....

אז מה קורה, גבר?

קודם כל החתימה היא כמה שורות ריקות צריך בשביל לא להגיד כלום, והאומר דבר בשם אומרו מביא את גאולה לעולם. שנית- למדנו ממכם להיות חארות. ג. אם אתם לא הייתם חארות לנשים, הן לא היו חארות אליכם. ד. בלי קשר, קורה שבחורה היא שטן. אצלכם זה הרוב. ה. תעבור צד, אולי הגיע הזמן שייכנס לך משו מאחורה. ו. אולי אתה עשית משו לא בסדר, חשוב על זה. ז. כל התשובות נכונות

סיטרא

New member
מה זה 'חארות'?

אני לא מכיר במושג הזה, וּודאי שלא על רקע מגדרי. שלומי, אבי ויהונתן הקיבוצניק יכולים להיות 'חארות'. לעומתם; בועז, חיים ונחום לא 'חארות' כלל. כך גם בקרב בנות המין השני, מיכל, יעל וג'סיקה יכולות להיות 'חארות' לעומת חיה, מאיה היפה ואורטל, שהן אחלה נשים שבעולם. ההכללות הללו משונות בעיני.

סלסרו

New member
איזה מותק אתה

עשית כמה טעויות בסיסיות, וטוב שעשית אותן. כך תוכל ללמוד לפעם הבאה, כשתהיה לך הזדמנות עם בחורה באמת שווה.

סלסרו

New member
בגלל שאני מפחד מהפיה

ואוהב ללכת נורא זקוף מתחת לשטיח, נמשיך בפרטי.

Le Fay

New member
../images/Emo45.gif

ושנינו מקווים שהוא לא הביא לה בסוף את הוודקה רדבול ההיא, נכון?

yaniv1216

New member
אני טמבל?

היא התקשרה עכשיו ואמרה שהיא רוצה לפגוש אותי ולדבר איתי. אמרתי לה מחר נדבר קודם לפני שניפגש דיס רייט?

אבזץ

New member
אתה לא טמבל.

תן לה צ'אנס בדיוק כמו לכל אחת אחרת... ולעזאזל, עוד כמה חצאי שנה אתה (אתם) צריכים לסבול מכאב ביצים וביציות ??!! דבר איתה גלויות: חיינו לאן? יש לי זין של גמל, התרצי לראות? מילים יפות כאלו... שנה טובה

rigoletto111

New member
תחליט אם אתהעוד מסוגל לאהוב

את השרלילה או לא. אם לא, לך על סטוץ איתה. הרבה אלכוהול יכול להועיל, כמו ששמת לב. תיהנה

yaniv1216

New member
זה מה שחשבתי..

אבל אפילו אם היא רוצה לדפוק אותי ולזרוק אותי אני לא רוצה שהיא תעשה לי את זה. בקיצור. המצב בקאנטים!..

rigoletto111

New member
אז אל תלך על סטוץ, אם כך

ואגב כך תחסוך לך גם את הטפת המוסר והאיומים בהפללה בפעם הבאה שתבוא לספר בפורום. (לא שהם מאד מטרידים אותי) אז דבר איתה ותראה.

Le Fay

New member
אל תבנה על זה. אולי זו "השיחה".

"אני מאד מחבבת אותך, אבל לא באופן הזה", "זה לא אתה, זו אני" ואם יתחילו לקרוא לך אח'שלי אתה במת בצרות. אם זה לא טוב בעיניך - קפוץ לי. רוב הבנים בחלק הזה של העולם לא היו טורחים להרים טלפון, בטח לא להתנצל על זה שהם לא מאוהבים בך.

admor

New member
תהיה אתה

לא נראה לי שיש מתכון לפעולה שאם תעשה כך או אחרת הכל יהיה בסדר. תהיה אתה, תעשה מה שאתה רוצה לעשות. לא מה שאתה חושב שצריך לעשות במקרה כזה אלא מה שאתה רוצה לעשות. אם זה לא ימצא חן בעיינה תדע שהיא לא רצתה אותך, לא את הטקטיקה. אם היא תרצה אותך (והיא תרצה, תגיע לפגישה משוכנע שהיא תרצה) היא תרצה אותך בזכותך בזכות מה שאתה.

למעלה