5 דברים שלא ידעתם על.....

מצמרר ווינס...אמאל'ה!!

רק שיר

New member
../images/Emo4.gif

סעיף 4 מצמרר אותי כל פעם מחדש ולגבי סעיף 3 אההממ...כנראה שהיה לך מחסור בסקס.

אז ככה

לגבי התאונה - זה באמת היה מצמרר... ורק אוסיף שנהג גרר החילוץ שהגיע למקום היה דוד שלי שחשב כל הזמן שאני אחד מאלה שצריך לחלץ מתחת למשאית <הוא זיהה אותה כי ראה אותה לא פעם>
לגבי הירידה במשקל והסקס <בתגובה של שיר> - למה יש משקל סגולי גדול יותר? לאנרגיות שמוציאים בסקס או לשוקולד עם האגוזים שאוכלים אחר-כך?

אני 27

New member
גם אני רוצה ....

5 דברים שלא ידעתם עלי ... 1 ) היו תקופות שהיו לי 8 אקוריומים בבית .. מכור לנושא . 2 ) בתיכון השתתפתי בתוכנית " יותר מזל משכל " של דטנר .. הייתי אחד השאלות שם ...חחחח 3 ) אני רוכב על סוסים מגיל 6 .. יצא לי גם להשתתף בכמה מרוצים .. ( שילוב של משקל נוצה וגובה .. ) 4 ) יש לי אחות תאומה ( את זה חלקכם כבר יודעים ) 5 ) יש עוד הרבה דברים .. לא עולים לי לראש כרגע ..

אני 27

New member
אחד השאלות ...

צילמו את השאלה .. ( אותי בין השאר ... ) מעניין איפה ניתן להשיג את הקטע הזה .. צריך להיות ממש מצחיק לראות את עצמי ..

5 דברים שלא ידעתם עליי...

אני מכשפה
לא מסוגלת לסבול כוסברע
גם אני הופעתי בטלוויזיה- בזאפ לראשון מספר פעמים, יש לי קלטות שמתעדות את הדבר הזה
באחת הפעמים שהייתי באולפנים- סער בן יוסף ניסה לנשק אותי
- תארו לכם את מיצה התיכוניסטית מקבלת את שוק חייה...
אני מתה על רכבות הרים! מתה מפחד לעלות, אבל אחרי הפעם הראשונה, אי אפשר להפסיק אותי!!

Bubble Girl 27

New member
הממ אני רוצה רגע הסבר לסעיף 1

את מכשפה כי את פולניה או מכשפה מכשפה כמו יודעת לעשות דברים ספוקיים!

אני בעיקר פולניה,

אבל לגבי המכשפה- זה בא לי בטבעי, לא משהו שאני באמת מתכוונת אליו...

Bubble Girl 27

New member
אהא ../images/Emo6.gif

בדיוק אמרתי לדורון שחייבים להביא את "אפשר קפה" ולראות שוב ושוב ושוב ביחד... זה למידה "איך לא להרגיז פולניה" תגידי קנית לבעלך חולצת איקרה?

אופק 3

New member
טוב נו גם אני עונה

מה היו אומרים עלי? 1)אוהב נשים בשלות ועגלגלות, מת על ציצ גדול. 2)לא אוהב בלונדיניות בכלל. 3)בחורות לפני גיל 30 לא מעניינות אותי.(אין לי סבלנות לפלצנות של קטינות) 4)לא מוכן להתחתן בשנית גם אם ישרף העולם! (הספיק לי טראומה אחת) 5)בחור רומנטי ורגיש. 6)ייאלה קחו עוד בונוס קטן,לוקח את החיים בשאנטי (תן לשים ת'ראש על דיונה) חובב טבע נלהב. חחח חברה שלי כבר מתה לעשות סקס במקום נורמאלי חחחחחחחחחחחחחחחח

tintong

New member
חמשששששש......ששששששששששש

1. בגיל 16+ הייתי מגיע לבה"ס עם הרכב הראשון שלי , כשמאחורי המורים היו מזיעים עם האופניים שלהם . 2. בצבא הייתי במקומות הכי סודיים בארץ. 3. החבר הכי טוב שלי זה הלב שלי. 4. אני רגיש בהגזמה , עד כדי שתוך קריאת הודעה כאן בפורום , או ארוע עצוב בעיתון , סרט דרמטי ...עיניים אדומות מזילות דימעה. 5. אבל באמת בלי להישתחצן , מה שעשיתי בחיי (בכלליות) רוב האנשים צריכים להיוולד עוד פעם בשביל לסגור פערים.(ועוד פעם חלילה לשחצנות מימני) 6. הבונוס- יש לי המון נשמה לעזור לאנשים, ולא פעם... ניפגעתי מהם.

../images/Emo22.gif

(אני אנצל את האמירות הקודמות כדי להפיק איזושהי חמישיה) 1. מעולם לא עישנתי אפילו לא שאכטה. 2. גמני הופעתי בטלויזיה. בששטוס
התלמידים שלי הגיעו כמעט לתאילנד. 3. אני אישה מאוד רציונלית. 4. למרות האמור בסעיף 3 - אני גם מאוד רגישה. הרבה יותר ממה שנראה כלפי חוץ. 5. אני מאוד אוהבת לבשל ולאפות (וגם עושה את זה לא רע).

shon שון

New member
נו, טוב , גם אני

1 בילדותי ניגנתי בפסנתר, היום אני מתופף בימי שישי, בחוף התופים. 2 התנדבתי במשך שנים במד``א ואפילו הדרכתי קורסי עזרה ראשונה , היו לי עשרות החייאות מוצלחות, המשכתי בקריירה גם בצבא להיות קצין חובשים. 3 הייתי אצן ורצתי בכל ארבעת המרתונים הראשונים של תא , את המיני 21 קמ 4 הסקס הראשון שלי היה בגיל 15 היתה לי חברה ירושלמית והכרנו את כל הספסלים והמדשאות בכל העיר, עד גיל 16 לא סיפרתי לאיש, אפילו לחברים הכי טובים שלי 5 עברתי/גרתי בחיי עד עכשיו ב 28 בתים, לא כולל הצבא.

אופק 3

New member
שון מה עם המנג'ל?

בטוח שכחת את זה.. 28 דירות עברת?
לא רק שמובטח לך גן עדן, אני בטוח גם שטיח אדום יכינו לך

עכשיו אני

1. עשנתי בפעם הראשונה והאחרונה נשיפה אחת בכיתה......א, (הייתי חייבת לנסות ומאז אני בטראומה) 2. מתתי מוות קליני וחזרתי בחזרה... 3. את שני ילדיי ילדתי מהנשמה ולא מהבטן 4. אני עדיין מאמינה באהבה ומתה להתאהב מחדש. 5. אני אוהבת ילדים ברמות מטורפות ואם היה תלוי בי בטח היו לי 30.

shon שון

New member
לא רואה, אפילו באופק

את גן עדן, ואצלי אין בונוסים ;/tapuzforum/images/emo8.gif

למעלה