14 בספטמבר

gate11Maccabi

New member
כן אבל

ברור שיש מרוויחים, גם אלו שאני קונה מהם NX מאתרים מרוויחים. אבל מדובר פה על 600$ פר משהו מטומטם שאין לו באמת משמעות, כל עוד אין הוכחה חותכת שזה באמת קורה ועוד להגיד סכומים של משכורת חודשית של כמה עשרות אלפיי דולרים לאנשים רגילים זה נשמע הזוי ביותר וחסר קשר למציאות :\ כאילו הכל טוב ויפה, ואני לא מפקפק במה שהיא אומרת, יכול להיות שזה נכון, אבל כל עוד אין הוכחות לדברים האלה זה נראה פשוט הזוי ומנותק מהמציאות. (לא היא, האנשים שעושים את זה)

Hasselblad

New member
תראה את הכל אני לוקחת בעירבון מוגבל

ועדיין... אני יכולה מאוד בקלות לראות איך אנשים מרוויחים הרבה מאוד כסף מקריסת ערוץ.

Hasselblad

New member
תאמת לא צריך להיות האקר כדי לשכפל

מישהו שאני מכירה מברה היה לגיט בעבר. בתקופה שהיה את ההלבאן בבית הרדוף (זה שפשוט כל מי שנכנס לשם קיבל באן - היו כמה בפורום שזה קרה להם בזמנו). בקיצור כשהיה את ההלבאן הוא גילה את השכיפול... הוא קיבל באן כזה בדיוק כשהוא שם משהו בסטורג למחרת הוא גילה שיש לו את החפץ פעמיים... בדק שוב והופ שוב הצליח....

אני אמרתי - כי אני יודעת.

אתה רוצה לשמוע קצת אייך זה הולך? ולמה שווה לשלם 600 $ ? כי כל צ'אנל קראש שווה לאילו שמשכפלים חפצים מאות וגם אלפי דולרים !!!! הם לא משכפלים עגילים עם 3% INT הם משכפלים ציוד עם עשרות **** שנקנה אחר כך כל יחידה - ב 150 דולר ויותר. שיכפלו השבוע בסקניה CLAW 301 אטק כמו לחמניות.... או יותר נכון עוגיות.... יש כאילו עכשיו אלפים בסקניה. יש מלא חרבות עם 569 אטק ..... כל חרב כזו נמכרת ב 400 $ ..... נעליים עם 27 אטק וטונות GM סקרולס. ועוד מלא דברים שאני לא יודעת אפילו אבל לכולם יש מלא **** כל MG סקרול נמכר ב MTS תמורת NX..... הם שיכפלו אלפים כאילו. וסקרולים לבנים - אני מכירה כמה האקרים שיש להם אלפים. אתה יודע כמה NX ו $ הם עושים עם זה. הם מוכרים אחר כך מזוס לאתרים..... ההאקר שסיפרתי לך עליו יש לו כמה חשבונות בנק. הוא עושה מלא עיסקאות בפיי פל. ופעם מישהו שאל אותו מה קורה עם הקונה מבטל את העיסקה אחרי שהוא כבר מסר את החפץ - הוא אמר - כלום - זה כסף שאני מרויח מלא לעשות כלום ממילא. אז הלכה עיסקה אחת.... ככל שאני יודעת יותר ויותר דברים על המשחק הזה עובר לי החשק להמשיך לשחק בו. רוב השחקנים שמשחקים כמוני כבר שנים, מסתובבים בגילדות לדרגות גבוהות מאד, נחשפים לשטויות האילו ..... רק כל פעם אני מגלה מחדש כמה זה עמוק וגדול ותעשיה שלמה. והשבוע הצטרפו לסקניה עוד האקרים רציניים ..... בקיצור. זה מייפל 2011.

gate11Maccabi

New member
חסרי חיים

ואו, מי שמוכן לשלם את הסכומים האלה הם פשוט מסכנים :\ משחק קטן של ילדים בחייאת איך גם את זה הפכו למכונת כסף

Hasselblad

New member
עמית אתה מכיר את נובה המפורסם?

בקיצור לבחור קוראים בו. הוא חוקי 100% ומעולם לא הסכים לקנות חפץ משוכפל או שנעשה בידי האקים... אבל ביום שיצאו הקוביות הוא פירק מעל 1000$ ביום!!!! הבחור כבר הוציא על מייפל סכומים שאני יכולה לחלום עליהם... אז כן יש מספיק אנשים שמוציאים כסף על המשחק... ומותכם גם יש את האלה שלא איכפת להם לקנות חפץ שנעשה בהאקים.

gate11Maccabi

New member
אפשר להוציא כסף על המשחק ואפשר

לא לגמור את החודש בגלל משחק :\ פשוט עלוב לדעתי, זה הריי לא יקדם אותם בחיים

יש לי כמה חברים במשחק

ממדינות המפרץ - כווית, אבו דאבי וכד'. שבשבילם כסף זה כמו מים בשבילי. יש להם המממוווןןן כסף. הם מוציאים על מייפל ה מ ו ן לדעתי. אבל בשבילם זה כלום..... וזה סתאם דוגמא של אנשים שמוכנים לקנות ציוד בכסף אמיתי כי יש להם מלא....

Hasselblad

New member
כשטיילתי בקוסטה ריקה

פגשתי בחור מקסים מהאמירויות שאמר שאצלהם ליטר דלק עולה פחות מבקבוק מים... וכן הוא עושה ביום מה שאני עושה בחודש במקרה הטוב...

Hasselblad

New member
הבעיה היא שגם אם נצליח להיכנס לשם

לארץ כבר לא נוכל לחזור.... הבחור הזה עבד כמשיט יאכטות של עשירים בכל העולם והייתה נסיעה שעברה דרך אילת שהוא היה צריך לוותר עלייה כי אחרת לא היו נותנים לו לחזור לארץ שלו יותר...

Hasselblad

New member
יש מקומות שגם דרכון אמריקאי לא יעזור לך

לאמירויות אם תיכנס לא תחזור לארץ... לאינדונזיה אתה כן יכול... אוף איך בא לי אינדונזיה...

Hasselblad

New member
אתה לא מכיר את זה שדווקא

מה שאי אפשר רוצים? כמה שהיה בא לי לראות את האמירויות.... בכלל יש כמה מדינות שאני יודעת בחיים לא אראה וזה משגע אותי!

זה מתחיל בזה

שזה אמרו להיות משחק חינמי אבל בפועל יש יתרון עצום למי שמבזבז כסף אמיתי. ובחורים בני 18-20 לא יכולים לממן על כך בקלות את כל ההמצאות החדשות של נקסון. מצד שני הם גם די תחרותיים בגיל הזה. (לא נעים לי לכתוב - מאאאדדד תחרותיים) יש להם כנראה גם מיומנויות מחשב לא קטנות , לפחות לחלקם. אז הם מנצלים אל המיומנויות האילו להשיג כסף בדרכים לא חוקיות. הרבה מאד הם אסייאתים שהיגרו לארה"ב .....

Hasselblad

New member
הם לא הצטרפו רק עכשיו

כבר כמה חודשים טובים שהם בסקנייה רק שהם שמרו על פרופיל נמוך עד שהדמות שלהם מברה עם כל הציוד עברה... שתביני שהסיבה היחידה שהם עברו זה כי בסקניה יש יותר סיכוי לשכפל כי שם מקריסים את הערוצים יותר... ועצם העובדה שאין הגבלה על ציוד וחפצים שאפשר להעביר ערוץ להאקר כמו ליבן שמחזיק 100 מגילות אתק לנעליים (היה לו הרבה יותר רק שהוא מכר את הרוב) מאוד משתלם לעבוד לסקנייה ושלכפל את המגילות שלו עוד כמה פעמים... כל קריסה זה עוד 100 מגילות....

למעלה