מעניין שבכל פעם שמועלות טענות
כנגד ר"י והשירות שלה אתה מבקש סקר שביעות רצון.... גל המאמרים השוטפים את כל המדיה האלקטרונית והכתובה מוכיחים שאין צורך בסקר כזה. האירועים האלימים למחצה שהתרחשו לא מכבר מוכיחים אף הם עד כמה כולנו מרוצים משירותיה של ר"י... נו באמת . ולטענתי בעניין הציוד אזי מסתבר שגם במשרד התחבורה יש החושבים כמוני שר"י פישלה כאן בגדול. התוצאות בשטח מאוששות זאת מדי יום ביומו.מעניין איך כל העולם ואשתו אשמים בעיניך במצב הקיים : ציבור הנוסעים , העיתונות , האוצר ורק בבת עיניך ר"י נגועת הנאפוטיזם המגובה בועד מיליטנטי הינה חפה מכל אשמה. באמת מעניין. לא שכנעת אותי ובמיוחד לאור העובדה שמישהו בר"י עדיין צריך להציל איזו גרוטאת מתכת שמספרה 101...
מעניין שבכל פעם שמועלות טענותאחרי שסגרנו את "גופו של אדם"
אענה לך לגופו של עניין בקשר לקו בבאר שבע. כאחד שחי במוסד שבו רק שואלים ומתיחסים בספקנות, אשאל אותך "האם"? האם באמת הציבור ממורמר? האם נעשה סקר שביעות רצון לגבי הקו לב"ש בהתפלגות לכל שעות היממה ובכל יום בשבוע?? אם נעשה ואתה מתבסס על כך, יופי טופי. אבל נדמה לי שלא נעשה. אותו דבר לא נעשה ביחס לנוסעים לחיפה. עכשיו שים לב: הסטטיסיטקה מספרת על עליה במספר הנוסעים לב"ש בזמן בו שירות האוטובוסים השתפר עם הכנסת מפעיל נוסף..נכון? כלומר, אולי..אולי..(הרי זו כפירה לאמר זאת כאן...) אולי הציבור מצביע ברגלים לטובת הרכבת כי הוא כן מרוצה מהקו לב"ש? אותו דבר ביחס לרכבת לחיפה. איזה שירות בסיסי נמנע ממני? קו 900 של אגד? כביש לא רע עבור האוטו שלי? ושוב, נעשה סקר שביעות רצון של היוממים? הרי יש להם, בשני הקוים לפחות שתי אלטרנטיבות נוספות. אז אולי אני "נוסע בחביבות" מרחק קצר ועמית שוכן לו לבטח אלפי מילים אבל לי ואני מניח גם לעמית יש כלים לבדוק את הדברים בהקשר כולל. ובקשר לציוד ולבלבול מוח פנה בטענות לפקידי האוצר שבימי עוזני מנעו ממנו לקנות ציוד חדש. ואף על פי כן הלו"ז סביר, וברוב שעות היממה כשאני נוסע ברכבת "מרחק זעום" אבל ברכבת שהתחילה מזמן והיא אמורה להיות מפוצצת, משום מה, העסק עובד. בקו לי-ם העסק מפשל ואם ישקיעו בו עוד אגורה מכספי, אצביע למפלגה היריבה...
כנגד ר"י והשירות שלה אתה מבקש סקר שביעות רצון.... גל המאמרים השוטפים את כל המדיה האלקטרונית והכתובה מוכיחים שאין צורך בסקר כזה. האירועים האלימים למחצה שהתרחשו לא מכבר מוכיחים אף הם עד כמה כולנו מרוצים משירותיה של ר"י... נו באמת . ולטענתי בעניין הציוד אזי מסתבר שגם במשרד התחבורה יש החושבים כמוני שר"י פישלה כאן בגדול. התוצאות בשטח מאוששות זאת מדי יום ביומו.מעניין איך כל העולם ואשתו אשמים בעיניך במצב הקיים : ציבור הנוסעים , העיתונות , האוצר ורק בבת עיניך ר"י נגועת הנאפוטיזם המגובה בועד מיליטנטי הינה חפה מכל אשמה. באמת מעניין. לא שכנעת אותי ובמיוחד לאור העובדה שמישהו בר"י עדיין צריך להציל איזו גרוטאת מתכת שמספרה 101...