חשבתי המווווווון.....
1. אני לא אוכלת בצל בגלל הרעש שהוא עושה כשנוגסים בו.. ואני יכולה לזהות בכל אוכל שתביאו לי אם יהיה בו בצל.. אי אפשר לעבוד עליי בקטע הזה 2. נולדתי פוזלת, ועשו לי ניתוח, מאז אני משתמשת רק בעין אחת ולכן אני לא רואה תלת מימד ורואה חצי ממה שאתם רואים.. כשאני משתמשת ב2 העיניים אני רואה פעמיים.. (יש לי סיבה טובה ללמה אני דופקת את האוטו הרבה) ד"א לאחרונה יש לי פחד להסתכל לאנשים בעיניים כשאני מדברת איתם, אני מפחדת שפתאום יראו שאני פוזלת למרות שאני כבר לא. 3. יש לי אבא מניאק שמעולם לא ראיתי/שמעתי ממנו + משפחה שלמה שלא ראיתי.. הבעיה היחידה היא שגם לא ראיתי ממנו כסף! אבל בעקבות כל זה יש לי אבא "חורג" מדהים ואחים "חורגים" מדהימים! 4. אני חופרת לי ברגליים כדי להוציא שערות מתוך העור, זה כבר הגיע לשלב די נוראי.. 5. אני שונאת מגע! ויש מקומות מסוימים בגוף שאני יכולה להגיע לבכי אם נוגעים בי שם.. לדוגמא, אני לא אוהבת שנוגעים לי בצוואר, ובלילה בגלל זה אני יכולה לישון רק על הצד, כשיד אחת מחזיקה את הצווארון של החולצה שלי ויד אחרת את השרשרת.. פעם קרעתי חולצה באמצע הלילה בגלל זה.. (אבא שלי אומר שאני צריכה פסיכיאטר דחוף) ויש עוד הרבה, אבל 5 זה מספיק!