל מצד שני הגיוני שאם אתה שומע סינרגיה,מטאליקה,נירוונה וכו', לא ממש תאהב את רוני,מאיה בוסקילה ואת סגנון הפופ המודרני. אבל שוב, בימינו אי אפשר ממש לדעת מה הולך עם האנשיםXDD

למעלה