.

שלומיתת

New member
.

אפשר להבין משהו?? יש פה אנשים מאוד מוזרים פשוט. אני מנסה שעות להבין איך אפשר להסדתר בשילובי מוזיקה כאלה מוזרים,ולא מצליח לי. מישו יכול להסביר לי בשפה פשוטה איך שומעים מצד אחד סינרגיה,ומצד שני דניאל זילברשטיין,גייבויז,נינט טייב ועוד?! מישו פה עדין לא הבין שסינרגיה זאת להקת רוק?? אז בוקר טוב,תתעוררו!!

מה הבעיה עם זה?

זה לא כזה הזוי שמישהו שומע כמה סגנונות מוזיקה שונים... זה לא אמור לסתור אחד את השני.

שלומיתת

New member
בד"כ

כשבנאדם שומע סוג מוזיקה מסוים,הוא ממשיך באותו קו.. אין לי בעיה עם זה שאנשים שומעים מוזיקה שונה אני חותרת פה למשו מאוד מסוים. אהמ פאקצות ששומעות סינרגיה רק בגלל שהם בגלגלצ והם פופולריים אהמ.

סמיילי8

New member
זה כן.

זה כמו שאתה תתלבש יום אחד כמו פריק או משו ויום אחד כמו פאקצה.. .זה ממש סותר

TzlilSimple

New member
אנחנו שומעות ווסטלייף../images/Emo99.gif

ולהקת רוק זה ממש לא מוזר

מיטלס1

New member
טוב תקשיבו...

לדעתי החלוקה הזאת של רוק/פופ/מזרחית וכו וכו וכו.... לא הכי הוגנת, כי בסופו של דבר כל אחד שומע ואוהב מה שנעים לו באוזן אז כן יכולים להיווצר מקרים שאנשים ישמעו גם סינרגיה וגם ווסטלייף - כמוני, למרות ששתי הלהקות משתייכות לשני ז'אנרים שונים במוסיקה ועדיין העיניי שתי הלהקות האלו מדהימות בעיניי. לגבי זה שכיום גם הערסים והפרחות שומעים סינרגיה - טוב עם זה אין הרבה מה לעשות כי ככה זה שחורשים על סינרגיה בגלגל"צ ובערוץ 24. אבל אם תחשבו על זה רגע זה דווקא טוב כי אם ערסים שכל כך שונאים "פריקים" ומוסיקת רוק שומעים פתאום סינרגיה אז זה סימן שסינרגיה באמת הצליחו לחדור ללב של כולם - דבר שהוא מעולה ללהקה. תחשבו על זה קצת...

סמיילי8

New member
אני איתך לג-מ-ר-י-!

תקשיבו.. בכללי- לא רק את נתקלת בתופעה המעצבנת\מוזרה הזו שאנשים שאהבו דניאל זילברשטיין וכל הזבל הזה פתאום שומעים סינרגיה... כל הפרחות אצלי בבי"ס שומעות סינרגיה!! את פשוט לא קולטת, זה מוזר. לדעתי, זה בגלל שכוווווווולם שומעים סינרגיה, אז אם לא תשמעי סינרגיה את תהי יוצאת דופן, לא? לחץ חברתי לדעתי, קיצור. פעם ממש אהבתי את סינרגיה כי הם היו מיוחדים, ולא כולם שמעו אותם, לאחרונה התרחקתי כי אני שונאת לעשות מה שכולם עושים ולשמוע מה שכולם שומעים.. ואז חשבתי על זה.. למה שאני אפסיק לשמוע סינרגיה בגלל שכל הפרחות שומעות אותם!? חרא!!!!!!!! אז חזרתי..

שלומיתת

New member
איזה חמודה:)

מסכימה עם ל מילה ומילה שאמרת ובכלל,את שומעת ברי סחרוף אז את שליטע:D את בשבט הרא"ה?P: כבר שכחתי איך זה להיות כזאת קטנהD:

סמיילי8

New member
איזה שבט את!?

שמעי.. חח חוץ מזה,בלי קשר, זה אותו דבר עם נעליים.. היום כולם הולכים אולסטאר\וואנס\קרוקס.. כווווולם: ערסים פריקים פאקצות פרחות... פשוט כולם.. מזל שיש את זה לפחות בצבעים שונים..

יו

הוצאת לי את המילים מהפה :) זה באסה שכולם עכשיו שומעים אותם.. ולא באמת מתחברים למילים והכל, סתם שומעים.. יש המון כאלו..

צודקות

פאק תארו לכן הופעה שיותר מחצי הן פאקצות פרחות ערסים ועוד כאלה אוף איזה סיוט

למעלה