.

נדמה לי

New member
אפשר לעשות

מה שמתחשק להם.ולנו הגולשים נשארת רק הזכות האם לקחת בזה חלק...או לא. לא ממש חכם, מודה,והיתי רוצה לחשוב שלאורך זמן בבעל הבאסטה יתנקם, אבל כבר לא תמים.לעדר מעט מאוד מפריע...

Chivalrous

New member
אחד ועוד אחד ועוד אחד....

וקיבלת עדר. היישנה עדר חברבורותיו, אם תושמע נעימת הרועה הבודד ? ונגיד ויקום פורום... שיכלול אותך... את שושן פרא, את טוטאל, את בועות, את second opinion, את NDR, ועוד כמה מוכשרים וטובים, ואולי גם את א_ניר (לא הספקתי לעמוד על טיבו).... האם תרשו לי להיות שם איתכם ? והאם תימנעו מאחרים וטובים להיות שם ? והאם תצליחו לקיים פורום פורה ומפרה, בלי כל הליצנים מסביב ? תוהה

נדמה לי

New member
החברה הטובים

{רציתי להשים מרכאות אבל פחדתי להעליב...} ושיהיו טובים ככל שיהיו אינם כותבים מספיק בשביל ליצור פורום דינמי שימשוך עוד.

r e d head

New member
שאלה

מה משמעות הכינוי שלך? ומדוע בחרת בכינוי הזה דווקא?

יערית

New member
גם בי

או שלא

את מתה חיה

התעסקות יומיומית בשולי החיים זה רק למי שאין חיים חבל על רגע החיים קצרים

Chivalrous

New member
אווווווווווווווווווווו........

נדמה לי... שמדובר בהרבה הרבה ניקים.

Chivalrous

New member
אין צורך בצינורות אחרים...

שאדוני יחשוב רגע, מי מתעקש להגן על דינה בחירוף נפש, ולמה... וכבר יגיע למסקנות המתבקשות.

נדמה לי

New member
האמת, מוותר...

מבין לגמרי שנקודת מוצא אחרת לנו... ומכוון שזכרון לי לא מבקר אותך בכלל. אבל לי אין עניין בדינה בכלל. מנסה לחשוב ולעסוק רק בדברים שאת סביבתי משפרים.

נדמה לי

New member
וההקשר הוא מה?

אם כבר רוצה לשבת כמו יבלת על הקרסול,להציק ולילל,כשכל קיומך אחרי שהן כבר כולם מכירות אותך הינו להציק לי,לפחות תבחר בהקשרים הנכונים {וישנם כאלו}. כי בנינו אתה הופך למגוחך...

למעלה