4X17 ../images/Emo58.gif
וואו (*צינית*) כל כך הרבה תגובות! מה עשיתי שזכיתי לזה? (*רמז דק*) וול.... פרק שלם כולו על ליאו!
אני הולכת להינות. אז ככה:
פייפר יפיפיה. אני יודעת שאמרתי את זה, אבל למרות שהיא
מעט השמינה, היא עדיין כל כך מושלמת.... *נמסה* חוץ מזה, ללא ספק - היא האחות החכמה ובעלת הטאקט ביותר. נכון שפרו הייתה אחות "אחראית" טובה יותר, אבל זה בגלל שפרו הייתה כלבה שתלטנית. פייפר לעומת זאת הרבה יותר חכמה, נעימה, ונעה היטב בין האחות האחראית לאחות המתווכת. חוץ מזה, היא הרבה פחות לחוצה, והרבה הרבה פחות אכזרית לליאו מאשר בעונה השלישית.
פיבי, לעומתה - נראית נורא. כפי שכבר אמרו הרבה לפני - בעוד שהשמלה השחורה נראתה נפלא על ג´ולי, על פיבי היא נראית זוועה. הקעקועים החשופים, נגמרת הרבה מתחת לשדיים שלה, לא פרופרציונלית.... בלה.
אני היחידה כאן שלא מבינה איך האחיות לא חושדות כאשר קול עובד בסך הכל חודש בעבודה, וכבר מקבל דירה? מילא הפורשה, הרבה עבודות באות עם מכונית - אבל דירה
עזבו את החדשות של פייג´ - אפילו פיבי הייתה צריכה לקלוט שמשהו לא בסדר.
פייג´ פשוט מותק, כל פרק מחדש!
("מבזק חדשות - חברים לא הורגים איך את השני!"). לעומתה פיבי נהרסת - אחד לאחד. אפילו אוהבי פיבי מובהקים הולכים לשנוא אותה בפרקים האלה.
הולי מרי קומבס שחקנית ענקית
וצריך לראות רק פרק אחד בשביל לקלוט את זה. איך שהיא מביעה שמחה, עצב, ובכלל - כל רגש, זה פשוט מדהים! גם כשנכנס בה "דיבוק" כמו עם טרה ב3X09, משהו שבד"כ הבנות לא יודעות לשחק משהו, היא משחקת נהדר - ועכשיו היא הוכיחה לנו שהיא גם יכולה למות (
). פשוט מדהים.
לא אוהבת איך שליאו נראה בעונה הרביעית...
נכון, מבחינת אופי הוא השתפר לעין שעור, אבל שיחזיר לבלונד!! עוד מעט מחסלים את קול.... *אפקט צחוק זדוני ברקע*