....

כואבבבבבב

לפעמים באמת הציפיות של שני אנשים לא תואמות. טעויות כאלה, כואבות. מאוד כואבות מצ"ב
וירטואלי. זה מה שאני יכול כרגע

משאלה2

New member
היי יניב

צודקים אלה שאמרו שנשיקה ראשונה אחרי שתיה לא אומרת כלום. אני יכולה להעיד על עצמי שכשאני קצת שתויה אני מסוגלת להתנשק כמעט עם כל מה שזז.... (סתם נו, הבנת...) ובאמת בחורה שתויה זה לא סימן לכלום. אבל אם התאהבת בה תעשה את השיקול שלך: אם אתה חושב שזו מעידה והיא תוכל להיות כולה שלך, לך על זה, אל תתיאש, תחזר, אבל אם היא כזו ותעשה לך את זה בכל מקרה או שסתם היא לא ראתה בך שום דבר רציני אז חבל על הזמן. תאמין לי מסתובבות כל כך הרבה בנות יפות ומקסימות שכל מה שהן מחפשות זה קצת אהבה ואתה נשמע לי מקסים אז לך (אם היית אשה הייתי אומרת לך תקנה בגד חדש...מה עושה גבר???) ותמצא את האחת שאולי היא לא בתולה קדושה וראתה כמה גברים בחיים וגם ניסתה אבל כשתאהבו היא תיהיה שלך כולה ורק שלך... בטח שיש סיכוי לאהבה. קבל חיבוק משתתף מאשה שלא מסכימה עם הקביעות האלו עלינו כי גברים הרבה הרבה הרבה יותר גרועים.... אבל מבינה מאד לליבך, דווקא בצד הנשי של העניין...

rigoletto111

New member
התנהגות מאד מעליבה מצידה

אני מקווה שלא כולן כמוה, תיאחז גם אתה בתקווה זו.

yaniv1216

New member
תודה רבה

רבה לכולם! אני רק רוצה להבהיר כמה נקודות. א. היא עובדת איתי יחד ב. היא בקושי סובלת בנים.. (אבל אותי היא לא יכולה שלא) ג.היא לא היתה שיכורה. (כתבתי את זה ששתינו בשביל המטפאורה)(ובחיים אני לא אנצל מישי בגלל שהיא שיכורה) ד.אני מכיר אותה כבר כמה חודשים ולאט לאט התאהבתי בה בלי להשים לב. (למרות שחשבתי שבחיים זה לא יקרה לי) ה.לגבי מה שכתבתי בסוף אני מכיר אישית המון בנות שבוגדות בחברים שלהם או בבעלים שלהם על ימין ועל שמאל וזה אחד מהדברים שלא גורמים לי לרצות חברה. ועד שהיא נפלה עלי.. וזה פשוט המם אותי. אני מרגיש 0. שוב פעם הלכתי שולל אחרי בחורה (וכמו שאני מכיר את עצמי זה יכול לקרות לי בשבוע|יים הקרובים שוב.. (וכמובן לא בכזו מידה) ו. אתן צודקות שכ(מעט כ)ל הבנים חארות. אבל באותה מידה אני חושב שגם לכם לא חסר.. (מקווה שלא תיקחו את זה אישית..) ובכולופן טנק יו סו מצ' אי לוב יו

uri80

New member
אל תרגיש אפס, ואין טעם להכליל

ממישהי ספציפית על כל המין הנשי. אם היא לא היתה שיכורה, זרוק בצד והמשך הלאה. למה להמשיך לבזבז עליה מחשבות? חסר נשים מבין שלושת המליארדים בעולם? היא כנראה לא רואה את הדברים באותה עין כמוך, אמנם לא כיף גדול אבל גם לא סוף העולם. ממשיכים הלאה.

yaniv1216

New member
אוקי..

חח סורי.. אבל כנראה שלא הבנתי אותו נכון.. שיהיה..

yaniv1216

New member
תסתכלי כמה שורות מעלייך

אתן צודקות שכ(מעט כ)ל הבנים חארות. אבל באותה מידה אני חושב שגם לכם לא חסר.. (מקווה שלא תיקחו את זה אישית..)

idonknow

New member
זה מה שאמרתי, בעצם

אז למה להתווכח עם מי שמסכים איתך?

מרוב התגובות פה.. אני מתלבטת אם

צריך גם את תגובתי. ובכ.ז. רציתי להאיר נקודה, אל תשכח שגברים יכולים להיות גרועים בהרבה! אז אל תכליל.. מכל דבר יש טוב ורע. פשוט הטוב צריך לפגוש בטוב.. בהצלחה!

L i k o

New member
תשובות קצרות לשאלות מורכבות:

זה נכון שכל הבנות זונות? לא יש עוד סיכוי לאהבה? כן יניב היקר! הרשה לי לעוץ לך עצה ממרום גילי המופלג: הכרת אותה אחרי פסח -> חצי שנה שלא קרה ביניכם כלום -> אתם "ידידים" -> הגדרת "ידידים" במילון ליקו: "הוא מת לזיין אותה, היא בחיים לא תיתן לו" -> ידידה זה הדבר הכי גרוע שיכול לקרות לגבר (חוץ מאין-אונות): לא לבלוע ולא להקיא -> חוסם את התפתחות הקשרים שיש להם סיכוי כי אתה לא פנוי רגשית ומטפח בתוך תוכך תקוות שווא ולכן לא מוכן להשקיע ברצינות בקשרים עם בנות אחרות. עזובותך בחייך גבר-גבר, יש הרבה דגים בים!

"ידידה"

כשיש ידידות בין גבר לאשה ללא משיכה מאף צד, זה הדבר הכי נפלא שיכול לקרות (אחרי אהבה כמובן), כשיש משיכה רק מצד אחד, לנתק מהר ככל האפשר, יש לי ניסיון בשתי האפשרויות, הראשונה מחזיקה מעמד כבר מספר שנים ומשתבחת יותר ויותר עם השנים, האחרונה מסתיימת בצורה אומללה לשני הצדדים.

אין דבר כזה

כשיש ידידות בין גבר לאישה, יש משיכה. אם אין משיכה, גם לא תיווצר ידידות טובה. יש לי המון ידידות מקסימות. המון משיכה, כיף וידידות. הן (לרוב) תפוסות, ואני תפוס. אין בזה רע. אם יש משיכה - גם יותר קל לחשוף רגשות, ויודעים שהתגובות של הצד השני אמיתיות ומתוך איכפתיות. מי שיודע שלא כל משיכה חייבת להסתיים בסקס סוער אל תוך הלילה, יהנה מהחיים. מי שלא, הוא קרציה וסכנה, לא ידיד. מה הרע בפנטזיות?

בטח שיש כזה דבר

אני יכולה להגיד שיש\היו לי ידידים שאין בינינו משיכה (לכל היותר משיכה רגעית, כמו שיכולה להיוצר בין זוג חברות סטריטיות), והידידות היתה\היא ידידות טובה. לא כל גבר ואשה בהכרח ימשכו אחת לשני. יש גם ידידות בין גבר ואישה שאין בה משיכה, וזה בהחלט לא אמור לפגום בטיב הידידות.

למעלה