100 דברים שלא ידעתן עליי.

100 דברים שלא ידעתן עליי.

הרבה זמן לא היה. אללה, זרמו
.

OverSharing

New member
זה מתיש!../images/Emo103.gif

1 קוראים לי שחר -?- 2 עוד 3 ימים אני בת 16 ושבעה חודשים. כשהייתי בת 16 ממש בכיתי כי אני לא רוצה להיות גדולה, אבל עכשיו אני דווקא אוהבת את הגיל שלי:) 3 עוד 3 ימים אני ועמרי חברים 11 חודשים מה שמשאיר לי חודש עש השנה שלנו ואין לי מושג מה לעשות לו!!11 4 עמרי הוא החבר הראשון שלי, נשיקה ראשונה וכו'.. אני מאוהבת בו מעל הראש ואין לי מושג מה אני אעשה בלעדיו 5 האמת היא שאין לי סיבה לחשוב על זה כי אנחנו מתחתנים!
6 יש לי אח גדול [עומר] שנמצא עכשיו בדרום אמריקה יחד עם חברה שלו [יעל, שהיא כזו.. כמו אחות:)], אחות גדולה [תמר] שהיא בצבא, אח קטן בכיתה ז' [אורי] ואח בא' [רואי] 7 זה די הרבה אבל לי זה נראה רגיל וכשאגדל אני לא רוצה שיהיו לי פחות מארבעה ילדים, זה נראה לי בית עצוב. 8 רוב הזמן אני אוהבת נורא את המשפחה שלי. 9 בגלל שכבר בכיתה ז' הייתי מורדת וסוווו מגניבה, בתקופה שכל החברות היו רבות עם ההורים אני כבר נרגעתי:) 10 ההורים שלי מרשים לי הכל. למען האמת אני מאוד עצמאית אז אני לא שואלת אותם כלכך:p 11 אבא שלי טייס, והוא עובד בעבודה הזו רק כדי לקנות לי מתנות! [חח סתם. הוא נהנה:)] 12 הוא פשוט טוב בלקנות לי שטויות, זה הכי כיף בעולם!:) אני מבקשת תיק והוא קונה לי עשרה הכי יפים בעולם!:] חמוד. 13 מגיל 13 הוא הבטיח לי אופנוע ליומולדת 16, וכשהגיע הזמן הוא אמר שהוא פוחד והוא לא מסכים. 14 אבל נעם ועמית קנו לי קסדה לפני אז יש לי קסדה כתומה בחדר! 15 אמא שלי היא מטפלת באיזשהי רפואה סינית, ואחת החברות שלי מטופלת שלה. זה קצת מוזר אבל לי לא אכפת:] 16 אני מנגנת על פסנתר מאז כיתה ד', שזה יוצא 8 שנים. 17 יחסית לזמן שאני מנגנת אני לא ממש טובה אבל זה עניין של סדר עדיפויות ולא תמיד יוצא לי לנגן כמו שאני רוצה. 18 כבר בערך שמונה חודשים שאני מנגנת את אותה יצירה
אבל אני מרשה לעצמי כי זה 16 דקות של נגינה וזה הכי קשה בעולם!! 19 לפני כמה ימים יצא לי לחשוב על מה שאני טובה בו. והגעתי למסקנה שלמרות שכל דבר שאני עושה אניבאמת עושה במאה אחוז ונותנת את כולי, אין שום דבר שאני באמת באמת מעולה בו. שזה קצת עצוב, אבל לא נורא. 20 הדבר היחיד שבעצם בפה מלא אני יכולה להגיד שהולך לי בו ואני מוצלחת- צופים. 21 היום הודיעו לי שאני ראש חלוץ!!!!!!! שזה חלום שלי ואני ממש מאושרת מזה 22 בנובמבר התערבתי עם מיכלי שאני לא מסתפרת עד ש:1. היא מקבלת 100 בבוחן. 2. אני מקבלת 100 במבחן 3. אני מקבלת ראש מפעל. שני הראשונים לא קרו ועכשיו אני צריכה להסתפר 23 אבל מאוד לא בא לי, פעם אחרונה שהסתפרתי הייתה לפני שבעה חודשים והשיער שלי כבר כמעט ארוך ובא לי אותו ארוך! 24 גם לא צבעתי כבר שמונה חודשים ואני ממש גאה בעצמי כי פעם זה היה בערך שווה ערך ללאכול ארוחת ערב:p הייתי צובעת מלא. 25 בשנה שעברה הדרכתי ו', הייתה לי קבוצה מושלמת שמנתה 26 חניכים שזה מלא:) 26 היה לי את הצוות הכי טוב בשבט, הזוג הדרכה שלי היה עוז ושחר הייתה בצוות שלי. 27 השנה אני מדריכה ח', עוז ושחר איתי בצוות [וגם אומר:)], יש לנו גדוד תותח שמונה 51 חניכים! שזה די הרבה אבל אנחנו מסוגלים ליותר. 28 הצוות הם בערך החברים הכי טובים שלי. אני איתם יותר מאשר שאני עם חברות [אפילו יותר משאני עם עמרי], הם יודעים עליי ה-כ-ל ואני לא יודעת מה יהיה שנה הבאה. אני מתגעגעת אליהם אחרי יומיים שאנחנו לא נפגשים. 29 מאז שהייתי בכיתה ט' רציתי להדריך בקורס מסכם אבל כנראה שאני לא אוכל השנה]: יש מחנ"ק וכל זה:p אבל אולי בכל זאת.. ומקסימום- שנה הבאה. 30 אני לומדת אמנות ופיזיקה 31 סיימתי שנה שעברה עם 99 סופי באמנות.. :] 32 בחרתי ללמוד צילום [זה היה צילום או פלסטי] וזה די נחמד.. יש לי כבר את כל העבודת בגרות בראש והיא הולכת להיות מושלמת:) 33 פיזיקה פשוט ל-א מעניין אותי. אני גם מתוסכלת וגרועה בזה.. אני על נכשלים [חוץ מ83 אחד] כל השנה וקיבלתי 60 במתכונת. אבל בגלל שעליתי לשלב ב' של אולימפיאדת פיזיקה ארצית אז יש לי 100 שנתי ומגן 90:] 34 הולכים להיות לי מגנים כלכך גרועים באנגלית ומתמטיקה, בא לי למות. 35 אם רלי [המחנכת] הולכת לתת לי מגן גרוע אני פשוט אבכה למוות. 36 בזמן האחרון פשוט לא הולך לי בבי"ס וזה הכי מתסכל שיש. נגיד המתכונת באנגלית הייתה ה-כ-י קלה בעולם. באמת. ואז גיליתי שתי טעויות אז התבאסתי לאללה כי זה 87. בסוף קיבלתי 67!! אין לי מושג איך. ואני בכלל לא כלכך גרועה באנגלית 37 בכיתה ט' למדתי גיטרה עם מורה הכי חמוד בעולם:] אבל בי' לא היה לי זמן אז הפסקתי. 38 בכיתה ו' הייתי בחוג אגרוף תאילנדי! חח הייתי כזו גבר. 20 בנים ואני. הייתי רצה מלא ומתאגרפת וזה. עד שיום אחד הוא הגדיל את החימום לריצת 3000 אז פרשתי:] יחי השומנים! 39 לפני שבוע התגלה לי שגבהתי בנסטימטר ואני 166! 40 לכן המשקל 57 לא היה נראה כלכך נורא 41 ואז עליתי קילו בשבוע:| על הפנים. 42 שנה שעברה כשאני ועמרי נהיינו חברים שבועיים לא היה לי תאבון ובקושי אכלתי ורזיתי במהלכם ובשבוע שאחרי חמישה קילו. 43 הייתי כוסית אז]: 44 אבל זה לא הפתרון! חח אני לא מפסיקה לאכול או משהו. חברה שלי הייתי אנורקסית ברמות שפשוט גורמות לך להזדזע. למזלה היא יצאה מזה, אבל יש חברה אחרת שלא אוכלת או מקיאה או שאני לא יודעת מה היא עושה. על הפנים. 45 אמא שלי בטוחה שאני לא אוכלת כלום כי אני תמיד אוכלת כשהיא לא רואה:| מעצבן. 46 עמרי בא אליי אז אני אמשיך.. להת! הודגש באמצעות מדגישומטיק

שחר

אגב, לא נראה לי שיש משהו שלא ידעתי, אולי יש, אבל ממש קצת. יא מהממת אני כזה מאושרת בשבילך [על הראש חלוץ בלאגנים] אוף זה אומר שלא נוכל להיפגש אףףף פעם! גם לא בחופש! כי את תהיי עסוקה בצופים מעל הראש]; יאללה לא נורא. אבל שתפי אותי בעסק הזה! אני מתה לשמוע. אח אני מתה עלייך!1

OverSharing

New member
קוף, ברור שנפגש!../images/Emo103.gif

המחנ"ק שלי מסתיים ב11.7 ואז אני חופשייה! אני אפילו לא יוצאת בסוף להדריך בקורסמסכם]: קיצר אנחנו נפגשות, תשרייני אותי לאיזה יום!:] ואם את מעוניינת להשתתף בחוויות הראשחלוץ שלי את תאלצי להתחבר למסנג'ר/להתקשר אליי:]

OverSharing

New member
חח עברו שלושה ימים:<../images/Emo103.gif

47 אני ממשיכה כי משעמם לי, אפילו שזה כבר לא רלוונטי:< 48 יש לי נטייה להגיד כשמשעמם לי כשאני צריכה ללמוד למתמטיקה 49 למרות שזה באמת ממש חשוב לי ואני מנסה להשקיע, אבל נמאס לי לקבל זייייייין לפרצוף. חרשתי כמו סנג'רית והוצאתי רק 80 ב005. מעפן. 50 אתמול אני ועמרי [בערך] רבנו בפעם הראשונה מאז שאנחנו חברים 51 איך שהוא הלך התחלתי לבכות בהיסטריה מטורפת אז התקשרתי לסתו והיא באה אליי בריצה:) 52 אני הכי אוהבת אותה בעולם וזה כל-כך משמח לדעת שחברות באמת יבואו אליי גם אם השעה תהיה 12 בלילה רק בגלל שהן שמעו אותי בוכה. 53 בכל מקרה, היה לי חרא היום בבי"ס אבל עמרי בא אליי אחרי ודיברנו ועכשיו הל מצוין:] 54 אפילו כתבתי הודעה מתבכיינת אתמול בלילה אבל היא לא נשלחה 55 היום בלילה/מחר בבוקר מגיע המחשב החדש שלי סופסוף!!1 56 אגב, סעיף 46 לא נכון.. חח. עמרי לא בא אליי בסוף אז סתם הלכתי:p 57 ב5.5 התחלתי לכתוב אימייל לגלי ועדיין לא סיימתי אותו ולכן הוא גם לא נשלח. 58 גלי- חברה ממש טובה שלי שטסה לטיול של שנה באוסטרליה-ניזילנד-ואיטנם-תאילנד-הודו-סין-לאוס והאזור.. 59 אני הכי מתגעגעת אליה בעולם]: והיא חוזרת עוד חודשיים!!1 סופסוף:] 60 אורי, אח שלי הקטן, לא רוצה לעלות לתורה. 61 אניקה הכלבה שלי הורדמה לפני שמונה חודשים]: היא הייתה כבר זקנה ומסכנה והיה לה סרטן שאכל לה את כל האף מבפנים ולא היה משהו אחר לעשות. אבל אפילו לא נפרדנו ממנה]: 62 בעקבות שני הסעיפים האחרונים אח שלי הציב לאבא ואמא תנאי- אם אתם רוצים שאני אעלה לתורה תביאו כלב חדש. 63 אז כנראה שמביאים כלב:]:]:]:]:]:]:]:] 64 יש לי שתי חתולות, אלאדין ובובה זארה 65 הן ממש ממש דומות! שתיהן חתולות רחוב. את אלאדין אימצנו כשהיא הייתה גורה בחצר שלנו, את בובהזארה אמא הכניסה הביתה בשנה שעברה 66 רואי ואני שונאאאאאאאאאים את בובה זארה. היא בעצם שטן ויש לה עיניים צהובות. אז רואי אמר שמעכשיו קוראים לה בובה חרא:p חח זה מצחיק. 67 החלום שלי הוא שיהיה לי חתול ג'ינג'י ויקראו לו צ'נסלור! [כןכן, הנציב הבריטי ההוא מהיסטוריה א'.] 68 אמא לא מסכימה שנביא עוד חתול]: 69 אז עמרי הבטיח שכשנגור ביחד הוא ימצא לי חתול יפה:]:] 70 לפני שעמרי והיינו חברים כוווווולם חשבו שאני שרמוטה. [שזו כמובן לא האמת כי הראשון שהייתי איתו הוא עמרי] 71 אחרי שהייינו חברים איזה חודשיים היה לבנים בכיתה שלנו [אה, אנחנו ביחד בכיתה] איזה קטע להגיד לכולם ששכבנו -?- 72 אז לא, עודני בתולה. 73 לא נכנסתי לאייסיקיו כבר שנה. הפעם האחרונה שהייתי שם הייתה כדי לספר למישהו שרצה אותי שאני ועמרי התנשקנו. [לא מתוך רוע לב או משהו! פשוט כדי שהוא לא ידע את זה ממישהו אחר] 74 אח"כ אני והוא לא דיברנו איזה שלושה חודשים כי הוא התגלה כחתיכת ילד לוזר וקילל אותי וכל מיני שטויות מפגרות, ובאותו זמן היה בוכה לשחר כל הזמן שהוא הולך להתאבד או משהו.:| 75 אה כן, כל השכבה ידעה שהתנשקנו לפני שבכלל התאפסתי על עצמי ואז כולם היו בטוחים שאנחנו ביחד והטרידו אותי מאוד בשאלות. 76 נהיינו חברים כמעט חודש אחרי שהתנשקנו..:p אני לוקחת הכל באיזי 77 אני הולכת להסתפר ביום ראשון! 78 קנו לאחים שלי סל [של כדורסל] ושמו אותו מאחורי החדר שלי. בייביי ללישון בימי שבת:|:| 79 אם קונים לי גלידה אני הופכת להיות בנאדם מאושר! 80 אני ממש אוהבת לצלם אבל לא הכי טובה בזה וגם לא כלכך יוצא לי. 81 אין לי בכלל תמונות 'שואה' מפולין ואני ממש מתחרטת על זה 82 כל מי שרואה את האלבום פולין שלי אומר שזה נראה כמו אלבום טיול שנתי ולא אלבום פולין 83 זה הכיייייי מעצבן אותי בעולם כי זה הפולין שלי. עברתי את המסע עם חברים שלי והם היו חלק ממש מרכזי בו ואם אני מסתכלת באלבום אני יודעת בדיוק איפה זה היה ומה עשינו באותו יום וזה הכי פולין שיש. 84 ^ ממש קל לעצבן אותי:p 85 אבל גם מאוד קל לשמח אותי.. 86 בר רפאלי היא האדם הכי שווה שראיתי אי פעם 87 אפילו הייתי אצלה בבית! חח אבל זה היה כשהייתי בת 5 בערך.. כי אמא שלי הייתה גננת שלה ואז היא ואמא שלה התחברו או משהו. לא יודעת. [נגיד את זה בטח לא ידעתן:)] 88 אני מאוהבת בים, וכשאהיה גדולה אנחנו בונים בית על הים:) [אני ועמרי כמובן] 89 אני גם ממש אוהבת להשתזף:] בחורף אני משתגעעעעעעעעעעת 90 אבל זו בעיה כרגע כיוון שאין לי בגד ים. יש לי בגד ים מכיתה ט', שלא היו לי הרבה ציצים אז ולכן כרגע הוא מאוד מאוד קטן עליי 91 לפעמים חברות שלי מתחילות להטפל אליי בטענה שהציצי שלי ענק. שזה לא נכון בכלל! הוא רגיל כזה, 80C, אבל הייתי רוצה להיות פחות מ80. 92 יש לי איזה 9 חזיות אבל אני הולכת רק עם חמש. [שהן אותו דבר רק בצבעים שונים:p] 93 יש לי 10 ג'ינסים ארוכים שאני הולכת איתם.. 94 ועוד 3 שהם גזורים כאלו וכולם ג'יפה של צופים:) 95 אפעם לא בכיתי בסרט אבל כמעט כל ספר שאני קוראת גורר אחריו לילה של דמעות:p 96 קראתי את הארי פוטר הראשון 22 פעמים
את השני והשלישי קראתי מספר דומה של פעמים, את ה4 קראתי 6 פעמים ואת ה5 וה6 [רק] פעמיים כי כבר שכחתי מה קורה בהם. 97 ראיתי רק את הסרט הראשון והשני בסדרה. 98 אני לא רואה הרבה סרטים בכלל ועמרי תמיד מופתע מזה שאני 'לא יודעת כלום' [לטענתו]. אין ספק שידע בסרטים הוא מהות החיים -?1- 99אני רוצה להוריד 4 קילו. 100 סיימתיייייייייי! באיחור של שלושה ימים:] חח אם קראת יו נו ואט טו סיי:] הודגש באמצעות מדגישומטיק

ShiRa1101

New member
שייוו שחרר

אני חושבת שהאהבתי בך;] את חמוודה
.. לא הבנתי עדיין איזה כיתה את..הייתי בטוחה את בי' אבל אז קראתי שהיית בפולין[איך היה?].. קיצר התבלבלתי

OverSharing

New member
חח מ, תודה?../images/Emo103.gif

אני בי"א אני פשוט קצת קטנה יחסית לשכבה שלי זאת אומרת שבאוקטובר שנה הבאה אני אהיה רק בת 17. יהיה בסדר:]

ShiRa1101

New member
חח../images/Emo8.gif

את באמת קטנה.. אבל כיף לך את מתגייסת מאוחר! אני,כשאני אהיה בי"ב אהיה בת 18 באמצע השנה;] זאת אומרת,שאני אתגייס ממש בחופש.. אגב,צבא..אני ממש מפחדת מזה://

כאילו שלמישו פה אכפת ממני../images/Emo10.gif

יופי, משכתי אתכן פנימה! 1. אני שירן, או she-run, או שירן אווי או כל מיני הטיות מוזרות כאלה ואחרות שאנשים עושים לשם שלי 2. אני חיילת, כבר כמעט 7 חודשים 3. מה זה טוב לי בבסיס, ובתפקיד, אני הכי נהנית בעולם בערך 4. ואני גם בכלל בן אדם שמח כזה וחייכן 5. אני אוהבת להסתכל בכל דבר על החיובי, למרות שיש ימים שזה לא הולך:p 6. יש לי אח אחד, בן 15 וחצי, ואנחנו ממש מסתדרים בתקופה האחרונה, הוא התבגר כזה 7. אה, אני מזל דלי, 30.1, אבל אני מה זה לא מאמינה בכל זה. 8. היה לי חבר אחד רציני [עד כמה שאפשר לקרוא לזה רציני], ובעוד מספר חודשים הוא מתחתן, אחרי שחזר בתשובה בפעם המליון. כןכן:] 9. מעבר לזה לא היה לי משו רציני וואט סואו אבאר, אבל לא לחוץ לי:] 10. למרות שסיימתי תיכון, שמרתי על קשר עם 90% מהאנשים שרציתי לשמור, וזה הכי כיף בעולם, לפעמים זה אפילו מרגיש כאילו התחזק הקשר... 11. זה מוזר כזה, השילוב בין החברים מהצבא לחברים מה"בית" 12. ידיד שלי - "את חצי מפגרת, כי שיקרת כשאמרת שלא הרגת את הכלב עם הקלשון" [נו מה, זה לא בדיוק פרט שלא ידעתם עליי, אבל זה מוריד ממני עובדה אחת לכתוב] [ומי שמנחשת מאיזה ספר הוא מושפע מלכה!] 13. אני דיי אוהבת לשחק טאקי, זה מגניבP: 14. וגם ים, מאז שהתחיל מזג אויר לים אני מבלה שם לפחות פעם בשבוע!:] 15. יש לי בני דודים קטנים, ואני הכי אוהבת אותך בעולם בערך, הם כאלה פשושים:] 16. בכלל אני ממש אוהבת ילדים קטנים 17. והדרכתי בעבר בנוע"ל ובקייטנות וכאלה 18. והייתי במועצת נוער 19. לא מזמן קיבלתי תתעודת בגרות שלי, והיא סבבהP: לא ממש היו בה הפתעות, למרות שאת הציונים של יב' לא בדקתי אז היה נחמד לגלות אותם! 20. בכלל, הייתה לי יב' שכונתית בטירוף, למדתי איזה 17 שעות בשבוע 21. והיה לי פרק זמן דיי מכובד לפני הגיוס וממש השתדלתי לנצל אותו 22. עבדתי 23. יצאתי 24. נחתי 25. וכאלה דבריםP: 26. אני תקועה>: 27. אני אוהבת לאכול פיצה 28. ושונאת ביצת עין 29. וכבד 30. ולרוב אינ גם לא אוכלת עוף 31. בלי שום סיבה האמתי, סתם לא אוהבת>: 32. נחזור קצת לצבא, כי זה חלק עיקרי מהחיים שלי היום? 33. אז התגייסתי באוקטובר, 25 לאוקטובר:] 34. עשיתי טירונות בחור בדרום, והיה סופר כיף:] ממש נהנתי מכל רגע 35. אחכ קורס, בבה"ד 15, חודשיים של קורס, גם היה מעולה, האנשים היו מדהימים, וגם המפקדים:] 36. עכשיו אני בסדיר שלי[?] , בחטיבת המחקר, בקריה. יומיות, אבל יש לילות וכאלה... וגם שעות ארוכות למדיי. בכל מקרה, בנ"ז של תפקיד, ממש טוב לי, גם מבחינת אנשים וגם מבחינת העבודה שעושים:] 37. מה שמגניב עוד יותר, שכל חבריי לקורס הגיעו איתי גם לחטיבה, ושמרנו על קשר וזה אדיר:] 38. קיבינימט, זה לא נגמר פשוט 39. יש לי טבעת מה זה חמודהD: יש עליה איזה יצור, והוא ורוד, והיא מושית. 40. ח, אני קצת כמו אנרג'ייזר מבחינת אנרגיות וכאלה. 41. אני מה זה מראה תרגשות שלי, אם אני אוהבת בן אדם אז הוא ידע את זה ואם לא אז לא>: 42. ואני גם אוהבת להכין פתקים\שטויות כאלה. 43. ומדבקות1!! 44. בכיתי בצבא עד כה פעם אחת, מסיבה שיא הטיפשית כשמסתכלים אחורה עכשיו, אבל באותו רגע זה היה סוג של הצטברות של כמה דברים שהעיקו והתפוצצו כזה[?]. אבל אני גאה בעצמי, טירונות+קורס העברתי בלי הלם כל שהוא ובלי בכי! 45. וגם בלי יותר מידי שאלות\הערות צעירות 46. אני דיי אוהבת תמדים שלי, הם סבבה כאלה^^ 47. אף פעם לא הייתה לי חיית מחמד של ממש, היו לי דגים, שמתו, והיו שני תוכים שמתו גם כן, ולא מזמן עשיתי בייביסיטר על הארנבת של אלכס, חברה שלי:] 48. אה כן, אלכס היא החברה היכ טובה שלי בערך, מכירה אותה מהגן, והצבא קורא לה אלכסנדר וזה משעשעP: 49. אולי אני אספר קצת על השגרת יום שלי? 50. אני קמה בסביבות 6 51. לוקחת אוטובוס בשש עשרים וחמש לרכבת [שהיא בחמישה לשבע, שזה באסה, כי בבוקר האוטובוס והרכבת לא מסודרים] 52. רכבת לעזריאלי, מגיעה לרוב למשרד כבר ברבע לשמונה 53. יוצאת מהמשרד בשש ואילך, 99% מהמקרים לוקחת תרכבת של 18:36 54. לפעמים יש תורנויות בלילה 55. לפעמים תורנויות שמירה של הקריה 56. לפעמים יוצאת 57. לפעמים סתם בבית 58. בתקופה האחרונה לפעמים מלמדת את בת דודה שלי מתמטיקה לקראת הבגרות שלה 59. אה , גם לפני הגיוס וביב' הייתי סוג של מורה פרטית. היו לי מלאן תלמידים בערך, אחלה כסףD: 60. לעומת המשכורת הצבאית=\ 61. וואו, למרוח משפטים על פני כמה מספרים זה עובד! 62. אני מה זה אוהבת תחתונים חמודים 63. כרגע אני לובשת כאלה עם קומיקס של מיקי מאוס 64. יש לי גיטרה 65. ובערך מאז החופש הגדול אחרי יב', הזנחתי אותה לגמריי, ואני ממש רוצה לחזור לזה 66. אולי באמת הגיע הזמן 67. אני אוהבת ממש לקרוא ספרים 68. אחרון ממש מומלץ שקראתי - מָיהמִיה. ממש ספר מעניין 69. לפני איזה חודש+-, נגנב לי הארנק והפלאפון, וזה היה קצת מבאס 70. זה גם היה אחלה דרך לגרום לכך שאנשים שהיה להם תמספר שלי ולא רציתי שיהיה להם, יעלמו:p 71. אבל זה גם גרר הוצאת תעודת זהות ורשיון חדשים 72. את התעודת זהות הוצאתי אחרי שבת שמירה, ולמרות העייפות יצאה לי תמונה דיי סבירה 73. וואו, זה כזה מוזר לי, אחי בא לשאול אותי מתי מקבלים תעודות, ואמרתי 20 ליוני וזה כזה - 74. מוזר בגלל שאומייגאד ה20 ביוני לא אומר לי כלום יותר 75. מוזר בגלל שכאילו, איך עבר ככ מהר השנה האחרונה? בדיעבד זה נראה לי כאילו כלום! 76. נשבעת שאין לי עוד 77. אני חותכת פה, אולי אמשיך אחכ:] קראת? ספרי לי על זה באמאשלך אה, והיה משו חדש בכלל?

Mrs big

New member
קראתי.

לא היה יותר מדי חדש. אבל בדיוק היום חשבתי עלייך, אני לא זוכרת למה בדיוק, אולי סתם כי נזכרתי שהיינו אמורות ללכת לים או משהו. אבל אני מה זה לא רואה מתי זה יקרה. :(

קראתי ../images/Emo13.gif

יש מצב שהידיד שלך מושפע מ"המקרה מוזר של הכלב בשעת לילה"? אם לא סתם יצאתי עמה
וחידשת :] היה כיף לקרוא.

למעלה