.

timon12

New member
אני חושב ממש שונה כאן.

אני אוהב כל מה שיש לו קצב, מה שיש לו מילים, נורמאליות , לחן טוב, (שנוצר מכלים אמיתיים) אמן מוערך (ששר באמת בהופעות, שכותב\מלחין) הכל תלוי למה אתם מתחברים באותו הרגע. להפך, להעשיר את עצמך בסגנונות מוזיקליים שונים , זה אחלה, השאלה למה אתם מתחברים:)

timon12

New member
לא, הם לדוגמא, לא נחשבים כמוערכים

בעיניי! כי הם לא כותבים, לא מלחינים, רק באים נמצאים על הבמה, עושים כאילו הם שרים ויורדים.

סינטטית

New member
זה לא אנשים ששומעים "סינרגיה"

זה אנשים ששומעים "להיטים", אנשים בלי טעם מוזיקלי ששומעים כל מה שמכניסים להם לאוזניים דרך הרדיו וערוצי המוזיקה... אז אולי הם קצת נתפסים על סינרגיה יותר כי יש לסינרגיה ייצוג מכובד במדיה הזו, של כמה וכמה שירים [מוצלחים], אז הם אומרים שהם "אוהבים את סינרגיה", אבל בעצם הם לא מכירים את סינרגיה מעבר, אז הם לא ממש יכולים להגיד את זה.

timon12

New member
נכון, למעשה אצלהם כשסינרגיה ירדו

ממקום ראשון במצעד הם גם ירדו ממקום ראשון בפלייליסט הביתי שלהם... צודקת לגמרי עם מה שאמרת

vered151

New member
נכון...

זה בדיוק מה שאני אומרת לאחת החברות שלי כל הזמן שתפסיק להיות ילדת להיטים

שלומצ אני איתך../images/Emo13.gif

גם אני לא רואה איך מצד אחד אפשר להיות מעריץ (בדגש על מעריץ) של סינרגיה מצד אחד ושל גייזבויז מצד שני... אין לי בעיה עם יוצרים כמו קרן פלס ואפילו נינט שעוד כותבת בעצמה מידי פעם... יש לי בעיה עם כאלה כמו גייזבויז שאפילו לשיר בלייב לא עושים נראה לי... ומתמקדים במראה במקום במוזיקה...

אין קשר ישיר

אני אוהבת רוק ומטאל ואת כריסטינה אגילרה. מה זה אומר, שאני פאקצה בפוטנצייה? פריקית שלא שלמה עם עצמי? לאלו שבינינו שבאמת יודעים מה הם אוהבים, שיהיה להם בכיף גם אם זה הכי סותר בעולם, כל עוד זה נועם להם אז מה רע? לגבי אנשים חסרי עמוד שדרה שאין להם טעם משלהם והולכים אחרי גלגל"צ, שיהיה להם בסבבה. עוד מעט סינרגיה יצאו מהפלייליסט, ואז יהיה לכולנו קצת שקט מהם.

שלומיתת

New member
לא..

זה אומר שיש לך טעם מגוון במוזיקה אני מדברת על סוג שונה של אנשים שימי לב לתגובות

מכושפת15

New member
אמ

הבנתי למה את מתכוונת. וגם אני לא ממש אהבתי בהתחלה את הרעיון שפתאום מציפים את הפורום ילדים שהרגע שמעו "אשם" ברדיו וכבר סוגדים ללהקה. לא שזה רע, פשוט את, אני והרבה אנשים אחרים פה בפורום ובכלל, באמת מתחברים למוזיקה ומעריכים את סינרגיה, ככה שזה נראה לנו קצת מוזר העיניין הזה. מה שכן, תראי את ההבדל ביניהם לאחרים. ברגע שהלהקה מובילה במצעדים, הם איתם. במקרה והם ירדו קצת מהכותרות, הם ישכחו מהם. אבל אחרים ימשיכו לשמוע ולאהוב סינרגיה בלי קשר לאופנה החולפת.

XxXSynergitXxX

New member
צודקת .. :]

כמו החברות שלי , שרובן מכירות את "אשם" למשל , אבל אם אני שואלת אחת מהן על עוד שירים , הן פשוט לא מכירות .. אבל בתאכלס, כל אחד יכול להעריץ מי שהוא רוצה , בלי שום קשר לסגנונות .. אני יכולה להעיד.. אני לא אוהבת למשל את הילארי דאף בשירה שלה , אמנם שיר אחד שלה ,אני דווקא כן אוהבת , וזה לא הופך אותי למעריצה שלה , (לפחות לא במוזיקה..) , ואם אני אוהבת רוק , ואני אוהבת גם את מוש בן ארי , זה אומר שאני לא יכולה ? ברור שכן , אחרי הכל , זה הטעם שלי , ואני אחליט לעצמי מה אני רוצה לשמוע. וכל הקטע הזה שפאקצות וערסים אוהבים חלק ממש ממש קטן בשירים של סינרגיה , זה רק בגלל הזרם . רק בגלל שבאמת אני יכולה להגיד שמשמעים את סינרגיה ב24 , ובטח עכשיו בפרסומת של סלקום , מה שהכי מצחיק , זה שכשהייתי בהופעה בכרמיאל , עמדו לידי שתי פרחות ושרו רק את הפזמון של "אשם" בניגוד אליי , שידעתי את כל המילים לשירים (ולא , זו לא התגאוותנות .) אח"כ שצעקתי להם , לסינרגיה כמובן , הפרחות הקטנות האלה שואלות אותי "מי אלה ? מי זה הופמן (כי צעקתי הופמן, ולא רון ) ומי זה גפן ? , ומי זה בנואה ? " . אני בעצם מנסה להעביר שכל האנשים כמעט , חושבים שהם שומעים מוזיקה איכותית , מה שלא נכון לפי דעתם של אחרים . אז בקיצור , תנו לשמוע מה שרוצים , מבלי להתחשבן D:

אני חולקת עליך../images/Emo13.gif

יש אנשים ששומעים כמה סגנונות, רוק, פופ, ראפ וכל שאר הירקות. ביניהם שומעים סינרגיה, רוני סופרסטאר, מטאליקה וטראנסים. מה זה משנה? אם הם אוהבים כמה סגנונות שיהיה להם בכייף. אני שומעת סינרגיה ושומעת עוד המון להקות/זמרים שלא משתייכים לקטגוריית 'רוק'. זה לא חייב ללכת באותו קו.

למעלה