5 עובדות שלא ידעתם.....

גלוש122

New member
אמממ

אני עושה שנת שרות ות'אמת בכלל לא חשבתי על זה ברצינות עד שהשנה התחילה....
אני מכורה לגירוד פצעים ועקיצות יתושים שזה כבר מפחיד....
פעם הייתי עם 4 בנים במקביל שאף אחד מהם לא ידע על השני וכל השמות שלהם התחילו בא'
יש לי נטייה להיות פסימית , מנסה לצאת מזה
אני ממש סגורה ואף אחד לא באמת יודע עליי משהו .... אולי אחותי

LITI789

New member
5 עובדות עליי

העובדות הנ"ל לא במיוחד מרתקות- 1-אני צמחונית כבר 3 שנים. 2-נולדתי באימא שלי היתה רק בחודש השביעי.. 3-רק לפני שנה עברתי לעדשות אחרי יותר מדי שנים שבהם השתמשתי במשקפיים. 4-הספקתי לשבור כבר יד ורגל (לא באותו זמן..!!) 5-אני מכורה למנגו!!!!!

מממ אני לא מצליחה להיות יצירתיתתת

וזו הסיבה שלא כתבתי עד עכשיו .1. אני בת יחידה וגרה עם אמא למרות שלאחרונה נודע לי שיש לי אחות ו2 אחים האחות מאמא שונה והאחים מאמא אחרת גם (3 אחים מאמהות שונות) .2. עשיתי 3 ניתוחים באזורים שונים בגוף וכל ניתוח הוא בגיל שיש בו וחצי 5וחצי 10וחצי ו16 וחצי .3.כשאני רואה כלב עזוב ברחוב אני מתחילה לבכות.. .4.למרות שיש לי מבחנים בע"פ ואבחונים קבעו שאני מתבטאת בע"פ יותר טוב אני מצליחה להתבטא במה שאני מרגישה בכתב.. .5. אני כותבת לפחות 5 פעמים בשבוע אם לא יותר

The Fantasy

New member
אוקיי

1. נולדתי עם עקמת בצוואר. כלומר הצוואר שלי היה תפוס והיה תקוע על צד אחד חחח מקווה שהבנתם. ואם אבא שלי לא היה עושה לי פיזיותרפיה באותו זמן, הייתי נשארת ככה חח. 2. אני צמחונית ולא אוכלת בשר ודגים. 3. יש לי פחד גבהים נוראי ואני גם מפחדת מרכבות הרים וכאלו, ובחיים שלי לא עליתי על רכבת הרים. 4. יש לי אזרחות אמרקאית, ויש לי רק פספורט אמריקאי אבל אין לי דרכון ישראלי עדיין
[ומעולם לא היה לי גם]. 5. יש לי אוסף ענק של תגיות של בגדים. יש לי מעל 500 כאלו אני חושבת.

נמנמנמ

1. אני אלרגית להמון דברים בינהם דבורים/דבורים/חצילים/סברס/אפרסמון... 2.אני ממש רגישה לשמש, נישרפת תוך כמה דקות. לא מעט פעמים נשרפתי אפילו בלבן של העיניים ולא מעט רופאים הגדירו את זה כאלרגיה של ממש
. 3.קוראים לי בעצם צליל, אמא שלי קראה לי כך ואבא שלי לא אהב (יותר נכון שנא) את השם הזה ומאז כולם קוראים לי מורן, רוב השנים השם מורן לא היה רשום בכלל בת"ז, אחרי כמה בעיות בבית ספר היסודי שטען שיש לי אחות שקוראים לה צליל והיא לא הולכת לבי"ס אף פעם ההורים צרפו את שני השמות. וכן, הייתי מעדיפה שיקראו לי צליל אבל זה כבר אבוד, כשעברנו דירה שקלתי להחליף את השם. ואם כבר שמות תמיד קינאתי באחותי הגדולה שקוראים לה קסם ואני תמיד אומרת שההורים היו יצירתייים רק פעם אחת. 4.היה לי גשר בשיניים כבר פעמיים ואולי יהיה גם בפעם השלישית
5.אם לא הייתי עוברת ניתוח כשהייתי קטנה, בחיים לא הייתי יכולה לבכות עם דמעות כי נולדתי עם צנרת סתומה.

למעלה