4X15

Ophel McNeil

New member
4X15 ../images/Emo58.gif

וואו..... פרק מדהים! הנה הערותי החכמות ממנו:
מצחיק שפיבי ופייג´ היו צריכות להסתובב ערומות...
נכון שאחרת היו רואים בגדים מהלכים, אבל זה עדיין משעשע.
הקטע של פיבי מתחתנת, וברקע פייפר ופייג´ נאבקות ("בן זונה!") ענק
פיבי מטומטמת.
פייפר מושלמת. ("נשימה זה טוב, נשימה היא החברה שלך".)
פייג´ מתוקה!
הכישוף שהיא הטילה על פיבי, כשהיא הכתה את השד עם הפמוט...
מה הם חשבו שקרה? שנוצר תא חתונה עם כומר בפנים משום מקום במוסיאליום? פליז....!! לא הגיוני.
פייפר חזרה להיות האחות התווכת. יופי!
ללא ציניות - פרק אמין ביותר. ברגע הראשון נראה כאילו יש מסננות עם פחות חורים, אבל כשחושבים על זה - מבינים כמה הכל מסתדר נפלא.חוץ מהקטע במוסילאום, שעצבן אותי.
אם אני אתפוס את קול....
אלוהים שונא אותי - עכשיו זאת עובדה. וגם את כל הפרק ראיתי באיכות נוראית.... אופל מקניל.

Phoebe again

New member
נשמע פרק נהדר...../images/Emo7.gif

ותאמיני לי אלוהים שונא אותי יותר...

Ophel McNeil

New member
שני הערות ששכחתי. ../images/Emo58.gif

דברים שכן היו מאוד לא הגיוניים בפרק:
ליאו והבנות רואים את הכוח נעלם בלהבות. כוח *מובהק* של המקור. אף אחד לא חושד? תוהה? משהו?
איך זה שהמקור לא יודע מה נחוץ לטקס אפל? כמה אדיוט הוא? ואני בכל זאת בטענה שהפרק אמין ביותר. למה? כי זה לא חכמה להציק על כל הטעויות האלה, הן סתם טעויות של אי-ברירה מבחינת התקדמות העלילה. מה שמאוד היה אמין, ובכלל, מאוד מאפיין את הסדרה - זה היחסים בין הדמויות.
קול רוצה לסכסך בין פיבי לפייג´? תאלץ להתאמץ מעט יותר, מותק.
פיבי כועסת על פייג´? פייג´ הולכת לעבור עולם ומלאו למען סליחת אחותה.
והעובדה שהכי אהובה עליי. ההתנהגות של האחיות, פשוט כל כך הגיונית - פייג´ עדיין לא ותיקה כמו האחיות בעולם הקסמים. אחד הדברים הראשונים שלמדה - שדים רעים. קול הוא שד. מכאן - קול רע. וגם העובדה שהיא לא ראתה את מלוא ה"אהבה" (*צניות מודגשת*) שלו ושל פיבי, גרומת לה לא לחשוד בו - לא משנה מה האחיות שלה אומרות. והראו בפרק בצורה נפלאה איך היא חושדת בו, אבל עדיין לא ממש רוצה לספר לפיבי, ואפילו מעדיפה קודם לפנות לפייפר, שעדיין לא רגילה להיות האחות האחראית - ומעדיפה להשתיק את העניין (פרו מיד הייתה מחסלת את קול
). פשוט משאיר טעם של עוד בפה - עוד פרקים כאלה. וכמה שיותר.

Hogo Oneil

New member
קול ../images/Emo46.gif אני שונא אותו עד מוות../images/Emo70.gif

לסכסך בין פיבי לפייג´ *עצבים* אוי איזה איזה... (צינזור)*** הוא... שונא את קול מתעב אותו כול כך ארררר
הוא ממש הרס את פיבי!!!!!!!!! ****עצבים מנסה להירגע ולא מצליח****

Phoebe again

New member
אני מציעה להמשיך לצנזר ../images/Emo46.gif כדי שאני

לא אגלה מה מסתתר מאחורי הצינזור...

Hogo Oneil

New member
../images/Emo3.gif ../images/Emo3.gif *ממציא כישוף נגד קול!

אופל את באה לעזור לי?

Woogyman

New member
אופל את מתקרבת לפרק 16!!!!!!! ../images/Emo58.gif

פרק 15 היה מאוד נחמד לדעתי. בקשר לחתונה בבית הקברות, אני חושב שתמיד יש כנסיות בבתי קברות. רק בכניסה הזאת שמו כוהן אפל במקום כומר. הכוח להעלם בלהבות הוא לא רק של המקור. הוא של כל מיני שדים חזקים.

Woogyman

New member
אה ונכון ש.. ../images/Emo58.gif

הקטע שקול, בצורה של פייפר, נעלם בלהבות היה ע-נ-ק?! אגב תשימי לב שהאפקט של הFlame Out משתפר ככל שהעונה מתקדמת. בפרקים האחרונים זה כבר ממש נראה אמיתי (לא רואים כזה "חור שחור" באמצע הלהבות בצורה של השד. השד שנעלם ממש "נשרף").

Ophel McNeil

New member
4X16 ../images/Emo58.gif

עוד פרק ענק
רוז מגאווין באמת שיחקה בו מעולה.... בכלל, אני מאוד אוהבת את פייג´ עכשיו.
רואים שהיוצרים עושים הכל בשביל לגרום לקהל לחבב אותה - והם מצליחים.
ראיתי את הפרק באנגלית, ובאיכות גרועה. כך שלא הבנתי למה סוחרי הכוחות מתקיפים חפים מפשע עם הכוחות שלהם....
יכולים להסביר לי בבקשה?
שונאת את הצחוק של פיבי.
שונאת את התסרוקת האיומה של פיבי
משהו שלא הבנתי - פייג´ נפגעת מסוחר כוחות, קול תוקף אותו ופייפר מפוצצת אותו. כך שהבנות יודעות שהיה באחוזה סוחר כוחות, ופייג´ יודעת שהיא הותקפה. אז למה היא אל נוטלת מיד שיקוי? למה לחכות?
וגם מבחינת זמנים זה לא מסתדר....
פייג´ טוענת שקול השתמש בכוחות שדיים עוד לפני שהיא הותקפה, אז למה פייפר אמרה: "היא (פייג´) התלוננה שקול השתמש בכוחות דמוניים! הייתי צריכה להבין שמשהו לא בסדר!" יכול להיות שבאותו רגע היא לא הבינה בדיוק מה קורה, והזמנים לא הסתדרו לה, אבל אח"כ היא הייתה אמורה לעלות על זה...
ואיך תהליך הגסיסה של פייג´ היה מהיר פי כמה משל קראן? (זה היה השם שלה - נכון?). כנראה בגלל שהיא מכשפה, או שקול ביקש מסוחר הכוחות לפגוע בה יותר חזק, או שזה בגלל שהוא התעלל בה - והאיץ את תהליך הגסיסה שלה.
פייפר יפיפיה
והדרך שבא היא מתלבשת..... להבדיל מהאחיות שלה, זה לא נראה כאילו היא לבשה וילון - ואז התחילה לחתוך אותו. היא באמת מתלבשת יפה...
קול מקור גרוע. איך הוא לא יודע שמי שמתרפא מתקיפה של סוחרי כוחות מאבד את הזיכרון? (להזכירכם - הוא היה מופתע כשפיבי אמרה לו את זה). ובכלל - הוא לא יודע הרבה דברים ברורים. זה מזכיר לי את ליאו בתור אור לבן....
בהתחלה, כשהסיר אמרה שפיבי תהפך לרעה בגלל התינוק, וקול אמרה "היא תהפך לרעה בגלל האהבה שלה אליי" אז הסיר חייכה כזה חיוך ציני, והייתה לה כל כך הבעה של ´כן, בסדר - מה שתגיד´ - שהתפוצצתי מצחוק
אלוהים שונא אותי. כתבתי את כל ההודעה הזאת, ורגע לפני השליחה שלה - היא נחמקה.
את הפרק עצרתי שלוש פעמיים - פעם אחת בגלל שתום התקשר, פעם שנייה בשביל אחי הקטן, ופעם שלישית עצרתי מרצוני החופשי, ואני אתן לכם לנחש באיזה קטע זה היה....
בקיצור - פרק יפה, מרגש ("אני פשוט לא סומכת עליו - מצטערת." "גם אני."), מצחיק, מותח.... אני מתה על העונה הרביעית!

Cole cohen

New member
פעם שלישית בטח בקטע ש...../images/Emo58.gif

פייפר וליאו עשו ... *שיעול*סקס*שיעול*...

Ophel McNeil

New member
שלוש נקודות! ../images/Emo58.gif

רק שהם לא באמת עשו סקס, אחרת פייפר הייתה נכנסת להריון כבר אז.

Woogyman

New member
היא לא נכנסה בגלל הבעיות שהיו לה ../images/Emo58.gif

השיקוי הזה מבטל אמצעי מניעה, הוא לא עושה יותר מזה. זה לא שינה כלום לפייפר וליאו, הם גם ככה ניסו להביא תינוק. התסרוקת של פיבי דווקא הייתה סבירה בפרק הזה. זה נחמד שהיא מבלגנת את השיער. רוז מקגאוון משחקת שם מדהים. והכוחות שרואים שם - קליע אש והתזת חומצה - מדהימים גם. הסדרה אחר כך חורשת על הכוח של קליע אש בכל צבעי וגדלי הקשת :) בדיוק רשמתי אגב סיכום של הפרק הזה למדריך פרקים באתר. הוא טרי אצלי במוח (זה נשמע מגעיל, לא?) :)

Woogyman

New member
ואתם יודעים מה הכי מעצבן? ../images/Emo58.gif

שבפרק 19 כשפיבי קיבלה חיזיון-מיקס של כל הדברים שקול עשה היא ראתה רק שתי שניות מהקטע שהוא משגע את פייג´. רציתי שהיא תראה כל מה שהוא עשה לה ותתנקם בו!

Woogyman

New member
אופל את מאכזבת אולי :)

את צריכה כבר לדעת שתמונות של כוחות זה חובה בכל הודעה שלי
בכל מקרה, התזת חומצה - הכוח הדמוני של קארן. לא שמת לב שכל המחשב במשרד שלה נמס כשהיא השתמשה בכוח?

Woogyman

New member
וכרגיל

האנימציה מתוכנתת לפעול רק פעם אחת, אז לסגור ולפתוח שוב את ההודעה כדי לצפות בה שוב. ופאול - הפתעה (סוף סוף :).

Woogyman

New member
משום מה חצי מההודעה שלי נמחקה ../images/Emo58.gif

וקליע אש זה הכוח שהיה לפייג´ (באנימציה). אחר כך (בפרק 18 לדוגמא) מראים שוב את הכוח הזה, אבל פעם אחת הוא כתום וקטן (בפרק 20) ופעם אחת הוא כחול (בפרק 18). כנראה אנשי האפקטים של הסדרה עברו עליו כמה שעות והיה חבל לדחוף אותו רק לפרק אחד :)

למעלה