יוווו מתה על שעשועים
משחקים של לא כפי שזה נראה. משהו אחר הנה גם לי כמה: מקרה א':
לא חוסר פרגון. ביצוע עבודתה של המנהלת. (אין לינק, סוג ההדגשה הזה יותר נעים לי לעין). גולש פתח בית קפה. גולשת אחרת עיצבה אותו. יום אחד בבוקר התנוסס כאן שרשור עם תמונות מהמקום החדש. כולנו שמחנו ופרגנו והתלהבנו - והיה הרבה ממה. אך התמונות נמחקו. ממש תוך דקות נעלמו. כולנו הבענו תמיהה. איזה גועל! איזה חוסרק פרגון! איזו חוצפה! היו הרבה רגשות שליליים. הבטחות לא לכתוב יותר בפורום הזה. בירור קצר העלה: הסיבה למחיקה. אסור לפרסם כאן. הגולשת אומנם לא התכוונה לפרסם, אלא רק לפרגן ולשתף. השרשור נפתח בתום לב גמור. אבל בתכל'ס זה בהחלט היה יכול להיות גם פרסומת. או לפחות לשמש כקייס לטענת משוא פנים או איפה ואיפה כשמישהו אחר היה פותח שרשור דומה כן למטרות פרסום. מקרה ב':
לא רק חוסר רגישות. יש עוד צד למטבע. (גם כאן אין לינק) נפתח שרשור תודה על ידי גולשת אהובה. שרשור מרגש. אחד המרגשים שזכורים לי כאן. הגולשת שפתחה אותו חולה, ומוגבלת פיסית, אם כי בעלת עושר נפשי מדהים. כתיבה מהפנטת. מעוררת השראה. אין לי מילה אחרת. השרשור נחמק מכיון שהיה בו ציטוט של שיר, באורך גדול יותר מהמותר בתפוז. קמה מהומה רבה. למען האמת גם אני הצטערתי מאד על המחיקה. קמו פה זעקות לגבי חוסר הרגישות. גולש אחד קם ואמר: אמנם המחיקה מצערת,
אבל יש עוד צד למטבע. בעלת חיים יקרה, לפעמים אנחנו מצויים בעיצומה של "חשיבה רגשית". לא תמיד קל לנו לראות את התמונה האובייקטיבית. זה לגמרי לגיטימי, אנושי ועוד. אבל אם אנחנו מצפים להזדהות כל כך עמוקה עם מה שאנחנו מייצגים, לא כדאי להשאיר פתח, אפילו קטנטן, להבין שתמיד יש עוד צד ב
כל סיפור? עצתי לך: תרשמי לך את המקרים שאת מלינה עליהם. איספי לך כמה שרק תוכלי. והעיפי עוד מבט. אם עדיין תהיי בטוחה בדרכך - אנא צאי אליה מגובה בעובדות ועם מעט יותר קור רוח. זה רק יכול להועיל לך במאבקך. שיהיה לך בוקר טוב וקסום
רינה