~~~~~~~~~~~~~~~ 666 ~~~~~~~~~~~~~

naja

New member
להיכנס לך לאן?...../images/Emo5.gif

יקירתי, לא הייתי נוגע בך עם מקל, גם אם היה עליו קונדום הייתי מנסה להסביר לך כמה דברים, אבל ההודעה הקצרה שלך ילדותית ושופעת בורות.

dreaming h

New member
נו, אתה יודע...

להגיד לך תאמת?

אם היית רואה אותי היית בולע תרוק שלך טוב טוב ומתבאס קשות. תתפלא, יש גם כוסיות שאוהבות חתולים וכלבים, לא רק תמהוניות זקנות.. אבל מה בתול כמוך מבין?הרי אחרי הכל החברים הכי טובים שלך זה החלזונים שאתה מגדל
<אוי אני טובה היום..>

Liron Samuels

New member
ממש טובה היום...

אני רק לא מבין איך זה שאת אומרת שהוא כזה אידיוט ועדיין כותבת לו כל הזמן שאת חייבת לראות אותו...???

BabaGee

New member
כדי לא להחסם אני אנסה להיות עדין.

נשבר הדבר שממלא את ה
מכל העמותות / ארגונים שמשווים כל דבר לשואה בלי להפעיל טיפת מחשבה. אם אכלתי פעם שיפוד שמורכב במקרה מתאומי תרנגולת אז אני מנגלה ? אם שכנעתי פעם מישהו לאכול איתי איזה המבורגר אז אני הימלר ? אנשים שאוכלים בע"ח או מרעיבים אותם לא מפחידים אותי, לעומת זאת אנשים פאנטיים שיעשו הכל כדי לשכנע את העולם שהם ורק הם צודקים מפחידים אותי בטירוף ! (אם אתם השתמשתם בשואה אז אני יכול להשתמש ביגאל עמיר כדוגמא והתאריך אפילו יצא מתאים בצורה מעוותת) מישהו צריך לתת איזה מגדיר בע"ח מקיף לכל העמותות האלה כדי שידעו שישנם עוד בע"ח בכדוה"א שלנו חוץ מכלבים וחתולים.

enbalush

New member
לך נמאס מדיבורים....

לי נמאס ממעשים איומים כלפי בע"ח! נמאס לי מחוסר מעשים, כולם כאלה פאסיביסטים, כל אחד בבועה שלו, רק יושבים ומקשקשים ופתאום שהצגתי את ההשוואה, נלחצתם וחשפתם משהו, אם אני אשתוק תמשיכו להשאר בבועה. וסתם כדי להוכיח לך את טענותיי: כל מי שפיקסס שישרשר

רן333

New member
לדעתי את צודקת. לא לעשות כלום

זו באמת טעות. לכן, אני מציע את הכלל הבא: אחרי כל שיחה או דיון עם אנשי "זכויות בעלי החיים" למיניהם, כדאי למהר ולאכול סטייק טוב. ככה אפשר להימנע מההרגשה הנוראית שלא עשינו שום דבר בנדון. וזה גם טעים. לגבי הטענות (המטופשות, לדעתי) לפיהן אכילת בשר היא פשע - א. אני לא חושב שמישהו נלחץ מהסיסמאות שאת מפריחה בחתימה שלך. ב. לא כל מי שלא תומך בטענות המגוחכות של אנשי "זכויות בעלי החיים" חי בבועה או מתעלם ממשהו. להיפך: לא מעט אנשים מכירים את הטיעונים שלכם ופשוט אינם מקבלים אותם (או בשפה פחות עדינה: מאמינים שמדובר בגיבוב של קישקושים). ולסיום - הצעה שהועלתה כאן כבר לא פעם: מה דעתך לכתוב את הדברים שלך בפורום אחר, שקשור יותר לעניינים שאת מעלה?

dreaming h

New member
ענבל?

סליחה שאני ככה מתפרצת באמצע. ממש חסר נימוס מצידי. פאסיביזים? רצח? נאציזם? קשקשנות? יש עוד משהו שהואשמתי בו ופספסתי? קודם כל - חן חן לך. עשית לי חשק להקשיב לך עוד ועוד ומיד אחר כך לזנק למקרר, לאסוף את שאריות המזון שבתוכו, ולחלק אותן לחתולי הרחוב. האמת? לא ממש. אני לא בעד הכללות, ולא נוהגת להשתמש בהן. אני אחרוג ממנהגי הערב. לחובבי חתולים יש בעיה. אין לכם אלוהים. מבחינתכם, אין שום דבר העומד בפני החתול. לא אמא, לא בעלי חיים אחרים, לא המערכת האקולוגית, ואפילו לא השוואות ראויות לבוז כמו יחס רע לחתולים, לפתרון הסופי. לקחתי את זה קצת אישי. אל תכעסי, יקירתי. פשוט, איך לומר, אני דור רביעי לניצולי שואה, אז יצא ככה. אם הייתי צריכה לשים את סבתא שלי על הכף אל מול חתול, לא חושבת שהייתי מתלבטת. (מלעשות, יש לי את הסבתא הכי מגניבה בארץ) ואת? אז אולי מספיק? חתול זו חיה מתוקה נורא. רק מה? מתרבה כמו חיידקים, מזהמת את הסביבה, דוחקת בעלי חיים אחרים מהנישות שלהם, ובעיקר, יוצאת מכלל שליטה. אז לא, אני לא בעד רצח, אבל אני קצת בעד נסיונות לפתרונות. אני שוב צריכה להתנצל כשאני עוצרת לרגע לעצום את עיני ולדמיין מה יהיה בעוד, נגיד, עשרים שנה בטבע? חתולים? אבל רק חתולים? זה לא נעים לי. (אני מוכרחה לשתף אותך שבזמן כתיבת שורות אלו, החתול הג'ינג'י המקסים שלי יושב על ברכיי. כן, יש לי חתול. גם כלב, וגם זוחלים. אבל גם חתול) לא מתפרצים לדלת פתוחה בכזו וולגריות, אם אתה רוצה שיקשיבו לך. וכדאי, תמיד, להשאיר אוזן אחת פתוחה לדברים חדשים. אנחנו לא תמיד הכי חכמים והכי יודעים. ליל מנוחה.

altid

New member
בואנה אתם עוד הולכים פה רחוק

רבקקק החתולים בחצר שלי אחלו לי חצי מהחיות שיש לי תוכי עכבר מתוך החדרררר כשניקיתי את הכלוב החלון היה פתוח הלכתי למטבח לישטוף את הכל י מים וכשחזרתי הייתה חתולה מעל הכלוב עם אחד בפה ביזיוןןן צב מים הם חטפו לי פעם כשהייתי ילד קטן וכל הזמן הם רק פותחים לי עיניים על הזוחלים מזל שהיחידים שהם פגשו עד עכשיו זה ירק שפשוט מפחיד אותם פחד מווט חחח איגואן עצבני עם זנב מהיר מאוד וחומד המתכדררת שלפעמים אני נותן לה לזחול קצת בשמש על הדשא(כמובן שבהשגחתי הצמודה)

naja

New member
הדר....

הדבר הג'ינג'י הזה שמתרוצץ אצלך בבית, עושה בלאגן ושותה וודקה-רדבול, זה כלב!!!! חוץ מזה, נראה לי שאת סוגנית!!

BabaGee

New member
הסוגן מדבר ?

הדבר החום שמסתובב על 4 בבית שיכור מוודקה - רדבול , בירה ,ווסקי ומוציא קולות נביחה מוזרים מהפה זה אני ולא הכלב. הכלב הוא הדבר החום בחצר שהורס כל דבר שיש לידו ,ספות,כריות,עצים,נרות (הוא אכל לי נר פעם !) קרטונים עם נסורת וגונב לי שלוקים מהדרינקים. בתוך הבית יש חתול ג'ינגי חמוד בטירוף שאני מאלף אותו כרגע להרחיק מהבית סוגנים אז כדאי שתרגע!

למעלה