25.7

../images/Emo122.gifהתחרפנתי!!../images/Emo180.gif

זה מן חוק מרפי אצלינו בבית.. אבל אמא שלי מזמינה אורחים דווקא לפני מבחנים שלי.. סגנון של :"לא למדת?! אכלת אותה
"
אז מחר תיאוריה.. היום תיכננתי ללמוד.. אבל מה לעשות שגם לאחותי יש מבחן מחר? והיא יותר חשובה ממני [מסתבר..] אז אחיינים שלי אצלינו.. וענבל.. כן, ענבל.. צריכה לשמור עליהם בזמן שאמא שלהם לומדת וסבתא שלהם עושה פיתות
טוב, אני זזה לעשות עוד מבחנים.. שיהיה לי בהצלחה מחר.. וגם למירושי..(את נגשת מחר לא?) ואמממ זהו.. |גמר חפירה|

ella e

New member
../images/Emo9.gifאופס..

זה תיאוריה חשבתי טסט, אז לא משנה בקשר לשמשה.. אבל בכ"ז בהצלחה!

אני לא ניגשת בסוף../images/Emo180.gif

תודה לכולכן.. אתן מקסימות.. תהיינה מוכנות לאחל לי בהצלחה גם בעוד שבוע? והסיבות:(לכך שאני לא ניגשת) תראו מה השעה... נרדמתי וכרגע קמתי ואין זכר לשינה של מקודם..(פעם שעברה הלכתי עייפה וזה הספיק לי) סיבה שנייה: לא סיימתי לעבור על הבחנים של המנוע.. בשביל זה יש את ראשון או חולון..או את שבוע הבא

צליל88

New member
חבל../images/Emo4.gif../images/Emo179.gif

עדיף לך לגשת ולהיפטר מזה. יותר מהר- יותר טוב
. אבל כבר לא ניגשת

יכלתי.. דאגו להעיר אותי מוקדם../images/Emo180.gif

אבל הייתי ממש ממש ממש עתבנית כמו לא יודעת מה.. ולא היה לי עצבים ללכת.. אז זהו.. נשארתי בבית בחנתי ת'צמי.. והלך לי טוב
(איך המורה שלי התעצבן שאמרתי לו שלא ניגשתי
חח היה בטוח שהתקשרתי כדי לומר לו שעברתי (
) בסוף התקשרתי רק לשאול מתי קבענו מחר..[
]

היה יום נחמד(לערך)

קמתי בתשע בבוקר, אחרי 5 שעות שינה.. ראיתי שנשארו עוד 3 שעות לטיימר כדי לדעת את התוצאה של הטסט ושקלתי איפה לתלות את עצמי.. מי ישן 5 שעות בחופש הגדול? ;[ באיזשהו שלב, דקה לפני שחיפשתי איזה קיר לטפס עליו, התקשרתי למזכירה של המורה שלי והיא בכלל אמרה לי שהתוצאות יגיעו רק באחת.. בייאוש עדכנתי את הטיימר וחיכיתי.. אמא הגיעה ואמרה שהיא נוסעת לב"ש, אז הצטרפתי אליה. הלכנו לאורנג'(נציגי השירות כוסים למדי) ואחר כך עברתי בג'אמפ ומצאתי איזה ג'ינס(ירדתי 2 מידות, נייס). כשביקשתי מהמוכרת עזרה היא שלפה לי חולצות בשילוב של ירוק-כתום וחום-תכלת("נכון שזה יפה?") אז ויתרתי על הרעיון של העזרה.. כל כמה דקות הצצתי בפלאפון.. הדקות הראשונות של השעה אחת עברו וכולי התחרפנתי כבר.. בסוף אמא האיצה בי להתקשר אליו וזהו: "אתה לא יכול להגיד לי שנכשלתי וזהו? למה להרוג אותי ככה" "מי אמר שנכשלת?" "נו באמת, זה ברור.. ואני 24 שעות אוכלת סרטים, לא עושים לי ככה" "הלוואי שנתראה רק בשמחות" "מה שמחות? נכון שנכשלתי?" "אה.." "אז לקבוע טסט לעוד שבועיים? זה בסדר?" "אבל אמרתי שמחות" "נו, נכשלתי" "לכי תפתחי מילון ותחזרי אליי" "אתה לא רציני" "אני כן" "תודה תודה תודה תודה תודה תודה תודה" נשמעתי הכי פקצה שיש בשיחה הזו, אבל אני כבר עשרה חודשים לומדת ונמאס לי כבר.. :X אחר כך המזכירה התקשרה להגיד לי שאמנם הטפסים לא חזרו, אבל יש מקרים קיצוניים שבהם התלמידים חשבו שעברו והתברר שהטופס חזר באיחור, או משהו.. מסתבר שהיא אמרה את זה לכולם, לכל מקרה אז אני מחכה מחר או מחרתיים אמור להגיע הרישיון עד אז אני על קוצים. :X

למעלה