~~~~~~~~~~~~~~~ 666 ~~~~~~~~~~~~~

enbalush

New member
~~~~~~~~~~~~~~~ 666 ~~~~~~~~~~~~~

זה הקנס שאנשים שאכפת להם מחתולים בראשל"צ יקבלו אם יאכילו אותם. אלפי חתולים מראשל"צ שחיים מטוב ליבם של תושבים יורעבו למוות באשמת עיריית ראשל"צ. אם אתם לא מוכנים לראות חתול רחוב גוסס מרעב, פקססו עכשיו: לכבוד ד"ר יהונתן אבן צור: 03-9423417 ראש העיר, מר מאיר ניצן בלשכתו: 03-9547133 לכבוד ח"כ אברהם פורז: 03-6753466 לכבוד ח"כ איתן כבל: 6753689

naja

New member
מספרי הפקס הם להבעת תמיכה או מחאה?

הגיע הזמן שיתחילו לטפל במפגע האקולוגי והתברואתי הזה שנקרא חתולי רחוב. אני רק לא בטוח שגובה הקנס מספיק מרתיע.

naja

New member
סוגן? אני סוגן? נראה לך?

תסלחי לי שאני קצת לא בעניינים(אני עולה חדש מגבעתיים) אבל מה זה סוגן?

BabaGee

New member
אל תשחק אותה !!!

כבר מזמן אמרתי לך שאתה סוגן ואתה אמרת שאני מדבר שטויות ! עכשיו האמת יצאה לאור מול כולם יא סוגן ! הקטע הוא שעכשיו עם המשחקים שלך אני חושב שכבר עברת את גבול הסוגן ואתה כבר עילךנחעלךצחםן

naja

New member
../images/Emo6.gif

האמת היא שבתוך תוכי תמיד ידעתי שאני סוגן, אבל זה לא הולך עם ורוד

enbalush

New member
מה רע בעיקורים?

הם מפחיתים משמעותית את פיצוץ האוכלוסין בקרב החתולים. למחירים מוזלים פנו אליי במסר.

רן333

New member
עיקור זה לא רע,

אבל זה יקר, וכנראה לא כל כך פרקטי. אגב, יש חיות שהטיפול שלנו בהן קשה יותר מאי-מתן מזון. למשל: לחולדות שחיות בינינו אנחנו נותנים מזון, רק שהוא מכיל חומרים לא כל כך בריאים שגורמים למותן תוך פרק זמן קצר מאכילתו. האם את מציעה גם להפסיק את הרעלת החולדות, ולהתחיל לעקר אותן? צריך להיות ברור לך שזה לגמרי לא פרקטי. אמנם קל יותר לתפוס ולעקר חתולים (בהשוואה לחולדות), אבל בהתחשב בכמויות החתולים הגדולות שקיימות במקומות ישוב - אני מאמין שגם זה, כשלעצמו, לא יפתור את בעיית החתולים ואת הנזקים האקולוגיים והתברואתיים שהם גורמים. אם את שואלת אותי, הפסקת ההאכלה של חתולים על-ידי "חובבי חיות" (והדגש כאן הוא על המרכאות) היא צעד מבורך, אבל לא מספיק. לדעתי יש לשלב אותו בפעולות הדברה אינטנסיביות. נראה לי שאכתוב המלצות ברוח זו למספרי הפקס' שנתת. ואני ממליץ על פעולה דומה לכל מי שאכפת לו מלטאות זריזות, מציפורי שיר למיניהן ומשאר חיות הבר שנפגעות על-ידי אוכלוסיית החתולים הבלתי מרוסנת.

Liron Samuels

New member
כן

אין שום סיבה שאנשים יתחילו לרדוף אחרי חתולים ברחוב, ולהיגרר איתם עד לוטרינר שיהיה מוכן לעקר אותם במחיר מוזל. את מסכימה איתי ששכנתי הקשישה שמאכילה כ-40 חתולי רחוב לא יכולה לתפוס אותם או לעמוד בהוצאות העיקור שלהם? אז נכון, לא נעים לחשוב על החתולים גוועים ברעב וגם אני לא חושב שזה הפתרון הנכון, אבל אי אפשר לתת לחתולי הרחוב להמשיך להתרבות ולחסל אוכלוסיות של חיות בר ולהוות מפגע סביבתי. אני מסכים עם כל התגובות שנכתבו פה בקשר לפנאטיות וחוסר הגבולות של חלק גדול מחברי העמותות השונות. מבחינתי לפחות, ברגע שאת (או כל בן אדם אחר) משווה את היחס לבעלי חיים לשואה זו חצייה של קו אדום. באותו רגע לא רק שאותו בן אדם יאבד את תמיכתי, הוא אפילו יגרום לאנטגוניזם אצלי. ובאותה הזדמנות בואי אני אתן לך טיפ קטן, וקחי את זה כעצה ידידותית. באמת. אני מאוד נגד התעללות בבעלי חיים, אבל כשקוראים לי רוצח כי אני אוהב לאכול בשר, כנראה שזה לא מה שיגרום לי לרוץ לכיכר ולהפגין נגד מקדונלדס. בתור אוהב בעלי חיים לא קל לי לראות את חתולי הרחוב, אבל יש לקחת בחשבון את ההרס הסביבתי שהם גורמים לו. אם חברי העמותות היו משקיעים חצי מהזמן שהם משקיעים בקריאות "רצח=בשר" במציאת פתרון לחתולי הרחוב אני בטוח שפתרון היה נמצא מזמן. בטח שפתרון הרבה יותר טוב מלתת לחתולים לגווע ברעב. לעמוד בצד ולצעוק שהכל לא בסדר זה לא מספיק. יש לי עוד הרבה לכתוב בנושא, אבל באמת שזה לא קשור לפורום הזה. כמו שאמרתי, לעמוד בצד ולצעוק זה לא מספיק אז אני אסיים באיזה רעיון שאולי יעזור למאבקכם, אך בעיקר לחתולי הרחוב. תארגני קבוצת מתנדבים שיהיו מוכנים לתפוס ולקחת חתולי רחוב לעיקור ותבקשו מעיריית ראשל"צ לממן את העיקורים מההכנסות מקנסות לבעלי כלבים שלא מנקים אחרי כלביהם או משהו בסגנון. אם לא יהיו מוכנים לבטל את רעיון הקנס למאכילי חתולי רחוב, תוכלו לבקש שהכסף שנגבה מהקנסות יועבר לטובת עיקור חתולי הרחוב במקום להיכנס לקופת העירייה לטובת עיניינים אחרים. זה רק הגיוני שכסף שנגבה בגלל בעיית חתולי הרחוב ילך לקראת פיתרון הבעיה. שוב, אני לא חושב שלהרעיב את החתולים זה דבר נכון, אבל אולי זה מה שנחוץ. חוץ מזה, לדברייך, תמורת 660 ש"ח אפשר לעקר 26 חתולים וזה בכלל לא מעט.

../images/Emo31.gifפחחחחחחחחחח נג'ה אתה עלוב

אתה מפגע יותר גרוע מכל החתולים בעולם!!! אני אמשיך להאכלי חתולי רחוב כמה שבא לי ואנשים רעים כמוך יכולים להיכנס לי אתה יודע לאן! החתולים לא אשמים שהם מנסים לשרוד בעולם האכזר הזה! ואם יש אנשים עם לב זהב שרוצים לעזור להם בין אם זה באהכלה או עיקור אז מגיע להם פרס ולא קנס! אם המדינה הזדאת לא היתה מטומטמת עם חוקים מעוותים,אז זה לא היה קורה. ודע לך שאתה במיעוט! לך תדבר עם הג'וק שלך...פחחחחחח

למעלה