4 מי יודע/ת ???

smadmad

New member
טוב הגיע הזמן להיחשף קצת

אני לא נוהגת לענות על כאלה שאלות כי אני די ביישנית ותמיד חושבת למה שאחרים בכלל ירצו לדעת את הדברים האלה עלי... אבל נהניתי לקרוא על שאר אז אני עונה גם כן ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? 1. הייתי שדרנית רדיו בימי המכללה שלי. היתה לי תוכנית מגניבה בשם "קליפס" עם שירים ופינות שכתבתי מדי שבוע. 2. אני עד היום מתביישת להשתתף במפגשי פורום ולהכיר את האנשים המקסימים שתמיד מחזקים אותי בימים קשים. 3. את זה יודעים כי כתבתי על זה אבל בכל זאת - אני עוד 4 חודשים מתחתנת. וכן, מצאתי שמלה!!!!!! 4. אני נורא אוהבת לשיר אבל יש לי פחד במה מטורף. הוא לא היה קיים כשהייתי ילדה, הייתי מופיעה בכל הצגות בי"ס , מקהלות וכדומה, אבל בשנותי הבוגרות נורא קשה לי לעמוד מול קהל, משפחה ולשיר (משהו שאני מאוד אוהבת לעשות) ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? 1. כיום אני מפיקת אירועים בחברת הפקות קטנה 2. בימי כסטודנטית עסקתי הההמוון בהדרכה של ילדים ואפילו העברתי חוגים בכימיה. 3. משרד יהלומים של דודים שלי... 4. הייתי "פרופסור דע-מדע" והופעתי כפרופסור משוגע בימי הולדת של ילדים (חיפשתי משהו שונה אחרי הצבא) ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? 1. "עיר של מלאכים" - אני כל פעם בוכה בו מחדש. 2. אפקט הפרפר - עם אשטון קוצ'ר - סרט מטווורף!! 3. מועדון קרב 4. סנטץ'. ארבעה מקומות בהם גרתי? 1 .ת"א 2. רעננה 3. שדרות 4. ושוב ת"א ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? 1. ליאור את לא לבד - גם אני רואה הטופ מודל הבאה (4) 2. מלאכים קטנים - סידרה על גידול ילדים בערוץ 8 ממש מעניינת! 3. חברים 4. אבודים 5. וחובה עוד אחד - CSI לכל עריו!! ה-סידרה!!! ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? 1. טורכיה - אלא מה? 2. ארה"ב וקנדה 3. ארצות דרום מזרח אסיה 4. אנגליה וצרפת ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? 1. שמנות ויפות כמובן - אני לא מפספסת יום אחד כאן! למרות שאני לא תמיד כותבת 2. YNET 3. הוטמייל וג'ימייל ארבעה מאכלים? וואי וואי....בעייתי 1. אניחולה על פסטה !!! חולה!!! 2. האוכל הפרסי של המשפחה של אמא, מישהי הזכירה פה גונדי!!!! 3. נודלס! 4. נשמע מפגר אבל אני ממש אוהבת טוסטים. ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו? 1. לונדון - מתה לבקר חבר קרוב ולספוג את האווירה 2 .ארה"ב - גם כן לבקר שם חברים 3. דרום ומרכז אמריקה - לא טיילתי שם ואני מתה להיות שם 4. איטליה!!! זהו חב'רה!!!! תודה על תשומת הלב

../images/Emo220.gifולי היתה פינה ברדיו חיפה

והשתתפתי כמה פרסומות.. עשיתי מן קול סקסי כזה .. טוב לא היתי צריכה להתאמץ.. זה בא לי ברגיל

סמדריייייייי אני בעד לעשות מפגש

קריוקיייייייייייייייייי, מבטיחה לך לשיר איתך שיר יחד אני ואת ולתת לך את כל הבטחון שאת זקוקה לו . חבל שאת מפספסת את החוויה המדהימה הזאת ואת ההנאה הזאת בעיקר אם את כל כך אוהבת לשיר. נשיקות הילה

אני גם רוצה!

שאלון הארבעה המקוצר: ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? 1.אני בכיתה י"ב 2.עדיין לא עברתי טסט.. לא ה יה לי3.אני אוהבת לאסוף כמה שיותר איפור 4.יש לי אהבה חזקה לעיניים שלי:) ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? תינוקת במעון,ילדה בגן,תלמידה ביסודי, ועשיתי בייביסיטר ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? לעולם אל תשחקו עם זרים,הצעקה,האחים מבורך,שרק ארבעה מקומות בהם גרתי? ירושלים,חיפה,נשר,נהריה ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? ארתור,השיר שלנו,אריזה משפחתית,עולמה הסודי של אלכס[חבל שנגמר] ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? רוסיה,אילת,טבריה,ים המלח ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? תפוז,גופ,שין,נענע ארבעה מאכלים? צ'יפס,סלטים מכל הסוגים,גלידת שוקולד פצפוצים,מלאווח ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו? בית ספר[אם לא היה חופש],שיעור נהיגה[אם הייתי קובעת לעכשיו],אילת[אם ההורים הפולנים שלי היו משחררים אותי],מיטה[אם הייתי עייפה]

Osnatz1

New member
כנראה זה הזמן לחשוף את עצמי ../images/Emo3.gif

אני די סמויה כאן כבר איזה חצי שנה+
כינויים: כי פעם הכינוי שלי ע"י חברים היה אסנץ, וה1 כי תפוזונע
שאלון הארבעה המקוצר: ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? טוב, אתם לא יודעים עליי כלום כי אני חדשה לגמרי, אבל ננסה- * הוצאתי פטור מהצבא לפני שאפילו הייתי בצו ראשון רק מהפחד שגם ככה לא יהיו מדים בגודל שלי
* הורדתי עד עכשיו 37 ק"ג ומאווווד מקווה לא להיכנס ל85% כמו שקרה לי כבר בעבר.. *הגעתי לכאן כי פעם יצא לי להיות באיזור של מפגש פורום שלכן, וזה היה נראה כאילו אתם כאלו משפחה חמימה ואוהבת אז נכנסתי גם לכאן.. זה קצת מוציא אותי סטוקרית אבל.. * אמממ, יש לי 3 ארנבות ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? *בייביסיטר *מזכירה *דיילת מכירות של ישראכרט *בקרוב, נציגת שירות לקוחות של YES. ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? *רקוויאם לחלום *מועדון קרב *ג'קאס
*דוני דארקו (מדהים איך בכל צפיה מחדש מגלים דברים חדשים ומבינים יותר..) ארבעה מקומות בהם גרתי? *ירושלים *אשקלון *קיבוץ מגן *שוב אשקלון
ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? *חברים *נמלטים *מגרש ביתי *ניפ/טאק (אחח החלומות על שאיבת שומן ומתיחת בטן) ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? *ארה"ב *אילת *בניאס וזהו
ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? *תפוז *היידפארק *פורום של החבר'ה
* YNET ארבעה מאכלים? *שניצל של אמא *מקדונלדס *בקר סיצ'ואן סיני חריייף
*פיצה ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו? *אמסטרדם *בניאס!! (רק שכלכך קר
) *לונדון
*גרמניה זהו.. תקבלו אותי אליכם?

ארבעים (כמעט) מי יודע

כל אחד מאיתנו בחר כינוי בתפוז, אז אם בא לכם קצת לחלוק איתנו את מקור הכינוי וגילגוליו (או בכלל גילגולכם בתפוז על שלל אפשרויותיו) זה המקום.. זה היה מזמן, התחכמות כזאת, יענו אני גיבורה וכאלו ענינים. שאלון הארבעה המקוצר: ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? פתחתי תיק במע"מ, אני עושה ספינג' לא רעים בכלל, ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? מפיקה, סוקרת, מזכירה, ספרנית, מטפלת, אופס חמישה. ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? כשהארי פגש את סאלי, נרדפי החוק, אישה יפה (למרות השוביניזם הדוחה), חנה ואחיותיה (סרט משנות השמונים של וודי אלן, לפני שהתחתן עם הילדות שלו). ארבעה מקומות בהם גרתי? אזור, קרית ים, קרית מוצקין, גבעתיים, רמת-גן, הרצליה, תל-אביב, ירושלים. ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? הנמלטים (הורדתי מהאימיול), חוק וסדר, על גאוה ודעה קדומה (בכל פעם שמריצים את זה בשידור המחזורי בערוץ 23), החיים על מאדים. ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? ניו-יורק, לונדון, סיני (מזמן מזמן), מצפה-רמון(?!) ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? תפוז, למה-נט, nrg , וואלה. ארבעה מאכלים? לחם, גבינה לבנה, בורקס, שוקולד. ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו? רצוי להיות בבית במיטה נטול טרדות.

יא גם אני רוצה!

לגבי הכינוי- אימא שלי פעם כינתה אותי כך באיזה ויכוח שגרתי על חיי התקועים. בעבר עסקתי ב: 1. סקרים 2. מוכרת פרחים 3. שירות לקוחות 4. בייביסיטר טלוויזיה: 1. אבודים 2. ארץ נהדרת 3. shameless 4. חוק וסדר חופשה: 1. תאילנד 2. הודו 3. לאוס 4. קצת אירופה בגיל 13 מאכלים: 1. חמאת בוטנים+ריבה (האמריקאים לא טועים בקשר לזה) 2. טוסט עם הרבה גבינה צהובה. 3. פסטות 4. חלה מקומות שהייתי רוצה להיות בהם עכשיו: הודו. זהו.

lee_1

New member
../images/Emo23.gifמצטרפת../images/Emo23.gif

כינויים: כל אחד מאיתנו בחר כינוי בתפוז, אז אם בא לכם קצת לחלוק איתנו את מקור הכינוי וגילגוליו (או בכלל גילגולכם בתפוז על שלל אפשרויותיו) זה המקום.
מקורו של הכינוי שלי הוא בזה שlee היה תפוס אז הוספתי _1 (אם זה לא ברור אז לי זה השם שלי) מאז שהצטרפתי לתפוז לפני שנים רבות הכינוי לא שונה לעולם.
שאלון הארבעה המקוצר: ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי?
יש לי מזה כשבועיים גור פקינז מדהים שחבר שלי קנה לי מתנה, מצ"ב תמונה
הרבה אנשים חושבים שאני סנובית, אבל אני פשוט רוב הזמן לא מרגישה בנוח ליד אנשים, ומאוד ביישנית
החלום שלי זה להיות בתעשיית הבידור, מהצד הקדמי של הבמה(אני מודעת לזה שזה קצת סותר את הקודם,אבל אני עובדת על זה
אני מאוד אוהבת ספורט אתגרי אבל מפחדת לנסות מפאת משקלי (עשיתי סנפלינג פעמיים בעבר, מאוד נהנתי אבל מאז עליתי איזה 2-3 ק"ג)
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי?
במשך כמעט כל תקופת התיכון עבדתי כבייביסיטר והייתי מרוויחה 25 שקל לשעה,הלוואי עליי היום
עבדתי כנציגת שירות לקוחות בחברת כרטיסי אשראי
עבדתי כפקידה בסוכנות ביטוח
במשך חודש וחצי עבדתי כפקידה בסוכנות שחקנים
ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב?
שר הטבעות
החוש השישי
השוטר מתחתן (סרט צרפתי)
חופשה מטורפת באירופה (סרט ישן אבל מצחיק אותי כל פעם מחדש)
ארבעה מקומות בהם גרתי?
כשנולדתי גרנו בבת ים
משם עברנו לנהריה
לפני כשנה וחצי עברנו לאילון (יישוב צפונית מזרחית לנהריה,מאוד קרוב לגבול)
משם עברתי לת"א (ועכשיו אני וחבר שלי גרים בבת ים אז אני מניחה שזה סוג של סגירת מעגל
ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה?
נמלטים
אבודים
מתחילות מחדש
פרוייקט מסלול
ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה?
ברצלונה
לונדון
בודפשט
אמסטרדם
ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי?
Y-net
תפוז
האתר של האוניברסיטה
לא על בסיס יומי- אבל האתר של Sport5
ארבעה מאכלים?
רולדת כבד עם רוטב פטריות
פירה
תפוחי אדמה בגריל
מוקפץ
ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו?
בצפון בבית של ההורים
במיטה מכורבלת בפוך
בקניון,סתם כי הוא מול הבית
ליד הכיור מדיחה כלים

וואי כמה מוכר לי ..

העיניין שכולם חושבים שאני סנובית ... הם לא מבינה שזה מביישנות יתר
מה אפשר לעשות ..

ita227

New member
החלטתי להיחשף קצת

למרות שיצא לי כבר להשתתף טיפה בפורום ואפילו להופיע למפגש אחד. אז ככה, לגבי השם, זה פשוט קיצור של השם - איתמר והיומולדת 22.07.75 לגבי שאר הדברים: ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? -אני בשיאי שקלתי 135 קילו -אני לא יודע כמה אני שוקל עכשיו, אבל אני בתוכנית אימונים לתריאטלון, אז כמה שזה לא יהיה זה יורד ומהר. אני יודע להכין פרלינים וטראפלס שוקולד -פעם צללתי לעומק 14 מטרים בצלילה חופשית (פשוט לעצור את הנשימה ולרדת) ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? -חזאי -סלקטור בשדה התעופה באילת -מאבטח בחברת החשמל -שירות לקוחות של YES ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? -שיער -הנסיכה הקסומה -מבצע סבתא -אמלי ארבעה מקומות בהם גרתי? -קיבוץ גבת -דרום אפריקה -אילת -רמת השרון ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? -איש משפחה -בוסטון ליגל -אי שם -משמרת שלישית ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? -אמסטרדם -אילת -אירלנד -תורכיה ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? -YNET -תפוז -WIKIPEDIA (מוצאים שם דברים מדהימים) -www.viralx.com ארבעה מאכלים? -שניצל, שניצל בפיתה, שניצל וצ'יפס, שניצל קר, שניצל חם וכו' (יש לי חסך בשניצלים) -פסטה (רוטב אלפרדו עם הרבה שמנת וגבינה צהובה ורוטב בולונז) -פיתה עם חומוס ופסטרמה -אוכל פרסי - כל סוגי האוכל, גונדי, צ'ולו, רובלי וכמובן בנקר (האורז השרוף בתחתית הסיר) ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו? -אמסטרדם -תאילנד -וונקובר -אילת

עכשו אני ../images/Emo6.gif

הכינוי שלי : רציתי מיכל וזה לא היה פנוי, ו"מותק פרוטק" חברים (מיעוט שבהם) קראו לי בתיכון וכשחיפשתי שם נזכרתי בזה פתאום... (והיה לי מזל,לחברה אחרת שלי קראו "סקסי ברוך") ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? *אני עדין מפחדת מלהיות לבד בלילה בחוץ (אבל מתגברת כשצריך) *אני שונאת את זה שאני מעשנת- אבל כ"כ נהנת מזה *הורדתי קרוב ל20 קילו כדי להתגייס (ולא עליתי אותם במשך כל השירות) *תמיד קר לי ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? *ביביסיטר בכול תקופת התיכון *מליון קייטנות בקיץ *מכירת כרטיסים במסיבות *עכשיו- מטפלת ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? *שיער *מבצע סבתא *פורסט גאמפ *החברה שלי ארבעה מקומות בהם גרתי? מושב ע"י י-ם בצבא-גוש קטיף ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? *חברים *מועדון לילה (כשיוצא) *פרויקט מסלול ***כנראה שזהו... ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? (הכי טובים שלי) *כולמיני ארה"ב (ניו יורק,ואגאס,בוסטון,קולרדו,קנדה) *צפוןןןןןןן (הכי הכי שיש) *איטליה (רומא, פירנצה, ונציה, מילאנו) *קוס ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? *גימייל *YNET *הפורום הזה *start- כי זה הדף בית שלי ארבעה מאכלים? *גלידה *סלטים *ניוקי סלסה רוזה *קציצות (חח) ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו? *באמצע חוצה ישראל (ע"פ המזג אויר -כבר בסוף אבל מיילא..) *הודו *אוסטרליה ניו זילנד *לוס אנג'לס- אצל אחותי והאחיין המתוק שלי (שראיתי רק פעמים מאז שהוא נולד והוא כבר בן שנה!!) שיהיה לכם יום מקסים

chicka

New member
אחרונה כנראה - אני עונה ../images/Emo26.gif

ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי?
לרכב שלי קוראים ציפי והיא כוסית על (פולסווגן פולו לבנה)
אני נהגת שודים
אני היפוכונדרית בכל מה שקשור למחלות ויש לי באופן קבוע בתיק כדורים נגד כל צרה שלא תבוא
אני חולת פרפומריות למינהן ויש לי בבית סטוקים של קרמים, בשמים ואיפור שקרוב לודאי ב-10 שנים הקרובות אני לא אספיק להשתמש בהכל ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי?
מוכרת בלונים בקניון
נציגת שירות לקוחות
או-פר
והנוכחי - מנהלת קטגוריה בשטראוס-עלית ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב?
ריקוד מושחת - אין מה לעשות-סרט נעורים אולטמטיבי...
שר הטבעות - הטרילוגיה
שרק 1+2
החשוד המיידי ארבעה מקומות בהם גרתי?
הוד השרון
הרצליה
ניו-יורק
באוהל בתקוע ובדלווה (צבא...) ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? האמת שלא יצא לי לעקוב הרבה זמן אחרי סדרות ובכל זאת...
השיר שלנו
נמלטים
גדולים מהחיים
סקארבס ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה?
ארה"ב (דגש על ניו יורק והחוף המזרחי)
קנדה (דגש על אדמונטון והצד המערבי)
לונדון ופריז (כי זה תמיד בא ביחד)
אמסטרדם ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי?
תפוז
YNET
The Marker
Gmail ארבעה מאכלים?
סושי
שוקולד
סטייק
סלט ירקות עם גבינה בולגרית ומלא שמן זית ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו?
בבית, מכורבלת במיטה צופה בסרט רומנטי וקיטשי להחריד
תאילנד - סיבוב חופים
ניו-יורק - האחת והיחידה
האיים הקריביים

polegra

New member
גם את בשוקולד ../images/Emo99.gif

חחח נראה לי שאני צריכה שוקולד היום..רק לזה נדבקות לי העניים :)

למעלה