1910 בדגניה א - בכבוד

Maldini Girl

New member
אני נערת היומולדת. והרי התמונות.

סליחה על האיכות של התמונות- צולם באייפון.

מנה ראשונה- ניוקי ישראלי.

Maldini Girl

New member
סינטה כבושה

אז הסינטה מגיעה כשבתוכה מגולגלים ארטישוקים ותחתיה רוטב איולי, מעליה פרמז'ן ורוקט אאל"ט.
חבל שלקח לי הרבה זמן לעלות על העניין, כי אם אוכלים את הסינטה, הארטישוק והאיולי, מדובר בביס מדהים.
אם אוכלים רק את הסינטה והפרמז'ן מדובר במנה טובה אבל לא מרגשת. אז תשימו לב יותר טוב ממני לביס שאתם נותנים

Maldini Girl

New member
עיקריות- דג

הדג בא על מצע ריזוטו ירוק (עשבי תיבול ואפונה) ועל קרם מסקרפונה, אם זכרוני לא מטעה אותי. אני חושבת שאיפושהו שם בפנים היה גם זעתר. רמת הביצוע של המנה גבוהה מאד, הדג היה עשוי בצורה מושלמת, הריזוטו מצוין והשילוב של הכל ביחד מעניין.

Maldini Girl

New member
ואחרונה חביבה- קינוח- טילון הפתעות

הערה אחת יש לי על הקינוח הזה.
בהתחלה כשהביאו לנו אותו, הגישו אותו עם כף. אני לא יכולה לסבול שנותנים לי לאכול קינוח עם כף כי 1.זה גדול מידי ו-2. בקינוח קראנצ'י, כף זה פשוט לא יעיל. ביקשנו להחליף למזלג, קיבלנו מזלג. מאותו רגע הקינוח נראה הרבה יותר אפשרי :)

יויו13

New member
חבר ותיק שפרש לפני כמה שנים מכאן

והפך למבקר מסעדות בנענע 10
שלח לי במייל את מה שכתב על המסעדה הזו .
הקיצר
הכתיר אותה כמסעדה הטובה ביותר בצפון.
נראה לי שאת לא תתוכחי איתו רבות.
תודה רבה על הדיווח היפה.

טינטיןS

New member
קראתי את מה שהחבר שלך כתב

יום אחרי שהייתי במסעדה לראשונה. זו אכן היתה ביקורת נלהבת. חשוב להזכיר שוב שהמסעדה בהרצה. למשל מנת הטלה שהוא דיבר עליה כבר לא נמצאת בתפריט . הם בתקופת למידה ומצהירים זאת בריש גלי . קטונתי להצהיר עליה כטובה בצפון, ומי מגדיר את גבולות הצפון? חדרה?עפולה? למשל אזור הגליל המערבי די עלום מבחינתי מבחינה גסטרונומית, והאם אפשר להגיד שהיא טובה יותר מאורי בורי למשל? והאם בכלל יש להשוות?

למעלה