5 דברים שלא ידעתם על.....

Bubble Girl 27

New member
החתול שמיל?!

וואי איזה סלב אתה! מאמי למה לא אמרת? היית מקבל שירות VIP פלטינום! ואתה מעיז לספר על הבן שלך שהוא נולד גדול? בואנה יא גוליבר רחמים על אימא שלך, אני במקומך עכשיו ומייד שולחת לה מתנה עם זר פרחים להגיד תודה שהסכימה ללדת אותך! ווווווואווווווווו אתה מגודל!

רק שיר

New member
אמאלה....אני זוכרת את התאריך הזה!! 6/6/06

הייתי במקום מאד מאד מאד מיוחד.לכן זוכרת...

גילי74

New member
זה מסקרן

שתפי אותנו. כי מה שאני זוכר מהיום הזה זה בעיקר הרבה כוכבים מה שמזכיר לי שהרופא במיון אמר שאני השישי שמגיע עם אותה פציעה . . . מפחיד, הא ?

רק שיר

New member
בוא נאמר

בתמציתיות שזה היה יום שסימל את התחלת הסוף. וכן, זה החלט מוזר.......

גילי74

New member
אגב תאריכים

התגרשתי ב 05/05/05 יום חמישי ולא, לא קרה כלום ב 07/07/07

א פרסקי

New member
לגבי התאריכים

אני רציתי להתגרש ביום שבו התחתנתי אבל כנראה ברבנות לא רצו שזה יהיה ככה עשו לי בעיות עם היום

shon שון

New member
לגבי תאריכים

לא זוכר !!! חוץ מימי ההולדת של הבנות שלי, לא זוכר אפילו מתי התחתנתי, ממש גרוע בזה!

גם אני 5 דברים שלא ידעתם על שי

1. הייתי בצעירותי פעמיים יו"ר מוצעת תלמידים פעמיים (חטיבה ותיכון), ועד היום פוליטיקה זה משהו שקורץ לי. 2. יש חוש מוזיקלי מאוד מפותח, אני שומע ביט ראשון של שיר עברי ואני ישר מזהה, (אבל מה עשיתי אתמול אני לא זוכר) 3. מאוד אוהב לבשל.. סוג של תרפייה. 4. בחיים לא ניסתי לעשן כל דבר מכל סוג 5. הייתי פעם שמן (140 קילו), ובעוד שבועיים אני הולך לבצע את הטריאטלון הראשון שלי (אילת), ומת מפחד למרות שאני דיי מוכן.

רק שיר

New member
אתה היית שמן?../images/Emo2.gif

גאה גאה בכל אלו שלוקחים את עצמם בידיים ונראים שונים ב 180 מעלות.!! כל הכבוד.

תותים5

New member
בהצלחה בטריאטלון שי../images/Emo106.gif

טריאטלון הוא גם אחד החלומות שלי........

לילי301

New member
אין ספק איש אתה אלוף..

בבישול, במוזיקה...ובעוד כמה דברים (שלא יודעים עליך)
בטריאטלון מותק, קבל ממני
דקה לפני.. וגם

רק שיר

New member
טוב ועכשיו עליי

1. לא גדלתי ולא גרתי בארץ עד גיל 10
2.התאומים שלי הם אחרי הרבה מאמצים.
3.אני באמת חושבת שאני אמא נפלאה ועוד לא נתקלתי בתחושה שאני לא מקדישה ו/או מעניקה להם מספיק.
4.אני בן אדם מאד מאד רציונלי. 5.החלום שלי שבדירה שלי תהיה ספריה ענקית עם מאות ספרים מכל הסוגים האפשריים (חולת ספרים).

sharon30a

New member
איזה קטע גם אצלי בכורי נולד כתוצאה

ממאמצים וטיפולי פוריות רבים...(IVF ראשון אחרי 7 מחזורי IUI) לנו גם יש עוד קטע. הבן הבכור שלי והבת הקטנה שלי נולדו מאותה סשן של עוברים. ז"א לפני 11 שנה החזרנו "עוברים טריים" וכתוצאה מכך הוא נולד, בבת השניה נכנסנו להריון טבעי, ובבת השלישית, קצת צלע ולא ממש הצלחנו טבעי אז החלטנו ללכת על המוקפאים שנותרו מהסשן ההוא ונשמרו כלאחר כבוד במבחנה כמה שנים טובות. ובאמת בטיפול הראשון זה הצליח והקטנטונת נולדה. ואגב, את צריכה לראות איך הם דומים ומחוברים הגדול והקטנה. לא מזמן סיפרתי להם את זה והם החליטו שהם סוג של תאומים....

למעלה