Lin The Venus Girl
New member
נמממ, הנה נענה על השאלות .. ../images/Emo41.gif
כינויים:
כל אחד מאיתנו בחר כינוי בתפוז, אז אם בא לכם קצת לחלוק איתנו את מקור הכינוי וגילגוליו (או בכלל גילגולכם בתפוז על שלל אפשרויותיו) זה המקום.
אמממ, אוקי הכינוי שלי לא מקורי כל כך, כי קוראים לי לין.. בעצם קוראים לי אלינה.. מאז שנולדתי.. אבל מישו פעם קיצר את שמי ל-לין לין, ואחרי זה עוד מישו קיצר את זה ללין וככה זה נישאר. ה-VENUS GIRL זה כי אני מזל מאזניים, ו-ונוס, היא אלת היופי שאופיינית למזל מאזניים.. אז זה בא ביחד.. וGIRL זה כי אני לא יודעת איפה אני נמצאת.. בעולם המבוגרים או בעולם הילדים... אני קצת מזה וקצת מזה ו..זהו ניראה לי. שאלון הארבעה המקוצר:
ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי?
1. אני נורא אוהבת לקרוא ספרים. 2. אני סולדת ונרתעת מאנשים רעים. 3. אני אוכלת ניוקי עכשיו 4. החלום שלי הוא ללמוד לנגן על גיטרה.
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי?
1. היתי דיילת מכירות 2. היתי מלצרית 3. היתי רופאת שיניים של הילדים בשכונה <היתי עוקרת להם שיני חלב, עם הציוד שהרופאת שיניים שלי היתה נותנת לי כמתנה על זה שהיתי גיבורה ולא בכיתי.> 4. פעם בזמנו רציתי להיות סקסופוניסטית, אפילו למדתי לנגן על סקסופון, אבל ירדתי מזה. עכשיו בא לי תופים וגיטרה, כמו שאמרתי קודם..=]
ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב?
1. הכוכבים של שלומי 2. אבא גנוב/אלכס חולה אהבה/אסקימו לימון/צ'רלי וחצי/גבעת חלפון <<== אלה סרטים שאני לא מוותרת עליהם
3. מישהו לרוץ איתו-ראיתי בVOD לפני שבוע, זה סרט מקסים! 4. אהבה קולומביאנית
ארבעה מקומות בהם גרתי?
1. במולדובה-שם נולדתי. 2. פרדס חנה-לשם הגענו ישר כשעלינו לארץ. 3. אור עקיבא-עד היום אני גרה פה 4. קיבוץ אשדות יעקב מאוחר-כשלמדתי במכללה.
ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה?
1. בטיפול-סדרה חזקה. 2. אמאלה-אוי גאד שלא נדבר בכלל, במצפה בקוצר רוח לעונה השניה!
3. מלון בבילון-בערוץ הוט אקסטרא בימי שישי, אני רואה ונהנית=] 4. אגדת דשא-ערוץ 10. **התשובות אגב רלוונטיות לרגע הזה בחיי, יכול להיות שזה ישתנה בפעם הבאה שתישאלי-אם בכלל..**
ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה?
1. פראג 2. גרמניה 3. טבריה 4. אילת
ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי?
1.האתר הפנימי של כללית 2. WALLA 3. TAPUZ 4. ZOOLOO בעבודה כשמממש משעמם!
ארבעה מאכלים?
1. סלט ירוק עם מלא ירקות-הפייבוריט שלי 2. סטייק עם צ'יפס אצל הערבים או ב"קויאה" 3. קוסקוס!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4. אוכל של אמא <מרק ירקות, עוף בגריל עם אורז ותפוחי אדמה..גררררררררר>
ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו?
|סדגש 1. ישנה, במיטה 2. במקלחת 3. מול המראה מנקה גבות 4. במכון כושר-הולכת על הליכון תודה ולהתראות- אחלה שאלון אגב! כל הכבוד על היצירתיות
רק אהבה
~לין לין~
כינויים: