25.7

Gal isr

New member
יווווו מזל טוב!!

כ"כ כיף לך

לומינגו

New member
מזל טוב! ../images/Emo140.gif

שיהיה לך המון המון המון המון המון מזל טוב! והכי חשוב, תיסעי בזהירות ותיזהרי מכל המשוגעים שעל הכביש. אני זוכרת שהמורה שלי התקשר ואמר לי: "אני מצטער" ואז התחלתי לבכות באמצע ביצפר, ואמרתי לו שאני בחיים לא אנהג. ואז הוא הוסיף "אני מצטער שאני לא אראה אותך יותר" כמובן שהגנים הבלונדינים השתלטו ולא כ"כ קלטתי את המסר, אבלא חרי חציש עה של צעקות זה חלחל. מזל טוב! עכשיו את צריכה לחשוב על מתנה למורה :]

שוב תודה לכולם. :)

חחח והוא באמת עשה לך דבר כזה? ;[ איזה מלחיץ זה.. אני יודעת מה אני אביא לו כבר - לאמא יש דוכן של חמסות, תמונות וכאלה בסגנון של מיכל נגרין, אז אביא לו חסמה של "תודה!" ואיזו קופסה מלאה בסוכריות(תמיד כשאני נוהגת הוא מציע לי כל מיני סוכריות כאלה מזעזעות ואני יורדת עליו בלי הפסקה, ואז על הקופסה אני ארשום "הנה, אלו סוכריות נורמליות", או משהו. ;[).

צליל88

New member
הסוכריות שלו../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo179.gif

פעם הייתה אחת טעימה. שעה התווכחנו אם אני אקח אותה או לא. הוא לא היה מוכן להגיד לי איזה טעם היא, רק "טעם טעים". הוא משעשע. [מתי אני אהיה בשלב של לחשוב מה לקנות לו?
]

לומינגו

New member
בכיף ../images/Emo13.gif

ולחשוב שיצאתי באמצע שיעור אזרחות עם המורה הכי קשוחה בעולם כדי לחזור להודעת אסמס שלו "עדי. תתקשרי". ואז כשאני עונה המעפן עוד עושה לי שהוא "ממש ממש ממש מצטער" ואני כזה "לא נכון" והוא ממשיך עם השטויות של "עדי, אני יודע...אבל אני ממש מצטער" אין צורך לתאר את הקפיצות אושר שלי במסדרון כשקלטתי שעברתי. נראה לי הפחדתי כמה שישיסטים :] וואי, חמסה עם "תודה" זה רעיון ענק. אוווו...ושובפעם מזל"ט. ויאללה, תשלמי ת'אגרה וצאי לסיבוב עם אמא (מומלץ עם אבא, האבאים איכשהו יותר רגועים..)

חחח הוא יודע לשלוח סמסים?

מתקדם המורה שלך. P: (חחחח איזה רגועים, אבא שלי פצצה מתקתקת.. אמא ממש ממש רגועה ובכלל יש לה ביטחון בכביש, אז עדיף. P:)

לומינגו

New member
סופר מתקדם!

גם כשהוא רצה להסביר משהו הוא היה שולף משומקום לוח מחיק וטושים צבעוניים ומתחיל לצייר. איזה כיף לך. אבאשלי רגוע, וזה היה מטורף שהוא לא העיר הערה אחת בכלל בנסיעה לירושלים בשבוע הראשון של המלווה. אמאשלי היא סיפור אחר...גם היום, אחרי שממזמן נגמר המלווה היא תמיד מעירה דברים. אבל הקטע הכי חזק- בפעם הראשונה שהיא נסעה איתי ולא הצלחתי לחנות אז היא פלטה "את בטוחה שאת הבת שלי?!" ככה זה כשיש אמא שמצליחה לחנות בכל חור. גם אם החור קטן יותר מהמכונית.

יאא רציני?../images/Emo180.gif

אצלינו גם אבא שלי אדיש יותר.. אבלצ בוא נגיד שכשמדובר בנהג מתחיל.. אז.. איכשהו הלחץ גובר בחזה ופולטים.. נו, כן לא!! ימינהההההההה
(סתם, עדיין לא י'דעת
)

למעלה