מזל טוב מותק!!! ובהצלחה!
S shiran™ New member 26/7/06 #89 יא מעניין מי זה היה אה בעצם, אף אחד! או מורן (כי בדיוק סיימתי לדבר איתה )
צ צליל88 New member 26/7/06 #52 החולצות שם באמת זוועתיות../images/Emo179.gif והוא באמת מותק. והמזכירה שלו גם [אמא של חברה שלי]. מזל טוב [שוב ] הא, תתחדשי על הג'ינס גם, ועל זה שירדת שתי מידות
החולצות שם באמת זוועתיות../images/Emo179.gif והוא באמת מותק. והמזכירה שלו גם [אמא של חברה שלי]. מזל טוב [שוב ] הא, תתחדשי על הג'ינס גם, ועל זה שירדת שתי מידות
מ מKה אפורה New member 26/7/06 #54 מה את מכירה אותה? :<< היא הייתה שכנה שלי פעם.. ממש מזמן(עוד בתקופה שהיא הייתה גרה מול המשרד) היינו חברות טובות תודה ותודה לכולם על התגובות וזה.
מה את מכירה אותה? :<< היא הייתה שכנה שלי פעם.. ממש מזמן(עוד בתקופה שהיא הייתה גרה מול המשרד) היינו חברות טובות תודה ותודה לכולם על התגובות וזה.
צ צליל88 New member 26/7/06 #55 את עדנה?../images/Emo179.gif או אפרת? כי אפרת למדה איתי. אני מכירה אותה רק מהתק' שהיא גרה איפה שהיא עכשיו..
את עדנה?../images/Emo179.gif או אפרת? כי אפרת למדה איתי. אני מכירה אותה רק מהתק' שהיא גרה איפה שהיא עכשיו..
מ מKה אפורה New member 26/7/06 #61 אני לא כזו מעורה בענייני נתיבות. P: ובכלל, אין לי ממש חברים מהאיזור..
K K e R e N18 New member 26/7/06 #62 אווו מזל טוב../images/Emo65.gif וחום-תכלת זה יפה! אבל תלוי איך בדיוק
מ מKה אפורה New member 26/7/06 #63 לא בחולצה שלהם. P: אגב מישהו יודע באמתכמה אגרה צריך לשלם ומתי? (לפני קבלת הרישיון בדואר, אחרי..)
מ מKה אפורה New member 26/7/06 #64 ואקיי, מסתבר שאני לא אחד מהמקרים אז אני קמה מהקוצים אני בשוק שהעבירו אותי. :|
ק קטעים איתך New member 26/7/06 #66 ../images/Emo49.gif../images/Emo180.gif יאאאאאאא איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף זה לשמוע שעברת אחרי שחשבת שאת נכשלת.. בעצם, זה בכל מצב כיף..
../images/Emo49.gif../images/Emo180.gif יאאאאאאא איזה יופי!!!!!!!!!!!!!!! איזה כיף זה לשמוע שעברת אחרי שחשבת שאת נכשלת.. בעצם, זה בכל מצב כיף..