100 דברים שלא ידעתן עליי.

Small talk

New member
אומרת במקרה אם קראתי ../images/Emo13.gif

little shorty

New member
הפעם אני אנסה לחדש ../images/Emo210.gif

למרות שכמעט בטוח אני לא אצליח. מה לעשות שאני חופרת מלא בפורום? 1. את כל החרטבונה הזה אתן יודעות שקוראים לי יולי ואני גמדה קטנה עם חזה גדול, בת 17 כמעט וחצי, גרה בחור קטן ומסריח יתר על המידה בצפון, כיתה י"ב. 2. החבר הנוכחי שלי שאנחנו כבר 5 חודשים יחד {הזמן עובר מהר} הוא טבח והכרנו במקום העבודה הישן שלי. כן הוא עושה אוכל טעים. מאוד. הוא גם חותך יפה כזה ומהר כמו השפים האלה בטלוויזיה. 3. הפרש הגילאים בינינו הוא 6 שנים. תעשו חשבון נו. 4. מה אני אוהבת בו? את הגוף המדהים הזה באמת שהוא החבר היחיד שהיה לו גוף כזה משגע, את העיניים כי יש לו עיניים דבש ממש בהירות, את הקרחת ששוב אני הכרחתי אותו לעשות, את הגב הענק הזה אחחחחחח ותתחת כמובן, גם את הידיים. 5. מה אני אוהבת בעצמי? את האופטימיות שלי שאני מקווה שלעולם לא תיגמר, את הספונטניות כי זה הכי כיף להחליט 10 דקות לפני שנוסעים לים ואנחנו ניסע סתם ככה {אפילו בלי בגדי ים}, את הכוח רצון שלי, את זה שאני לא מפונקת, ואני חושבת בהגיון על החיים והעתיד שלי. 6. אני אמורה להתגייס בינתיים ב18.2.08 ואני מכירה עוד אלף בנות בערך שצריכות להתגייס בתאריך הזה, אני מחכה לתשובות שאמורות היו כבר להגיע בקשר למבחנים שלי של המאבחנת פסיכוטכנית, חחחחח מקווה שאני לא אקבל את הסירוב כמו ריטה מהאלופה חחחחח מפגרת. 7. האמת שבכלל לא רציתי להתגייס אבל בסוף ויתרתי נו. 8. הקשר הכי ארוך שהיה לי עד היום היה שנה וחצי עם שחורי. אני חושבת שאני לעולם לא יאהב מישהו כמוהו אבל אני אנסה. 9. את בתוליי איבדתי בגיל 15, תעשו פרצוף נדהם. 10. מאז הספקתי לשכב עם 8 אנשים. כן כן. שוב פרצוף נדהם אבל יותר. 11. את הנשיקה הראשונה שלי חוויתי בגיל 12 בערך ומאז התנשקתי עם 24 אנשים שאני זוכרת ובטח היו עוד כמה. 12. תמיד אמרתי שאני רוצה להינות מהחיים שלי, להספיק כמה שיותר ולנסות ולהתנסות כמה שיותר, לא משנה במה. אני רוצה לטייל בעולם, לראות דברים, להכיר אנשים, ללמוד אלף מקצועות, לעבוד באלף עבודות, והכי חשוב לקרוא מיליוני ספרים. 13. עד עכשיו לא קראתי הרבה ספרים, משהו כמו 10 בסך הכל. כרגע אני קוראת את "מלאך או שטן" של שרה אנג'ל שלפי דעתי היא תותחית. בכלל אני אוהבת סיפורים אמיתיים. 14. הרגע חזרתי מהטבח, ישנו אצלו והוא איחר לעבודה. אתמול גם ישנתי אצלו ובבוקר הוא לא יכל לקום על הרגליים כי נתפס לו הגב ואתם בטח יודעות למה. 15. יש כמה דברים שאני בחיים לא אוותר עליהם וזה החיים עצמם, אוכל, וסקס. 16. יש לי בניית ציפורניים והם כאלה חמודות ואף פעם לא היה לי ציפורניים יפות וממש רציתי. עכשיו יש לי פרנץ' אדום עם פרח לבן. 17. עוד חודש אח של הטבח מתחתן ואין לי בגדים. בעצם גם אין לי כסף. 18. עם כבר כסף אתם יודעים איזה משכורת אני הולכת לקבל החודש? 300 שקל. בחיים שלי, אבל בחיים שלי לא הייתה לי משכורת כל כך עלובה. 19. אגב, עכשיו אני עובדת בפיצה-מסעדה כזו והמשכורת שם זוועה כי בעיקרון זה על טיפים. נגיד אני אמורה לקבל על משמרת 100 שקל ואני עושה 60 שקל טיפ, משלימים לי רק 40 שקל. הטיפ הולך אליי בסוף היום ושאר הכסף מתאסף ומקבלים בסוף החודש. אה כן גם מורידים לי 10 שקלים כל יום על ארוחות. הוי יופי. 20. אם כבר עבודות, כנראה ששבוע הבא אני חוזרת לאולם, לעבודה הישנה שלי כי אתמול הייתי שם כי חיכיתי לטבח והרב מלצרים שלי דיבר איתי והוא אמר לי שאני אחזור ושאני יתקשר אליו מוצאי שבת. אני חושבת שאני אשאר גם בפיצה אבל אני אעבוד שם רק במוצ"ש ובבקרים. נראה מה יהיה. 21. הטבח לא רוצה שאני אחזור לעבוד באולם כי כולם אוהבים אותי שם והרבה אנשים מתחילים איתי באירועים והוא מקנא. 22. אני בן אדם נורא נורא נורא נורא קנאי. נראה לי בחיים לא הכרתי מישהו יותר קנאי ממני. אני יכולה לראות שם של בחורה בטלפון שלו ואני אתחרפן. או שמישהי תבוא ותגיד לו שלום ואני פשוט ימות או משהו. כן חיסרון לא נורמלי ומפגר. אבל ככה אני. 23. אמא שלי מתכננת לעזוב את הבית ולעבור דירה לעיר אחרת עם החבר שלה ולפתוח שם את החנות שלה. ואני ממש תומכת בה ואני מקווה שהם יעשו את זה. אמא שלי חייבת להתפתח קצת. אני רק רוצה שיהיה לה טוב. 24. מה איתנו אתם שואלים? אני עוד מעט מתגייסת, אחי הגדול כל הזמן בעבודה, אמא תשלח לנו כסף אם יחסר לנו, נמשיך לגור פה, ניסע לביקורים וגם הם יבואו, יהיה כיף.

little shorty

New member
המשך...

25. הפעם האחרונה ששאלתי מה עם אבא שלי, הוא היה בכלא. על סמים. לא יודעת בדיוק. נראה לי שהוא כבר השתחרר מאז אבל זה לא ממש מעניין אותי. סבתא זרקה משהו על זה שהוא עושה עבודות שירות בבית שאן אבל אני לא יודעת. 26. החלטתי סופית שאני ניגשת לתאוריה ביום שני הבא. אני חייבת להתחיל רישיון למרות שאין לי גרוש על הנשמה. 27. כמה דברים שאני חייבת לעשות לפני הגיוס שלי: רישיון, פסיכומטרי, חו"ל {איי נאפה}, אילת קצת, למצוא עבודה ממש טובה. 28. האהבות שלי בחיים: המשפחה שלי, החתול השמן שלי, הטבח וכל האקסים שלי בזמנו, מסיבות ומועדונים, בגדים, נעליים, תיקים, גברים, טיולים, דברים מטורפים. 29. אם מישהו ינסה להגדיר אותי הוא בטח יגיד: הקטנה החמודה הזאתי, שצוחקת כל הזמן ועושה שטויות. 30. או שאולי הכוסית המטורפת הזאת
החכמה שתמיד מצחיקה תעולם. חחח טוב נו לא נראה לי. 31. יש לי פלאפון ורוד. ונמאס לי ממנו. 32. הייתי אצל מגדת עתידות פעם אחת והיה מדהים. 34. גם עשיתי כמה פעמים בחיי סיאנס. וזה בכלל מטורף. 35. אמרתי כבר שאני רוצה לנסות כל דבר? 36. יש לי פירסינג בטבור ונזם שכרגע אין לי כוח לשים חדש, היה לי פעם הליקס ויש לי 5 חורים באוזניים. רציתי לעשות טראגוס אבל ויתרתי וגם בלשון וויתרתי. 37. מה שאני לא אוותר עליו יהיה הקעקוע העתידי שלי. 38. החדר שלי צבוע בצבע אפרסק וקיר אחד שהוא ליד המיטה שלי בכתום זועק. עליו תלויה תמונת רטרו של מרילין מונרו. יש לי וילון כתום ופח כתום ומפה כתומה. יש לי גם מדפים מגניבים שמלאים חרא כמו צעצועים חמודים, בקבוקי אלכוהול גמורים, נרות, ספרים, כל מיני סלסלאות וקישקושים. 39. קצת מצחיק שהתחילו לקנות לי צעצועים כשכבר היתי בת 17, כשהייתי באמת קטנה היה לי אולי 2 צעצועים, הדוב הלבן שלי והכלב הגדול. 40. כן, כשהייתי קטנה המצב היה גרוע. מה שהיה לנו במקרר זה חלב, מים וביצים. זהו. 41. גם כמעט ואף פעם לא קנו לי בגדים או צעצועים או לקחו אותי לאנשהו לטייל או קנו לי איזה ממתק או הכינו לי אוכל לביצפר או באו ליום הורים שלי או למסיבות הסיום. אבל חפיף, הכל עבר. במילא כשהייתי קטנה לא חשבתי על זה וחשבתי שזה נורמלי ורגיל. 42. אני לוקחת גלולות כבר קצת יותר משנה וזה מעולה. 43. גם התחלתי לאחרונה לקחת אומגה 3 כי אמא אמרה שזה בריא וזה מצמיח בצורות מטורפות את השיער. טאז ניסיתי. 44. אם כבר שיער הוא כבר די ארוך, למי שלא יודעת היה לי שיער ארוך ואז עשיתי קוצים קטנטנים ועכשיו יש לי משהו כמו קארה חחחח. 45. כן. כבר אמרתי שאני רוצה לנסות הכל. 46. הדברים שאני הכי שונאת זה גזענות, שחצנות ושקרים. 47. נורא קל לי להתחבר עם אנשים, לא משנה איזה סוג הם, למרות שאני לא חושבת שאפשר לחלק אנשים לסוגים, למרות שרובם עושים זאת. 48. הספר מחזור שלנו יצא די יפה למרות שבחרנו באותו נושא יחד עם עוד כיתה וזה קצת ביאס - חיילים. 49. המסיבת סיום שלנו מתקיימת ב-21.6 ואני משתתפת בקטעי הריקוד וגם במשחק. בטח ייתנו לי רק איזה שורה כי יש מלא משתתפים אבל גם זה משהו, העיקר שאמא שלי תראה אותי על הבמה. 50. אני אוהבת לכתוב. קטעים מוזרים או מצחיקים, כל מיני שירים לא מוגדרים שקשה להבין את המשמעות שלהם, סיפורים לא קשורים, מאמרים וכל מיני חרטות. 51. בכלל אני מאוד אוהבת אמנות ומעריכה את האנשים שעוסקים בזה. 52. אני רוצה להיות מלא דברים כשאני אהיה גדולה. עיתונאית, תחקירנית, אדריכלית, עובדת סוציאלית, פרסומאית, ויש עוד מאה דברים בערך. בעיקר אני מתעניינת בתחום התקשורת ומדעי החברה. למרות שלא בחרתי ללמוד את זה בתיכון. 53. אם כבר תיכון, התקופה הכי יפה בחיי. התחלתי להיות רעבה. אז אני הולכת לאכול ובמילא אין לי עוד מה לרשום. אז אם קראת שרשרי חיוך
ואם תתעקשו אני גם אמשיך מאוחר יותר. זה מעייף.

../images/Emo13.gif

האמת שחידשת ממש קצת,אבל את תמיד מעניינת ותמיד כיף לי לקרוא אותך :] ואם ממש בא לך תמשיכי,זה נחמד

למעלה