5 דברים שלא ידעתם על.....

גם שלי עבודת יד ../images/Emo8.gif

נפתח מועדון "גרושים צעירים אחרי טיפולים"
קצת אבסורד... אחרי כל מה שעברנו כדי להיות משפחה...

רק שיר

New member
../images/Emo13.gif

עבודות יד הם תמיד הכי משובחים. וכן, חשבתי על זה לא מעט... על מה שעברנו כדי להיות משפחה

sharon30a

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifואם כבר בטיפולי פוריות עסקינן

הרגתותי!!!! עבודת יד של ג"צ.. אז הנה עוד קוריוז מאותם ימים. מי שעברה טיפולי פוריות, ליתר דיוק הפריה חוץ גופית, יודעת שאחד החששות הכי גדולים כשנקלטים כבר להריון הוא שאולי מישהו שם התבלבל במבחנה ובטעות שמו עוברים של זוג אחר. ביום שאני עברתי שאיבת ביציות, עברה איתי שאיבת ביציות עוד בחורה. מאד נחמדה.. אממהה... אתיופית סודנית...כן כן.. שבועיים אחרי שתינו קיבלנו תשובה חיובית ואצלי הסרטים רק התחילו.. למרות שעשינו את זה בבי"ח דתי עם רב שבדק ואישר שהעוברים שלנו וכו' וכו'.. אני כל ההריון הרצתי סרטים שאני בחדר לידה ויוצא לי ילד אתיופי!!! סרטים מסוג כזה שאפילו יצאה לי פריחה בכל הגוף מהחרדות.והכי גרוע שלא יכלו לטפל בי בסטרואידים כיאה לפריחה כזו בגלל ההריון, נו שויין... תוסיפו את ההורמונים שמשתוללים אצל אישה הרה והנה מתכון בטוח לבלאגן פיזי בגוף... עד שהגעתי לחדר לידה הרגשתי שנשמתי יוצאת מרוב פחדים ולחץ. לבסוף נולד לי ילד בלונדיני עם עיניים כחולות (טפו!) ובאמת מרגע שהראו לי אותו, נרגעתי! כ"כ נרגעתי שכל הפריחה נעלמה כלא היתה! (ואגב הצבעים הבהירים מהמשפחה של גרושי והעיניים הבהירות מאמא שלי שתחיה) בקיצור, רק אז בא לציון גואל! וואלה הצלחתי אפילו להפתיע את עצמי עם ההשתפכויות שהרצתי כאן היום חופשיייייייי שלח

רק שיר

New member
ואוו..

זה מדהים, עד עכשיו זה בלתי נתפס עבורי איזה פלא זה..שילוב של הטכנולוגיה הזו יחד עם הטבע. והם נשמרו 11 שנים?! זה מצמרר ומופלא

Rtitan

New member
שני הילדים שלי נוצרו...

"בעבודת יד" במבחנות למיניהן. הראשון רק בהפריה מלאכותית, כשהשני היה תינוק מבחנה מלא. עד היום, כשהוא מגיע למעבדה שלי ומשחק עם חנקן נוזלי (הוא חולה על זה
ומקפיא כל דבר שהוא יכול למצוא) אנחנו צוחקים שהוא קורא לדיואר "ממי"...

א פרסקי

New member
חמש דברים יותר מידי

1. בעבר היתי בנבחרת אתלטיקה קהל והיתי אלוף הפועל בזריקת כידון לנוער 2. נולדתי רק 4.2 ק"ג ובגיל 13 בבר מצווה היתי בגובה 190
3. לא שברתי מעולם יד או רגל למרות שהיתי עושה המון שטויות בצעירותי 4. השם השני שלי היה נזק כי כל דבר היתי מפרק כדי לבדוק איך הוא עובד ולא תמיד מרכיב נכון 5. בצבא עברתי תאונת דרכים שאני לא זוכר בכלל שום דבר מימנה

Rtitan

New member
הייתי בנבחרת הרוגבי בטכניון...

אם תבקש שאספר כמה עצמות שברתי בימי חיי, אני חושב שאתבלבל בספירה
לא הרבה מעצמותי נותרו ללא פגע כזה או אחר
.

sharon30a

New member
מי טו../images/Emo202.gif

טוף... בסוף ההריון של הבת הקטנה שלי (בת 6 כמעט) שקלתי כמעט 100 קילו. היום אני רגע-שנייה-תיכף לפני ה- 40% פחות. התחתנתי בגיל 18 ולא! ממש לא הייתי דתיה.. ולא! ממש לא הייתי בהריון.. סתם ילדה טובה ירושלים שמאוהבת עד כלות.... אחת מהאהבות שלי היא מוזיקה-שירה, ואפילו השתתפתי בתכנית לא נפסיק לשיר...היה כיף לא נורמלי! לא מזמן נשבר לי ה
.. מה זה נשבר...התנפץ לרסיסים
... אבל!! הזמן כן הזמן עשה ועושה את שלו, והכל התברר כלטובה!!וגם בימים שהיה מעונן וקודר, בזכות האמונה שחישלה אותי כל כך יצאתי משם והיום אני במקום אחר! טאצ' ווד
...והרבה בזכות יקר ומיוחד אחד
לפני שנתיים יצאתי עם מישהו שהיה נדמה שהוא אהבת חיי...גרנו גם תקופה קצרה יחד (חודש).קיצר, באותה תקופה צילמו את הסידרה "מתגרשים" עם קובי מידן למי שזוכר. פנו אלינו (רק הסיפור של איך הם הגיעו אלינו הוא הזוי בפני עצמו ונושא לפוסט אחר) ולאחר שתיחקרו וביררו אותנו החליטו שאנחנו מתאימים להצטלם לפרק הסיום.כשגולת הכותרת לפרק זה היא (בנוסח שלי, כן...): מתגרשים ומתגרשות- וואלה יש חיים אחרי! ואפילו טובים. כאילו הנה דוגמא ניצחת לזוגיות פרק ב' טובה עם מגורים משותפים. שבוע אחרי שסיימו לצלם והפרק היה כבר ערוך ומוכן לשידור נפרדנו. מיותר לציין שהפאנצ' ליין לפרק שבכיכובנו כבר לא היה רלוונטי...חחחח... אז ביקשתי שלא ישדרו... טוב השניים האחרונים לא היו ממש תמציתיים.. אבל.. מהל'שות.. כזו אני... פטפטנית
!

עכשיו אני...../images/Emo8.gif

1: למרות שאני נחשבת לילדה טובה הייתי מרדנית כך שהתחלתי לעשן בגיל 13. 2: כהמשך למרד הנעורים נישאתי בגיל 18-בהריון, למרות התנגדות נחרצת מצד המשפחה. 3:אני החברה הכי טובה של הילדים שלי. 4: הצבתי לעצמי סייגים ברורים לאחר הגט אבל!!! הגיע איזה "ילד" בן 30 שפרץ את כולם (כמעט). 5: מצבי היום טוב מאי פעם, גם עם ה"רזומה" הלא "מלהיב" - לא הייתי חוזרת לשום גיל אחר, תקופה אחרת, חיים אחרים- הכי הכי טוב לי עכשיו, חיה את ההווה בשיא האופטימיות. 6: וכן, כרגע בגלל הפרידה מאותו "ילד בן 30" אני מרגישה כמו אחת ששתתה חומצה, ציאניד, כמו שנשתלתי במקום, כמו ש.....נצלבתי! אבל אני חזקה ואשרוד זאת...:( מבטיחה!!! ואלה היו שישים שניות של חשיפת יתר...

Bubble Girl 27

New member
שקרנית!!!! אני שונאת אותך!../images/Emo6.gif

אין מצב שאת שקלת משהו כזה!!! ועוד עם הגוף שלך?!!!!!!!! דייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי

רק שיר

New member
ועוד

כשהכניסו אותי לחדר ניתוח המרדים שואל, כמה את שוקלת, התביישתי לומר לו
...הפחתתי כמה ק"ג עד ששאל אם אני בטוחה כי לפי זה הוא שם את מינון האפידורל
ואת...חכי אני מביאה ממחטה לנגב לך את הדמעות..
שמנמונת שכמותך

Bubble Girl 27

New member
קודם כל ביחס אליי את נוצה!!!!

בקשר למרדים... אחותי אני רוצה הוכחות! עד שאין הוכחות אני לא מאמינה לך בשיט!

אני 27

New member
ממהההההההההההההה? ? ? ? ? ? ?

את .... מעל 90 ? ? ? ? ואוו ... רק ... איפה בדיוק הכל התרכז ?

למעלה