.

כמו שאני נתתי דוגמא

חברה שלי שומעת טראנסים אבל אוהבת מאוד את סינרגיה (ולא שתיים וחצי שירים) והיא בשבילי מעריצה

ענברוו

New member
מסכימה איתך לגמרי...

אני גם שומעת כמה סיגנונות של מוסיקה אני לא מבינה למה צריך ללכת באותו קו של רוק.? אני שומעת גםפופ ורוק וכו' וזה הכי כיף שאתה שומע עוד סיגנונות ולא רק סיגנון אחד.. מה שכן אני לא מבינה וגם מצחיק אותי באיזה שהו אופן זה את הפרחות והערסים שפתאום שומעים רוק ופתאום אוהבים אתזה אבל לכו תיתוכחו הם רואים שסינרגיה עכשיו על הגובה אז הם רוצים גם להיות בפנים.. קיצר שכל אחד ישמע את מה שהוא באמת אוהב ולא ילך לפי מה שאחרים אוהבים או לפי מה שעכשיו הכיי שומעים בגלגלץ.. שבת שלומלוםם

שלומיתת

New member
כמו שכבר כתבתי

אין לי בעיה עם אנשים שיש להם טעם מגוון במוזיקה,יש לי בעיה עם אנשים שאין להם טעם במוזיקה.. אנשים שהולכים עם הזרם בלי עמוד שדרה בכלל..

vered151

New member
אהמ...

אותם פאקצות וערסים ששומעים סינרגיה רק בגלל שהם פופולריים כרגע שומעים בעיקר את הסינגלים משמע תראי זה אני, עד אלייך שהם די אקוסטיים. יש הבדל בין השירים האלו לבין השירים של רוני וכ'ו אבל האנשים האלה כנראה לא מרגישים בהבדל. זה ישמע לך הרבה יותר מוזר על אנשים ששומעים רוק כבד ומטאל ומצד שני רוני, נכון?

Lost Lullaby

New member
מה הבעיה שלאנשים יהיה טעם מגוון?

אמרו פה בשרשור שזה כי יש כאלו שנדבקים לכל להיט וזה גם נכון אבל בכל זאת יש אנשים עם טעם מגוון אני אישית נהנית מרוק ופופ, בינהם שירים חסרי משמעות של בריטני אבריל ושות'... אז מה? כיף לי לשמוע את זה כי זה מקפיץ. מוזיקה של אמנים אחרים לא סתם עוברת לי בין האזניים אלא משאירה גם משמעות, זה לא אומר שאני לא יכולה לשמוע שירים אחרים

Aviad1987

New member
סינרגיה היא לא להקת רוק

זה כמו להגיד שפינק פלויד היא להקת בריטפופ.

למעלה