צודקת .. :]
כמו החברות שלי , שרובן מכירות את "אשם" למשל , אבל אם אני שואלת אחת מהן על עוד שירים , הן פשוט לא מכירות .. אבל בתאכלס, כל אחד יכול להעריץ מי שהוא רוצה , בלי שום קשר לסגנונות .. אני יכולה להעיד.. אני לא אוהבת למשל את הילארי דאף בשירה שלה , אמנם שיר אחד שלה ,אני דווקא כן אוהבת , וזה לא הופך אותי למעריצה שלה , (לפחות לא במוזיקה..) , ואם אני אוהבת רוק , ואני אוהבת גם את מוש בן ארי , זה אומר שאני לא יכולה ? ברור שכן , אחרי הכל , זה הטעם שלי , ואני אחליט לעצמי מה אני רוצה לשמוע. וכל הקטע הזה שפאקצות וערסים אוהבים חלק ממש ממש קטן בשירים של סינרגיה , זה רק בגלל הזרם . רק בגלל שבאמת אני יכולה להגיד שמשמעים את סינרגיה ב24 , ובטח עכשיו בפרסומת של סלקום , מה שהכי מצחיק , זה שכשהייתי בהופעה בכרמיאל , עמדו לידי שתי פרחות ושרו רק את הפזמון של "אשם" בניגוד אליי , שידעתי את כל המילים לשירים (ולא , זו לא התגאוותנות .) אח"כ שצעקתי להם , לסינרגיה כמובן , הפרחות הקטנות האלה שואלות אותי "מי אלה ? מי זה הופמן (כי צעקתי הופמן, ולא רון ) ומי זה גפן ? , ומי זה בנואה ? " . אני בעצם מנסה להעביר שכל האנשים כמעט , חושבים שהם שומעים מוזיקה איכותית , מה שלא נכון לפי דעתם של אחרים . אז בקיצור , תנו לשמוע מה שרוצים , מבלי להתחשבן D: