....

Le Fay

New member
אוףףף. תראה, תשמע -

א. נשיקה לא בהכרח אומרת "היא באמת אוהבת אותי!". גם יותר מנשיקה לא. אפילו כשבנדם אומר/ת לך במפורש - זה לא בהכרח אומר, יתכן שהוא או היא מתכוונים למשו אחר לגמרי ממך, אתה יודע. ב. זה שבנאדם אוהב אותך זה לא סוג של קוֹלָר. אתה לא יכול להסתובב בעולם בהרגשה שאם מישהי חייכה אליך/ נשקה לך/רקדה איתך שלואו צמוד/כייף לך להתחבק איתה/קנתה לך מתנת יומולדת פגזית/גילתה התחשבות יוצאת דופן - אז קנית איזה שהן זכויות בלעדיוּת עליה. ג. אכזבה היא תמיד פונקציה של ציפיות. לפני שאתה מניח שהאחרים חארות, כדאי לבדוק אם הציפיות שלך ריאליות; ואם אתה לא רוצה להסתבך בפלילים, אז לפני שאתה בונה מגדלים כדאי לעשות איתם איזה תיאום ציפיות מילולי.

אבזץ

New member
סליחה....

את קוראת את מה שאת כותבת?! ציטוט סעיף א: "נשיקה לא בהכרח אומרת "היא באמת אוהבת אותי!". גם יותר מנשיקה לא. אפילו כשבנדם אומר/ת לך במפורש - זה לא בהכרח אומר, יתכן שהוא או היא מתכוונים למשו אחר לגמרי ממך, אתה יודע" ממממממממממממהההההההההההההההההה?????? מקווה שאת צוחקת. אחרת - זה נשמע כמו התביעה נגד חיים רמון (ולפני שתגבי, כדי לשמוע את מה שיש לגב' שולה אלוני לומר בעניין. וגם אם היא איננה צודקת בעניין רמון, יש בדבריה הרבה מוסר השכל). ציטוט סעיף ב: "זה שבנאדם אוהב אותך זה לא סוג של קוֹלָר. אתה לא יכול להסתובב בעולם בהרגשה שאם מישהי חייכה אליך/ נשקה לך/רקדה איתך שלואו צמוד/כייף לך להתחבק איתה/קנתה לך מתנת יומולדת פגזית/גילתה התחשבות יוצאת דופן - אז קנית איזה שהן זכויות בלעדיוּת עליה" במחילה מכבודך, זו הצגה מעט משונה, שלא לומר קיצונית של קשר בין המינים... לא מכיר הרבה אנשים שמאמינים באהבה חופשית ושחושקים בה לאורך זמן רב. תתפלאי, אך ישנם בני אדם שרוצים להיות אהובים ונאהבים ע"י אדם אחד, ותו לא. נאמנות היא אינה קולר והיא איננה בעלות, וחבל שבחרת להציגה כך. סעיף ג: חשבתי שכבר לעולם לא אצביע גימל... מסתבר שזה הסעיף היחיד שאנחנו מסכימים עליו. אז רגע לפני ש"נסתבכתי בפלילים"... כדי לזכור שאהבה היא בדיוק כמו חברות טובה, רק קצת יותר ז'... שנה טובה, ואהבה נוטפת סקס וחושנית לכולנו

אבזץ

New member
נ.ב. כל האמור לעיל הוא בהנחה שהינך

יוצא עם אנשים שעדיין לא ביקרו באברבנל. כלומר, לא סובלים מדיסוננס קוגנטיבי חריף ומתכוונים למה שהם אומרים בד"כ. אחרת , במקרה של מחלות נפש מסוכנות, ראוי להימלט הרבה לפני שנדבקים במחלות המין. ושוב, שנה טובה וסקסית, הרב פרופ' שגל שליט"א

אלוהים, איזו תמימות

אבזץ, הריני להדהים אותך: גם זיון לוהט ונשיקות צרפתיות חמות, עדיין לא מצביעים על אהבה. זה שבנאדם אוהב אותך זה לא סוג של קוֹלָר מציעה לך להעתיק את המשפט הזה ולתלות אותו על המקרר, כך שתוכל לראות אותו יום יום ולשנן אותו. זאת היא מהות האהבה בעיני: החופש שאתה נותן לזולת.

Le Fay

New member
הבה נחזור לקרקע: כשאנשים כותבים פה

'אוהבתותך', לדעתך הם מתכוונים שהם לא יתנשקו עם מישו אחר? בי"ת: אם לדקדק, אז להתאהב עד למעלה ראש זה קצת כן כמו קולר, אבל אפחד לא מתחייב להתאהב כל פעם עד למעלה ראש - אפשר סתם לרצות להתגלגל עם מישו במיטה כי ככה בא לך, או כי יש בו משו אינדיאני, או כי הערב לא רצית לישון לבד או כי רצית לדעת איך זה איתו. אולי זה ייגמר שם, אולי לא. זה קיצוני, זה? בכל מקרה למונוגמיה צריך הסכמה, להניח אותה בלי הסכמה זו טעות איומה, שלא לומר חולנית. גם עקרון ההדדיות לא עובד פה (אם לי יש עיניים רק לך זה לא אומר שאתה לא רואה אחרות); ותביעת נאמנות היא תמיד כן קביעה של תו בעלות. רוב האנשים לא דוגמה לכלום. רוב האנשים רכושניים, קנאים ואינפנטילים. רוב הגברים רוצים בתזוג שתהיה גם חברה, גם מאהבת, גם ייצוגית, גם פסיכולוגית, גם משרתת, גם מסעדה וגם מרוצה. תמיד. זה שפוי, זה? נ.ב. לא התעמקתי בתביעה נגד רמון, מלכתחילה נראתה לי טמטום איום.

אבזץ

New member
ברור... להכל צריך הסכמה

אך בהתייחס לסעיף א, כשאדם אומר "אני אוהב אותך", הוא לא מתכוון לזה. ובעצם אין משמעות למילים, אז צריך להתקין חוזה נוטריוני? וכן, כבר יצא להזדיין ולא לומר כלום... אך כשאומרים "אני אוהב אותך" בהקשר הנכון - מתכוונים לזה. אחרת - קשה לדמיין גילויי חיבה. הרי להזדיין הסכמנו שאין זה מספיק, ולומר בפה מלא ובקול רם (לדעתך, אין זה מספיק). נשאר לפרסם שלטי חוצות... (ומי אמר שאין אמת בפרסום?!) ולנערה, איני תמים ולא בטיח, ולא שהתמימות רעה היא, פשוט כדאי להעמיד את הדברים על דיוקם ולא להפוך את הקשר בין המינים ובין בני האדם בכלל לחולני ולבלתי אפשרי (כדרך הבורגנים המערביים, הזאבים הבודדים) בחסות החוק... נראה לי שזו התחרפנות טוטאלית. ובפרט שנערים צעירים חשופים לתכנים הקשים שאתן שופכות כאן... ודו"ק.

Le Fay

New member
אז זהו, שההקשר הוא לעיתים רחוקות

בבחינת עובדה סובייקטיבית. החיים לא סרט אמריקאי. חוששתני שרוב האנשים המאוהבים בכלל לא אומרים "אני אוהב/ת אותך", זו ההתנהגות שלהם שמעידה על עוצמת הרגשות שהם מרגישים, לא המילים; והפרשנויות לעדות הזו עשויות להיות מגוונות ביותר. מזה הרי נגזרות חצי מישיבות המטה של בנות: "הוא אמר שנדבר. זה אומר פארש, נכון? אבל הוא נתן לי את הטלפון בבית". "נשמע לי לא רציני. כשחיליק הלך היה לו מבט כזה בעיניים והיום בצהריים הוא התקשר אלי לעבודה לקבוע לעוד יומיים. זה רציני." "איזה כייף לך. שרגא השמוק נזכר רק שבוע אחרי. פתאום בשישי אחר הצהריים SMS. ונירה לי הוא מדבר מהטלפון בבית רק כי הוא מתקמצן על השיחות מהנייד". "מצד שני כשהוא איתך הוא לא מסתכל על אפחת אחרת". "אז מה? בטח גם כשהוא עם אחרות הוא לא מסתכל על אפחת אחרת". בנת? לנערים הצעירים אני לא דואגת. את המגדלים שלהם באוויר הם יבנו אתי או בלעדי, את סטירות הלחי הם יחטפו בתורם כמו כולנו, וכולנו נישאר בחיים, יש לקוות מעט יותר חכמים.

לא יכולתי לכתוב את זה טוב יותר:

הדגש| זו ההתנהגות שלהם שמעידה על עוצמת הרגשות שהם מרגישים, לא המילים ויש לי דוגמה קיצונית במקצת, אך מובנת: גבר אלים שמכה את אישתו/חברתו שעלול לומר מיד אחר כך: "אני אוהב אותך, ממי שלי". איזה משקל יש למילים שלו ?!

Le Fay

New member
משקל האוויר שהוא נשף כשאמר אותן?

שזה עוד פחות ממשקל הוורדים שהוא יקנה למחרת. אבל על כל תריסר עם פרחים והצהרות יש לפעמים אחד, שאולי יעקוף את השורש 'א.ה.ב.' בכל דרך אפשרית אבל יצחיק אותך כשאת בדאון, יריץ איחוי על המחשב כשאת באמבטיה, אף פעם לא יירדם לפנייך ותמיד יתנדב לקחת איתו את שקית האשפה בדרך החוצה; מצידי שבזמנו הפנוי גם יתנשק.

Le Fay

New member
Defragmentation. משו מתקופת האבן,

שימושי לאנשים כגון סיטרא ואמתך, שעוד מטביעים נתונים על ההארד דיסק שלהם בכתב יתדות.

עובבי

New member
אתה בוכה על הדבר הלא נכון

אני במקומך הייתי בוכה על זה שנתתי לבחורה שיכורה ללכת ממני באמצע פאב. בפעם הבאה,תחבק אותה חזק, תגרור אותה לבית שלה, תוודא שאף אחד לא עוקב אחריך, תעלה שתי קומות, תוציא מהכיס שלה את המפתחות, תכניס אותה בשקט לחדר, תנעל את הדלת, תבדוק אם היא עדיין בהכרה, תוריד לה את החולצה, תפשוט לה את המכנסיים, תניח אותה על המיטה, תגהר מעליה ו... תן לה נשיקה קלילה על המצח, צא מהבית, תבכה שנה שלימה איזה פיספוס, ותשמח שנה שלימה איזה גבר גבר אתה.

כפרה עלייך

אתה כל כך חמוד שבא לי גם לנשק לך חזק בשמאלית.. נשהמהל'ה אתה חייב לזכור שאין לך זכות לבנות חומות מסביב לבחורה שאתה דלוק עליה, היא לא הייתה הדייט שלך, הגעתם בנפרד ובלי תיאום והנשיקה הספונטנית שהיא הדביקה לך לא אומרת שהיא כתבה את נדריה בשבילך, אולי היא בחורה שאוהבת הרבה גברים, אולי זכית ואתה אחד הגברים המאושרים שזכו לנשיקה ממנה, אולי אתה אחד הגברים שגם יזכה להכנס למיטה איתה.. תשמח בנאדם, אתה אחד מהגברים!

למעלה