22/09 התקדמות יומית !

gate11Maccabi

New member
22/09 התקדמות יומית !

בונה על 150 היום בחרישה מטורפת של שתי רמות :\ אני די בונה על קרוקיס כי אני עושה להם סולו בפחות מ10 שניות וBW הם די כבדים עדיין ואני מקבל EXP נמוך יותר :\ בכל מקרה, לפי מה שזה נראה הולך להיות גל פרישות ענקי של ישראלים, כל מי שאין לו חבילת גיימרים כזאת לא יכול לשחק, אין אפשרות.. יש צ'יינל אחד ואולי 2 במקסימום ועוד מלא באגים ועניינים חדשים. בקיצור, לאט לאט אנחנו נעלם מהמפה, בלי התוכנה של אבישי גם אני לא יכול לשחק..

JackyE

New member
אם בארזים נפלה השלהבת

מה יגידו הישראלים?! ובכן בינתיים הצלחתי להתחבר לכל מיני ערוצים 11/16/3/1/2 ב16 לקח לו מלאאא זמן עד שהוא העלה את הערוץ כבר חשבתי שהמשחק קרס. אל חשש ואל ייאוש זה יחזור לעצמו, כלומר זה יהיה דיי מטומטם אם הם אומרים שהם עשו שידרוגים מטורפים בשרתים של המשחק ודברים כ"כ בסיסיים לא יעדו יותר לדעתי תוך כמה ימים זה יסתדר

MomerS

New member
גם אני מקווה מאוד.....

אני לא רוצה להוריד את התוכנה שאבישי הביא..... בגלל שאני לא ארצה לראות פרסומות של כל מיני דברים בגוגל........ נקווה שזה יסתדר וגם... זה כבר לא נורמאלי מה שנקסון עושים.... היה לנו בהתחלה 10 ערוצים להתחבר אליהם ועכשיו יש רק 2 (1 ו-3 לפי איך שאני התחברתי....) לפי איך שנקסון מתנהגים למי שבישראל.... אני חושב שלא מעניין אותם אם בכלל אנחנו יכולים לשחק או לא.....

Guid

New member
אני לא חושב שהם עשו בכוונה,

אבל אני מאוד מקווה שהם יצליחו לתקן את זה... אגב, זה רק בארץ ככה? בחו"ל אין שום בעיה עם צ'אנלים?

JackyE

New member
חבר מהגילד שלי אמר לי

שהוא גם חווה ניתוקים מהמשחק כל 2 דק' אבל זה בגלל שיש לו ווינ7 64 ביט והוא אמר שנפתח ת'רד בבאסיל שמסביר איך לתקן את זה חוץ מזה לא שמעתי על שום דבר אחר גם לא על צ'אנלים...

Guid

New member
../images/Emo6.gif

חזק...

ההממווןןןן האקרים

הכי כבדים בסקניה קיבלו פרמננט באן לפני כמה שעות. קמתי בבוקר וחברים עידכנו אותי ...... הדופרים הכי כבדים בסקניה !!!! נקסון הגיעו לכולם...... אין סמגות הבוקר בסקניה .......... וגם קניתי גרזן VIP והוא כבר נראה מאד יפה.....
מעניין אם ליבן וסקרים בין המושעים.

Guid

New member
../images/Emo45.gif וסחתיין לנקסון שביצעו את התלייה...

Hasselblad

New member
משום מה

אני לא ממש דואגת להאקרים... כל עוד הם לא קיבלנו באן איפי.... רובם חוזרים... לרוב זה שנקסון נותנים להם באן רק מעצבן אותם יותר וגורם להם להיות יותר קיצוניים....

חלקם קיבלו IP באן

את לא מאמינה מה הולך בסקניה. אנשים אוספים שברים.....
אין סמגות של ציוד גודלי....... שקטטטט ודרך אגב סיימתי את הגרזן שלי והוא עם 8 כוכבים.

מ י ל ר

New member
אבל IP קל לשנות

בבזק פשוט מוציאים את הראוטר והמודם מהחמל ל-20 שניות ומחזירים וה-IP משתנה (אין בזה שום דבר לא חוקי) ובהוט.. זה בעיה צריך להתקשר אליהם ולבקש חח

נכון !

אחד מההאקרים שקיבלו באן הלילה כבר קיבל מנקסון IP באן כמה פעמים. הוא היה מאילו שהרגו את כאוס HT כל 3 דקות בזמנו. אבל .... לפי כל הזמגות האחרונות שלו הבחור הפסיד........ שלא תדע !!! על הדמות שקיבלה באן היו לו....... המן המון המון דברים. כי את כולם הוא הראה בסמגות. והיה לו אטק ריינג של 140 אלף. תאר לך איזה ציוד היה על הדמות הזו.

מ י ל ר

New member
אולי הוא ישיג חדש

ואולי זה יקח לו קצת זמן אבל אין ספק שזה היה שווה רק לעצבן אותו
כמו שסיוון אמרה, כול עוד יש את ההאקרים עצמם, מי שיודע להשתמש בהם בחוכמה תמיד יוכל להשיג שוב הכול מ-0 אבל אין ספק שזה לא ישעשע אותו

צ ל י ל 8

New member
יש בכלל דבר כזה ריינג 140K ? ../images/Emo2.gif

לפעמים אני תוהה... מה הקטע להיות גודלי ברמה כזו מטורפת? לטעמי זה מוציא את ההתלהבות להרוג משהו. חוץ מדרופים שהוא יכול לקחת לעצמו ולמכור, מה כבר הוא יכול לעות? מה נותן להרוג HT כל 3 דקות? מה ההנאה בזה? אז יהיו לו עוד ביליונים של מסוס. יופי. ו???? יפתח עוד דמות שיגיע איתה לרמה 200 תול חודש, ואז מה? אישית, זה נראה לי משעמם. נכון שאני מקטרת שקשה לי לעלות רמות, אבל אם היה קל, מה הטעם? אז נלך לשחק בשרת פרטי וזהו. בערך אותו דבר

את פיספסת את ההסבר שלי על זה

אני אכתוב שוב בקצרה. הם לא משחקים מייפל סטורי כדי להרוג משהו. הם משחקים כדי לעשות $ מהמשחק. ההאקר הזה עשה 2-3 אלף $ כל שבוע מהמשחק. כן כן. כסף אמיתי. בשביל זה הם משחקים. אם את רוצה הסבר יותר מפורט תעשי חיפוש - לפני כמה ימים כתבתי הודעה אררווכככה על זה.

למעלה