4 מי יודע/ת ???

נמממ, הנה נענה על השאלות .. ../images/Emo41.gif

כינויים:
כל אחד מאיתנו בחר כינוי בתפוז, אז אם בא לכם קצת לחלוק איתנו את מקור הכינוי וגילגוליו (או בכלל גילגולכם בתפוז על שלל אפשרויותיו) זה המקום.
אמממ, אוקי הכינוי שלי לא מקורי כל כך, כי קוראים לי לין.. בעצם קוראים לי אלינה.. מאז שנולדתי.. אבל מישו פעם קיצר את שמי ל-לין לין, ואחרי זה עוד מישו קיצר את זה ללין וככה זה נישאר. ה-VENUS GIRL זה כי אני מזל מאזניים, ו-ונוס, היא אלת היופי שאופיינית למזל מאזניים.. אז זה בא ביחד.. וGIRL זה כי אני לא יודעת איפה אני נמצאת.. בעולם המבוגרים או בעולם הילדים... אני קצת מזה וקצת מזה ו..זהו ניראה לי. שאלון הארבעה המקוצר:
ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי?
1. אני נורא אוהבת לקרוא ספרים. 2. אני סולדת ונרתעת מאנשים רעים. 3. אני אוכלת ניוקי עכשיו 4. החלום שלי הוא ללמוד לנגן על גיטרה.
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי?
1. היתי דיילת מכירות 2. היתי מלצרית 3. היתי רופאת שיניים של הילדים בשכונה <היתי עוקרת להם שיני חלב, עם הציוד שהרופאת שיניים שלי היתה נותנת לי כמתנה על זה שהיתי גיבורה ולא בכיתי.> 4. פעם בזמנו רציתי להיות סקסופוניסטית, אפילו למדתי לנגן על סקסופון, אבל ירדתי מזה. עכשיו בא לי תופים וגיטרה, כמו שאמרתי קודם..=]
ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב?
1. הכוכבים של שלומי 2. אבא גנוב/אלכס חולה אהבה/אסקימו לימון/צ'רלי וחצי/גבעת חלפון <<== אלה סרטים שאני לא מוותרת עליהם
3. מישהו לרוץ איתו-ראיתי בVOD לפני שבוע, זה סרט מקסים! 4. אהבה קולומביאנית
ארבעה מקומות בהם גרתי?
1. במולדובה-שם נולדתי. 2. פרדס חנה-לשם הגענו ישר כשעלינו לארץ. 3. אור עקיבא-עד היום אני גרה פה 4. קיבוץ אשדות יעקב מאוחר-כשלמדתי במכללה.
ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה?
1. בטיפול-סדרה חזקה. 2. אמאלה-אוי גאד שלא נדבר בכלל, במצפה בקוצר רוח לעונה השניה!
3. מלון בבילון-בערוץ הוט אקסטרא בימי שישי, אני רואה ונהנית=] 4. אגדת דשא-ערוץ 10. **התשובות אגב רלוונטיות לרגע הזה בחיי, יכול להיות שזה ישתנה בפעם הבאה שתישאלי-אם בכלל..**
ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה?
1. פראג 2. גרמניה 3. טבריה 4. אילת
ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי?
1.האתר הפנימי של כללית 2. WALLA 3. TAPUZ 4. ZOOLOO בעבודה כשמממש משעמם!
ארבעה מאכלים?
1. סלט ירוק עם מלא ירקות-הפייבוריט שלי 2. סטייק עם צ'יפס אצל הערבים או ב"קויאה" 3. קוסקוס!!!!!!!!!!!!!!!!!! 4. אוכל של אמא <מרק ירקות, עוף בגריל עם אורז ותפוחי אדמה..גררררררררר>
ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו?
|סדגש 1. ישנה, במיטה 2. במקלחת 3. מול המראה מנקה גבות 4. במכון כושר-הולכת על הליכון תודה ולהתראות- אחלה שאלון אגב! כל הכבוד על היצירתיות
רק אהבה
~לין לין~

solee

New member
אפילו אני לא ידעתי ! ../images/Emo2.gif

שהיית עוקרת שיניים לידים בשכונה. לא לי לפחות ! פוי מזל !

בטחחחחחחחחח

הורדתי לסופי שן חלב שהיתה לה.. וגם לרומן ניראה לי או למרגה.... ולנטלי... חחחחחחחחחחחחחחחח אוי, אלה היו ימים... חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח, זה היה ממש מגניב, אחת שתיים וזהו השן המתנדנדת בחוץ=] =] אל תמותי לא קרה כלום. מטורפת לך על התחת.. וארומה? אני הצעתי... ואת זו שסירבת אז לכיייייייייייייייייייייייי
~לין לין~

עופר 123

New member
ממש שאלון מקוצר

ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? 1. הייתי מקום שני בריצה ל-60 מטר בשכבת כיתות ח'. עד היום אנשים מופתעים מהמהירות שלי. 2. אני שומע שוטף 48 שפות, ועובד על עוד 2 שפות בימים אלו. מולטי-לינגוולי. 3. אני מצליח לזכור הכל חוץ משמות. אם אני שוכח את השם של מישהו - לא להיעלב. 4. פעם קפצתי להציל מהקומה השניה כדי להציל את הכיתה. סיפור ארוך, אל תשאלו. ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? 1. נערת ליווי. 2. מאכיל תנינים בספארי. 3. מגרד מסטיקים מהלמטה של הכסאות. 4. תופר שמלות ערב לגיל הזהב. ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? 1. הגוניס (סרט של ילדים חנונים שרוצים להיות מגלי ארצות) 2. מפלצות בע"מ (סרט מחתרתי שאפילו לא הבינו שהוא מחתרתי). 3. חומות של תקווה (כי זה מזכיר לי את ימיי בכלא) 4. מלך האריות (כי זה מזכיר לי את ימיי באפריקה) ארבעה מקומות בהם גרתי? 1. רחם (9 חודשים). 2. בת-ים (18 שנה, לא רואים עלי). 3. חולון (8 שנים) 4. סידני (חודשיים) ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? 1. מכסחי המיתוסים (שבה בודקים האם כל מיני מיתוסים הם אמיתיים או שהן אגדות) 2. הסימפסונים (כי הומר מזכיר לי את עצמי בצעירותי) 3. סיינפלד (כי אני רוצה תספורת כמו של קרמר) 4. היפים והאמיצים (כי אין כמו איכות טלוויזיונית) ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? 1. מרמריס (שמנות ושמנים עם בגדי ים ובלעדיהם. צריך ללמוד מהם). 2. ברצלונה (קה-ויוה אספניה) 3. לונדון (הקיץ הכי חם מזה 40 שנה ואני באוקספורד סטרייס בבגדים ארוכים כי המכנסיים הקצרים נשארו בבית). 4. טיול שורשים בפולין (5 מחנות בעשרה ימים, היה יופי של דיל). ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? 1. www.netvibes.com - שזה בעצם אתר אינטרנט שמאפשר לרכז אתרי אינטרנט. מאוד שימושי. 2. www.popup.co.il - בלוג שמצחיק אותי. 3. www.gmail.com - המייל של נקודת הג'י. 4. יש איזה פורום בתפוז שאני נכנס אליו לעיתים, זה איזה משהו של שמנים. ארבעה מאכלים? 1. גרעיני תוכים. 2. חליטת היביסקוס. 3. פשטידת בצלצלי שאלוט. 4. עוד מנה של כל אלו. ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו? 1. לשחק שש-בש בכלא שאטה. 2. לצלם עם איתי אנגל כתבה בבגדד. 3. לסבן טורקים במרחץ טורקי. 4. לצעוק "אני יהודי" בכנס של הקו-קלאקס-קלאן ולהתחיל לרוץ כמו משוגע.
עופר

מ ח י י ך

New member
עופרררר י'קרוע!

תמיד אתה מצחיק אותי וגורם לי להצטער שעניתי על שלי כלכך ברצינות... אני יהודי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :)

טוב אז גם אני עונה, אהלן אהלן! ../images/Emo13.gif

הכינוי שלי "אפרתוש המאמוש" פשוט זרם לי, יצא שבאותה התקופה לא מעט כינו אותי "מאמוש" אז פשוט הלכתי על זה כי כמובן כמו אצל כולם-השם "אפרת" היה תפוס כבר... ארבעה דברים שאינכם יודעים עליי? 1.חלקכם יודעים וחלקכם לא- כתיבה זה הדבר הכי אהוב עליי ושהכי עושה לי טוב. יש לי חלום להלחין את שיריי ושירוצו להם ברדיו וכמובן בדיסקים של זמרים נחשבים
. 2.יש לי קטע לא ברור שאני נהנית מכאב של פירסינגים וקעקועים-כלומר, התוצאה של זה(פירסינג יפה) מחפה על הכאב ואני נהנית ממנו כי אני יודעת שהוא ל"מטרה טובה/יפה" בסופו של דבר. 3.הייתי שדרנית רדיו לתקופה קצרה, אומנם רדיו מקומי אבל עדיין כבוד
. 4.יש לי עניין הזוי עם העיר תל אביב, כשאני מגיעה לשם אני פורחת ומאושרת ופשוט טוב לי, השאיפה שלי היא לעשות קודם קצת כסף ואז לעבור לגור במרכז, לאו דווקא תל אביב, איפשהו בגוש דן (מחבבת מאוד את חולון).
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? העבודות בהן עסקתי היו לתקופות מאוד קצרות, הספקתי יחסית הרבה ל-4 חודשים שאני משוחררת. 1.הייתי מוכרת ב-2 חנויות בגדים. 2.טיפלתי במשך כמה ימים בילדה בת שנה וחצי כל יום כמה שעות. 3.התחלתי לעבוד בשימור לקוחות ב"ידיעות אחרונות"- הספקתי רק את ההכשרה ועזבתי. וזהו בינתיים... אני עוד צעירה, תנו צ'אנס לצבור
ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? 1.היומן. 2.הפסנתרן (יש לי קטע עם סרטי שואה). 3."GIRLFIGHT" 4.סוף העולם שמאלה. ארבעה מקומות בהם גרתי? 1.מעלה אדומים- 4 דירות עברתי בתוך העיר הזאת מאז שנולדתי. 2.גרתי לכמה שבועות בודדים בראשל"צ- אצל דנדי
ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? 1.גומרות הולכות. 2.נולד לרקוד. 3.כלבוטק. 4.פעם הייתי רואה גם ריקי לייק. ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? 1.תורכיה: מרמריס. 2.תורכיה: אנטליה. 3.ניו-יורק. 4.סנט לואיס. 5. ובארץ הייתי בהמון מקומות: מהצפון ועד הדרום, כמו:"אוהלו", "חוקוק", "רבדים", "כרם מהר"ל", כנרת-קיבוץ האון, אילת וכו'... ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? -"תפוז"-פורום שמנות ויפות. -"תפוז"- אופנה מלאה. -"וואלה". -"זאפ"-השוואת מחירים. ארבעה מאכלים? -דג מושט. -מרק רגל של נאפיס
עם לחוך. -סושי. -בורקס גבינה.
ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו? 1. תל אביב. 2. מסעדת "הפוקצ'ה" בירושלים.- בא לי בטירוף על הסלט רוסטביף שלהם!
3. בא לי משום מה גם ליהיות עכשיו בקולנוע, לראות איזה סרט טוב/מצחיק. 4. בריכה מחוממת- ממש בא לי עכשיו לדפוק שחיות,זה כנראה בהשראת המכון כושר שחזרתי ממנו לא מזמן

תאכלס../images/Emo35.gif אין על חולון.

עיר יפה, נקייה<מקום ראשון בארץ-ריספקט>, שקטה ועם זאת במרכז ... אה ו..פרט שולי, אני אגור שם ככל הניראה אם וכאשר אחליט להשתקע במרכז. כשסיפרתי על זה למישו ששאל אותי.. איפה אני רוצה לגור כשאהיה גדולה.. אמרתי לו או צפון תל אביב או חולון, אז הוא הביט עלי במתיהה לייק "זה כל השאיפות שלך בחיים?!?! לגור בחולון?!?!" חחחחחחחחחחחח לא נורא=] לי לא איכפת בכל מקרה. ~לין לין~

rikibit

New member
מקום 1../images/Emo106.gif העיר הכי יפה../images/Emo140.gif

וכן השאיפות שלך זה לגור בעיר הכי יפה.....תגידי לו

4 מיודע :)

4 דברים שאינכם יודעים עליי * גם אני סה לדרום אמריקה בקרוב (עוד שבועיים) * גם לי כבר יש כרטיס * יש לי חבר כבר שנה שהכרתי בעבודה * אני עייפה עד דמעות (בעבודה עכשיו) 4 מקצועות *היום- תמיכה טכנית *מנהלת רשת *אחראית משמרת בדומינוס פיצה *מדריכת נוער 4 סרטים * פורסט גאמפ * ביג דדי (ובכלל סרטים של אדם סנדלר) *10 דברים שאני שונאת אצלך (קיצ') * אדמה משוגעת 4 מקומות בהם גרתי * פתח תקווה *ברזיל תקופה קצרה * זה הכל.. 4 סדרות שאני רואה *זינזאנה * חברות הכי טובות * אסתי המכוערת *לא הבטחתי לך 4 מקומות שהייתי בחופשה * רודוס * תורכיה *צרפת * ספרד 4 אתרים * WALLA * תפוז * בזק בינלאומי מאכלים * שוקולד * שוקולד * שוקולד * שוקולד מקומות: סופש השבוע הקרוב- אני באילת :)

solee

New member
יא אני אוהבת את זה !!! ../images/Emo13.gif

ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי? - עשיתי פסיכומטרי אתמול.
- עוד קצת ואני מתגייסת.
- אני מתה לחיות בספרד. - אני לא אוכלת בקר (כנראה הייתי הודית בגילגול קודם) ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי? - הייתי מזכירה כמה שעות
- עשיתי טעימות בסופרמרקטיים. אני כולה בת 18 !!
ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב? ----- ואני גם עושה את זה !!!! - חלף עם הרוח - היפה והחיה - פרידה - שרק ארבעה מקומות בהם גרתי? - ליטא - ירושלים (חצי שנה) - איזשהו קיבוץ בצפון שאני אפילו לא זוכרת איך קוראים לו
- ועכשיו התקדמנו - אור עקיבא
ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה? - חברים - אורי גלר מחפש את היורש - של מי השורה הזאת - מה זה השטיות האלה ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה? - ברצלונה (אה...........
) - טורקיה (מי לא ?
) - ארה"ב - אילת נחשב???
ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי? - הפורו הזה כאילו דה?!
- וואלה דואר - BEBE - חולה על אופנה - FUNNY - אתר מצחיק לעלאה !! מומלץ בחום ! ארבעה מאכלים? - לזניה - גלידה - מק צ'יקן (ככה קוראים לזה ? ) - פיצה ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו? - כל חור העיקר בספרד, - באי בודד - בעתיד - ויותר מציאותי - בא לי קפה ארומה.

היכונו היכונו- תשובות רבותי../images/Emo124.gif

כל אחד מאיתנו בחר כינוי בתפוז, אז אם בא לכם קצת לחלוק איתנו את מקור הכינוי וגילגוליו (או בכלל גילגולכם בתפוז על שלל אפשרויותיו) זה המקום.
טוב אז אחרי שעברתי כמה וכמה גילגולים ההחלטה הסופית נפלה ומעכשיו אני קרנוש טיקה!!! למה אתם שואלים?! כי אני הודית בחלקי הגדול וגם-זה נשמע רוחני ונחמד :) מקווה שאתם אוהבים לפחות כמו שאני אוהבת... אה כן ועוד משהו- ברי ההומלס קופא מחום המליץ לי על השם טיקה(משום מה הקשבתי לו...
נ.ב-טיקה=הנקודה שיש להודיות על המצח וגם האבקה האדומה של ההודים (לקוח מתוך הכרטיס האישי שלי עקב שאלות חוזרות על הניק שלי)
ארבעה דברים שאינכם יודעים עלי?
יש לי אסטמה
היו לי פעם שני דגים- "ווילי ובילי" (שניהם מתו אגב- אחד התאבד והשני נמסר לאימוץ ואז מת!-סיפור אמיתי!)
אני יודעת לנגן על חלילית
אני שונאת אפונה!!!
ארבעה מקצועות בהם עסקתי בעבר בחיי?
עבדתי בתור מתאמת פגישות בחברת ביטוח(אותה חברה שמאיוש המקורית היתה שמרטפית)
הייתי מורה חיילת-התפקיד הכי כיפי שהיה לי בחיי
אני מפעילה עם מאיה ימי הולדת, ערבי קריוקי, מסיבות רווקים ורווקות וכ"ו...
הייתי בודקת מטענים בנמל אשדוד
ארבעה סרטים שהייתי רואה שוב ושוב?
פורסט גאמפ!!! ראיתי אותו מאות פעמים- ואני לא מגזימה, והייתי רואה אותו עוד אלפי פעמים- סרט ענק!!!
ריקוד מושחת-סרט פולחן!!! לא היתה מסיבת פיג'מות בלי הסרט הזה ועד היום הוא מככב בערבי בנות למינהם...
רומאו ויוליה-עם לאונרדו דיקפריו-לא משנה כמה פעמים אני אצפה בסרט הזה- בכל פעם אני מזילה דימעה בסוף.
השתולים- אמנם סרט חדש אבל מדהייייייייים!!! מומלץ מומלץ מומלץ!
ארבעה מקומות בהם גרתי?
אשדוד
מגדל העמק
מושב גבעתי
רמלה
ארבע סדרות טלוויזיה שאני רואה?
עקרות בית נואשות- מכורה קשה לתוכנית הזו
הסופרנוס-לא צריך להוסיף מילה
ניפ טאק- נהיה די מפגר בעונה שעכשיו משודרת
חברים-אמנם כבר לא משודרת אבל מצחיקה אותי בכל פעם מחדש
ארבעה מקומות בהם הייתי בחופשה?
צימר מדהים בכפר הלל
אילת-נו מי לא היה באילת...
ארה"ב-מרילנד,וושינגטון,ניו יורק,וריג'יניה
כשהייתי קטנה היינו נוסעים בכל קיץ לקמפינג בצפון (אוהלים בחורשת טל) ועושים מלא טיולים באיזור- אלו חוויות שממשיכות איתי לאורך שנייייייים ואני מקווה שאוכל לעשות את אותו הדבר עם ילדי (בעזרת השם)
ארבעה אתרי אינטרנט יומיומיים שלי?
פורום שמנות ויפות
פורום חתונות
gmail-בודקת מיילים
וואלה- משחקת במשחקים שם-Bubble Bubble
זהו זה... היה שאלון נחמד!

שכחתי 2 שאלות../images/Emo163.gif

ארבעה מאכלים?
ביריאני-מאכל הודי הכי טעים בעולם!!!
צ'יפס-חולה חולה חולה על זה- בסוף זה יעשה אותי...חולה
ספגטי אלפרדו מוקרם
פיצהההההההה|פיצה
ארבעה מקומות בהם אפשר היה להיות עכשיו?
במיטה!!! סלחו לי אני קרועה מעיפות
במיקלחת- כן כן לפני המיטה צריך להתקלח ובמקום זה אני עונה על השאלון... אל תשאלו אותי למה...
באוסטרליה- קיץ שם, חופש שם, כיף שם!!!!
זרוקה על איזה חוף בתאילנד (בירח דבר שלי אמן!!!)
ועכשיו השאלון נגמר!!! אז יאללה למקלחת ולישון... ללה טופ

העיפות משפיעה...תיקונים../images/Emo18.gif

|פיצה=
ואם כבר אז אני מוסיפה עוד מאכל שאני מתה עליו בכל זמן- נודלס ירקות-יאמיייי!!! ירח דבר=ירח דבש

למעלה