100 זה המון, אבל אני יכולה לנסות
1. אני שירלי. 2. בת 21 וחמישה חודשים בדיוק היום 3. אני עובדת בסלקום, במענה של המבצע "משהו קטן וטוב" *515 מהסלקום שלכן
4. יש לי חבר שנה ואחד עשר חודשים 5. אני אוהבת אותו עד עמקי נשמתי 6. בעבר הייתי כותבת, כיום פחות 7. אני מקלידה הקלדה עיוורת כבר כמה שנים טובות 8. לא למדתי את זה בחיים 9. אני רוצה להיות קלדנית בבית משפט, אבל נראה לי שזה קשה בטירוף ועושה כואב בידיים ובעיניים
10. מאז שהשתחררתי נעשיתי מנסחת קורות חיים רשמית לכל החברים שלי. 11. אני גרה בבאר שבע! 12. אני בתפוז מלא מלא מלא זמן 13. אני מנהלת פורום אביב גפן. 14. בעבר ניהלתי את: דנה ברגר, באר שבע, פירסינג וקעקועים וזהו נראה לי 15. אני משוחררת מצה"ל רק חודשיים ואני מרגישה שאני צריכה לכבוש את העולם 16. אני מאוד פרפקציוניסטית בכל הנוגע לעבודה, אני צריכה לתקתק דברים ולהיות הכי טובה 17. אני גם סוג של תחרותית בנושא 18. אני שאפתנית מאוד 19. אני רוצה להתחיל ללמוד כמה שיותר קרוב 20. הכיוון כרגע הוא פסיכולוגיה או תקשורת 21. מי שמכיר אותי יודע שאחד מהם אני בטוח אלמד

22. אני חרא של חברה למישהי אחת. 23. וזאת כי הייתי עם חבר שלה כשהם היו יחד. 24. אני אף פעם לא אחזור על הטעות הזו, איבדתי מספיק. 25. ובנימה זו, נבגדתי מספר פעמים בחיי. 26. ונעבור נושא כי כואב לי .... 27. אני שמנה 28. אני רוצה להתחיל להזיז ת'צמי אבל אני עצלנית מדיי 29. אני מתחילה להשלים לאט לאט עם איך שאני נראית 30. וזה בזכות הגורו שלי, אפרת
31. אני מדברת בטלפון המון 32. ובגלל זה החשבון שלי מגעיל (250-300 ש"ח) 33. עד לפני כמה שנים חשבתי שזה סכום סביר, אבל כשזה יוצא מהכיס שלי זה רע 34. ולמדתי להעריך כסף, בטירוף. 35. אני לא במינוס!!!! ואפילו בפלוס!!!! 36. וזה אחרי שכל השירות שלי הייתי במינוס אלף (המסגרת שלי) 37. אני מכורה לג'אנק פוד 38. וזה נהיה מעיק, אני עובדת בקניון אצלנו והולך לי ים כסף על אוכל 39. למרות שעל ארוחה של 35 שקלים, אני משלמת רק 12!!! 40. אני לא יודעת לבשל, אף פעם לא ניסיתי. 41. חוץ מספגטי ודברים בסיסיים מאוד. 42. כשאעבור לבית משלי, אקח כמה שיעורים אצל אמא ואחותי בענייני בישול 43. אני אוהבת קולה מאוד, אבל כשאני מאוד צמאה אני שותה רק מים 44. כשהייתי קטנה הייתי בחוג ... שימו לב... בלט והתעמלות אומנותית. פרשתי עוד באותה שנה. 45. הייתי גם בחוג אמנות. אמא הייתה בטוחה שאצא פיקאסו, יצאתי בטטה. 46. אני מאוד אוהבת ליצור כל מיני דברים. 47. היצירה האחרונה שלי נעשתה היום, מדהים ממש

*מחמיאה לעצמי*- עשיתי לחברה של חבר של מאמי שלי, תמונה של כלה ועליה הדבקתי את "ברכת הכלה" המדהימממה ועיטרתי בפייטים וחרוזים. יצא מושלם! 48. הייתי אתמול באירוע הכי יפה שראיתי מימיי. 49. אני חייכנית מאוד 50. מעריכה דברים שעושים בשבילי 51. אוהבת מאוד לעזור 52. מרוב שנהיה לי שם של "אוהבת לעזור/פרייארית" בעבודה נשארתי עם משמרת בוקר אחת מתוך שלוש שקיבלתי! 53. גם אותה ניסו להחליף איתי היום. לשם שינוי אמרתי
לללללללא 54. אני לוקחת גלולות כבר שנה וחצי 55. בניגוד לרוב הבנות לא היו לי שום תופעות לוואי עם הפמינט, רק עם היסמין בחילות וכד'. 56. יש לי חברה אחת טובה ועוד אחת שמתיימרת להיות כזו. 57. שתיהן מתחזקות בדת עד מאוד. 58. אחת מהן מנסה לדחוף גם אותי לזה 59. אני מאמינה שזה יקרה מעצמו במשך הזמן, לא צריכה שידחפו אותי ויספרו לי. 60. אני אוהבת ללכת לשיעורי תורה, למרות שאני לא מקפידה לעשות זאת בעקביות 61. הייתי צמחונית מכיתה י' והפסקתי לפני חודשיים 62. מה גרם לזה? לא יודעת. צורך של הגוף כנראה. 63. מאז הספקתי לבלוס בבורגר ראנץ' ברמות שאי אפשר לתאר. 64. כך גם ב"שניצל איילה" פרגיות לפ-נים! 65. ודי עם אוכל. בא לי להקיא עכשיו. 66. קודם חבר שלי היה פה, נתן נשיקה והלך הביתה
רוצה עוד אופיר להיום!!! 67. חברה שלי טל מגיעה עוד מעט, מקווה שאני לא אשפך לה מעייפות... 68. אתמול הלכתי לישון ב4 בבוקר (כאילו היום...) וקמתי בשמונה וחצי 69. זו אחלה תנוחה, מאוד אוהבת

70. אתמול לראשונה בחיי כיוונתי את חבר שלי ואפילו הצלחתי! 71. בדר"כ אני חסרת חוש כיוון, פשוט כי אני לא מסתכלת על דרכים וסומכת על אחרים שיובילו אותי 72. אתמול התעמקתי בדרך ל"גן הורדים" בין ראשל"צ לנ"צ וידעתי לכוון אותו בחזרה לב"ש!!! 73. הוא גם היה בשוק טוטאלי. 74. עוד מעט שנתיים יחד+יומולדת לו, אין לי רעיון מה לעשות לו!!!!!!! אולי מישהי תעזור?!

75. יש לי שני מכשירים סלולרים. אחד סלקום
והשני פלאפון
76. הפלאפון לא בשימוש, רק הסלקום. 77. יש לי אחלה מסלול בסלקום, של משפחות עובדים. אחותי עובדת סלקום מזה שנתיים כמעט. 78. ועם זאת, את העבודה השגתי בכוחות עצמי
79. יש לי משפחה בעייתית, רק בשנתיים האחרונות גיליתי עד כמה. 80. עד לפני שנתיים חייתי באוטופיה. המשפחה מושלמת, מסתבר שיש כ"כ הרבה דברים שלא ידעתי. 81. מצד אחד זה טוב שאני יודעת ומצד שני, כ"כ חבל שאני יודעת 82. זה מכניס אותי לדכאונות, אז אפסיק כאן. 83. אודה ממש למי שתגיב. שירלי