4X15

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif - 4X20

Long live the queen!!!!!! וואו....! איזה פרק ענק! *נושמת נשימה ארוכה* פיבי היתה כל כך נפלאה בפרק! נכון שעדיין תמרנו אותה בקלות, אבל היא סוף סוף עמדה על שלה, סוף סוף היא לקחה את עצמה בידיים – והפסיקה להיות מטומטמת.
משחק נפלא של כולם! הולי מרי קומבס מבריקה כתמיד, אליסה מילאנו מפגינה כזה רגש עמוק....
פייפר מפוצצת את קול. וואו. וואו. ושוב פעם – וואו.
בכלל – כל סצנת החיסול של המקור, פיבי מבינה שהוא הולך להרוג את האחיות שלה, החלונות מתנפצים.... וואו. וואו.
הקטע בו פייג´ מנצנצת, ליאו מנצנץ אותו ואת פייפר ופיבי מופיעה בלהבות כדי לעצור את רצח גרג....
קטע ענק!! האפקטים של זה באמת היו נפלאים, אפילו הלהבות שבד"כ מאוד לא נראות אמינות.
אבל זה באמת מעט הפריע. בזמן האחרון יש המון שימוש בסדרה בלהבות ואש, שזה אפקט, שמה לעשות – לא נראה טוב. חבל.
כל הפרק ראיתי כמעט בלי קול (וויליום, לא השד :) – אז שמישהו יסביר לי למה היה כל כך חשוב להרוג את גרג, ומיהו בכלל?....
קול בנזונה, לא יכלתי לאחל לו מוות יותר כואב.
הרג אותי מצחוק שאחרי שפיבי אומרת לפייפר ופייג´ שהיא הולכת להציל את קול, אבל לא בשבילן, פייג´ הנהנה כזה, כאילו – "כן... בסדר... אני עוקבת... הכל הגיוני..." הייתה לה כזאת הבעה מתוקה!
וזה מוביל אותי למשהו שמעט מעצבן אותי – המפיקים עושים הכל כדי שפיג´ תהיה מושלמת, וזה משגע. ולא מושלמת מבחינת "אין פגמים", אלא מהבחינה הזאת שהם עושים הכל כדי שהקהל יאהב אותה. למשל – פייג´ שונאת את קול, והיא הראשונה שעלתה על זה שהוא רע, אבל היא אוהבת ותומכת בפיבי. לא יודעת, יש כאן איזה שהיא תחושת רמאות.... אני מבינה שחשוב שיחבבו את פייג´, אבל זה מעט מעצבן.
פיבי רעה. עוד וואו. היא כל כך שווה! לכמעט פרק שלם היא פשוט חזרה לעצמה – שווה, בועטת שדים (ולמי אכפת שהיא בצד שלהם), לא שמה על אחרים, והעיקר – עומדת על שלה. עדיין תמרנו אותה, אבל עכשיו היא התחילה לצעוק, ולהשיב מלחמה. והקטע שבו היא הסתכלה על קול בחיוך מלאכי ואמרה "סליחה, הורמונים." הרג אותי מצחוק!
פרק מרגש....
סצנת הסיום, פייפר, פייג´ ופיבי מתחבקות (משחקת ענק של כולם כבר אמרתי?
) וברקע המוזיקה....
מעט לא הגיוני – למה קול חשף את עצמו בפני האחיות, ולא העמיד פנים שפיבי היא זאת שהרגה את גרג? זה היה מפסיק את השמועות שהיא טובה, והאחיות שלה כנראה גם היו מוותרות על הניסיון להרוג אותו.... נו, מילא.
פייפר משתכרת. כבר נמאס לי להגיד וואו. משחק נהדר! כל כך מצחיק כשפייג´ מעירה אותה...
רק, פייג´, מותק – מה זאת העניבה הזאת על החולצה? ובכלל, מה עשו לך שרוולים שאת אף פעם אבל אף פעם לא לובשת אותם?
רואים שפייפר וליאו אוהבים אחד את השני בעיקר בזכות הקטעים הקטנים האלה. פייפר עומדת בתחתית המדרגות, ליאו בא, פייפר אומרת שהיא לא היתה יודעת מה לעשות אם זה היה קורה לו – והם מתחבקים.
בקיצור – פרק ענק, נפלא, אמין, מדהים, משוחק מצוין.... וואו כבר אמרתי?

Woogyman

New member
זה הפרק הכי טוב מהפרקים של הסיום ../images/Emo58.gif

הכוונה מפרק 18 בערך. הקטע שפייפר פוצצה את קול היה מדהים. הם שמו ברקע גם קול כזה כמו של להקת זבובים, זה היה בכלל יפה. הקטע עם השלושה כוחות (אורבינג של פייג´, פליים אאוט ואורבינג של ליאו) היה ענק, במיוחד הקטע שפייג´ נחתה בבוץ. אגב, שמת לב לכוח של השד ההוא שתקף את פייג´ וגרג? זה היה שוב הכוח של הקליע אש (כמו שהיה לפייג´ בפרק 16), רק כתום. הם תמיד מראים את הכוח הזה בהילוך איטי (גם כששדת ההרפי ירתה אותו על פייפר בתחילת 18). הקטע שפייג´ צעקה "את´ומה!" וראו את ההבעה המופתעת של השד מהכוח שלה היה ענק. גם זה היה נורא הגיוני שהוא הוציא את´ומה כדי לגנוב את הכוח שלה ולא ניסה להרוג אותה גם עם הכוח שלו. שמתם לב אגב איזה יופי אליסה נראתה עם השיער השחור והאיפור הזה ששמו לה בעיניים? עשו לה מראה רע וזה היה ממש יפה. בקשר לקטע שקול בא מחופש לפיבי - כמעט קיבלתי התקף! אנשים אמרו לי שפיבי אומרת שהיא רוצה להרוג את קול בפרק הזה. אז הייתי בטוח שזה הקטע שהם דיברו עליו! ופתאום קול צץ משום מקום... לא הבנתי אבל למה פייג´ לא עשתה ישר "קריסטלים! מעגל!" (היא בטח הייתה המומה).

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif

פרק ענק, אבל לדעתי 4X21 יותר טוב...
כנראה בגלל שהוא בלי קול. חוץ מזה, פייג´ באמת הייתה המומה מזה שפיבי הורגת את גרג, ופתאום נהפכת לקול.... אין פלא שהיא לא הספיקה לעשות כלום. לצערי הרב אני כבר ידעתי על הקטע הזה לפני כן...
זהו, בלי יותר ספוילרים - נשבעת!! (כן, בטח!) מה שכן, פיבי באמת הייתה יפיפיה בפרק... שחכתי לציין את זה. גם ב4X21 היא מאוד יפה, להבדיל מ4X19 בו היא נראתה כמו הסיוטים שלי... וכן, כשפייג´ השתמשה עם הכוח שלה כדי לקחת את האת´ומה באמת היה ענק. אבל אני לא ממש שמה לב לאפקטים כמוך....
רק למה אף אחד לא אומר לי מי זה גרג?!

Woogyman

New member
אני גם לא הבנתי מה הוא כל כך חשוב ../images/Emo58.gif

שאפילו המקור בעצמו הולך להרוג אותו. יכול להיות שלא הסבירו את זה? או אולי שנינו פיספסנו?

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif תראה,

למה אחרי כל מה שקרה קול היה צריך ללכת אישית לטפל בגרג זה ברור. הוא היה חייב להוריד ממנו ומפיבי את החשד שהם עוזרים לחפים מפשע, ולא שולטים בעניינים. השדים שהוא שלח להרוג את גרג מתו, והוא היה חייב לקחת שליטה על המצב בעצמו. מה שלא הבנתי, בגלל הפסקול האיום, זה למה מההתחלה רדפו אחרי גרג....

Woogyman

New member
הסבירו את זה ../images/Emo58.gif

בתחילת הפרק, כשהשדים ישבו ליד השולחן ההוא. אבל לא שמעתי מה אמרו.

Ophel McNeil

New member
כנ"ל ../images/Emo58.gif

בכל אופן, שתי שאלות - א. כשפייפר ופייג´ אמרו שלפיבי שהיא יכולה להיות או רק רעה או רק טובה, ציפיתי שהיא תגע בבטן שלה ותגיד "so be it". כל מה שהיא עשתה היה רק להגיד "אני מצטערת" ולהיעלם בלהבות. יש לי גירסה דפוקה של הפרק, או שזה באמת מה שקרה? ב. הדבר השני הוא שאחרי שקול חוסל, הרוח שלו הייתה אמורה להופיע ולהודות לפיבי, עפ"י מה שקראתי. (וגם ב4X21 פיבי אומרת - "הרגנו את המקור ושחררנו את רוחו של קול"). אצלי בפרק זה לא הופיע. אז שוב - יש לי גירסה דפוקה, או שערכו את הקטע הזה החוצה? (אם כן - תודה לאל!)

Woogyman

New member
הפרקים שלך בסדר ../images/Emo58.gif

ה"so be it" הוצא משום מה, ובגלל זה גם השם של הפרק אחר כך, שהיה אמור להיקרא "so be it" שונה. בקשר לרוח של קול, חבל שהוא לא בא בתור רוח (והלך אחר כך).

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif 4X21

פשוט לא יאמן – כל פרק, הם מתעלים על עצמם מחדש!! תענוג של פרק....
מישהו, יותם נראה לי, אמר שהוא לא אהב את הפרק מכיוון שלפיבי בכלל לא אכפת מהתינוק שלה, ובגלל שהקטע בסוף עם כוח השלוש היה תלוש. לדעתי הוא פשוט לא הבין נכון.
פיבי כן אוהבת את הילד שלה, אבל מה לעשות, חייבים לקבל את זה – הוא לא באמת שייך לה. נכון, הוא בביצית שלה, אבל יש בו את הדם של הסיר, את התפקיד של המקור, יש לו כוחות רעים, הוא תוקף חפים מפשע, ומתחיל להשתלט עליה. היא לא מתייחסת אל כל העניין בשיוויון נפש, אבל היא מבינה יוידעת מה קורה – והיא מציאותית.
בקשר לסוף. לא הלחש של הבנות חיסל את המקור! הלחש רק הגן עליהם, מי שחיסלה את כולם הייתה הסיר. היא השתמשה במלוא הכוח של המקור, ומה שהיה טעות – וגרם לה להתפוצץ, חד וחלק.
פיבי אומרת את זה במפורש – כשהתינוק השתמש בכוחות שלו בתוכה היא הרגישה כאילו היא הולכת להתפוצץ, לחש השלוש רק הגן על הבנות ופיתה את הסיר להשתמש במלוא עוצמת המקור, שעדיין לא נולד וכנראה לא יכל לנהל כאלה כוחות – וגרם לכל מי שהיה בחדר, ולא היה מוגן מכוח השלוש, להיפגע. בכלל, התינוק הזה הוא סיוט. עוד לפני שקול מת הוא עשה צרות (לא נראה לכם מוזר שפיבי כל הזמן הרה שדים? הורמונים או לא, זה לא הגיוני), ועכשיו, כשתואר המקור שייך לו, אז בכלל.... חוץ מזה – פרק ענק!!! פיבי ופייג´ הולכות מכות...
("מכשפה רוצחת!""התינוק גרם לי לעשות את זה..." "הוא לא יפגע באף אחד, שאין לו בעיות עם אבא שלו." "שמעתי את זה!") פיבי מעיפה את פייג´ מהחלון היה קטע ענק!! וגם אחרי זה שהיא איבדה שליטה במשרד של השוטר....
בכלל, כל הבדיחות על התינוק בפרק היו ענקיות ("אולי כדאי שהתינוק שלך ישמע אוזי..." "לכי תחפשי בספר הצללים, ותמצאי משהו שירגיע את צ´אקי שם!" "אני היחידה שמודאגת בקשר לדבר הזה שגודל בפיבי?!") וגם כשפייפר הגיעה לכלוב ("איזה יופי, זימנתם אותי לכלוב שקסמים לא עובדים בו, כדי שכולנו נהמות ביחד!") ובכלל, פייפר הייתה ענקית בפרק... כשהיא גילתה שהיא לא יכולה להלוליד ילדים... איזה עצוב!
אין, הפרקים, מאז שהבנות גילו שקול הוא המקור – גדולים אחד אחד!!

Woogyman

New member
בקשר לפייפר - חכי ל22 ../images/Emo58.gif

הסיום של 22 השאיר אותי עם חיוך מרוח על הפנים שלא ירד יומיים. כמובן גם עם העצבים שעכשיו צריך לחכות שלושה חודשים, אבל אין מה לעשות. ההמתנה בסיום העונה שעברה הייתה יותר מעצבנת. בכל מקרה, היו כמה דברים לא ברורים בפרק. אבל הכוחות של התינוק היו מגניבים. התאכזבתי אבל שאפילו אחד מהם לא היה של פיבי. מזמן אחיות לא קיבלו כוח חדש. אבל מה קרה לכוח של האש? גם פיבי וגם הסיר כל הזמן השתמשו בכוח של הלייזר הזה. הקטע במשרד של המשטרה היה ענק. זה רק מראה שכוח של יריית אש מהיד יכול להתפתח גם לכדורי אש (פיבי זרקה שם כדור אש לפח).
איזה מפחיד היה השד הזה ששואב! היה בו משהו מצמרר.
הקטע שפייג´ עשתה אורבינג בתוך הכלוב היה ענק. רק שהסיום, לשמוע שוב את הקול המאוס של קול (הקול של קול
) הרס לי את כל הפרק. אני כבר לא יכול לשמוע אותו, שלא לדבר על לראות אותו. הוא מיצה את עצמו בגדול.

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif מה לא ברור בפרק?

חוץ מההערה של ליאו, הכל נראה לי הגיוני. וקול באמת מיצה את עצמו, הדמות הייתה צריכה לעוף. זהו, נמאס, חלאס. חוץ מזה, הסיר ופיבי התחילו להשתמש בלייזר בגלל שהכוחות של התינוק גדול, והוא התחיל להשתלט יותר ויותר. אני דווקא שמחה שכוח האש לא היה של פיבי, כוח חזק מדי, ואני אוהבת אותה רק פסיב.
ושמת לב שאתה היחידה שמגיב לי?

Woogyman

New member
הבעיה עם קול זה ../images/Emo58.gif

שהדמות שלו כבר עברה כל כך הרבה תהפוכות (כל תהפוכה פעמיים אפילו) שזה כבר מעייף. אי אפשר כבר לשמוע את הקול שלו. כל מה שהדמות יכולה לעשות, היא עשתה - היה שד, היה מאוהב, היה בן אדם רגיל, היה מקור, היה נשוי, היה מת, הלך חזר.. כמה אפשר? זה כבר מעייף לעבור שוב את אותן תהפוכות עם הדמות. אני מקווה מאוד שהוא ופיבי יפרדו סופית לגמרי בעונה הבאה. רק זה יכול להציל את הדמות שלו (ושלה). ומה זה הפרסומת המעצבנת שתפוז שמו למטה?!

למעלה