5 דברים שלא ידעתם על.....

cheshire9

New member
גם אני שקלתי

90 ק"ג ויותר - עד לא מזמן. מה בדיוק הבעייה פה ? להפך - הייתי שמח לראות אצלך כמה מקומות תפוחים היטב.......

רק שיר

New member
כן- הזוי הא

הבעיה שלא אכלתי ורק התנפחתי...והתנפחתי...
הוא נולד 2700 כמעט והיא 2.020

../images/Emo106.gif../images/Emo106.gif

אני את האחד (בגודל של הבן שלך! ואחד!!!) החזקתי בפנים בכח הרצון
. ועליתי קילואים בודדים...למרות ריבוי מיים... סיימתי את ההריון עם הרבהההה פחות ממה שהתחלתי ועד היום לא הצלחתי להשלים

רק שיר

New member
ניראה לי

שאת מהנשים שכשרואים אותן מאחור אומרים עליהן...איזה גוףףף
ורק כשרואים את הפרונט אומרים..אופס..היא בהריון...

cheshire9

New member
גם אצלך

הייתי שמח לראות תפיחות מסוימות באיזורים אסטרטגים......

זאת עסקת חבילה ../images/Emo3.gif

איזורים "אסטרטגים" מתנפחים יחד עם הבטן . היתרון הנוסף - תוכל לזכות במישהו שיקרא לך אבא
. החדשות הפחות טובות - כאן נגמרים היתרונות
.

tintong

New member
יווווווווווווווו.....חמו דה..

את יודעת ....אם היו שואלים אותי אם היית תקוע עכשיו על אזה אי , כמו "באבודים " ועם ארבעה אנשים יכלתה למצא את עצמך . אחרי X Y Z אני חייב אותך . שלא נפסיק לשירררר (רוצים הבייתה)
את גדולה! השאלה האם ביכלל היית מוכנה להיתקע איתנו?

sharon30a

New member
כפרות!!!!

גם אתה בקטע ההזוי של לא נפסיק לשיר??? חחחח... אתה לא מבין איזה כיף זה היה!! גלית גיאת התימניה היפהפיה ההורסת היתה כזו מקסימה, השתלטתי להם על הבמה עד שהיא כמעט האשימה אותי שאני גונבת לה ת'פרונט....חחחחח אני אנסה למצוא קישור ואביא ספיישל פור יו יא עיוני, טוף?? אהממ.. ובקשר לשאלתך האחרונה דארלינג, אני מנועה מלהגיב, מטעמי צנעת הפרט

tintong

New member
וואי וואי אזה.......

קטעים איתך
מדהים אך אנחנו משדרים בגל
וואלה מאחל לך אחלה של זוגיות מדהימה עם החבר שלך , (ותימסרי לו שיחייך , זכה הבחור ! ) בכל מקרה אבודים זה אנחנו

Rtitan

New member
כבר היה משהו כזה פעם,אבל...

בכל פעם זה מקבל כיוון חדש. אז הפעם, 5 דברים נוספים| שלא ידעתם עלי (ואולי אני קצת אחזור על דברים שכבר ידועים: - אני אוטוטו דוקטור לאסטרופיסיקה (חלום שלי מגיל 4 בערך...) העבודה בשיפוט ועצבי כבר מרוטים כהוגן
. - בגיל שנתיים וחצי, ההורים שלי ביקרו במערת המכפלה בחברון, ונעלמתי להם. לא שאני ממש זוכר מה היה שם, אבל מהסיפורים ששמתי מצטיירת התמונה הבאה: ערבי חביב מצא אותי משחק בתעלה בצד הכביש, ואף אחד לא הבין מה עושה ילד בהיר יחסית שכזה, ומסביב לא היה אף אחד. הוא לקח אותי לביתו, הילדים שלו שיחקו איתי, אשתו בישלה לי והוא הלך לחפש חיילים ולספר להם שיש לו בבית ילד שנראה לו "יהודי". חיילים באו, לקחו אותי לבית המושל הצבאי והשאר היסטוריה (ההורים שלי טוענים שהם קצת נבהלו... )
- לפני חמש וחצי שנים שקלתי 140 ק"ג, כיום 80, ומרגיש שנולדתי מחדש...
- הופעתי כמה וכמה פעמים בטלוויזיה, גם בתכניות של מבוגרים (דן מרגלית, לונדון וקירשנבאום ועוד...), גם בערוץ 8, וגם ב-"לוגי" וערוץ הילדים. לא פעם ילדים עוצרים אותי ברחוב או במוזיאון לבקש חתימה, והאמת? זה הכיף הכי גדול שיש (הכי הכי כיף היה כשזה קרה מול הבן שלי...
)
. - סיפרתי לא מזמן למישהו שחבר שלי טען פעם שאני מאד מזכיר לו לנצ'יה תמא טורבו
שהיתה לו - "רגוע ושליו, עם יסודות פסיכיות בריאה". אני מת שוב למשפחה כשבת הזוג שאני מחפש צריכה גם להיות כזו קצת...

תותים5

New member
עוד מעט אתה דוקטור לאסטרופיסיקה

ואתה יותר גאה שהופעת בלוגי.....
אין עליך וחייבת להגיד כל הכבוד

אני מרכז כאן מתשובות של אחרים

וכותב עלי עוד כמה דברים: 1. התחלתי לעשן בגיל 12
2. הפעם הראשונה שעישנתי ג'וינט היתה בגיל 18. הסיגריה ניתנה לי בגרמניה ע"י נערה בת 16
3. בשנה האחרונה ירדתי 15 ק"ג <לא הייתי בהריון - זה היה מסעודות יומיומיות של מתוקים> 4. בזמן הצבא, ברחתי מהבסיס כדי לא לנסוע למחרת לנסיעה כלשהי. באותה נסיעה למחרת היום התהפך הרכב הצבאי-נרשמו 2 הרוגים ופצוע אחד. בעיתוי מצמרר הגעתי בין הראשונים למקום התאונה וזיהיתי את הגופה של אחד ההרוגים.
5. אני אספן של עטים
6. אני מפחד לטוס

למעלה