ניר....
הרשה לי לומר לך... אתה נגרר לפינות. גם אני כאשר נחסמתי בתור Lonely In Blue פתחתי ניק "דינה מעצבנת" שכמובן נחסם. אבל החסימה של "דינה מעצבנת" לא הזיזה לי. אם רק הייתי רוצה, יכולתי לפתוח עוד עשרות ניקים בסגנון. החסימה של Lonely In Blue אכן הרגיזה אותי, ומרגיזה אותי עד היום. אני מבין שמרגיז אותך ש-"א ניר" נחסם. אין לי מושג למה ואיך, אבל התחושות שלי אומרות שנעשה לך עוול. תתרכז בעיקר. עזוב את "אנטי דינה". הוא לא חשוב. תתרכז ב-"א ניר". ובשירשור אחר, ציינת את היחס השונה ל-"סוף עונה". עקרונית, אתה צודק בהחלט. קיימת התייחסות לא שיוויונית כלפי הגולשים בפורום, לפי הקירבה למנהלת. האפליה לטובה של "סוף עונה" מנקרת עיניים. אבל, וזהו אבל גדול... נגררת להיתפס בדוגמה שאינה ממש רלוונטית. משום שהמצב אשר בו שני אקס'ים נמצאים בפורום ומתחילים בכביסה מלוכלת, הוא שונה ממצב אשר בו אקס אחד נמצא ככותב וכגולש פעיל, והאקס האחר הוא קורא פסיבי. הפורום משמש להוצאת קיטור לאנשים. תמיד קיימת אפשרות שהאקס קורא כאן. אבל מצב שבו שניהם נמצאים כאן ומתחילים להוציא כביסה אינו בריא ואינו רצוי, ורצוי שהאקס אשר הגיע מאוחר יותר, ימצא לעצמו את הדלת החוצה. לסיכום, ניר, עושה רושם שהדברים המרגיזים אותך צודקים, אבל אתה נגרר לפינות. אני מכיר את זה. ככה זה כאשר אתה נמצא בעמדת נחיתות מול ניהול אטום ומתנשא, שאין לו בעיה גם לסלף דברים, שמוחק הודעות בהן הותקפת ומשאיר את תגובותיך הזועמות כדי להוציא אותך קטן. ככה זה, כאשר הניהול אינו אובייקטיבי, אלא משוא פנים נודף ממנו למרחוק. קח צעד אחורה. שמור על קור רוח. תתמקד בעיקר. השתמש אך ורק בטענות שעליהן לא יכולה להיות שום מחלוקת. בדוק את עצמך שבע פעמים לפני שאתה כותב משהו. בהצלחה