14 בספטמבר

מ י ל ר

New member
אמממ

אני קוסם קרח והוא רוצה אש אז זה ניגודים של הטבע ואז צחקתי אבל לא הבנת את הבדיחה, אבל הכול טוב :) הירו זה אחלה, אף פעם לא היה לי אז אני לא יכול להגיד שאני לא אוהב אותם... ואני לא צריך להרוג את גריפי, אם אני אצתרך אז יש לי למי לפנות :)

JackyE

New member
מאיזה רמה אתה ממליץ לי

לשלוח את הTB שלי לג'סטרס? כמובן שלמפה הקטנה עם הספון של ה4
חוץ מזה איך העלית את שלך מ40-50? אני ב44 (אני חושב) ואני כבר דיי נמרח איתו, כי קרניבל פיקיו לא כ"כ פעיל מבעבר ונמאס לי מהנובים שאומרים מקס רומבוטס וספיד ואחרי זה עושים לך מלא דיבאפים!

אבישי ר

New member
40-50 אני זוכר את זה כאילו זה היה רק אתמול../images/Emo11.gif

מרמה 46~48 הייתי ב CPQ כי רציתי להשיג knuckle לרמה 50 אחר כך הלכתי ל scarrcrows עד רמה 50 מ50 עד 55 hoodoo voodoo ומ 55 אני ממליץ ללכת לג'סטרס עד רמה 80

gate11Maccabi

New member
גיר של 56% אינט ב4.3 ביל!

שיניתי את כל התוכניות שלי, איזה אחד שפרש היום עשה מכירה בFM 17, זול רצח, 56% אינט בפחות מ4.5 ביל, החלטתי לעזוב את הDRK ולחזור לאבאן/קוסם אש חדש. עם יופי של גיר ועוד לא מעט כסף לבזבוז על נשק איכותי תיהיה לי דמות נהדרת ומהנה

מ י ל ר

New member
מה?

מה זה אבאן? אתה פורש עכשיו לעוד דמות? :0 אין ספק שאתה אוהב להנות מכול העולמות :)

gate11Maccabi

New member
עוד לא התחלתי לשחק אפילו!

אני מבזבז את היום בפרי מרקט, לא מוצא נשק נורמאלי למכירה וגם לא HTP כדי שאני אשכרה יוכל ללבוש את הדברים שלי :\ בקיצור, אני די מבוזבז!

מ י ל ר

New member
אממממ

אני לא כול כך יודע מה ליעץ לך, השיטות משחק שלנו קצת שונות..

מ י ל ר

New member
אני דוגל בשיטה של להשאר בדמות אחת

מאוד מעניין אותי איך זה שאדוואר ברמה גבוה, איך זה לוחם, כול העבודות שברמה 150 כבר מסוגלים לעשות סולו זאקום, שיש להם יותר ספיד, שעמידים יותר, מעניין אותי איך זה פירט אקדחים, איך זה mm איך זה איוון (מעל רמה 160 שיש לו שרשרת ברקים של אש) אבל, אני פשוט עם הדמות שלי, משקיע באחת את מה שאני יכול. ואותה אני גם אוהב אתה נהנה מלהחליף דמויות (שאין לי עם זה בעיה! שוב, כול אחד והשיטה שלו) אבל אני לא יכול לייעץ לך כי אני לא יודע מה זה להחליף דמויות. במצב שלך הייתי חושב להשתדרג בציוד שיהיה אפשר אחר כך למכור אותו בשביל מימון הדמות הבאה.. :)

Guid

New member
לא הבנתי לפרטי פרטים,

כי מדובר בכל מיני מונחים שרק מתכנתים יבינו, אבל ככל הנראה יש איזו פירצת אבטחה גדולה ובולטת מאוד, כך שמאוד קל לפרוץ. אם אפשר לקרא לזה "לפרוץ", כי לפי מה שהבחור הזה כותב זה נשמע יותר כמו "לנצל" מאשר ממש לפרוץ... חבל שלא הצלחתי להבין יותר מזה...

למעלה