5 עובדות שלא ידעתם.....

n0 id3a

New member
הומממ

1) אני שילוב של אתאיסט ודתי :) [סיפור ארוך] 2) אני שונא אוכל. [ואם כבר חייב לאכול אז כמה שיותר פשוט יותר טוב..] 3) אני מכור לקולה. לצערי, ולהנאתי. 4) אני תומך בהתערטלות בפומבי. 5) אני בעד להעלים את היוגורט מהעולם.

היי שני!../images/Emo60.gif

נו צמממ. 1. אני מתגייסת ביום שני הקרוב. 2. אני ממש אוהבת את רצח מאדום לשחור. 3. קניתי בחו"ל טיק-טק מנגו וזה נהדר. 4. נסעתי באופנים בגרמניה ובלמתי עם כף רגל שמאל עקב חוסר בבלמים, והייתי עם סנדלים אז עכשיו יש לי שטד יפהפה 5. אני מתחילה לאהוב דברים רק ברגע שהם מקבלים את הקרע/שפשוף וכדומה הראשון שלהם

devilz

New member
שני.. עוד אחת ביום שני...

מממ.. גם את למודיעין אם אני זוכרת נכון... .נכון?

devilz

New member
.. יש לי זיכרון שזוכר מה שבא לו../images/Emo3.gif

אז את מתגייסת איתי ועם שני

devilz

New member
פאק איט../images/Emo3.gif מחקר מודיעין זה לא פחות מכובד../images/Emo3.gif

דללה

New member
מש"קית איתור.

אבל הגיוס של מודיעין הולך יחד.. אז אולי נעשה טירונות יחד
ויפה לך קממבר!

rasmus girl1

New member
../images/Emo13.gif

כעיקרון כמעט אפחד פה לא מכיר אותי אישית ככה שאתם לא יודעים עלי כמעט כלום חח.. 1.עליתי לארץ מארה"ב בשנת 96. 2.אני צמחונית וזה קרה לי בהדרגה
,בהתחלה לא אכלתי עוף [כבר איזה 4 שנים],אח"כ עוד כמה מוצרי בשר וכבר כמעט שנה שאני בכלל לא אוכלת בשר.. 3.אפעם לא היה לי חדר לבד
,מקווה ששנה הבאה שסופסוף נעבור דירה יהיה לי >< 4.ישלי חבר ואנחנו עוד מעט חצי שנה ביחד וזה הכי הרבה שאי פעם הייתי עם מישהו [הכוונה בחור]
5.ישלי פראנויות [ככה כותבים?] מלהיות במקומות חדשים בפעם הראשונה לבד..זה מלחיץ אותי ואני תמיד מנסה לגרור איתי אנשים למקומות חדשים שאני הולכת אליהם בפעם הראשונה אחרת אני אלך לאיבוד ואז זה עוד יותר מלחיץ

iti4

New member
....

.1. בחיים לא שברתי רגל\יד אבל את הראש פתחתי 7 פעמים לפחות(פעם נפל עליי מוט ברזל ענקי,התרסקתי איזה 3,4 פעמים עם האופניים ונתקעתי בשמשה של המרפסת אהה וגם הכלתי מכות =)) .2.כשהייתי בכתה ט' בן 14 הופעתי מול 200 איש שהייתה לי ולחבר'ה להקה(ולא במתנס המקומי אלא בת"א) .3. אני שמאלי אבל בילדותי הכריחו אותי להשתמש ביד ימין וכיום אני כותב בדי ימין ובועט ברגל שמאל .4.את שני החברים הכי טובים שלי אני מכיר מגיל 5 ואנחנו ביחד כול החבר'ה כבר 13 שנים מהגן .5. אני אוהב להיות במקומות סגורים ופעם חברים שלי דחפו אותי לבאגאג' כי הם חשבו שזה יפחיד אותי..וזה כמובן לא עבד ופעם היינו בטיול משפחות ונתקענו באיזה מערה וכולם בכוורק אני צחקתי..

Bleed for Me

New member
הממ

1. נולדתי ביומהולדת של אבא שלי 2.יש לי משקפיים מגיל 6 ובגלל שהעיניים שלי רגישות אני דיי מפחדת לעבור לעדשות,אולי בקרוב.. 3. אני מכורה ברמות לאייס קפה,נסטי ולשפתון לחות לשפתיים 4.בתיכון הייתי צלמת של מגמת תקשורת ושני סרטים שעשיתי זכו בפרסים בפסטיבלים 5.אני מתגייסת עוד 3 חודשים פחות יום חח..

ranch22

New member
אממ...

אני כוססת ציפורניים אבל מישהי אמרה שזה לא נחשב לעובדה אז נחשוב על דברים אחרים... 1. אני מכורה נואשות לקרח, לא יכולה בלעדיו. 2. היו לי בסביבות ה31 כלבים מאז שנולדתי...[וזה לא שכולם מתו ואני לא יודעת לגדל כלבים, כן?] 3. אני לא יכולה לסבול מסטיקים או ריח שלהם, מגיל קטן ניסו לדחוף לי לפה בכוונה ורק הקאתי מזה על כל האוטו... 4. פתחתי את הראש בגיל 6 וכמעט הלכה לי העין בגלל זה ולפני שנה הייתה לי תאונה שבה גם פתחתי את הראש כי התנגשתי בשמשה אבל אף פעם לא שברתי יד או רגל[למרות שבמובן מסויים תמיד רציתי גבס.] 5. [חושבת.. חושבת.. חושבת..] אה! הייתה לי אובססיה[ועוד נשארה מעט] להרצל, כן כן, ההוא שחזה את המדינה, בנימין זאב. הייתי קוראת לו הרצליקו, קוראת את היומנים והביוגרפיות שלו ובטוחה שאני איך שהוא גלגול שלו[ ואז שהתברר לי שהוא נולד באותו תאריך שלי אז בכלל...] וזהו.. וואי השקעתי בזה ממש חשיבה... חח ואני לא משוגעת!! נראה לי...

R e A

New member
הישר מהחדר הממוזג בשבטה

אחרי שקיבלתי ב` כי שברתי את האף וסדקתי את כף היד. אז חמישה דברים שלא ידעתם. אני מכור לקולה קריסטל, אני לא יודע לקרוץ עם האצבע, הזרת שלי עקומה עשר מעלות אחרי ששברתי אותה פעמיים, אני בין היחידים בסוללה שלי שעדיין לא הפקיר נשק, משעמם לי עכשיו. קיצר, כל היד שלי נפוחה וכחולה וכל מה שקיבלתי זה אקמול מזדיין. אז אני עף למטווח. ביי...

למעלה