.

ממש שטויות ../images/Emo4.gif

ומה הופך את דניאל זילברשטיין לזבל? זה שאת לא מתחברת לשירים שלו? לדעתי יש לו כמה שירים מאוד טובים, ואני יכולה להגיד לך שלפחות לי יש טעם מאוד מגוון במוזיקה. אני אוהבת להקות רוק כמו סינרגיה ולינקין פארק, אבל במקביל שומעת גם ווסטלייף (וכן, זה הבדל עצום. אל תתרצו את זה רק כי גם אתם במקרה שומעים
[מה שמזכיר לי - למה אתם לא בפורום גם?
]). בנוסף אני שומעת גם ישראלי ואפילו קצת מזרחית. יש גם כמה שירי היפ הופ או ראפ שאני אוהבת. שום סגנון מוזיקה לא אמור לסתור סגנון אחר. כל אחד והטעם שלו.

TzlilSimple

New member
זה ממש אבל ממש לא מוזר!

יש אנשים שמתחברים לסגנון מוזיקה אחד, ויש אנשים שמתחברים לכמה סגנונות מוזיקה. במקרה הזה, אני מתחברת לכמה סגנונות מוזיקה.

TzlilSimple

New member
אגב,

אם זה גם נוגע לסגנון מראה אז החברים והסובבים אותי מחשיבים אותי לפריקית או אימואית מה שלא יהיה ובכל זאת, אני שומעת גם פופ!!

נוו טוב..

גם אני לא מקובעת על סגנון אחד ולהקה אחת אני שומעת שיר מתאהבת שומעת אותו עוד פעם וזה לא חייב להיות רוק

טוב תראו משו

חברה שלי בקטע נ ורא חזק של טראנסים אני באה אלייה מה אני רואה??? שירים של סינרגיה במחשב והיא שומעת אותם ומכירכה אותם נו מה תגידו על זה????

שלומיתת

New member
שאלה מאיפה זה בא לה

אם זה בא לה בגלל שהיא שמעה אותם בגלגלצ והתלהבה מהשניים וחצי שירים שהיו שם אז זה רע אבל אם היא שומעת מעבר לשירים האלה ובאמת אוהבת את זה אז אין לי בעיה

לא לא לא

שלא תביני זה בא ממני מההשפעה שלי עליה וכנראה ההשפעה הייתה חזקה והיא מחבבת אותם והייתה אמורה לבוא איתי להופעה אבל לא הסתדר לה

בואי נגיד ש...

היא לא שרופה עלייהם כמוני וכמוך וכמו כולם פה אבל לשמוע אותם (ולא שניים וחצי שירים ) כן היא בהחלט שומעת!!!

מיטלס1

New member
האמת...

שאני התחלתי לשמוע סינרגיה רק בחודשים האחרונים כשבאה להם הפריצה הגדולה. אבל אני יכולה להגיד לך בוודאות שהתחלתי לשמוע אותם בגלל שחורשים עליהם ברדיו, אלא התחלתי לשמוע אותם משום שבעיניי הם להקה פשוט מדהימה!!!

שלומיתת

New member
לא נכון

זה שהם לא שגרתיים לא אומר שהם לא נכללים תחת הכותרת של להקת רוק

ענברוו

New member
הם באיזה שהו אופן כן..

להקת רוק אבל יש להם שירים שלפעמים לא מרגישים את זה.. אבל עדין זה לא משנה רוק לא רוק העיקר זה שהם עושים מוסיקה טובה ואנחנו אוהבים אותם..

למעלה