1910 בדגניה א - בכבוד

החתולית

New member
לא מצליחה לדמיין את החיבור בין מולים לסלק

טרנד הסלק החל בארץ לפני שלוש או ארבע שנים, וכיום כמעט בכל מסעדה יש מנה שמכילה סלק.

השף בטאטי אמר שהמציא את המנה, ואין לי שום סיבה לא להאמין לו.
המנה מוגשת במסעדה למעלה משנה. הוא לא אמר שעבד עליה זמן רב, אלא סיפר שהמציא אותה במטבח עבור לקוחה שביקשה משהו מיוחד.

salo22

New member
סלק מאוד זול, גם חציל

מה עוד יש לנו ? בטטה כבר פחות טרנד לדעתי, הסיבה שהמחיר עלה מאוד בתקופה מסויימת, לבטח לא עזר בנושא זה.

טינטיןS

New member
וואו, באתי לברך

ויצאתי חצי מקוללת. לצערי מזכיר לי למה אני כבר כמעט ולא שותפה בפורום הזה. ויסלחו לי אלו שהגיבו לגופו של עניין, כמובן שלא מכוון אליכם

אל תשברי.אהבתי את הביקורת שלך

ובזכותך רשמתי לעצמי מסעדה חדשה באזור שצריך לבקר בא.
תבורכי

pix37

New member
כנ״ל - הביקורת שלך היתה נהדרת

אין לי מושג איך היא התגלגלה לאיחס שנוסף אח״כ. זה לא קשור אליך חוץ מכמה אנשים שבחרו בשרשור שלך לנקז החוצה קצת מהרעל שבתוכם. בקיצור תתעלמי ותמשיכי לכתוב. את עושה את זה מצויין ולטעמי אלה הפוסטים הכי חשובים בפורום

passioneta

New member
ביקורת כתובה היטב, ברורה ומועילה

אל תיפול רוחך! אנא המשיכי לכתוב פה

inבאלי

New member
מצטרפת לאלה שמעליי

כתבת לעניין, אל תקחי ללב. אני אוהבת כשאת כותבת, בעיקר על הפריפריה.
תודה על הדיווח!

Mesarim

Member
תודה ...

התעלמי מהמלעיזים

Gרר

New member
טוב לשמוע שיש בכל זאת מקומות טובים באיזור הזה

לא פשוט למצוא שם מקומות טובים וכל פעם נאלצים לחזור שוב פעם לאותם מקומות שגם הם לא תמיד מתעלים אז כל תוספת למבחר היא מבורכת פי כמה

תודה על הדיווח

טינטיןS

New member
חולקת עליך

העמק הקטן הזה כולל את רוטנברג, מרינדו ועל הנהר ,שלושתן מקומות שווים לטעמי, כל אחת בתחומה. אבל אין ספק ש1910 היא אכן תוספת מבורכת ואיכותית

Gרר

New member
ברוטנברג היינו לצהרים ואהבנו

את השתים האחרות טרם ניסינו כך שכנראה יש לנו אופציות לביקורים הבאים

טינטיןS

New member
בשבוע חנוכה יהיה בעמק פסטיבל

בטעם כנרת 2013. יש אופציות רבות וכייפיות. כמו חגיגת בשרים במרינדו ועוד. וגם בלי פסטיבל אני חושבת שהעמק שלנו מאד שווה ביקורים. תהנו. :)

Maldini Girl

New member
על הנהר החליפה ידים

ואכן היתה לנו פרידה קשה, המקום עבר שינוי חזותי, אך שמר על הקונספט של בר -ביסטרו. לאחר חבלי לידה מקרטעים המקום התיצב וחזרנו אליו בשמחה רבה, בעיקר לאלכוהול טוב ונשנושים, עם מוזיקת רקע מהמעולות שיש. אנו רושמים הפתעות טובות מביקור לביקור. ד.א. הבעלים מדבר על שידרוג התפריט ואני דוקא מקווה שישאר עם הקיים שהוא טוב , נעים וייחודי בעמק. מוזמנת לחזור. אני זוכרת שמאד אהבת את המקום.

De Dude

New member
נשמע מצויין

אין תחליף לביקורת של מישהו שמתלהב ונהנה ממה שהוא אוכל ושותה, ולא מחפש לבדוק איזו לבדוק כמה המסעדה חובבנית כי הורידו את הטמפרטורה בתנור הפיצות בארבע מעלות או איך המלצר העז להציץ בטלפון שלו לבדוק אם קיבל הודעה בזמן שחיכה למנות שייצאו.

נרשם כאופציה מובילה לפעם הבאה באזור.

למעלה