חח עברו שלושה ימים:<../images/Emo103.gif
47 אני ממשיכה כי משעמם לי, אפילו שזה כבר לא רלוונטי:<
48 יש לי נטייה להגיד כשמשעמם לי כשאני צריכה ללמוד למתמטיקה
49 למרות שזה באמת ממש חשוב לי ואני מנסה להשקיע, אבל נמאס לי לקבל זייייייין לפרצוף. חרשתי כמו סנג'רית והוצאתי רק 80 ב005. מעפן.
50 אתמול אני ועמרי [בערך] רבנו בפעם הראשונה מאז שאנחנו חברים
51 איך שהוא הלך התחלתי לבכות בהיסטריה מטורפת אז התקשרתי לסתו והיא באה אליי בריצה
52 אני הכי אוהבת אותה בעולם וזה כל-כך משמח לדעת שחברות באמת יבואו אליי גם אם השעה תהיה 12 בלילה רק בגלל שהן שמעו אותי בוכה.
53 בכל מקרה, היה לי חרא היום בבי"ס אבל עמרי בא אליי אחרי ודיברנו ועכשיו הל מצוין:]
54 אפילו כתבתי הודעה מתבכיינת אתמול בלילה אבל היא לא נשלחה
55 היום בלילה/מחר בבוקר מגיע המחשב החדש שלי סופסוף!!1
56 אגב, סעיף 46 לא נכון.. חח. עמרי לא בא אליי בסוף אז סתם הלכתי
57 ב5.5 התחלתי לכתוב אימייל לגלי ועדיין לא סיימתי אותו ולכן הוא גם לא נשלח.
58 גלי- חברה ממש טובה שלי שטסה לטיול של שנה באוסטרליה-ניזילנד-ואיטנם-תאילנד-הודו-סין-לאוס והאזור..
59 אני הכי מתגעגעת אליה בעולם]: והיא חוזרת עוד חודשיים!!1 סופסוף:]
60 אורי, אח שלי הקטן, לא רוצה לעלות לתורה.
61 אניקה הכלבה שלי הורדמה לפני שמונה חודשים]: היא הייתה כבר זקנה ומסכנה והיה לה סרטן שאכל לה את כל האף מבפנים ולא היה משהו אחר לעשות. אבל אפילו לא נפרדנו ממנה]:
62 בעקבות שני הסעיפים האחרונים אח שלי הציב לאבא ואמא תנאי- אם אתם רוצים שאני אעלה לתורה תביאו כלב חדש.
63 אז כנראה שמביאים כלב:]:]:]:]:]:]:]:]
64 יש לי שתי חתולות, אלאדין ובובה זארה
65 הן ממש ממש דומות! שתיהן חתולות רחוב. את אלאדין אימצנו כשהיא הייתה גורה בחצר שלנו, את בובהזארה אמא הכניסה הביתה בשנה שעברה
66 רואי ואני שונאאאאאאאאאים את בובה זארה. היא בעצם שטן ויש לה עיניים צהובות. אז רואי אמר שמעכשיו קוראים לה בובה חרא

חח זה מצחיק.
67 החלום שלי הוא שיהיה לי חתול ג'ינג'י ויקראו לו צ'נסלור! [כןכן, הנציב הבריטי ההוא מהיסטוריה א'.]
68 אמא לא מסכימה שנביא עוד חתול]:
69 אז עמרי הבטיח שכשנגור ביחד הוא ימצא לי חתול יפה:]:]
70 לפני שעמרי והיינו חברים כוווווולם חשבו שאני שרמוטה. [שזו כמובן לא האמת כי הראשון שהייתי איתו הוא עמרי]
71 אחרי שהייינו חברים איזה חודשיים היה לבנים בכיתה שלנו [אה, אנחנו ביחד בכיתה] איזה קטע להגיד לכולם ששכבנו -?-
72 אז לא, עודני בתולה.
73 לא נכנסתי לאייסיקיו כבר שנה. הפעם האחרונה שהייתי שם הייתה כדי לספר למישהו שרצה אותי שאני ועמרי התנשקנו. [לא מתוך רוע לב או משהו! פשוט כדי שהוא לא ידע את זה ממישהו אחר]
74 אח"כ אני והוא לא דיברנו איזה שלושה חודשים כי הוא התגלה כחתיכת ילד לוזר וקילל אותי וכל מיני שטויות מפגרות, ובאותו זמן היה בוכה לשחר כל הזמן שהוא הולך להתאבד או משהו.:|
75 אה כן, כל השכבה ידעה שהתנשקנו לפני שבכלל התאפסתי על עצמי ואז כולם היו בטוחים שאנחנו ביחד והטרידו אותי מאוד בשאלות.
76 נהיינו חברים כמעט חודש אחרי שהתנשקנו..

אני לוקחת הכל באיזי
77 אני הולכת להסתפר ביום ראשון!
78 קנו לאחים שלי סל [של כדורסל] ושמו אותו מאחורי החדר שלי. בייביי ללישון בימי שבת:|:|
79 אם קונים לי גלידה אני הופכת להיות בנאדם מאושר!
80 אני ממש אוהבת לצלם אבל לא הכי טובה בזה וגם לא כלכך יוצא לי.
81 אין לי בכלל תמונות 'שואה' מפולין ואני ממש מתחרטת על זה
82 כל מי שרואה את האלבום פולין שלי אומר שזה נראה כמו אלבום טיול שנתי ולא אלבום פולין
83 זה הכיייייי מעצבן אותי בעולם כי זה הפולין שלי. עברתי את המסע עם חברים שלי והם היו חלק ממש מרכזי בו ואם אני מסתכלת באלבום אני יודעת בדיוק איפה זה היה ומה עשינו באותו יום וזה הכי פולין שיש.
84 ^ ממש קל לעצבן אותי
85 אבל גם מאוד קל לשמח אותי..
86 בר רפאלי היא האדם הכי שווה שראיתי אי פעם
87 אפילו הייתי אצלה בבית! חח אבל זה היה כשהייתי בת 5 בערך.. כי אמא שלי הייתה גננת שלה ואז היא ואמא שלה התחברו או משהו. לא יודעת. [נגיד את זה בטח לא ידעתן

]
88 אני מאוהבת בים, וכשאהיה גדולה אנחנו בונים בית על הים

[אני ועמרי כמובן]
89 אני גם ממש אוהבת להשתזף:] בחורף אני משתגעעעעעעעעעעת
90 אבל זו בעיה כרגע כיוון שאין לי בגד ים. יש לי בגד ים מכיתה ט', שלא היו לי הרבה ציצים אז ולכן כרגע הוא מאוד מאוד קטן עליי
91 לפעמים חברות שלי מתחילות להטפל אליי בטענה שהציצי שלי ענק. שזה לא נכון בכלל! הוא רגיל כזה, 80C, אבל הייתי רוצה להיות פחות מ80.
92 יש לי איזה 9 חזיות אבל אני הולכת רק עם חמש. [שהן אותו דבר רק בצבעים שונים

]
93 יש לי 10 ג'ינסים ארוכים שאני הולכת איתם..
94 ועוד 3 שהם גזורים כאלו וכולם ג'יפה של צופים
95 אפעם לא בכיתי בסרט אבל כמעט כל ספר שאני קוראת גורר אחריו לילה של דמעות
96 קראתי את הארי פוטר הראשון 22 פעמים
את השני והשלישי קראתי מספר דומה של פעמים, את ה4 קראתי 6 פעמים ואת ה5 וה6 [רק] פעמיים כי כבר שכחתי מה קורה בהם.
97 ראיתי רק את הסרט הראשון והשני בסדרה.
98 אני לא רואה הרבה סרטים בכלל ועמרי תמיד מופתע מזה שאני 'לא יודעת כלום' [לטענתו]. אין ספק שידע בסרטים הוא מהות החיים -?1-
99אני רוצה להוריד 4 קילו.
100 סיימתיייייייייי! באיחור של שלושה ימים:] חח אם קראת יו נו ואט טו סיי:]
הודגש באמצעות מדגישומטיק