14 בספטמבר

אם אני אהיה באל נאת' ובמקרה תזכיר לי שאתה צרי

ך אתה יכול לקבל ממני כמה אול קיורים שתרצה

Hasselblad

New member
גם כאלה יש לי מלא!

אם רק הייתם יודעים כמה שיקויים אני זורקת...

MomerS

New member
אם בא לך כסף אז....

לך ל FM (בדרך כלל CC3) או תוסיף לבאדי או צאט "AranSoPro" אני אתן לך 5M בשביל ההתחלה שלך בברה.....
אם אתה תרצה אתה תוכל להחזיר מתי שיהיה לך מספיק.... אם אתה רוצה עוד שיטה להשיג כסף.... תמכור לי GFA 60% ב17.5mil (אני מוכר בחנות ב18 אבל יש מס.... אז אפילו אני מפסיד איזה 100K
)

killer97

New member
מה זה היית אתה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

התאמנתי איתך במכשפות האלה בבית הרדוף עם ה blaze wizard שלי (JPQbwJPQ)

אבישי ר

New member
נו בטח שנקסון עומדים בזמנים ../images/Emo69.gif

ועוד המשכתי לשחק 5 דקות אחרי זה (עליתי עוד 30%
) סיכום להיום... 4 רמות

gate11Maccabi

New member
אבישי!

אני אומר שעזוב את הTB ובוא נפתח קוסמי אש :) בלי UA ! יש לי רצון עז לפתוח כרגע, והוא אפילו לא יהיה נוב

אבישי ר

New member
אני די נעול על לפתוח UA

ובמיוחד על לוחמים... אין לי כסף בברה כדי לקנות לעצמי דברים, אבל זאת רק ההתחלה אל תדאג אתה תעקוף אותי על בטוח ;) אני עצלן

gate11Maccabi

New member
הכל נראה לי כל כך משעמם פתאום!

אני בטח אגיע לרמה 30 ואז אשתעמם שוב! יש לי בעיה של להתקע על דמות אחת. :\

אבישי ר

New member
חחחחחחחחחחחחחחחח אתה מדבר

עם האחד שפתח אלף דמויות בשנה ויצא בהצהרות של "זה המיין שלי!" ועד עכשיו לא להגיע ליותר מ 140

../images/Emo122.gif

גם אני אוייבתך המושבעת?
הכל טוב אסף? כולה קוסם אש...... כולה משחק פיקסלים..... ותמיד יש לך אופציה לפתוח דמות אחרת. למה קוסמי אש אוייבים שלך בכלל? תאמין לי שמתתי היום אפילו בגריפי. איבדתי ביומיים האחרונים 9 % עם הקוסמת שלי וזה ממש ממש אבל ממש הזכיר לי למה אני לא אוהבת לשחק קוסמת..... פשוט לא מתחברת לדמות הזו..... נראה אילו שינויים יביא הפטץ' הקרב ובא..... רק אם אילו יהיו שינויים מדהימים שאתעלף מהם ומעוצמתי המחודשת, אמשיך לשחק בקוסמת שלי. כל כך קל וכייף לשחק הרו......

Hasselblad

New member
סמדר הרגת אותי מצחוק

אסף צחק!!! דיי התגובה שלך קרעה אותי... אני לא מבינה איך אנשים בכלל לוקחים את השטויות של הילד קומיקס הזה ברצינות!

תקשיבי - אני מרימה ידיים

כשאני חושבת שהוא צוחק, מסתבר שהוא לא צוחק כשאני חושבת שהוא רציני - הוא צוחק..... את מוכנה בבקשה לשים פס קול לפורום הזה?

Hasselblad

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני לא בטוחה שפס קול בכלל יעזור במקרה של אסף.... הוא בעייתי.... ומישהו מוכן להסביר לי למה שינו את המיקום של האייקונים???

Guid

New member
הקטע עם האייקונים קורה לפעמים,

תני לזה כמה שעות וזה יחזור לאיך שזה היה קודם.

למעלה