5 עובדות שלא ידעתם.....

nomad21

New member
גם אני שאלתי את עצמי

ואז עניתי לעצמי, הוא לא צילם אף פעם במצלמה דיגטלית לזה הוא התכוון (אני חושב)

nomad21

New member
חתימה נחמדה

והנה העובדות הכי לא יצירתיות שתראו בשרשור.. מה שהופך אותן למקוריות ויצירתיות
1) יש לי שיער שחור 2) הוא די חלק 3) הוא בשלבים של התארכות 4) הפוני מגיע לי לפה 5) יש לי משקפיים

devilz

New member
טוב נו../images/Emo3.gif

1. כל חיי גדלתי כבת יחידה וזה כל מה שידעתי.. עד שיום אחרי הצו ראשון אבא שלי סיפר לי שיש לו בן מנישואים קודמים (שגם עליהם מעולם לא ידעתי..) בעזרתה של דודה שלי איתרתי את הבן שלו... אבל הוא לא רוצה שום קשר איתי.. לא שאני יכולה להאשים אותו... 2. אני אתאיסטית
3. ממ.. אני מכורה לחריזה... התחלתי עם זה בצורה רצינית לפני שנה... ולפעמים אני מפתיעה את עצמי עם התוצרים... כעבור זמן קצר כזה... יוצאים לי דברים עם מראה ממש מקצועי.. 4. אני שרוטה ... יש לי תשריטות שלי.. ואם משו לא הולך לפי הן.. אני יכולה להשתגע... צליל מונוטוני יכול לגרום לי לצרוח (וגרם בעבר....).. דלת פתוחה גורמת לי לאי נוחות רצינית.. אני לא יכולה לסבול הרגשה של רוק על הגוף שלי בכלל ועל הפנים בפרט... בעיקר על הפנים... 5. שהייתי קטנה הייתה לי אלרגיה די רצינית לאפרסקים... היא נעלמה עם הזמן

גמני גדלתי בידיעה שאני בת יחידה

ההורים גרושים ואני גרה עם אמא ואין לי קשר לאבא.. ואז גיליתי שיש לי אחות גדולה מנישואים ראשוניים של אבא שלי ואחרי שהכרתי אותה היא סיפרה שיש לו עכשיו עוד 2 בנים.. מאישה שעכשיו הוא חי איתה

danish18

New member
חשבתי המווווווון.....

1. אני לא אוכלת בצל בגלל הרעש שהוא עושה כשנוגסים בו.. ואני יכולה לזהות בכל אוכל שתביאו לי אם יהיה בו בצל.. אי אפשר לעבוד עליי בקטע הזה 2. נולדתי פוזלת, ועשו לי ניתוח, מאז אני משתמשת רק בעין אחת ולכן אני לא רואה תלת מימד ורואה חצי ממה שאתם רואים.. כשאני משתמשת ב2 העיניים אני רואה פעמיים.. (יש לי סיבה טובה ללמה אני דופקת את האוטו הרבה) ד"א לאחרונה יש לי פחד להסתכל לאנשים בעיניים כשאני מדברת איתם, אני מפחדת שפתאום יראו שאני פוזלת למרות שאני כבר לא. 3. יש לי אבא מניאק שמעולם לא ראיתי/שמעתי ממנו + משפחה שלמה שלא ראיתי.. הבעיה היחידה היא שגם לא ראיתי ממנו כסף! אבל בעקבות כל זה יש לי אבא "חורג" מדהים ואחים "חורגים" מדהימים! 4. אני חופרת לי ברגליים כדי להוציא שערות מתוך העור, זה כבר הגיע לשלב די נוראי.. 5. אני שונאת מגע! ויש מקומות מסוימים בגוף שאני יכולה להגיע לבכי אם נוגעים בי שם.. לדוגמא, אני לא אוהבת שנוגעים לי בצוואר, ובלילה בגלל זה אני יכולה לישון רק על הצד, כשיד אחת מחזיקה את הצווארון של החולצה שלי ויד אחרת את השרשרת.. פעם קרעתי חולצה באמצע הלילה בגלל זה.. (אבא שלי אומר שאני צריכה פסיכיאטר דחוף) ויש עוד הרבה, אבל 5 זה מספיק!

Itay Simons

New member
הממ...טוב,

1. אפילו לי אין מושג מה הדרך הנכונה לבטא את השם משפחה שלי
2.אני מפחד פחד מוות מדבורים
3. התחביב העיקרי שלי הוא ציור. 4.אני מכור לדיאט קולה
5.ליז רוצה להתנקש בחיי

אוו וואה ../images/Emo9.gif

1. בעברי הזנוח (כיתה ט'-י') הייתי אובססיבית לנינט 2. אני מנגנת על גיטרה 8 שנים 3. אני מתנדבת לצבא (מתגייסת ב18/10), בגלל פטור 21 רפואי על אלרגיה לפירות. 4. אני מכורה לבמבה 5. הייתי שנה במכינה קדם צבאית "עמי-חי" במושב ארגמן בבקעת הירדן, ואני ממליצה על שנה כזאת לכולם
שנה מדהימה!

למעלה