מי טו../images/Emo202.gif
טוף... בסוף ההריון של הבת הקטנה שלי (בת 6 כמעט) שקלתי כמעט 100 קילו. היום אני רגע-שנייה-תיכף לפני ה- 40% פחות. התחתנתי בגיל 18 ולא! ממש לא הייתי דתיה.. ולא! ממש לא הייתי בהריון.. סתם ילדה טובה ירושלים שמאוהבת עד כלות.... אחת מהאהבות שלי היא מוזיקה-שירה, ואפילו השתתפתי בתכנית לא נפסיק לשיר...היה כיף לא נורמלי! לא מזמן נשבר לי ה
.. מה זה נשבר...התנפץ לרסיסים
... אבל!! הזמן כן הזמן עשה ועושה את שלו, והכל התברר כלטובה!!וגם בימים שהיה מעונן וקודר, בזכות האמונה שחישלה אותי כל כך יצאתי משם והיום אני במקום אחר! טאצ' ווד
...והרבה בזכות יקר ומיוחד אחד
לפני שנתיים יצאתי עם מישהו שהיה נדמה שהוא אהבת חיי...גרנו גם תקופה קצרה יחד (חודש).קיצר, באותה תקופה צילמו את הסידרה "מתגרשים" עם קובי מידן למי שזוכר. פנו אלינו (רק הסיפור של איך הם הגיעו אלינו הוא הזוי בפני עצמו ונושא לפוסט אחר) ולאחר שתיחקרו וביררו אותנו החליטו שאנחנו מתאימים להצטלם לפרק הסיום.כשגולת הכותרת לפרק זה היא (בנוסח שלי, כן...): מתגרשים ומתגרשות- וואלה יש חיים אחרי! ואפילו טובים. כאילו הנה דוגמא ניצחת לזוגיות פרק ב' טובה עם מגורים משותפים. שבוע אחרי שסיימו לצלם והפרק היה כבר ערוך ומוכן לשידור נפרדנו. מיותר לציין שהפאנצ' ליין לפרק שבכיכובנו כבר לא היה רלוונטי...חחחח... אז ביקשתי שלא ישדרו... טוב השניים האחרונים לא היו ממש תמציתיים.. אבל.. מהל'שות.. כזו אני... פטפטנית
!