4 מי יודע/ת ???

lizush

New member
../images/Emo24.gif

אייר זה במאי (שלא יגידו שלא הזמנתי מראש...
) אני ראיתי את טומי לפחות איזה 9 פעמים אם לא יותר... תמיד יש דברים חדשים ללמוד ממנו.. געגעתי אליך המונים, אוף מתי ניפגש שוב?

יאני1

New member
ממממ

שאלה טובה... אולי את בעיניין שנארגן מפגש פורום? קטעים ושיגועים

../images/Emo13.gif ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

הכינוי שלי- ילדים של החיים זהו שיר מקסים, וגם אני ילדה, שאוהבת לקטוף את החיים ולנצל אותם. מסוקרנת, ועם כל הבגרות שלפעמים מייחסים לי אני בנפשי ממש לא התבגרתי ולפעמים ששואלים לילי אני באופן אוטומטי עונה 19 (למרות שאני כבר בת 21). אז שיר מדהים שמאוד מתאים לי.
ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי
אני מכירה את כל מילים של "בת הים הקטנה" בעברית בעל פה.
אני מאוד אוהבת סרטים ישראלים.
נפלה לי שן חלב(
) לפני שבועיים.
אני מאוד מאוד אוהבת להגיע למכללה.
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי
נציגת שירות לקוחות ב-YES.
מנחת מועצת הנוער העירונית (עובדת עירייה).
מוכרת בחנות בגדים.
טרום מתמחה במשרד עו"ד.
ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב
בת הים הקטנה- בעברית
הקיץ של אביה
נערה עם עגיל פנינה
חיוך של מונה ליסה
ארבעה מקומות בהם גרתי
חולון
מקום אחר בחולון
באר שבע
כפר סבא
ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה
נמלטים
אהבה גדולה
הטופ מודל הבאה 4 (כן כן...)
הישרדות 13
ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה
לונדון
ניו יורק
אילת
אורלנדו
ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי
ג'ימייל
תפוז
וואלה
אתר המכללה בה אני לומדת
ארבעה מאכלים
סושי
ספגטי עם כרובית ופלפל שבן הזוג שלי מכין.
קיש בצל שבן הזוג שלי מכין.
עלי גפן.
ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו
מחובקת עם בן הזוג.
בניו יורק לבד בחיפוש אחר חוויות.
בדרום אמריקה עם פופי (עולה חדש קובני מתוק שהכרתי בבאר שבע).
בדירה משל עצמי

מ ח י י ך

New member
יאללה תורי..

ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? אני עובד מהבית (איזה בית זונות) אני אוכל עכשיו במבה למדתי כבר קולנוע, גרפיקה ובניית אתרים אני גאון (וצנוע) ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? צלם פרסומות לקורס פרסומת במכללה למנהל גריפ על הסט של טירונות (אקי אבני) מוקדן ראשי במוקד תחבורה של רשות הדואר בונה אתרי סקס ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? רקוויאם לחלום (בגלל הסיוטים בלילה) מועדון קרב (בגלל הפלאשים בפריים בודד של בראד פיט) אמריקן ביוטי (בשביל ההארה של ספייסי שניה לפני הכדור בראש) וספייסבולס (בשביל השוורץ) ארבעה מקומות בהם גרתי? נחמני בתל אביב יהודה הלוי בתל אביב אלנבי בתל אביב ווילה עם 3 ידידות בנתניה ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? דקסטר!!! הירוס (גיבורים?) פריסון ברייק (נמלטים) וידס (הדשא של השכן) ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? אמסטרדם!!! אילת איזה קיבוץ בדרום עם הפורום (שיחקנו שם כדורגל בגשם) איזה מקום ליד הכנרת עם הפורום (פגשתי שם במקרה את החבר'ה שלי שגרים ליד) ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? תפוז BLACKCATS (להורדות משחקים) YNET PSPUPDATES ארבעה מאכלים? במבה!!! צ'יטוס קטשופ מלבי ומולטיויטמין בטעם תפוז ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו? באמסטרדם!!! בצימר ליד הכנרת במיטה עם חברה שלי בקיוסק קונה פקאן סיני

lizush

New member
נו באמת צחי...

זה שאתה אוכל (גם עכשיו) במבה - ידענו... או שזה רק אני...?
המקום שהיית בו עם הפורום ופגשת את החברים, זה אפיק, יאללה.. סחוב את האישה ובואו לבקר אותי בקצרין, דיי קרוב לכינרת ותוכל לראות את החברים מתל קציר.. געגעתי

גם אני... חדשה ישנה פה ../images/Emo6.gif

הכינויי שלי זה קיבוצניקיית כי אני במקור מקיבוץ אני כבר לא גרה שם ממש אוטוטו 3 שנים אבל הוא נשאר ככה.... ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? אני צעירה מידי בשביל שאלה כזאת.... 1) נציגה בYES עם ליאורי 2) מוכרת בחנות דתיות (ואני לא כזאת) ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? 1) הקסם של אלה 2) האלמנט החמישי 3) המספרים של אדוארד (נראה לי שככה כותבים את זה) 4) ברור שאישה יפה!! ארבעה מקומות בהם גרתי? 1) קיבוץ מרום גולן 2) הוד השרון 3) מעלה אדומים 4) ירושלים ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? 1) השיר שלנו 2) מילואים 3) האנטומיה של גריי 4) ואין עוד משהו שעולה לי... ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? 1) סיני 2) יוון 3) תורכיה 4) תורכיה ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? 1) תפוז 2) של המכללה שלי 3) וואלה בגלל המייל 4) הומלס (ככה זה שמחפשים דירות) ארבעה מאכלים? 1) ציפס ושניצל 2) מאכלים ים למינהם 3) פיצה 4) המבורגר ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו? 1) באיזה אי נידח עם הבעל 2) במיטה (ככה זה שחולים) 3) בתורכיה 4) אצל אמא ברמה"ג

roxie

New member
../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif../images/Emo15.gif

שאלון הארבעה המקוצר:
ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי?. אני הבכורה במשפחה אך מפונקת כמו בת זקונים אני לא כל כך שקטה כמו שאני נראית אני אזרחית אמריקאית ודיברתי רק אנגלית עד גיל 3 נקרעת מצחוק כשאני שומעת פלוץ
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? מוכרת בחנות בגדים מורה בנקאית שירות לקוחות ומכירות
ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? ריקוד מושחת הסיפור שאינו נגמר אשה יפה שתיקת הכבשים
ארבעה מקומות בהם גרתי? מזכרת בתיה גדרה ראש העין יקנעם
ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? מספרים המפענחת סיינפלד- שוב ושוב ושוב סופר נני
ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? ניו יורק פלורידה טורכיה ובמושב מנות בצפון הרחוק
ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? תפוז YNET האתר של העבודה
ארבעה מאכלים? פיצה לזניה ברוקולי זיתים ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו? בבית-אצל אמא פלורדיה מתחת לפוך:) בשופינג

lizush

New member
ועוד דבר שלא ידעתם...

בזכות רחלי אני מכירה את ה "סלאפי ג'ו" של המייקס פלייס ואני אוכלת אותו שם בכל הזדמנות... תודה תודה תודה

roxie

New member
../images/Emo12.gif

המצב שלי קשה אני המלצתי על "סלאפי גו"?? <רחלי במצב שכחה>

lizush

New member
את לא זוכרת???

היינו עם כתומישמיש במייקס פלייס בת"א, ובתור אמריקאית את הסברת לי שתמיד שאין כח להכין משהו זורקים בשר טחון מהמקרר על האש... וזה הכי קל לעשות.. ניסיתי בבית... לא הלך ומאז אני חותמת קבע במקייס..

גם לי היא הדביקה משו...

את הפיצה שלהם עם הבייקון .... פויה רייצ'ל!!! (מתגעגעת................)

roxie

New member
../images/Emo78.gif../images/Emo9.gif

מודה באשמה
היה כל כך טעים חייבות לעשות שידור חוזר!!!

גם אני וגם אני ../images/Emo13.gif

ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי עברתי לגור בקיבוץ לפני כחודש וחצי טסתי בגיל 8 לבד אל חברים <לא דוברי עברית> של המשפחה בשוויץ וחזרתי הביתה כעבור 4 ימים כי התגעגעתי מתוכם הספקתי להיות יומיים באלפים וגם לקנות מתנות לכל בני המשפחה
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי טיפול בילדים קופאית בסופר שירות לקוחות טלפוני בחברת אשראי מזכירה במח' משפטית בחברת ביטוח
ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב יומנה של בריג'יט ג'ונס 1 יומנה של בריג'יט ג'ונס 2 צלילי המוזיקה ריקוד מושחת
ארבעה מקומות בהם גרתי ראשון לציון קרית אונו אילת תל אביב
ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה חברים האוס אד בוסטון ליגל
ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה אפיקים נווה ים אילת ובשבוע שעבר שבוע שלם בבית עם גב תפוס
ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי שמנות ויפות gmail ynet אתר בתי המשפט <עבודה>
ארבעה מאכלים לחם - על כל צורותיו קובה מטוגנת שוקולד אוכל סיני
ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו עם החבר - לא משנה איפה חוף הים אילת ניו יורק

עונה נה ../images/Emo25.gif

הניק שלי ואני ניסינו לברו יש שיר כזה
אני מאוד אוהבת את השם דניאלה הוספתי אות טחרונה כל פעם עד שהשלישית לא היתה פנויה
ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי?
אותו תפקיד 10 שנים ביטוח
ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב?
נורית חחחח , אישה יפה, ריקוד מושחת , וכל סרטי הבורקס כולה לראות 200 פעם ולא ימאס לי ארבעה מקומות בהם גרתי?
ראשון לציון , ת"א, חולון,בת ים ועוד ,,,, 15 דירות שעברתי חחחחחחחחח ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה?
אלופה , מלך השכונה , חברים , סקס והעיר הגדולה ועוד,,,, ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה?
ספרד, הולנד, טורקיה, אילת ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי?
פורום שלי 823, ועוד כל מיני פורומים שאני חברה בהם ארבעה מאכלים?
בורקס גבינה , בורקס תפוח אדמה , בורקס פיצה ובורקס תרד גררררררר ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו?
אממממ איתו
שם ------------->>>

למעלה