.

אתה צודק!!!!!!!!!

כתוב בבית על המראה את הניק אנטי דינה במרכר סגול כתוב אותו על נייר הטואלט בשירותים כתוב אותו על הארון במגירות מתחת לספה ואפילו בכיס של הכסף הקטן בגינס.שיחקת אותה!!! אני אישית חושבת שפשוט יותר לכתוב א ניר גם יותר קצר גם מייצג בעל חיים וגם הכוונה ברורה אבל לך תבין אנשים.

נדמה לי

New member
על פי התאוריה הזו

חצי מהניקים פה היו נעלמים...בעיקר אלו המנהלים דיאלוגים עם עצמם.

../images/Emo6.gif גדול אהבתי

חושבת אולי בסוף השנה לעשות מסיבת ניקים אצלי בחצר:כל מי שיגיע יצטרך לשים תגיט על הצוארון להזדהות לספר איזה שרשור אהוב עליו (שלי זה של אילנה שרוצה לשאול מי גילחה את ה.... ובאיזה צורה) ולספר על איזה ניק הוא חולם בלילה או לרשום איזה ניק הוא חושב שייך למי עם ארבע תשובות ומי שיזכה יוכל לנהל את הפורום ליום אחד ואחר כך לפרוש לעולם. ואתה תגיד אתה ישן לפעמים?

נדמה לי

New member
לפעמים...

אבל לא בטיסה...בכל זאת משלמים לי לשמור הענים פתוחות לרווחה.

אוהבת את האתר שלך

שוטטתי בו קצת והתרשמתי שזהו בעצם אתר חברתי ומרתק רק לא הבנתי את כל הקטגוריות.זה האתר שלך או שבנית בשביל מישו?זה כמו הפרינדסטר שכל אחד מציג את עצמו ואת התחביבים התמונות ומה שהוא אוהב? הסגנון קצת מזכיר את הנסיך הקטן,משהו ילדי כזה שמציץ על העולם בעינים עצובות.

m a y a 69

New member
אני ביקשתי למחוק

זה יצא מפרופורציות וזו בטח לא היתה כוונתי

זה יצא מפרופורציה כי חשפת אותו.

אז עכשיו חושב שאין לך על מה להתלונן
אולי בכל זאת אין מקום לשני האקסים על במה אחת. תעשו אן דן דינו

חולקת עליך...

הוא כבר חשף את עצמו בתגובה שלו, ניראה לי רמת המשכל של הקוראים עולה מעט על המינימום.

ורד 3

New member
גמני פיספסתי....

שיטטטטטט הייתי עסוקה ב- CO2 ............ נגמרו הימים הטובים של טסט לרכב בלבד.... יש עכשיו בדיקת CO2 -זיהום אוויר ... יצא לי לא תקין ....אוףףף אין לי אוויר לנשימה שתדעי שאני וה
שלי מזהמים את הסביבה

למעלה