אני מאוכזב ממך לטובה
אתה צריך חיזוקים מהעיתון כולם יודעים הבעיה וגם יודעים הפתרון אבל מעדיפים לעסוק בקיטורים ובמקטרים ולא בפתרון האמיתי כתבת תחקיר על הצרכים האמיתיים של עם ישראל בארצו למערכת הסעת המונים הרבה יותר טובה ויעילה. הרבה הרבה הרבה כסף לתשתיות בנית מסילות מסיבית בעשור הקרוב קנית קטרים וקרונות חישמול הרכבת מתעמי מניעת זיהום הסביבה נגישות לנכים ועל זה הם לא כותבים כלל. קובי
אני מאוכזב ממך לטובהGB , העובדה שהתלונות עושות דרכן
גם לעיתון "הארץ" לאחר שעשו סבב בכל מדיה אפשרית הינה לחובתו של העיתוןהזה , שלא אחת מגלה אטימות חברתית . ה"ארץ" קפץ על העגלה המאחרת באיחור רב. מצד שני הדבר רק מוכיח את הטענה שבעיית האיחורים הינה הבעייה האקוטית ביותר ממנה סובלת ר"י בימים אלה .הרשה לי לצרף "מכתב נזעם " שגיליתי ברשת למערכת "הארץ".
אתה צריך חיזוקים מהעיתון כולם יודעים הבעיה וגם יודעים הפתרון אבל מעדיפים לעסוק בקיטורים ובמקטרים ולא בפתרון האמיתי כתבת תחקיר על הצרכים האמיתיים של עם ישראל בארצו למערכת הסעת המונים הרבה יותר טובה ויעילה. הרבה הרבה הרבה כסף לתשתיות בנית מסילות מסיבית בעשור הקרוב קנית קטרים וקרונות חישמול הרכבת מתעמי מניעת זיהום הסביבה נגישות לנכים ועל זה הם לא כותבים כלל. קובי