4 מי יודע/ת ???

solee

New member
ואיך זה שחברים אצלך רק במקום ה2?

ב-מ-ק-ר-ה

עניתי על השאלון הזה לפני כמה שעות אז הנה קופי-פייסט כינויים: הכינוי שלי בכלל התחיל מהצ'ט של אייאואל לפני בערך 6 שנים, הכינוי התחיל כ"הודעה לאחר הביפ", אח"כ קוצר לביפ ואז קיבל תוספת של שם צבע וחפץ שסימלו את מצב הרוח שלי באותו יום, אנשים כבר ידעו לזהות מה מצב הרוח שלי בהתאם לצבע והחפץ שבחרתי (הכי גרוע אגב היה ביפ עכורמים) ואז התפגר הצ'אט ונדדנו לתפוז, בגלל פתיחת הכרטיס הייתי צריכה לבחור כינוי אחד אז זנחתי את הביפ ואת החפץ והלכתי על כתומית בגלל הג'ינג'יות, אחרי שנה של כתומית נשבר לי מהצליל החותכני של ה"מית" אז החלטתי לרכך וחזרתי לאחד הצבעים של אז - כתומישמיש. שאלון ה-4 ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי (נו אתם כבר יודעים עליי הכל...) - אני גרה בבית שאני אוהבת-שונאת, אוהבת בגלל הגודל והמיקום ושונאת כי זה בית קרקע וביקורי החייעס הדוחים מוציא אותי מדעתי. - אני מובטלת כי נמאס לי לעבוד בעבודות שלא מתאימות לכישוריי וגם לחלוטין לא מתגמלות כראוי את ההשקעה שלי בהן. - כשהמצב הכלכלי שלי ממש מחורבן אני נוטה לשרוץ באתרי מכירות כמו וואלהשופס ופי1000 ואני יכולה להסתכל שעות על מכירות לפני סגירה כדי לראות בכמה כסף אנשים השיגו דברים - אין כאב שסטייק טוב לא יכול להעביר, מדיום-רייר ועסיסי. ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי - עיצוב גרפי לפרסום - פרומוטרית של אתרי פורנו - מפעילת קרוסלה - מזכירה של 15 מפקחים של משרד החינוך (שזה די דומה למפעילת קרוסלה) ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב (הנה אני אדחוף 7 בשושו....) - kill Bill 1+2 - שר הטבעות כל הטרילוגיה - אמלי - מועדון קרב ארבעה מקומות בהם גרתי - ירושלים - מטולה - חדרה - תל אביב ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה - השיר שלנו מחכה ל-4 - הסופרנוס - חוצמיזה לא ממש רואה סדרות, רק אם במקרה נוחתת על סדרות משטרה בעיקר ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה - קיבוץ יהל - מושב רמות - אנטליה - לונדון (הייתי בעוד אבל מגוחך לי (וצובט לי) לדבר על יותר מ-12 שנה אחורה) ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי - תפוז -hotmail -gmail - אתרי מכירות למיניהם, ראו שאלה ראשונה ארבעה מאכלים - סטייק מדיום-רייר - סיניה -סלמון מעושן - שוקולד - ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו - במיטה - במקלחת - בסלון - בחוץ תוספת: ארבעה מקומות בהם הייתי רוצה להיות עכשיו - בטיול באוסטרליה - במסעדת סטייקים משובחת - בבריכה מחוממת - באיזשהו חוג יצירה

rikibit

New member
../images/Emo20.gif עכשיו תורי??

ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי?
חח..עזבו שלא תדעו..
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי?
מוכרת
מאבטחת
שירות לקוחות
ו...מובטלת...חחח זה היה המקצוע הכי קשה
ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב?
ריקוד מושחת
חגיגה בסנוקר
גריז
ו...סיפור אהבה בלתי נשכח ארבעה מקומות בהם גרתי?
בבית4x ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה?
נמלטים
משמרת שלישית
ארץ נהדרת מארחת את מועדון לילה..חחחח
השיר שלנו
ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה?
אילת
צרפת
טבריה
נהריה ארבעה מאכלים?
צ'יפס
קינוחים...מאכל כולל חח..
פסטה למינהם
סטייק אנטריקוט ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו?
ברזיל
פריז
הוואי
סין
ווואווווווווווו
הצלחתי לסיים את השאלון...

lb22

New member
גם אני..

פעם ראשונה שאני עונה על שאלון...... כינויים: כל אחד מאיתנו בחר כינוי בתפוז, אז אם בא לכם קצת לחלוק איתנו את מקור הכינוי וגילגוליו (או בכלל גילגולכם בתפוז על שלל אפשרויותיו) זה המקום: היו לי כל מיני כינויים בתפוז , אבל לאחר שנמאס לי להיות יצירתי בכינויים רשמתי את האותיות של השם שלי ואת האות של הכינוי שקוראים לי חברים שלי עם הגיל הקודם שלי (אין לי כוח לפתוח ניק חדש....) שאלון הארבעה המקוצר: ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? 1. שיחקתי כדורסל במשך 12 שנה עד שקרעתי שתי רצועות בקרסול .... 2. הייתי שנה כמעט בבית חולים בגיל 7 ומאז אני חירש באוזן אחת. 3. אני לא כזה מאנייק או רע כמו שחושבים שאני.... 4. ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? 1. עבדתי בדומינוס פיצה בתור מכין פיצות. 2. עובד כל שנה בתור מנהל 9-12 דוכנים בשבוע הספר בנתניה (ואפילו מכרתי ספר לחברת פורום) בהוצאות מודן וכנרת זמורה ביתן 3. אני עובד כבר שנה ברשת בלוקבסטר באחד הסניפים בשרון. 4. עבדתי בצבא (קיבלתי כסף לא :) ). ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? מצ"ב תמונה , הייתי רואה כל אחד מהסרטים שיש לי באוסף שלי...יש פה כל מיני סרטים מכל המינים אבל מככבים אצלי ברשימת ההקרנות : אמריקה X , גלדיאטור, להרוג את המזל , הסמוראי האחרון ארבעה מקומות בהם גרתי? גרתי רק בשני מקומות: רמת שרון והיום ישוב ליד נתניה ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? 1. ראיתי אבודים . 2. אני רואה קבוע של מחשבות פליליות 3. השרדות ראיתי 13 עונות.....מנסה להשיג את זה בדי וי די 4. כרגע אני מכור לבית הלבן (בתמונה זה במדף התחתון עונות 3 ו4) ראיתי 4 וחצי עונות בשבועיים וחצי ואני עומד לקנות את כל העונות של הסדרה הזו. ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? 1. לונדון. 2. פרנקפורט 3. תורכיה 4. בארץ בכל מיני מקומות. ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? 1. תפוז 2. וואלה 3. אתר הלימודים שלי 4. אתרי חדשות למינהם ארבעה מאכלים? 1. פסטה 2. סטייק פילה מדמם 3. קרפצ'יו במסעדה מסויימת שאני פשוט כ"כ נהנה מלאכול את זה . 4. שווארמת עיוני ביפו (אבל לאחרונה לא אכלתי שם....) ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו? 1. חדר כושר 2. ללכת לחפש את העונות 5 ו6 של הבית הלבן בסניף של חבר שלי.... זה כרגע מה שעולה לי בראש......

איזה חמודד (ואתה לא רע) עכשיו אני

כי ההוא הלך... הכינוי שלי בא ממשפט ששמעתי הרבה בחיי (ומסתבר שאני לא היחידה ששמעה אותו) שבא בהמון צורות שונות אבל תמיד עם אותה כוונה "יש לך פנים כאלה יפותתתתת אם רק היית מרזה היית עוד יותר יפה" אז הכינוי בעצם מבוסס על זה ועל העובדה שיש בי כאדם הרבה יותר מהחיצוניות שלי (או במקרה זה הפנים) ומשהו נוסף שחשבתי עליו שהמצאתי לעצמי כינוי זה שאחרי תקופות של בושה טוטלית בגוף שלי התחלתי לאהוב אותו, את הדברים שבורכתי בהם ואת אלה שקצת פחות, אז לא רק הפנים שלי יפות, גם הגוף שלי! ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? לפני שבועיים הייתי בפעם הראשונה בחיים שלי בכותל אני מתחילה עכשיו קשר עם מישהו דוס כנגד כול הסיכויים יש לי חולשה לסרטים של דיסני ואת בת הים הקטנה ראיתי כלכך הרבה ברמה שאני יודעת לצטט את כולו אני חולה על שמות עם 'אל' בסוף לא רקדתי אף פעם עם בחור (טוב, כן רקדתי אבל עם אבא שלי בבת מצווה ועם שני ידידים שהם גייז בצחוק זה לא נחשב!) ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? מה אני אגיד, ילדת שמנת שכמוני לא עסקה בשום מקצוע בחיים שלה ואפילו המשכורת הצבאית שלי ניראת לי מדהימה בגודלה ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? בת הים הקטנה (איך לא) הטינה - בשביל להתגבר על הפחד שלי ממני מועדון ארוחת הבוקר עיניים עצומות לרווחה - רק בגלל שראיתי את הסרט הזה פחות או יותר מגיל 13 ועד עכשיו לא קלטטי את הראש של הסרט הזה ארבעה מקומות בהם גרתי? רק שניים: רמת גן (שממנה אני לא זוכרת הרבה כי זה היה רק 5 השנים הראשונות של חיי) ואור יהודה כיום או כמו שאני אוהבת לקרוא למקום הזה ערסלנד ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? כרגע לא ממש רואה כי אני בצבא רוב הזמן אבל הינה: חברים סיינפלד CSI של מי השורה הזו בכלל (אם זה בכלל נחשב סידרה) ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? אמריקה צרפת יוון ספרד ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? תפוז גוגל שירונט והבלוג של בן דודי היקר http://israblog.nana.co.il/blogread.asp?blog=102597 ארבעה מאכלים? בגלל שיש יותר מדי אני בוחרת ב4 קטגריות סבבה? ג'נק ג'נק ג'נק (בעיקר בצורת המבוגר צ'פס סיני או פיצה) רוב התפריט של מקס ברנר דברים מתוקים מרירים\חמוצים (כמו קליפות פומלה מסוכרות או שוקולד מריר חזק) בקר (מדיום רייר פליז) ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו? איזה בסיס לא ידוע מול הטלויזיה אוכלת במיטה מחובקת עם מישהו שאני מאוהבת בו והוא בי (עם בגדים לראשים הכחולים מבינכם) מתכוננת ללבגרות חוזרת במטמטיקה\לשון שברקע צווחות של תינוק\ת בן\ת שבעה חודשים שמחרפן לי לי את השכל לא פחות כמו האבא הבן זונה שלו

צביקוש23

New member
אני רוצה לענות!

ארבע דברים שאינכם יודעים עליי (טוב נו חוץ מדיקלה ..): אני נהג משאית, בעבר שרתי בלהקה מקומית של העיר (טוב נו אז מה אם זה היה בכיתה ו...), שירתתי בחיל האוויר והייתי חייל מצטיין..., איבדתי את החברה הראשונה שלי בפיגוע מחריד בתאריך 4.8.2002 צומת מירון קו 361 שרי גולדשטיין ז"ל ארבע מקצועות שעסקתי בחיי..ממממממממ: פקיד, נהג בוס, עוזר די גי, ו..... נהג משאית :) ארבע סרטים שאני רואה שוב ושוב ואמשיך לראות: הנסיכה הקסומה (בעיני הסרט הכי טוב של כל הזמנים), הסיפור שאינו נגמר, אסקימו לימון, אבא גנוב מקומות שגרתי.. עדיין גר באותו מקום פתח תקוה.. סדרות טלביזיה: האמת לא חובב טלביזיה עימכם הסליחה... ארבע מקומות בהם הייתי בחופשה: אנגליה, צרפת, אילת, רמת הגולן (הכי שווה!) ארבע אתרי אינטרנט יומיים שלי: תפוז, וואלה, גוגל, והאתר של מועדון פיאט ישראל ארבע מאכלים: פיצה עם זיתים, ציפס, פיתה עם זעתר, פלאפאל ארבע מקומות... לא יודע.... קפיש?

גם אני רוצה לענות../images/Emo13.gif

כל אחד מאיתנו בחר כינוי בתפוז, אז אם בא לכם קצת לחלוק איתנו את מקור הכינוי וגילגוליו (או בכלל גילגולכם בתפוז על שלל אפשרויותיו) זה המקום. מאיוש המקורית... אז ככה רציתי להיות מאיוש- רק מאיוש. הבעיה שכבר בתפוז נרשמו בניק הזה אז תפוז התחיל להעלות לי אופציות והחלטתי ללכת על המקורית כי אני בחורה מקורית ונהנת מיזה ולכן מאז נשארתי מאיוש המקורית.
ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי?
שמעבר לזה שאני שטותניקית ומופרעת אני גם בחורה מאוד רצינית. זה אמנם מנוגד ואינו תואם לשני אבל בטוחה שכשתכירו אותי תבינו.
ספצית במוסיקה ישראלית ויותר מיזה מומחית בשירי פסטיגלים ופסטיבלים לדורותיהם.
הייתי קפטנית של קבוצת מחליקות בגלגיליות (סקטים) והקבוצה שלי הביאה מקום שני באליפות אשדוד לשנת 91 ו-92. ותזכרו שתמיד הייתי ילדה שמנה.
הייתי באודישנים של "לרדת בגדול" ולא קיבלו אותי כי לא הבינו איך בחורה שכ"כ מקבלת את עצמה ואוהבת את מה שהיא, רוצה להיכנס לתוכנית...
אחרי שגם יצאתי הבנתי שזה לא המקום עבורי. חחחחחחחחחחח
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי?
הייתי שמרטפית בחברת ביטוח (עשו משחקיה לילדים של לקוחות שבאיחם לחתום.
רכזת נוער במתנ"ס
הייתי מפעילה של מתנפחים- יש לי רשיון להפעיל מתקן מתנפח בכל הגדלים
מנחת קריוקי בחדר כושר.
ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב?
ריקוד מושחת- הסרט שאני הכי אוהבת בעולם!!!
קטנטנות
טיטאניק
סוף העולם שמאלה
ארבעה מקומות בהם גרתי?
טבריה
חדרה
נתניה
אזור ח' באשדוד
ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה?
כוכב נולד/ נולד לרקוד
דוקוסלב (ערוץ 7 HOT)
השיר שלנו
גומרות הולכות
ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה?
אילת- מאוהבת בעיר הזאת!
טבריה
משאבים
יעלים- מול קיבוץ יטבתה.
ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי?
פורום שמנות ויפות
שרים קריוקי בע"מ
קומונה- עולם הזמר
קומונה- הפינה העגולה.
ארבעה מאכלים?
אוכל הונגרי- בעיקר בלינצ'ס (ככה זה שחצי מהמשפחה הם הונגרים
סבתא שלי מכינה אורז עם גזר ורצועות עוף ואנחנו קוראים לזה: אורז עם גזר (מקוריים
)
קוסקוס עם ירקות או קוסקוס מתוק (יאמיייייייייייייייייייייייייייייייייי)
אורז עם עדשים
ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו?
ארה"ב- לראות את בני דודים שלי
לונדון
פאריס
אמסטרדם

מנחת קריוקי בחדר כושר????

רגע - בחדר כושר יש קריוקי? וואי זה בטח החדר כושר היוקרתי שכתוב עליו בעיתון בעזריאלי...

זה לא החדר כושר הזה../images/Emo13.gif

זה ה"שיא/SEA קלאב" באשדוד
חדר כושר שכל מתקניו, הבריכה, הסאונה, הז'קוזי והכל מסתכלים על הים. לכל מכשיר מחובר מסך LCD קטן שאליו מחוברים ערוצי YES וערוצי החדר כושר הפנימיים. ישנו גם מסך גדול המקרין לכל החדר כושר עם מערכת הגברה ובאתי להנחות שם ערבי קריוקי. זה היה מצחיק כי אני ממש לא בשיא המראה המלבב של חדרי הכושר והייתי צריכה לקפץ ממכשיר למכשיר עם מיקרופונים אלחוטיים
זה היה מאוד כייף- רזיתי בלי לשלם אגורה רק מהקפיצות הללו והתיזוזים בחדר כושר הענק הזה

השמנה עונה..../images/Emo3.gif

ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? ארבעה מקומות בהם גרתי? כל חיי גרתי באשקלון ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? צופה בטלויזיה לעיתים נדירות ובטח לא בסדרות.. ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? ספרד, תאילנד, רודוס, קפריסין, טורקיה 3 פעמים ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי?וואלה, תפוז, בנק לאומי.. (לראות עוד כמה אני יכולה לבזבז היום בלי שהבנק יכלא אותי), אתרי הכרויות.. ארבעה מאכלים? לחם וגבינה, ספגטי, גונדי (אוכל פרסי), פלפל ממולא ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו? לא הבנתי את השאלה.......

והשמנה כמובן פספסה שאלות..

ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? א. מכיתה ב' עד ז' הייתי סולנית במקהלת ביה"ס (אין לי מושג למה, היום אני יודעת רק לזייף) ב. אני מבשלת מעולה את מאכלי כל העדות ובכלל מטורפת על המטבח (הייייייייייייילה תגידי משו) ג. שברתי רגל בעקבות משחק "חממות" בגיל 12 ואמא נאלצה לגלגל אותי בכסא גלגלים במשך חודשיים הלוך ושוב לביה"ס (עד היום היא מאשימה אותי בכאבי הגב..) ד. אני גומלת את עצמי מקניות כבר כמה חודשים (לא ממש בהצלחה אבל עצם ההודאה בהתמכרות זה כבר חלק מההחלמה לא?!) ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? א. עבדתי כמוכרת סנביצים בקיוסק (אכלתי יותר ממה שמכרתי) ב. מתרימה בחברת טלמרקטינג לחולי C.P ג. סייעת בגן ילדים[ ד. מוכרת ברשת פוקס ה. מוכרת (וטועמת ראדשית) בקונדיטוריה נחשבת באשקלון (7 שנים!) ו. מוקדנית שירות בחברת חשמל ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב?

מה נסגר איתך י'שמנה???????

שכחתי עוד שאלה!!!! (זה בגלל הגמילה משופינג אני נשבעת..) אז סרטיןם שהייתי רואה שוב ושוב.. 1. שרק 2. שרק 2
3. סרט הבר מצווה של אחי לא אוהבת לראות סרט פעמיים!!!!!! אגב.. היום הייתי ב"ארתור והמומינים" מומלץ!!!!!

תשובות....

אינכם יודעים עלי- *שאני אזרחית אמריקאית *שאני אוהבת בועות סבון *שאני חולה על המוזיקה של ג'וש גרובן (joshgroban.com) *שאני חצי טוניסאית עסקתי בעבר ב- *איך אומרים את זה? "גננות"? בקיצור, הייתי גננת *מזכירות *מדריכת אומנות *סוכנת במחלקת שימור לקוחות (זה לא הכי עדכני- אבל מה לעשות- ביקשת 4..) סרטים- *סיפור אהבה בלתי נשכח (בלתי נשכח בעליל!) *כשהנערים שרים (הלב שר איתם) *הקסם של אלה (מקסים, באמת) *לשמור אמונים (לשמור לסרט אמונים!) (ועוד מאות שיש לנו בבית.......) גרתי ב- (יש יותר מדי כדי לפרט כאן אז אצמצם רק לערים בהם גרתי בכלליות. נראה לי שגם זה לא יספיק) *ירושלים *באר שבע *רחובות *ניו יורק סדרות טלוויזיה? מממ.... רואה אותם בוידאו/ די וי די *I Love Lucy *כולם אוהבים את ריימונד *סיינפלד *Happy Days הייתי בחופשה ב- *ארה"ב *אנגליה *צרפת *ישראל! אתרי אינטרנט יומיים- *Yahoo *Ynet (למה הכוכבית יצאה לי הפוך??) *YouTube *דברים שקשורים לעבודה- סתם משעמם מאכלים? *סטייק עסיסי *סושי של אמא *כל פסטה באשר היא *TimTam(!!!!!) איפה היה אפשר להיות עכשיו? יש מלא מקומות באופן תאורתי, לא? *במיטה... *נחירות* *בעיר עם בתדודה שלי *בעבודה (איזה מזל שלא..) *בביקור אצל המשפוחה בארה"ב וואו- זה דרש מחשבה! עכשיו לישון
חנוכה שמח ולילה טוב לכולם!!!

lizush

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifתורי...

כינוי: ליזוש, כי ככה אחד האקסים שלי היה קורא לי, ומההתחברות הראשונה באינטרנט אימצתי את השם, כבר 10 שנים איתו...
ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי: - דיברתי עכשיו ברדיו ואמרו לי שאני מתחתנת באייר, אחרי חודשים ספורים של חברות.. - תמיד רציתי להיות 1.85 ולהתחתן עם כדורסלן - בגיל 14 נתקעתי בגובה של 1.71 - מעולם לא טסתי לחו"ל ואין לי דרכון עדיין
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בחיי: - גננת - קופאית בסופר - חדרנית של צימרים - נציגת שרות בבזק בינלאומי ובויזה כאל
ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב: - טומי (אופרת רוק של להקת the who) - רוצחים מלידה - מועדון קרב - בליפ (what the blip do we know)
ארבעה מקומות בהם גרתי: - נצרת עלית - קרית מוצקין - פרדס חנה - תל אביב
ארבע סדרות שאני רואה: הממ... רק את האלופה הייתי רואה... ונגמרה...(בינתיים)
ארבעה מקומות שהייתי בהם בחופשה: - קיבוץ דליה - אילת - אילת - אילת
ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים: - וואלה - דואר פרטי - וואלה - דואר עבודה - וואלה סלבס - וכמובן פורום שמנות ויפות
ארבעה מאכלים: - שניצל - צ'ולנט (חמין) - בקר - גבינות שמנות
ארבעה מקומות בהם אפשר להיות עכשיו? - אמסטרדם.. - תל אביב - שדה יצחק - אילת
זה היה ארוך....

יאני1

New member
אייר, הא?

מתי זה יוצא בלעז? צריכה מעכשיו לחפש מתנה? טומי זה סרט ענק!! ופסיכודאלי לגמרי..ראיתי אותו בגיל צעיר מידי, אראה אותו שוב עכשיו כשאני בוגרת ומיושבת בדעתי
געגעת אלייך! אני

למעלה