....

yaniv1216

New member
....

כמה מילים צריך להגיד בשביל לא להגיד כלום? (זו חתימה של מישהי פה) ואני אומר כמה מילים לא צריך להגיד בשביל להגיד ה מ ו ן ? או שבשביל להגיד המון חייב לומר (או לפחות לכתוב) סמטינג.. לפני שאבלבל אותכם בבילבולים שיש לי.. אסביר ליטל.. הפעם האחרונה שבכיתי (לפני אתמול) היתה לפני 7 שנים! כן! בסביבות גיל 12 כשאבא שלי עוד היה מרביץ לי.. ומאז עברו עלי המון דברים.. ולא בכיתי ולא כלום.. ואני חשבתי שאני גבר אמיתי לא בוכה.. בקושי מתאהב.. קצת צוחק.. אבל אתמול היתה לנו המסיבה.. היא באה לבושה יפה והיתה מהממת כמו תמיד (מאז שהכרתי אותה (קצת אחרי פסח)) והתחלנו לשתות ולשתות ולשתות... ואז הגיעה הנשיקה הראשונה שלי איתה. הייתי כל כך מאושר!! היא באמת אוהבת אותי! וכשכולי בעננים היא אומרת לי תביא עוד וודקה רדבול.. אני רץץץ וממתין קצת על הבר.. ומסתכל לכיוון של היפה שלי.. ואני רואה אותה מ ת נ ש ק ת עם מישהו אחר!!!! הרגשתי כזה רע ומגעיל. ועד עכשיו אני לא יודע מה לחשוב! פתאום ראיתי איזו ידידה ¨מה המצב??¨ ¨כ ל ה ב נ ו ת ח ר א !!!!¨ ¨מה??¨ והמשכתי.. ישבתי במשך חצי שעה עם מליארדי מחשבות שהתרוצצו לי בראש ואז ראיתי את החבר(ה) הכי טוב(ה) שלי (למי שתהה זוהי חברתי הלסבית שאגב גם היא יוצאת בשאלה..) ופשוט התחלתי לבכות לה! וסיפרתי לה את מה שקרה. אז תגידו לי אתםן זה נכון שכל הבנות זונות (וסליחה על הבוטות)? או שיש עוד סיכוי לאהבה?????????? אה?? לילה טוב!!

קודם כל משתתף בכאבך

זה כואב כואב מאוד. אבל נשמה לא כל הבנות כך, ישנן בנות וישנן בנות. כמו שיש בנים חרא, הכללה היא אף פעם לא נכונה.

לא הבנתי

החברהשך שיכורה איך אתה רוצה שהיא תשים לב עם מי היא מתנשקת ומה קורה איתה?

סיטרא

New member
אני הייתי

מצטרף לזוג המתנשק. ואחר-כך הולך ושותה עוד משהו. ואז הולך הביתה, מביא ביד והולך לישון. ולמחרת הייתי ממשיך בשגרה וקצת חושב עליה וקצת על אחרות עד לפעם הבאה וחוזר חס וחלילה. כל הבנות זונות וכל הבנים זונים.

אז זה מסביר הכל

Made in Russia. מעוות. זה לחשוב שכל הבנים זונים וכל הבנות זונות. או להגיד סבבה, עד הפעם הבאה. העניין הוא למנוע את הפעם הבאה.

כאשר...

תתפכח, אני מקוה מאד שתתחרט על מה שאמרת. לא, לא כל הבנות חרא. גם לא כל הבנים. אנשים פשוט עושים טעויות, במיוחד כשהם שתוים ולא חושבים ישר. לכל אחד יש משמעות שונה לערכה של נשיקה. לאחת זה יבוא בשרשרות של 10 ללילה, ולשני זה יהיה משהו מיוחד שמור לבן אדם מיוחד. לאהבה יש שני צדדים. יכול להיות שאתה היית מאד מעוניין, ולה פשוט היה תשוקה רגעית, אז ניצלה אותך. אתה פשוט צריך למצוא איפה האהבה והמשיכה היא משני הצדדים. ועצה, אל תתאהב אחרי השעה 2 בלילה, או תחת השפעת אלכוהל...

יניב, מגיעה לך מישהי טובה יותר למה?

בגלל שאתה כותב שהכרת אותה קצת אחרי פסח והנשיקה הראשונה היתה רק עכשיו !!! זה מראה על ההבדל בינך לבינה. לה לקח להתנשק עם שניכם בתוך 10 דקות. צא וחפש מישהי טובה יותר ויש.... אל ייאוש.

אבזץ

New member
בחייך! עוד לא התנשקתם וכבר הלכתם

יחד לבר....????????? נראה לך שהיא בכלל ידעה עם מי היא מתנשקת, אחרי שהיא שתתה ושתתה ושתתה? אם הבנתי את המעשה הנורא, נראה כי מוקדם מדי לקבור את אהבת ליבך. הרגע, שתה מים קרים, תתקשר אליה ותקבעו לצאת לסרט... בהצלחה.

אבזץ

New member
מחר. לפני השקיעה.

אמרו לי שצריך מישהי כדי להתחתן. לא מאמין להם - שקרנים... עזוב, העולם חרא. בא נצא מהארון. בחיי שעדיף להיות הומו מזיין מסטרייט מאונן. אכן, באו ימים קשים לישראל. קשה במכנסיים.

סיטרא

New member
כשזה יקרה

(לא משנה מה) תקרא לי, אני בהפסקת סיגריה. ככל שאני יותר תפרן, כך אני מעשן יותר מלברו. היית מאמין? אשריך. (מכיר את הבנות האלה שלכל שומה שעירה מתחת לציצי הן קוראות 'נקודת חן'?)

אבזץ

New member
לא,תודה לאל. זה קיפוח נפש שבת דוחה.

מכיר את הבנות האלה שמרוב חן אתה לא רואה שום מה? כאלה אני צריך. שלח אותן אלי במהירות האפשרית, פיקוח נפש...

ברוריה2

New member
איזה כיף איתכם שניכם

מזמן לא התמוגגתי ככה משלל הפנינים

למעלה