~~~~~~~~~~~~~~~ 666 ~~~~~~~~~~~~~

1צחי

New member
תאמין לי

פעם האחות נתנה לי נר וסרבתי אז היא אמרה לי "תראה ציפור מאחור" ואני הסתובבתי...

BabaGee

New member
ותן לי לנחש איך זה ניגמר.....

3 אנשים מבוגרים רדפו אחרי הנר הזה במשך כמה דקות תוך כדי קפיצות שוער עצבניות והימעכויות על הרצפה ? זה סתם ניחוש פרוע

naja

New member
אם הכלב יפסיק ללקק קרטונים.....

...אולי הוא ירגע. לגבי החתול שאימצתם-תנחומיי....

enbalush

New member
../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

סיכום ישיבה של "ראשון
חיות": מחר ב-19:00 כולם נפגשים, עם שלטים ומשרוקיות ומפגינים. מיקום: ראשון לציון- שכונת רביבים (אשכול הפיס) ליד חטיבת מיכה רייסר, רחוב גבעתי (ליד בית העלמין הישן). נא להביא מעט אוכל חתולים אותו נפזר בכניסה אליה באים חברי המועצה לישיבתם כדי שיבינו שאנחנו לא מפחדים, האוכל הזה יאכיל פיות רעבים עד הגרגיר האחרון. חשוב להראות נוכחות, זו רק התחלה...

cartoonautopsy

New member
אתם תפזרו...

אוכל חתולים לחברי מועצה, כדי לשכנע אותם שיתנו לכם להמשיך להאכיל...
, רעיון מצויין.

../images/Emo4.gifיש פה שונאי חיות מסכנים

שלא ברור מה הם עושים בפורום ששמו זוחלים... אתם פשוט מסכנים! מוציאים תזעם שלכם על חתולים חסרי ישע,זה כל כך פאתטי..

ינאי 15

New member
סליחה שאני מתפרץ ככה...

לי איכפת מאוד מהחתולים האלו, כל פעם שאני רואה חתול ברחוב אני מרחם עליו, אבל אין לי מה לעשות בנוגע לזה...בכל מדינה יש חוקים שיש להם מתנגדים. אף אחד לא ירצה לקחת סתם ככה חתול מהרחוב ולגדלו בביתו ולהתסכן במחלות שיכולות להיות בו, למרות הכל אני בטוח שחלקם רוצים לעזור לחתולים אבל מצד שני לא רוצים לקחת סיכונים, אני שמח שיש מישהו שמאכיל אותם אבל זה לא יעזור עד כדי כך. רק קבוצה גדולה של אנשים יכולה לעשות משהו משמעותי בנוגע לחתולים המסכנים הנמצאים ברחובות הערים והישובים. וככה זה בשיכנועים האלו, תמיד יש מתנגדים וצריך לקבל את זה ככה ולא לזלזל בהם, הם לא שונאי חיות אלא פשוט אין להם מה לעשות בנוגע לחתולים האלו, ועוד דבר - אנחנו לא מסכנים!

סליחה???

מה הסיכונים בחתולים האלה?? לוקחים אותם לווטרינר הוא מחסן ונגמר הסיפור! אתה קמצן מאוד כנראה.גם ברוחב לב וגם בכיס..

ינאי 15

New member
תמיד יש סיכונים...

לא תמיד אנשים יכולים לקחת את החתול ב"זמן" לוטרינר. נכון שהוא מחסן אותם, אבל עדיין לא נגמר הסיפור... ולא, אני לא קמצן, הייתי מוכן לעזור להם, אבל לא לקחת אותם אלי....אין לי את הבעיה הזאת של לתת להם אוכל וכל הטיפולים....אני חושב פשוט שהכלבה שלי תהיה שמחה מאוד לטפל באם ולעזור להם במקומי.... לאו דווקא אנשים יחשבו על הסיכונים אלא על ההוצעות....לא לכולם יש את אותן הסיבות לכך. בכל אופן, אני מבין אותך לגבי חלק מהעניין, אבל אני לא מבין למה התוקפנות הזאת כלפי החבר'ה פה....?????!!!!

למעלה