5 עובדות שלא ידעתם.....

danish18

New member
5 עובדות שלא ידעתם.....

כל אחד כותב 5 עובדות שלא ידענו עליו, ותשתדלו שיהיה קצת מעניין
Go fot it-

raayao180

New member
אחלה בחלה! מקווה שיהיה מעניין..

אתם לא יודעים עלי ש: 1) אני עוד מעט בת 19! ובחיים אבל בחיים לא שתיתי אלכוהול(קידוש בערבי שבת לא נחשב) הכי רחוק היה רבע לגימה של סן פרנסיסקו(מכירים?) 2)כבר יותר מ7 שנים אני לא עולה על מדרגות נעות..חוץ מבקניונים שבהם חייב לעלות וגם אז זה בפחד אדיר...(ככה זה כנפלת על המדרגות וכל הרגל מצולקת.. 3) הפעם האחרונה שאכלתי קלמנטינות היה בגן.. מאז אני לא סובלת קלמנטינות ולא מסוגלת אפילו להריח את זה
... 4)הייתי בחו"ל רק פעם אחת! (בפולין.. אז גם זה לא נחשב חופשה:/) 5) אהה שכחתי.. אבא שלי גר באילת..( ולא, זה ממש ממש לא כיף כמו שזה נשמע) מקווה שהעשרתי אתכם בידיעות עלי... אם ברצונכם לדעת עוד אתם מוזמנים לשאול בכל דרך אפשרית
רעיה:-,)

rasmus girl1

New member
איך לא שתית בחיים ..

אם כתבת שאת שותה יין בקידוש וששתית רבע לגימה של סן פרנסיסקו? זה נחשב שתיתי אלכוהול..

raayao180

New member
אז ככה...

קודם כעל אני לא עושה קידוש, רק לפעמים כשאני מתארחא תמי.. ואז זה קצת ,וגם זה לא תמיד אלכוהול... וחוצמזה כשכתבתי שבחיים לא שתיתי התכוונתי שלא שתיתי באופן רציני(כוס שלמה)/ לשוכרה.. וזה משהו שכמעט כל החברים שלי כבר עשו...

נממממ ../images/Emo9.gif

1. אני כמו ילדה קטנה גדולה... מאוד אוהבת את העצמאות שלי.. לעבוד.. להרגיש בוגרת... אך מצד שני אני מאוד ילדותית... אוהבת מאוד בובות... במיוחד פרוותיות... חולת ממתקים בצורה היסטרית... ופה זה רק מתחיל
2.יש לי אחות שקטנה ממני בשנה...(בכיתות שנתיים) עד שהייתי בכיתה ד' אמא הייתה מלבישה אותנו כמו תאומות.. ממש... מהבגדים תסרוקות הכל! אפילו היינו באותו חדר עד שהייתי בכיתה ו' שאז אמרתי דיי ואז ההורים עשו שיפוצים בכל הבית שגם ככה רצו לעשות כדי להעביר אותי חדר
3.אני והחברה הכי טובה שלי חברות טובות מכיתה א' וכל ה-12 שנים היינו באותה כיתה
4. אני מאוד יצירתית בבגדים... אוהבת לשנות להוסיף ולגוון... אני אוהבת לתפור ולשפץ בגדים וכמעט תמיד יש לי רעיונות שיוצאים מעולים... כבר תפרתי שמלה ושיפצתי דיי הרבה בגדים... והדרך עוד ארוכה
5. אני עד כיתה י' לא התאפרתי בכלל... רק לאירועים וגם זה כי הבנות דודות הגדולות ואמא היו מכריחות אותי.. לפני שנה ומשהו סתם עשיתי ניסוי על אחותי מבחינת איפור וכולם התלהבו מזה ומאז גיליתי חוש חדש שלא ידעתי... אז אני מאפרת את הבית וגם את עצמי שיש לי חשק....

ננסה..

1) זו אחת ההודעות האחרונות שלי בפורום. (אם לא האחרונה) 2) אני אסטמתי (נראה לי שאת זה לא ידעתם)
3) יש לי חוסר באנזים שנקרא G6PD ובגלל זה אסור לי לקחת אופטלגין, לאכול פול.. ועוד. 4) מאוד נקשרתי אליכם
5) אני שונא להתגלח ובגלל זה רוב הזמן אני נראה כמו איזה מחבל
(למרות שב"ה אין לי עדיין זקן עבות..)

דורד

New member
אני אני אני

1. שם המשפחה שלי הוא דיק, ויש לו המון פירושים בהמון שפות. (אנגלית - ***, גרמנית - עבה, טורקית - עומד, ערבית - תרנגול) 2. להרבה מאוד מאייטמים של רכילות על טאלנטים כמו מירי בוהדנה, אילנית לוי, גלית גוטמן ושאר הטאלנטים של סוכנות לוק, אני אחראי
3. השתתפתי בקרוב ל- 100 סרטי פרסומת בטלוויזיה הישראלית. 4. אני קורא, כותב ומדבר את שפת הבי"ת ברמת שפת אם (זאת מהשיר של יזהר כהן... "אבניבי אובוהבב...") 5. כשהייתי בן 11 הייתי במחזמר בחיפה, ומצאתי מתחת לכיסא שלי ארנק שהיה שייך לתייר מארה"ב והיו בו כ- 1000$ במזומן ועוד המון כרטיסי אשראי... ובהפסקה הבאתי את הארנק לשומר שהיה באולם. (עד היום אני משוכנע שהייתי צריך לקחת את הארנק איתי ולהביא אותו למשטרה, כי 100% שהשומר לקח את כל הכסף לעצמו). ונראה לי שחוץ מזה אתם גם ככה לא יודעים עליי שום דבר בערך

ranch22

New member
אז בטח את היחיד...

שיודע מה אומרת הפרסומת האחרונה של "אחד נגד מאה" חח

דורד

New member
בעברית אומרים פרומו

בעצם.. קדימון.. אבל לא חשוב בכל מקרה... הוא לא מדבר שם בספת ה-ב' הוא סתם ממלמל שטויות... ות'אמת תוך כדי שכתבתי את התגובה שלי ל"חמישה דברים שאתם לא יודעים עליי", בדיוק שודר הפרומו, וכתבתי את העובדה הזו בהשראתו...

דללה

New member
../images/Emo12.gif אוקיי ../images/Emo3.gif

1. לא אכלתי עוף במשך 10 שנים בגלל פעם אחת שנגסתי בשומן. לאחרונה גם חזרתי לאכול עוגות אחרי 7 שנים שלא אכלתי כי לפני כמה שנים אכלתי עוגה מקולקלת והקאתי את נשמתי. 2. רקדתי ושרתי המון שנים ופרשתי לאחרונה כי מיציתי. עכשיו אני עושה (שוב) ספינינג
3. יש לי משהו כמו 30 זוגות נעליים אבל בפועל אני נועלת רק 3 זוגות (מתוכם- זוג נעלי ספורט ו2 זוגות כפכפים). 4. אני יכולה להיות הכי יצירתית בעולם בדברים שקשורים לציור, יצירה וכו' (במיוחד בעבודה עם ילדים), אבל אני לא מסוגלת להיות מספיק יצירתית בשביל "להרכיב" לעצמי איזה לבוש מושקע או לאפר את עצמי
(וזה לא שאני מזניחה את עצמי!) 5. ואם כבר ילדים- אני יכולה להיות הכי סמכותית והכי בוגרת שבעולם, אבל שניה אחת עם ילדים תהפוך אותי ליותר תינוקת מהם

elivnat

New member
אמממממ ננסה...

יש לי הרגל לכסוס ציפורניים!!! מאז שהייתי ילדה קטנה אני כוססת ציפורניים... הייתה תקופה, לפני שנה בערך שבמשך שנה או יותר לא כססתי ציפורניים אבל מקום מה חזרתי לזה...
כשהייתי בת 5 ימים הפסקתי לנשום והיה חשש לחיי...
היום, בפעם הראשונה בחיים שלי הלכתי על נעלי סיכה... אני צריכה להתאמן ללכת עליהם כדי שאוכל לנעול אותם לחתונה של בת דודה שלי בשבוע הבא בע"ה..
אני נורא אוהבת את הקטע של העיצוב... למשל בבית אני אוהבת לערוך את השולחן בערב שבת ובכלל, לפעמים נכנסים לי רעיונות חדשים לגבי הסדר בחדר... או בכל מקום אחר בבית...
אני מכורה לסריגת כיפות!!! אני סורגת בערך שנה וחצי והספקתי לסרוג 20 כיפות אאל"ט ואולי אפילו יותר... השלב הבא שלי הוא לסרוג כיפות שטיח (שהדוגמא היא על כל הכיפה) ואח"כ בע"ה כובעי כיפה...

raayao180

New member
סליחה!!@ אני נורא מצטערת..

אבל העובדה הראשונה לא נחשבת! כולם כוססים ציורניים.. אבקשך לרשום עובדה אחרת

elivnat

New member
טוב... אם את מתעקשת....חחחח

אני די מפחדת ללכת בחוף הים יחפה בגלל שלפני שנתיים נכנסתי לים ודרכתי על זכוכית/ מחט, לא ברור מה זה היה ונחתכתי בכף הרגל.. חתך די עמוק.. זה היה ב רגל שמאל... וכדי להשלים את זה באה לי בהצתה די מאוחרת לפני שלושה שבועות הפציעה הזאת שנפל עליי החלון ופצע אותי בכף רגל ימין...

nir2107

New member
ננסה לצאת יצירתיים

אני יודע שבדית
אני עורך ומגיש תוכנית ברדיו פעם בחודש
עברתי את כל המיונים לגלי צה"ל ובמבחן האחרון נפלתי בגלל שמותר להם לקבל רק קרבי אחד במחזור.
אני לא יוצא מהבית בלי מסטיק בפה
]פעם הייתי מכור לדיאט קולה. הייתי מחסל שלושה-ארבעה בקבוקים של ליטר וחצי ביום והחדר שלי נראה כמו מיכל מחזור

חמישה דברים שלא יעדתם עלי

1.אני בחודש שעבר הייחתי בן עשרים ומעולם לא שתיתי קפה 2.מעולם לא היה לי פלאפוטן ואין לי כוונה להשתמש בו ואני גם יודע להשתמש בו 3.להמרות שאני עשיתי בגרות במגמת צילום מעולם לא צילמתי ולא הייתה לי מצלמה דיגיטלית 4.מעולם לא לבשתי מותגים כי אני לא סובל מותגים 5.הפעם הראשונה שצילמתי בחיי הייתי בן 17

למעלה