25.7

Gal isr

New member
היה טוב, סתם מצחיקים הטורקים האלה

לא באו
שלחו במקומם מישהו בכיר גם כן שיסתובב אצלנו שעה ויחפש על מה להתלונן. כן כן- התפריט היה לא מהודק מספיק, אוי אוי אוי

../images/Emo176.gifמסיבת סיום כיתתית! ../images/Emo12.gif

מזל שחשבו על זה לפני שכולנו נתחיל צבא/ש"ל/ש"ש
[אולי סוף סוף אקבל את החצאית שלי בחזרה, אחרי שנתיים!!
] אה! וגם עבודה

onix 88

New member
בוקר טוב!

בוקר חופשי אחרי שבוע בערך שלא היה לי כזה.. אולי אני אלך למכור את הספרים, ואולי אני אראה פרק או שניים של אבודים, אתמול ראיתי כבר שניים (תודה גילי
). ב3 הולך לעבודה עד 10. יום טוב לכולם!

onix 88

New member
הורדתי כל מיני שירי נוסטלגיה מכיתה

ה'-ו', איזה מוזר לשמוע אותם.. כל מיני כמו: freestyler soniq venga boys וכאלה
וגם סידרתי את הMP3 אחרי הרבה זמן שלא עשיתי את זה..

לומינגו

New member
גוטן מורגן!

ירושלים, הנה אני בא :] טוף, אז היום נוסעים לירושלים! מתי? אין לי שמץ, תלוי בחברה שמחכה לטלפון מהבוסית שלה. מצאתי את האדידס המאגניבות משוויץ שהייתי בטוחה שאיבדתי! הן כאלו פשושיסטיות. זה לא נחמד לישון כל יום פחות מ-5 שעות. במיוחד בתקופה שמתנזרים מקפה. ועברתי לישון בחדר של אחשלי. זה יותר קרוב למחשב, והיי, סופסוף אין לי ריגשי אם אני מבלגנת. יומוווווווווופלא לכולם!

jenngirl

New member
הופה.../images/Emo82.gif

זה ברור לך שאם את באה לירושלים,ובכלל לקניון מלחה,את באה להגיד שלום[: תהני.

צליל88

New member
בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo179.gif

היה בתכנון ללכת לבריכה, לפני שיתחילו תשעת הימים. אבל אין לי כח
. אז כלום
[להתבטל זה טוב
] בלילה אולי סיבוב עם חברה שנגמר לה המלווה היום, תלוי אם היא תשיג רכב. יומעולה

jenngirl

New member
../images/Emo122.gif../images/Emo82.gif

יש לי בחילות,אין לי מושג איך אני אלך לעבודה ככה. יש לי משמרת מ-3,וזה אומר שאני צריכה לצאת מהבית בסביבות 1 וחצי[כי יש לי אוטובוס לשם פעם בשעה]. ואני חייבת להיות היום בעבודה כי אני בטוח אעבוד מעל 8 שעות וזה מלא כסף שאני צריכה שיכנס לי למשכורת של החודש הזה בשביל לונדון. ויאללה שיגיע כבר החודש הבא!הוא ממש מעניין ויש המון הופעות
יום טוב לכולם

בוקר מרגיז ביותר !

עד שהצלחתי לישון. אני. לישון ! 5 טלפונים מ11, בפרקי זמן קצרים! והייתי עייפה מידיי מכדי לענות, כי זה הריי כל רגע העיר אותי ! למה אנשים מתקשרים בבוקר ?! יש את אחה"צ ! ולמה אנשים לא קולטים, שאם לא עונים - כנראה שאנחנו לא בבית ! או לחילופין- ישנים שנת ישרים. או לפנות מנסים@E#R בפעם החמישית כבר התעצבנתי וקמתי. אמרתי, אולי זה חשוב. היו רק שני צלצולים, וזו בסוף הייתה חברה. איזו מרגיזהQWE היא יודעת שאני קמה רק בצהריים ! מה את מתקשרת כל כך הרבה#@$ ועוד בבוקר ! ויצא איכשהו שהוצאתי את העצבים על אמא ]: והיא נעלבה וכעסה ]: ואני מרגישה ממש ממש ממש רע ]]: כנראה החברה רצתה להגיד לי שהיום, היום השישי לאחר שחמישה ימים התבטלו בתכנוניהם, כנראה יצא לפועל. וזה מרגיז. כי חיכיתי חמישה ימים לעשות משהו לתכנון הזה, וכבר התעצבנתי ועשיתי אותו אתמול, וידעתי ברגע שאני אעשה אותו, התכנון יצלח ! ועכשיו כל האפקט נעלם ! קונספירציה.

Gal isr

New member
ומה תגידי כשהחברים יודעים

שאני תמיד קם מוקדם אז מתקשרים לנייד בשמונה וחצי בבוקר, ודווקא ביום הזה חזרתי בשלוש לפנות בוקר ולא ישנתי דקה ושכחתי לסגור אותו?!

a Warming Sign

New member
Shake your Rudebox../images/Emo194.gif

..?Why are you so nasty הסינגל של רובי מגניב
חייבת להפסיק לבזבז ימים על כלום.. אתמול נסעתי לקיסריה,נהגתי,ונכנסתי לאיזה בור רציני
,זה לא היה מצחיק
,כמעט איבדתי שליטה על האוטו... הוא עף מצד לצד
,עד שבלמתי
די מפחיד..בכל אופן,מהיום אני כבר לא נדבקת לצד ימין של הכביש יותר מדי
..אין לדעת איזה בור יצוץ בכביש ראשי! אבל חוץ מזה נהגתי מצויין..אחרי איזה חודש שלא נהגתי נראה לי.. טוב,היום לעשות דברים יעילים.. אולי אני אתחיל לשלוח את התמונות לכל הקבוצה..ולסדר את הדברים שנשארו..

Marble Arch

New member
../images/Emo42.gifעדכון קריטי:

ההורים שלי דחו את המעבר דירה! הא! אנחנו עוברים ב8.8.. (ביום שבו נגמר לי המלווה.. עוד שבועיים). זהו, זה אומר שיש לי עוד שבוע שלם להיות משועממת בבית......

למעלה