Ophel McNeil
New member
../images/Emo58.gif - 4X20
Long live the queen!!!!!! וואו....! איזה פרק ענק! *נושמת נשימה ארוכה* פיבי היתה כל כך נפלאה בפרק! נכון שעדיין תמרנו אותה בקלות, אבל היא סוף סוף עמדה על שלה, סוף סוף היא לקחה את עצמה בידיים – והפסיקה להיות מטומטמת.
משחק נפלא של כולם! הולי מרי קומבס מבריקה כתמיד, אליסה מילאנו מפגינה כזה רגש עמוק....
פייפר מפוצצת את קול. וואו. וואו. ושוב פעם – וואו.
בכלל – כל סצנת החיסול של המקור, פיבי מבינה שהוא הולך להרוג את האחיות שלה, החלונות מתנפצים.... וואו. וואו.
הקטע בו פייג´ מנצנצת, ליאו מנצנץ אותו ואת פייפר ופיבי מופיעה בלהבות כדי לעצור את רצח גרג....
קטע ענק!! האפקטים של זה באמת היו נפלאים, אפילו הלהבות שבד"כ מאוד לא נראות אמינות.
אבל זה באמת מעט הפריע. בזמן האחרון יש המון שימוש בסדרה בלהבות ואש, שזה אפקט, שמה לעשות – לא נראה טוב. חבל.
כל הפרק ראיתי כמעט בלי קול (וויליום, לא השד
– אז שמישהו יסביר לי למה היה כל כך חשוב להרוג את גרג, ומיהו בכלל?....
קול בנזונה, לא יכלתי לאחל לו מוות יותר כואב.
הרג אותי מצחוק שאחרי שפיבי אומרת לפייפר ופייג´ שהיא הולכת להציל את קול, אבל לא בשבילן, פייג´ הנהנה כזה, כאילו – "כן... בסדר... אני עוקבת... הכל הגיוני..." הייתה לה כזאת הבעה מתוקה!
וזה מוביל אותי למשהו שמעט מעצבן אותי – המפיקים עושים הכל כדי שפיג´ תהיה מושלמת, וזה משגע. ולא מושלמת מבחינת "אין פגמים", אלא מהבחינה הזאת שהם עושים הכל כדי שהקהל יאהב אותה. למשל – פייג´ שונאת את קול, והיא הראשונה שעלתה על זה שהוא רע, אבל היא אוהבת ותומכת בפיבי. לא יודעת, יש כאן איזה שהיא תחושת רמאות.... אני מבינה שחשוב שיחבבו את פייג´, אבל זה מעט מעצבן.
פיבי רעה. עוד וואו. היא כל כך שווה! לכמעט פרק שלם היא פשוט חזרה לעצמה – שווה, בועטת שדים (ולמי אכפת שהיא בצד שלהם), לא שמה על אחרים, והעיקר – עומדת על שלה. עדיין תמרנו אותה, אבל עכשיו היא התחילה לצעוק, ולהשיב מלחמה. והקטע שבו היא הסתכלה על קול בחיוך מלאכי ואמרה "סליחה, הורמונים." הרג אותי מצחוק!
פרק מרגש....
סצנת הסיום, פייפר, פייג´ ופיבי מתחבקות (משחקת ענק של כולם כבר אמרתי?
) וברקע המוזיקה....
מעט לא הגיוני – למה קול חשף את עצמו בפני האחיות, ולא העמיד פנים שפיבי היא זאת שהרגה את גרג? זה היה מפסיק את השמועות שהיא טובה, והאחיות שלה כנראה גם היו מוותרות על הניסיון להרוג אותו.... נו, מילא.
פייפר משתכרת. כבר נמאס לי להגיד וואו. משחק נהדר! כל כך מצחיק כשפייג´ מעירה אותה...
רק, פייג´, מותק – מה זאת העניבה הזאת על החולצה? ובכלל, מה עשו לך שרוולים שאת אף פעם אבל אף פעם לא לובשת אותם?
רואים שפייפר וליאו אוהבים אחד את השני בעיקר בזכות הקטעים הקטנים האלה. פייפר עומדת בתחתית המדרגות, ליאו בא, פייפר אומרת שהיא לא היתה יודעת מה לעשות אם זה היה קורה לו – והם מתחבקים.
בקיצור – פרק ענק, נפלא, אמין, מדהים, משוחק מצוין.... וואו כבר אמרתי?
Long live the queen!!!!!! וואו....! איזה פרק ענק! *נושמת נשימה ארוכה* פיבי היתה כל כך נפלאה בפרק! נכון שעדיין תמרנו אותה בקלות, אבל היא סוף סוף עמדה על שלה, סוף סוף היא לקחה את עצמה בידיים – והפסיקה להיות מטומטמת.