4X15

Ophel McNeil

New member
*פוערת פה בתדהמה*

אתה פשוט אנציקלופדיה מהלכת לכוחות שזה מדהים....
וואו!

p3

New member
התסרוקת של פיבי...(../images/Emo58.gif)

דווקא לא הייתה כל כך נוראית, אבל היא הייתה ממש מכוערת בקטע של המשרד...בעעע...
לא הבנתי מה בדיוק הבעיה עם הזמנים- פייג´ ראתה את כל קוראת ת´מחשבות של קארן, פייג´ סיפרה לפייפר, פייפר לא ידעה מתי פייג´ קיבלה את הכוח, פייפר בטוחה שהחשד של פייג´ בקול היה בגלל הפארנויה... אבל יכול להיות שלא הבנתי ת´שאלה...
תהליך הגסיסה, יכול להיות, היה מהיר יותר אצל פייג´ בגלל שהכוח שאוכסן אצלה היה יותר חזק...
פייג´ לא שמה לב שהיא הותקפה, ובגלל זה היא לא לוקחת ת´שיקוי...
סוחרי הכוחות מאכסנים ת´כוחות אצל אנשים עד שהם ימצאו קונה... מקווה שעזרתי... *הערה לעצמי*- חייב להגמל משלוש נקודות... חייב... פשוט חייב...

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif

אני יוצאת מנוקדת הנחה שפייג´ והבנות יודעות מתי היא הותקפה. בסך הכל, קול הזהיר את פייג´ ("מאחוריך"), והאחיות *ראו* שהיה שם סוחר כוחות, ופייג´ גם הרגישה שמשהו פוגע בה (שמת לב שהיא התנשמה...). וחוץ מזה - באיזה הזדמנות אחרת היא עוד יכלה להיפגע מסוחרי הכוחות? כך שלא ממש הגיוני שאף אחד לא שם לב שפייג´ הותקפה....

p3

New member
אם תשימי לב...

היא הרגישה משהו, אבל לא שמה לב... רק אחרי שכבר היה מאוחר מדי הם גילו שהיא נפגעה, לפני זה הם היו בטוחים שהם הספיקו להשמיד ת´סוחר כוחות לפני שהוא איכסן במישהו ת´כוח... שוב, יכול להיות שאני טועה ושוב, אני חייב להגמל מהשלוש נקודות!

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif

בסדר, באותו רגע אני מבינה שהבנות לא קלטו מה קורה - המצב לחוץ ומבלבל, כולן פגועות, אין לדעת מה קרה, וכו´ וכו´. אבל אח"כ, איך הן לא עלו על זה?! הרי ההזדמנות היחידה בה נפגשה פייג´ עם סוחר כוחות הייתה זה שפייפר פוצצה, וזה גם רק והכי הגיוני שהוא זה שפגע בה. וברגע שהן היו מבינות שפייג´ נפגעה, הן היו צריכות לקלוט שקול ראה את זה. ראה את זה - ולא אמר להן.... מעצבן אותי שיש דברים שהן עולות עליהם נורא נורא מהר, אפילו מהר מדי מכדי שזה יהיה הגיוני, ויש דברים אחרים שהן פשוט לא קולטות. זה משגע אותי!

Woogyman

New member
יכול להיות שגם קול לא ראה ../images/Emo58.gif

אולי גם קול לא ראה שהכדור כוח פגע בפייג´. אי אפשר לבוא אליו בטענות על זה. מה שכן מוזר זה שפייג´ לא תפסה את אחד מכדורי האש של קול (Fire Ball!) ופיצצה לו את הפרצוף. (טוב אולי זה לא מוזר אבל חבל שזה לא היה :)

Ophel McNeil

New member
4X17 ../images/Emo58.gif

וואו (*צינית*) כל כך הרבה תגובות! מה עשיתי שזכיתי לזה? (*רמז דק*) וול.... פרק שלם כולו על ליאו!
אני הולכת להינות. אז ככה:
פייפר יפיפיה. אני יודעת שאמרתי את זה, אבל למרות שהיא מעט השמינה, היא עדיין כל כך מושלמת.... *נמסה* חוץ מזה, ללא ספק - היא האחות החכמה ובעלת הטאקט ביותר. נכון שפרו הייתה אחות "אחראית" טובה יותר, אבל זה בגלל שפרו הייתה כלבה שתלטנית. פייפר לעומת זאת הרבה יותר חכמה, נעימה, ונעה היטב בין האחות האחראית לאחות המתווכת. חוץ מזה, היא הרבה פחות לחוצה, והרבה הרבה פחות אכזרית לליאו מאשר בעונה השלישית.
פיבי, לעומתה - נראית נורא. כפי שכבר אמרו הרבה לפני - בעוד שהשמלה השחורה נראתה נפלא על ג´ולי, על פיבי היא נראית זוועה. הקעקועים החשופים, נגמרת הרבה מתחת לשדיים שלה, לא פרופרציונלית.... בלה.
אני היחידה כאן שלא מבינה איך האחיות לא חושדות כאשר קול עובד בסך הכל חודש בעבודה, וכבר מקבל דירה? מילא הפורשה, הרבה עבודות באות עם מכונית - אבל דירה
עזבו את החדשות של פייג´ - אפילו פיבי הייתה צריכה לקלוט שמשהו לא בסדר.
פייג´ פשוט מותק, כל פרק מחדש!
("מבזק חדשות - חברים לא הורגים איך את השני!"). לעומתה פיבי נהרסת - אחד לאחד. אפילו אוהבי פיבי מובהקים הולכים לשנוא אותה בפרקים האלה.
הולי מרי קומבס שחקנית ענקית
וצריך לראות רק פרק אחד בשביל לקלוט את זה. איך שהיא מביעה שמחה, עצב, ובכלל - כל רגש, זה פשוט מדהים! גם כשנכנס בה "דיבוק" כמו עם טרה ב3X09, משהו שבד"כ הבנות לא יודעות לשחק משהו, היא משחקת נהדר - ועכשיו היא הוכיחה לנו שהיא גם יכולה למות (
). פשוט מדהים.
לא אוהבת איך שליאו נראה בעונה הרביעית...
נכון, מבחינת אופי הוא השתפר לעין שעור, אבל שיחזיר לבלונד!! עוד מעט מחסלים את קול.... *אפקט צחוק זדוני ברקע*

Woogyman

New member
לא לא לא

אני מסרב שגם מכושפות תהפוך לסדרת בלונדינים (ע"ע באפי, שאחרי עונה וחצי כולן בלונדות). שליאו ישאר ככה וזהו :)

Ophel McNeil

New member
4X18 ../images/Emo58.gif

כל כך הרבה תגובות!! אתם אוהבים אותי, אתם באמת אוהבים אותי!! (או שלא
). אז ככה:
סוף סוף פייפר השתכנעה שקול עובד עם שדים. תודה לאל.
עד שפיבי התנגדה לקול!! כבר כמעט חמישה פרקים שאני מחכה שהיא תגיד לו משהו בסגנון "זה שאני אשתך לא אומר שאני אנטוש את האחיות שלי". אז נכון, היא לא צעקה עליו את זה כמו שדמיינתי (וגם לא זרקה שום שיקוי....
), אבל מספיק טוב.
שמתם לב, בהתחלה, איך פייפר נלחמת נהדר כשהיא רוצה? מגניב!
פרק חביב, מעט פחות טוב מבד"כ, הבעיה העיקרית לטעמי זה שסתם תקעו בו סצנות לסביות, בלי שום קשר לאנושות. אני שונאת שעושים דברים כאלה!
וגם - הבגדים של פייג´ היו מזעזים. אימאל´ה.
סם - מומחה הכוחות. מה קורה לכוחות של פייפר? האם הם ממש ממש, אבל ממש גדלים? או שסתם יש עוד חורים בעלילה? ב4X17, היא הקפיאה את הסכין שנזרקה לעברה ואז הסכין נפלה. למה? הסכין הייתה אמורה להמשיך לעוף... ב4X16 אחרי שהיא פוצצה את השד, היא הושיטה את היד שוב - והוא חזר. שימו לב - יכול להיות שהוא חזר לבד, אבל היא הושיטה את היד כאילו היא מפעילה כוח כלשהו. בהתחלה חשבתי שאולי היא הקפיאה אותו ואז הפשירה, אבל זה לא הגיוני. כשמזיזים משהו שהוא מוקפא - הוא אמור להפשיר לבד. היש לך הסבר, סם?
ואם כבר - האם בספר היה כתוב משהו על זה שהכוחות של הבנות לא פועלים על ערפדים? כי אחרת זה לא הגיוני שמלכת הערפדים אמרה לפייפר שהיא לא יכולה לחסל אותה - ופייפר אפילו לא ניסתה!
קול אדיוט
אבל סוף כל סוף ראינו מה המקור באמת עושה. מרתק. (ואני לא צינית). ודבר אחרון - למה אף אחד לא אומר לי מה תפקיד הסוחרים ב4X15. זה חור בעלילה ללא פתרון - או שאתם סתם לא טורחים לקרוא את ההודעות שלי? אנשים, תגיבו - אני נטושה!! אופל.

Woogyman

New member
רגע רגע ../images/Emo58.gif

הסוחרים? את מתכוונת לאלה בפרק 16? הם מוכרים כוחות. מדי פעם מאחסנים כוח בבני אדם על שהם מוצאים קונה. בקשר לסכין - כנראה שהכוח של פייפר גודל, אם הוא יכל אפילו לעצור את התנופה של הסכין. זה ההסבר היחיד. הסכין עצר פתאום ונפל, כאילו הוא נתקע בקיר בעוצמה ולא המשיך דרכו אלא נפל. בקשר למה שאמרת על פרק 16, לא זכור לי כזה קטע. תפרטי יותר? ובכל מקרה, חכי לפרק 20. בקטע שפייפר מפוצצת את קול זה השימוש הכי מגניב שהיא עשתה בכוח של הפיצוצים עד עכשיו לדעתי.

Woogyman

New member
או שפשוט ../images/Emo58.gif

הרוח ההיא (שכחתי את השם שלו) זרק את הסכין לא חזק מספיק והסכין היה בכל מקרה נופל לפני שהוא היה מגיע לפייפר. אגב, נכון הקטע שפייג´ עושה אורבינג ורואים את נצנצים יוצאים מהבית מדהים?! אפקטים אפקטים אפקטים.

Ophel McNeil

New member
נו, באמת.... ../images/Emo58.gif

לא הגיוני, ראו שלסכין היתה מספיק תנופה! חוץ מזה, בפעם האחרונה שבדקתי, חפצים לא עפים ואז נופלים בבת אחת, אלא מתחילים לאט לאט ליפול בקשת, עד שהם פוגעים בריצפה. ההסבר היחיד ההגיוני הוא שכוח ההקפאה של פייפר באמת חסם לחלוטין את התנופה של הסכין, וגם לה ליפול במקום. חוץ מזה - סכין זה נקבה. ואני שוב אתלהב מהידע של בכל הנוגע לכוחות. עד שקראתי באתר שלך שהנצנצים של האורבינג עפים עד שהם מגיעים למחוז חפצם, גם אם הייתי רואה את הסצנה (המדהימה) של פייג´ אלף פעם - לא הייתי עולה על זה לבד. ותגיד לי, נכון שאתה רואה את הסדרה רק בשביל האפקטים?

Woogyman

New member
כן (ברצינות)

אם לא היו את כל האפקטים אני בספק אם הייתי ממשיך לראות כל כך הרבה זמן. להתמכר ככה בטוח לא הייתי.

Ophel McNeil

New member
../images/Emo58.gif

לפחות יש אחד שקורה את ההודעות שלי...
(חבל שהוא בדיוק אחד). בקשר לסכין - וואלה, דווקא הסבר מאוד הגיוני, ידעתי שאני צריכה לפנות אליך. בקשר ל4X15, אני מתכוונת שאחרי שהם הגיעו לבית הקברות, והבנות רצו לשאול את השד ההוא מי שלח אותו, הם שפכו את האפר שלו ארצה, ואז פייפר החוותה עם היד, והוא חזר למצבו הרגיל. אני ידועת שזה הכוח שלו, ואני לא בטוחה מה היא עשתה, אבל אני כמעט משוכנת במאה אחוז שהיא הפעילה כוח כלשהו... אני חושבת שנשמע צליל כלשהו... בקשר לסוחרים - כן, עליהם דיברתי. רק למה לאחסן כוח בבני אדם ולא בכדור קריסטל סתם ככה? ודרך אגב, כבר ראיתי איך פייפר משתמשת בכוח שלה כדי לפוצץ את קול. מגניב!
(אם כי לא הכי מגניב.... כבר אמרתי לך מה לדעתי הדבר הכי יפה שעשו עם כוח הפיצוץ). ורק שחכתי לציין - נכון שהשיער של קול נראה פשוט מפחיד ב4X18....
אימאל´ה.

Woogyman

New member
כן, היה בו משהו מוזר בפרק הזה ../images/Emo58.gif

אגב, מה הכוח של מעבר ממקום למקום שאתם הכי אוהבים? אצלי זה האורבינג של פייג´ (ששונה משל ליאו) או הפליים אאוט (של המקור) בפרקים האחרונים של העונה.

Hogo Oneil

New member
מדברים על פייג´ וליאו... ../images/Emo58.gif

טוב כמה דברים לפייג´ יהיה או יש לה ריחוף? ס-פ-ו-י-ל-ר
לתינוק של ליאו ופייפר *חושב* ניראה לי יהיה לו כוח ארובינג וכדורי אנרגיה, זה גם יהיה ממש מגניב הוא יוכל לשגר כדור אנרגיה לאיפה שהוא רוצה! וזה גם ניראה לי. אתם לא חושבים שזה יהיה ממש מגניבי? או ארובינג עם הקפא זה אמור להיות מעניין!

למעלה