100 דברים שלא ידעתן עליי.

yellow cheese

New member
100 זה המון, אבל אני יכולה לנסות:)

1. אני שירלי. 2. בת 21 וחמישה חודשים בדיוק היום 3. אני עובדת בסלקום, במענה של המבצע "משהו קטן וטוב" *515 מהסלקום שלכן
4. יש לי חבר שנה ואחד עשר חודשים 5. אני אוהבת אותו עד עמקי נשמתי 6. בעבר הייתי כותבת, כיום פחות 7. אני מקלידה הקלדה עיוורת כבר כמה שנים טובות 8. לא למדתי את זה בחיים 9. אני רוצה להיות קלדנית בבית משפט, אבל נראה לי שזה קשה בטירוף ועושה כואב בידיים ובעיניים
10. מאז שהשתחררתי נעשיתי מנסחת קורות חיים רשמית לכל החברים שלי. 11. אני גרה בבאר שבע! 12. אני בתפוז מלא מלא מלא זמן 13. אני מנהלת פורום אביב גפן. 14. בעבר ניהלתי את: דנה ברגר, באר שבע, פירסינג וקעקועים וזהו נראה לי 15. אני משוחררת מצה"ל רק חודשיים ואני מרגישה שאני צריכה לכבוש את העולם 16. אני מאוד פרפקציוניסטית בכל הנוגע לעבודה, אני צריכה לתקתק דברים ולהיות הכי טובה 17. אני גם סוג של תחרותית בנושא 18. אני שאפתנית מאוד 19. אני רוצה להתחיל ללמוד כמה שיותר קרוב 20. הכיוון כרגע הוא פסיכולוגיה או תקשורת 21. מי שמכיר אותי יודע שאחד מהם אני בטוח אלמד:) 22. אני חרא של חברה למישהי אחת. 23. וזאת כי הייתי עם חבר שלה כשהם היו יחד. 24. אני אף פעם לא אחזור על הטעות הזו, איבדתי מספיק. 25. ובנימה זו, נבגדתי מספר פעמים בחיי. 26. ונעבור נושא כי כואב לי .... 27. אני שמנה 28. אני רוצה להתחיל להזיז ת'צמי אבל אני עצלנית מדיי 29. אני מתחילה להשלים לאט לאט עם איך שאני נראית 30. וזה בזכות הגורו שלי, אפרת
31. אני מדברת בטלפון המון 32. ובגלל זה החשבון שלי מגעיל (250-300 ש"ח) 33. עד לפני כמה שנים חשבתי שזה סכום סביר, אבל כשזה יוצא מהכיס שלי זה רע 34. ולמדתי להעריך כסף, בטירוף. 35. אני לא במינוס!!!! ואפילו בפלוס!!!! 36. וזה אחרי שכל השירות שלי הייתי במינוס אלף (המסגרת שלי) 37. אני מכורה לג'אנק פוד 38. וזה נהיה מעיק, אני עובדת בקניון אצלנו והולך לי ים כסף על אוכל 39. למרות שעל ארוחה של 35 שקלים, אני משלמת רק 12!!! 40. אני לא יודעת לבשל, אף פעם לא ניסיתי. 41. חוץ מספגטי ודברים בסיסיים מאוד. 42. כשאעבור לבית משלי, אקח כמה שיעורים אצל אמא ואחותי בענייני בישול 43. אני אוהבת קולה מאוד, אבל כשאני מאוד צמאה אני שותה רק מים 44. כשהייתי קטנה הייתי בחוג ... שימו לב... בלט והתעמלות אומנותית. פרשתי עוד באותה שנה. 45. הייתי גם בחוג אמנות. אמא הייתה בטוחה שאצא פיקאסו, יצאתי בטטה. 46. אני מאוד אוהבת ליצור כל מיני דברים. 47. היצירה האחרונה שלי נעשתה היום, מדהים ממש:) *מחמיאה לעצמי*- עשיתי לחברה של חבר של מאמי שלי, תמונה של כלה ועליה הדבקתי את "ברכת הכלה" המדהימממה ועיטרתי בפייטים וחרוזים. יצא מושלם! 48. הייתי אתמול באירוע הכי יפה שראיתי מימיי. 49. אני חייכנית מאוד 50. מעריכה דברים שעושים בשבילי 51. אוהבת מאוד לעזור 52. מרוב שנהיה לי שם של "אוהבת לעזור/פרייארית" בעבודה נשארתי עם משמרת בוקר אחת מתוך שלוש שקיבלתי! 53. גם אותה ניסו להחליף איתי היום. לשם שינוי אמרתי לללללללא 54. אני לוקחת גלולות כבר שנה וחצי 55. בניגוד לרוב הבנות לא היו לי שום תופעות לוואי עם הפמינט, רק עם היסמין בחילות וכד'. 56. יש לי חברה אחת טובה ועוד אחת שמתיימרת להיות כזו. 57. שתיהן מתחזקות בדת עד מאוד. 58. אחת מהן מנסה לדחוף גם אותי לזה 59. אני מאמינה שזה יקרה מעצמו במשך הזמן, לא צריכה שידחפו אותי ויספרו לי. 60. אני אוהבת ללכת לשיעורי תורה, למרות שאני לא מקפידה לעשות זאת בעקביות 61. הייתי צמחונית מכיתה י' והפסקתי לפני חודשיים 62. מה גרם לזה? לא יודעת. צורך של הגוף כנראה. 63. מאז הספקתי לבלוס בבורגר ראנץ' ברמות שאי אפשר לתאר. 64. כך גם ב"שניצל איילה" פרגיות לפ-נים! 65. ודי עם אוכל. בא לי להקיא עכשיו. 66. קודם חבר שלי היה פה, נתן נשיקה והלך הביתה
רוצה עוד אופיר להיום!!! 67. חברה שלי טל מגיעה עוד מעט, מקווה שאני לא אשפך לה מעייפות... 68. אתמול הלכתי לישון ב4 בבוקר (כאילו היום...) וקמתי בשמונה וחצי 69. זו אחלה תנוחה, מאוד אוהבת:) 70. אתמול לראשונה בחיי כיוונתי את חבר שלי ואפילו הצלחתי! 71. בדר"כ אני חסרת חוש כיוון, פשוט כי אני לא מסתכלת על דרכים וסומכת על אחרים שיובילו אותי 72. אתמול התעמקתי בדרך ל"גן הורדים" בין ראשל"צ לנ"צ וידעתי לכוון אותו בחזרה לב"ש!!! 73. הוא גם היה בשוק טוטאלי. 74. עוד מעט שנתיים יחד+יומולדת לו, אין לי רעיון מה לעשות לו!!!!!!! אולי מישהי תעזור?! :) 75. יש לי שני מכשירים סלולרים. אחד סלקום
והשני פלאפון
76. הפלאפון לא בשימוש, רק הסלקום. 77. יש לי אחלה מסלול בסלקום, של משפחות עובדים. אחותי עובדת סלקום מזה שנתיים כמעט. 78. ועם זאת, את העבודה השגתי בכוחות עצמי
79. יש לי משפחה בעייתית, רק בשנתיים האחרונות גיליתי עד כמה. 80. עד לפני שנתיים חייתי באוטופיה. המשפחה מושלמת, מסתבר שיש כ"כ הרבה דברים שלא ידעתי. 81. מצד אחד זה טוב שאני יודעת ומצד שני, כ"כ חבל שאני יודעת 82. זה מכניס אותי לדכאונות, אז אפסיק כאן. 83. אודה ממש למי שתגיב. שירלי

Moreiro

New member
אהא!

אז את המעצבנת שהעירה אותי היום עם הסמס של משהו קטן וטוב? >:

©big smile©

New member
אני ממש אוהבת אותך! ../images/Emo23.gif

ומה "גן הורדים"? אם את כאן באיזור ואת לא אומרת שום דבר, את תקבלי מכות!

נעשה נסיון?

1.אז..אני איילת 2.בת 15 ועשרה חודשים וכמה ימים 3. מכאן שב6.7.91 נולדתי 4. אגב, בשעה 7:00 בדיוק! בדיוק בהחלפת משמרות של המיילדות 5.אמא אמרה שכשנולדתי המיילדות היו מאוהבות בי ובגלל זה קבלתי עריסה עם דונלדקים 6.יש לנו הרבה תמונות בעריסה הזאת 7. אם כבר, אז נולדתי בבית חולים תל השומר, ועכשיו אמא שלי עובדת שם בתור אחות במחלקת הוספיס קרוב ל7 שנים 8. אבא ידע שיקראו לי איילת עוד הרבה לפני שנולדתי בגלל שלו קוראים צבי. 9.ואני רוצה שלילד\ לילדה הראשונה שלי יקראו שחר, כי איילת ושחר זה איילת השחר (הכוכב האחרון בשמיים לפני הזריחה למי שלא ידעה) וגם כי שחר זה פשוט השם הכי יפה בעולם 9. בכל חיי גרתי בשתי דירות, הראשונה ברחוב המעגל ברמת גן, דירה קטנה אבל חמודה כזאת 10. כיום בגלל שאנחנו 6 נפשות בבית אנחנו חיים בבית הרבה יותר גדול (פי 2 וחצי בערך) 11. והרבה יותר מבולגן 12.גם הבית הזה ברמת גן אגב. 13. תמיד במשך כל חיי הייתה לי אהבה מטורפת ולא מוסברת לתינוקות 14. עכשיו זה מעל ומעבר, אני פשוט מאוהבת בהם, לא בכולם כמובן 15. כבר כמעט שנה שאני שומרת על תאומות זהות (שיר ורוני) מתוקות מקסימות כיום הן בנות שנה וחצי. 16. אני פשוט לא יכולה בלעדיהן, אם היא לא קוראת לי במשך יותר משבוע אני פשוט אתחיל להתגעגע בטירוף. 17. עכשיו אני גם עם עוד זוג תאומים בר וברית, בן ובת בני שנה, גרים מעלי והם הילדים הכי יפים בעולם בעיקר ברית, וחייכנים ומקסימים ושקטים כאלו. 18. גם אותם אני מאוד אוהבת אבל שיר ורוני זה באמת משהו מיוחד 19. אבל בהחלט כבר נהייתי הבייביסיטר של השיכון, כי לילדים בגילי לא צריך לשלם הרבה אבל אין הרבה ילדים בגילי שיכולים לשמור על תינוקות, אבל אם אני שומרת על שניים, אז מה זה תינוק אחד?חח 20. הפירסינג הראשון שעשיתי היה בתחילת כיתה ט' בפופיק 21. מאז עשיתי הליקס,גבה, עוד הליקס ולפני שלושה שבועות עשיתי טראגוס, ובאותה הזדמנות העפתי את העגיל בטבור. 22. חוץ מזה יש לי שלושה לובים באוזן אחת ועוד אחד באוזן השניה 23. יש לי חבר ממש מדהים, הקשר שלנו מאוד טרי עדיין (עוד מעט חודשיים) אבל אני מאמינה שהוא לא בדרך להגמר 24. קוראים לו ירדן הוא בן 17 והוא לומד איתי בבית ספר 25. כל פעם שאני חושבת עליו ישר עולה לי התנועה המוזרה הזאת שהוא היה עושה עם הגבות כשרק הכרנו, וזה ממש מצחיק. 26.לחודש שלנו הוא הביא לי דובי ובוקסר, הייתי בשוק איך הוא מכיר אותי כל כך טוב. 27. הוא גם כתב שיר לאיזה יוצר שיכול להיות שעוד מעט תשמעו עליו כי הדיסק שלו יוצא בקיץ. 28. וזה שיר כל כך יפה. 29. כרגע אני בכיתה י' בבית הספר אוהל שם 30. ואני באמת כל כך אוהבת את הבית ספר שלי. 31. ביסודי היינו השכבה הכי מגובשת בעולם (מחזור מ"ח לנצח!) ואני עדיין זוכרת את היום האחרון ללימודים כמה בכינו, והבטחנו שתמיד נשאר אחים. 32. כמובן שזה לא קרה 33.רוב החברות הכי טובות שלי הן מהיסודי אבל רובן גם כאלו שלא הייתי איתן בקשר בכלל! 34. כשהיינו ביסודי תמיד אמרו לנו שבגלל שאוהל שם הוא בית ספר כל כך ענק לא יהיה יחס אישי והמורים לא יכירו אותנו ואנחנו בעצמנו כמעט ולא נכיר תלמידים 35. בולשיט 36. המחנכת שלי היא באמת מדהימה ואני ממש אוהבת אותה אנחנו מסתדרות מצוין ממש כמו חברות. 37. אני די בטוחה שנשאר בקשר גם אחרי התיכון 38. גם את המורה להסטוריה אני ממש אוהבת. 39. היא סוג של מורה לחיים כזאת, אחת שלא שוחכים אף פעם 40.ביום חמישי שעבר היה לי מגן בערבית. קבלתי 91 41. מכיוון שהמחנכת שלי היא המורה לערבית שלי ומכיוון שהיא חולה עליי אני כנראה אוגש על מאה. אולי 98 99.. 42.חשבתי על זה והגעתי למסקנה שאני ממש נראית כמו לסבית 43. לא שאכפת לי 44. ובטח שאין לי בעיה עם לסביות 45. אבל כן יש לי בעיה עם מי שיש לו בעיה עם הומואים\ לסביות 46. אם מישהו אומר משהו שלא לרוחי אני פשוט אתעצבן ואתפרץ עליו ואתן לו הרצאה שלמה רק בשביל שבסוף אני אדע שמשהו השתנה בצורת החשיבה שלו 47. ובאמת שיש לי דעה על כל דבר ואני תמיד דבקה בה ולכן יש לי הרבה ויכוחים כאלה, והרבה מאוד עם מורות 48. אנחנו נפרדים מהמחנכת שלי השנה ואנחנו עושים לה אלבום שכולו תמונות מטיולים וחוויות ביחד. אני מעצבת את זה מכיוון שאני היחידה שלמדה קצת גרפיקה בכיתה. 49. זה יהיה באמת יפה 50. ב21.5 יש לי מגן בהסטוריה. ואני מתה מפחד

.

51. מחרתיים יש לאבא יומולדת, החלטתי להגדיל לו תמונה שהוא מאוד אוהב שלי איתו ועם אחי הגדול, אני בת שנה וחצי בערך בתמונה הזאת והיא באמת משפחתית ומדהימה 52.אני אמסגר אותה ואכתוב לאבא באהבה, שיתלה אותה במשרד. 53. אבא שלי פסיכולוג ואני חושבת שזה באמת כיף שיש אבא פתוח כזה שאפשר לדבר איתו. 54. כרגע בתכנון שלי גם להיות פסיכולוגית. 55. אבל אבא שלי הוא באמת משהו מיוחד. הוא מתעסק בבודהיזם גם בחייו האישיים וגם כחלק מהטיפול, הוא עושה מדיטציה כל יום במשך שעה והולך לסדנאות שתיקה של שבוע- עשרה ימים פעמיים בשנה.הוא גם עושה הפנוזה ויש לו קבוצת פסיכודהרמה והוא אפילו מורה באוניברסיטה הפתוחה לפסיכולוגיה. זה כיף אבא כזה 56. ההורים שלי חגגו השנה 20 שנות נשואים ולמרות שיש ריבים פה ושם הם עדיין נראים באמת מאוהבים. 57. יש לי קטע מוזר עם תאריכי לידה, אני פשוט אזכור כל תאריך לידה שיאמרו לי. ואני זוכרת מאות 58. בכלל יש לי זיכרון מטורף ואני גם זוכרת דברים מגיל שנה. 59. דווקא לתווך קצר אין לי זיכרון כזה טוב 60. אני מאוד רגישה ויכולה לבכות מסרט גם בפעם האלף שראיתי אותו. 61. יש לי טעם ממש טוב בסרטים ובמוזיקה 62. כל פעם שחברה רוצה להתייעץ בקשר למשהו מהשניים היא מדברת איתי 63. בכלל מתייעצים איתי בקשר להכל ואולי בגלל זה כל כך מתאים לי להיות פסיכולוגית. כי תמיד לי תשובות. 64. אבל הכל יכול להשתנות. 65. אני פשוט הבנאדם הכי הכי מבולגן ביקום, החדר שלי נראה כאילו פקדה אותו רעידת אדמה ואני אפילו לא ישנה שם כי כל הבגדים על המיטה אז אין לי מקום 66. אני חולה על השיר one last breath של creed 67. שמעתי אותו פעם ראשונה כשראיתי מצגת ביו טיוב על ילדה שמתה בגיל 5 חודשים בגלל סיבוכים בכבד, אבא שלה עשה לה מצגת בת 6 חלקים ובאחד מהם השיר הזה, למצגת מצורף מכתב מרגש שהאבא כתב לילדה ומאז אני לא יכולה שלא לבכות כשאני שומעת את השיר הזה. אם מישהי רוצה לראות את זה תחפשו ביו טיוב In Memory of Summer Brooke Cianos במצגת 4 מתוך 6 נמצא השיר שלי. 68.אני גם מאוד אוהבת את השיר i could not ask for more. 69. בקיצור אני לא בקטע של שירים מוכרים כל כך. 70. אחד הספרים האהובים עליי הוא "ימי שלישי עם מורי". מומלץ!!! 71. חוץ מזה מאוד הושפעתי מ"המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה". 72. אמא אומרת שאני הילדה הכי יפה בעולם 73. למרות שיש לה עוד בת חוץ ממני 74. אני לא חושבת שהיא צודקת 75. אבל אני גם לא חושבת שאני מכוערת 76. כשהייתי קטנה נגנתי בפסנתר במשך 5 שנים, לפני חמש שנים עזבתי וחזרתי לפני 3 שבועות, היו לי רק שלושה שיעורים והמורה שלי אומרת שאני מנגנת כבר ברמה של מישהו שמנגן שנתיים. 77. הייתי ונשארתי כל כך מוכשרת לפסנתר למרות שאפעם לא קראתי תווים כל כך טוב. 78. חבל שהפסקתי 79. אני מאוד אוהבת אהבה, ואני מאמינה שאפשר להתאהב בהכל ובכל גיל. 80. וכשהייתי קטנה תמיד הבטחתי לעצמי שאני אף פעם לא אצחק על ילד שמתאהב. 81. יש לי כלבה בת 5 שקוראים לה לארה. 82. היא מתוקה אמיתית אבל מאוד בעייתית כי היא עברה טראומה כשהייתה גורה 83. היא מאוד פחדנית ונורא עצוב לי עליה. 84. סבתא שלי היא מאוד חכמה. באמת 85. אני בת למשפחת שלוש שהם ממקימי תל אביב ולכן גם סבתא שלי יודעת הכל כולל הכל על תל אביב. 86. וזה עוזר לי קצת בהסטוריה 87. אנחנו משפחה של משוגעים ובארוחות משפחתיות נורא מצחיק וכיף לנו יחד (תמיד כששיר מספרת על איזה אירוע משפחתי שלה זה ישר מזכיר את המשפחה שלי) 88 . בכל זאת אני מאוד סובלת בבית 89. יש לנו משפחה קטנטונת כי כולם כמעט נספו בשואה. 90. אח של אבא נהרג במלחמת יום כיפור, אמא שלו נפטרה מסרטן ריאות חודשיים לפני שנולדתי וסבא משה נפטר כשהייתי בת 4. 91 . אבא של אמא שלי (שאני בטח לא יכולה לקרוא לו סבא) חי ומתגורר בירושלים אבל מעולם לא פגשתי אותו מהסיבה הפשוטה שהוא ניתק קשר עם המשפחה ואמא לא ראתה אותו כמו 25 שנה. 92. גם אין לי שום רצון לראות אותו 93. בטח לא בשנים האחרונות לחייו. 94. חוץ מזה יש לי את סבתא את דודה שלי ושלושה שני דודים, עם האחים שלי הקשר פשוט נורא. שונאת להיות בבית ובגלל זה אני בחוץ כל הזמן. 95. לפעמים כל כך רע לי שזה ככה 96. למרות שאני רבה עם ההורים שלי הרבה אני באמת חושבת שהם מדהימים, וכן, אני מאוד אובייקטיבית. 97. אבל אני מתכננת להיות אמא יותר טובה לילדים שלי. 98. למרות שאני מבינה שהכל נובע מזה שלאמא נורא קשה. 99. אני באמת מעריכה אותה על כל מה שהיא עושה בשבילי ובשביל כולם 100. נגמר קראת? באמת השתדלתי רק לחדש

וואו,זה הרבה!

1. אני בת 19 וארבעה חודשים 2. רכוש צה"ל מה 18.7.06, עוד חודשיים שנה 3. אני מש"קית הנפגעים של חטיבת הנח"ל 4. אני הכי מורעלת בעולם על התפקיד 5. אני עכשיו בתהליכים לצאת לקורס קצינים [קציצים] אוגוסט 07 [ההכנה מתחילה בתחילת יולי..אומגייגאד!
] ואם תראו בינואר 2008 קצינה קטנה כזאתי עם שרוך מכבי ת"א שקורסת כי הארונות כבדים לה מדיי, אז זו אני 6. הייתי בפורום הזה בעבר, חלקכן מכירות אותו כ Crazy B הקטנה וחמודה 7. הגובה שלי הוא 1.52 ואין לי שום בעיה איתו. קטנה וקומפקטית. 8. אני מכורה לקרוקס [לא מזמן קניתי את הקרוקס בובה האדומות
] 9. יש לי בעיה עם מחוייבות, התמדה ושיט כזה או אחר וזה משפיע על כל מערכת יחסים כזאת או אחר שהייתה לי בשנים האחרונות 10. עם הבחור האחרון הייתי חודש, שנחשב המון זמן מבחינתי 11. נשבר לי הלב, למרות שאני זאת שנפדרתי. לקחתי את זה נורא קשה. כנראה כי באמת התאהבתי בו. 12. אני האחות הגדולה, יש לי 2 אחים קטנים- אורון בכיתה ט' וניצן בכיתה ב' 13. אחותי הקטנה היא פולנייה, נקודה. זה פשוט קומפלט אופי פולני מטורף! בחיי, היא זוכרת דברים שהבטחתי לה או לא קיימתי שהיא הייתה בגן- "סיון, את זוכרת שכשהייתי בגן נאוה הבטחתי שתקחי אותי לגן שעשועים ולא עשית את זה בסוף?" "את זוכרת שהבטחת לקנות לי טמגוצ'י ובראץ ולא קנית לי?" "מתי כבר נסדר ביחד את הארון שלך כמו שהבטחת?!?!?!!" או "סיון, כשתהיי בת 20 ותעזבי את הבית, תבואי לבקר אותנו?". 14. אני כבר מפחדת לדבר איתה, כי לכו תדעו מה היא תזכיר לי כאהיה בת 40 15. אני חצי עירקית [לפחות, אמורה להיות] 16. יש לי חולשה למסטיק אורביט ירוק [פק"ל תיק בימי ביקורים] 17. אני חולת מוזיקה. 18. יש לי מעל 100 דיסקים מקוריים, שנורא הזנחתי אותם בשנים האחרונות ומעל 4000 שירים במחשב 19. החלטתי שכאהיה גדולה אגור באחד מקיבוצי עמק הירדן או עמק יזרעאל. התאהבתי במקומות האלה. [אשדות יעקב/עין חרוד היר איי קאם!] 20. לא התחיל לי קטע עם חייל לשעבר שלי, אבל סיימתי אותו. הרגיש לי מוזר מדיי. 21. יש לי בעיה שאני נקשרת לאנשים יותר מדיי 22. אחד מהחיילים הבודדים שלי התשחרר וחזר למשפחה לארה"ב והוא לא מתכוון לחזור לארץ וזה נורא פגע כי היה בינינו משהו שהתחיל ועכשיו אנחנו שומרים על קשר רופף במיילים 23. אני כותבת סיפורים מכיתה ט'. 24. אחרי מחסום כתיבה שהתחיל לפני שהתגייסתי, חזרתי שוב לכתוב וזה מרגיש נהדר! 25. לפני הגיוס עבדתי במקדונלדס כאן בזכרון במשך כמעט 10 חודשים, עבודה ראשונה שלי. הייתי נורא גאה בעצמי על ההתמדה ועל כח הרצון 26. נושא כאוב במיוחד- אין לי רישון. 27. אני נורא מפונקת ועד שנזכרתי שאני רוצה לנהוג אז התגייסתי ובעצם הפסקתי עם 27 שיעורים [אללי] 28. אני רוצה להמשיך, אני פשוט לא מגיעה לזה עדיין 30. הייתי חברה בתנועת הנוער העובד והלומד ופרשתי כי לא הרגשתי בנוח עם הקבוצה המפורקת שהייתה לנו, הרגשתי שאני לא מסכימה עם כל ערכי התנועה ובכלל הפסקתי כמעט להגיע לקן 31. לפני הצבא הייתי נורא פעילה פוליטית ועכשיו החלטתי שכל עוד אני בצבא חשוב לי לשמור על הסו קולד אובייקטיביות 32. למרות זאת- חוץ מבביקורים אני תמיד יותר ממוכנה להשמיע את דעותי על הממשל ועל פעולותיו לכל מי שרוצה לשמוע 33. אני קצת הרבה חופרת ואוהבת את זה 34. אני פעילה בארגון "לתת" כבר 3-4 שנים 35. שלושים וחמש זה הרבה מאוד 36. כבר מזמן לא עשיתי דבר כזה 37. אני אוהבת את הים, כל כך כל כך. לאו דווקא להיכנס למים! אני הכי אוהבת לשכב על החוף, לשמוע את תנודות הגלים, לראות את הכחול של הים ולהירגע 38. אני אוהבת את אבני האנרגיות, נורא מאמינה בזה [אם אפשר לקרוא לזה ככה] 39. למרות אהבתי הרבה לים, אני יותר טיפוס של חורף. שכבות שכבות, שוקו חם, פוכים ולהתכרבל. 40. מספר מזל 8 41. נראה לי שאפרוש בשיא. דווקא התמדתי בזה לא רע! 42. [מגיע לי ח"ח על זה] 43. מקווה שלא חפרתי יותר מדיי 44. גם אם כן, אז...חבל! 45. סופ"ש נעים

adiss90

New member
נגיעה, ליטוף. הפיתוי הוא רק משחק שקוף.

אףאחת לא תקרא אבל משעמם לי טילים. 1. עדי איז מאי ניים. 17 ו..יום?. 2. הייתה לי היום מתכונת בתנכס והיה קשה וחרא ואיכ-לא-בא-לי-לדבר-על-זה. 3. אח"כ נסעתי לת"א ורגליי הוליכוני לים[*מאוהבבב*]. 4. קיבלתי לפני איזה חודש את הפוסטר שלי מאינגלנד, פוסטר של הסרט ממנטו. 5. אני כזו חולת סרטים ביזארית ומפחידה-ערפו את ראשי. 6. ישנתי מעט מאד שעות בלילה האחרון. ואני הכי עייפה בעולם. 7. בזמן האחרון ההשקפה שלי על האדם[יחי מתכונת בתנכס] נהיית אפורה יותר ויותר. 8. יש לי ברגע זה וריד ממש בולט באצבע ביד השמאלית. אין לי מושג מאיפה זה צץ. 9. בת 17 ועוד לא היה לי אף אחד, אף פעם. כשאני מסתכלת מרחוק בא לי למות, אבל מקרוב זה בכלל לא היה חסר. 10. אני ממש אוהבת אתגרים חשיבתיים, דווקא בגלל שאני לא איזה גאון. {מחשבים,מישהו?} 11. למדתי ואני לומדת על בשרי שקנאה של אחרים פוגעת. 12. אני צנועה במידה. 13. בחיים לא נדלקתי על מישהו בגלל שהוא נראה טוב. 14. אני נמוכה ורזה. 15. יש לי סלידה מפופיק, שפם, ורידים, קרקפת ועוד מיני חלקי גוף שרק המחשבה לגעת בהם מעוררת בי בחילה. 16. ג'וקים גורמים לי לבכות[ולרעוד,ולצרוח וכל מה שנלווה]. 17. יש לי סבתא אחת טבעונית וסבתא אחת ש"רק תביאו לה בשר ובירות". 18. שפת האם של הסבתא הטבעונית היא אנגלית[במבטא בריטי]. 19. אני כזו חסרת טאקט, אלוקים[!!!ערפואתראשה]. 20. אני כ"כ עייפה שאני חושבת שלהמשיך יהיה אסון. אולי מחר, כשנהיה שקולים יותר. לילהטוב

adiss90

New member
~~המשכיות כדרך טבע

21. אני קוצצת את העור מסביב לציפורניים באובססיביות חולנית, עד שזה כואב. 22. יש לי בעיות ריכוז,קשב וואטאבר. 23. ההורים שלי נגד אבחונים ובדיקות וכאלה[אבל הם לא רישמיים], לכן אף אחד לא גילה את זה. וגם אף אחד לא גילה על אף סעיף נפשי D: 24. בגלל הסעיף מעליי לקחו לי שלוש שנים לשכנע את ההורים שלי לקחת אותי לבדיקת ראייה. עכשיו אתן מבינות למה כ"כ שמחתי לקבל משקפיים. 25. עוד בדיקות שעברתי היו בדיקת זרימת הדם למוח(יש לזה שם דיי מפורסם,שכחתי) וגלי המוח בזמן שינה. 26. אלה מכם שמאמינים בעל טבעי ישמחו לשמוע שהתעוררתי בבהלה כמה פעמים בחיי בלילה כי חלמתי שקול קטן וזדוני לוחש לי שעכשיו יהיה ברק ורעם ותוך שניה הגיע ברק ורעם (אהה ויש לציין שזה היה באמצע הקיץ...ושאני לא מאמינה בעל טבעי). 27. אני נורא אוהבת את הספר "ההוביט". 28. יש לי מחר מגן שני בטימטומטיקה ולא למדתי בכלל. 29. אני לא פרפקציוניסטית ולא חרשנית אבל אני אדם מ-א-ד לחוץ וכן, אני גם לחוצה שהציונים שלי לא יהיו מספיק טובים. 30. אין לכן מושג כמה אני לחוצה.וזו רק אני שמלחיצה את עצמי. 31. אני נורא אוהבת לאכל. אני אוכלת המון, והתברכתי בחילוף חומרים אלוהי ככה שגם לא רואים את זה עליי. 32. שנה הבאה נוסעים לפולין :) 33. אני ושחייה זה סיפור אהבה. זה הרבה יותר מספורט, בעצם-זה בכלל לא ספורט. זה עוזר לארגן מחשבות ולא צריך להתרכז בשחייה. זה שכבר איזה שנה לא יצא לי לשחות ועברתי לאירובי מדרגה זה כבר סיפור אחר. 34. כולי תקווה שרגשותיו כלפיי תמו. 35. אני מתההה להיפטר מהמגן הזה מחר ולקפוץ לסיפרייה להביא משו, לברוח לספרים. 36. אל תטעו-אני בקושי קוראת. 37. כשהייתי קטנה, לעומת זאת... 38. אתמול ניגנתי בחשמלית מחוברת למגבר פעם ראשונה. *"התרגשות"* 39. יש לי כתב בסדר מינוס, כשהייתי קטנה היה לי כתב מזוויע. 40. מאז ומתמיד שנאתי ללמוד, ואני בין היחידות שככה. אין לי מושג מה גרם לי כן ללמוד וכן להצליח(במידה מסויימת), אולי המוח או לחץ חברתי. 41. אח שלי מעתיק את עצמי אליו. הוא שומע את אותה מוסיקה שאני שומעת, מדבר כמוני, מתייחס ללימודים ולחברים כמוני, והוא יודע מכתה ה ' שהוא הולך לתיכון שלי(שהוא בכלל לא משהו) ולומד שם את אותם מקצועות כמו שלי(פסיכולוגיה,כן). וכל זאת אחרי שכל החיים אני שונאת אותו, מנדה אותו מעל פניי ומגנה אותו. [פסיכולוגיה הפוכה,מישהו?] 42. אני עייפה ומדוכאת עכשיו, אין לי כח לטימטומטיקה. אבל חייבים. 43. יש לי פיפי. 44. אני רוצה להיות נזירה ): 45. יש לי סיכוי אם אני או חברה שלי לא נקבל 100 בתנך(מה שיקרה D::) 46. וואו פעם ראיתי טלנובלות. בובה פראית,אני צועני,קטנטנות ועוד כאלה D: ממש אהבתי. 47. בדיעבד אם הייתי רואה במקום סדרות באנגלית הייתי יודעת אנגלית כמו ספרדית ואז באמת היה לי 100
48. אני אוהבת היפ הופ. 49. אבל גם דברים אחרים. אני אוהבת הכל. 50. אני רוצה ארנב!!

use your guns

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo175.gif../images/Emo83.gif../images/Emo109.gifתקראו,השקעתי.../images/Emo9.gif

1.קוראים לי מור. 2.לא מתה על השם, נדוש מדיי. 3.נולדתי במושב, ואני גרה כאן עד עצם היום הזה. 4.גם אבא שלי נולד כאן. 5.יש לי את החברות הכ מדהימות בעולם, וגם הן מהמושב. 6.יש לי 2 אחיות (אני הבכורה): טל ובר. 7.כן, ההורים שלי חזק בקטע של שמות קצרים. 8.אני מתה עליהן, במיוחד על הקטנה ברי שעוד מעט בת 8. 9.היא ממש כמו חברה קטנה כזאת. וממש חכמה. היא משהו מיוחד :). 10.כמעט כל המורים מתים עליי. 11.עד התיכון הייתי ילדה ממוצעת, לא למדתי ולא ממש השקעתי. 12.פתאום בתיכון התמלאתי בשאיפות ובמוטיבציה. 13.וסוף כל סוף מימשתי את הפטנציאל שבי:) (96 סופי בלשון ו92 בהסטוריה,שנה שעברה) 14.נראה מה יהיה השנה. 15.המוגברים שלי הם כימיה ורובוטיקה. 16.אתמול היה המגן והלך סבבה 17.לא אכפת לי שקוראים לי חרשנית ומסתלבטים עליי 18.כי אני אוהבת ללמוד והם מקנאים :) 19.יש לי קליטה מהירה 20. וזיכרון מעולה. 21.טיילתי להרבה מקומות בעולם: טורקיה,כריתים,קפריסיון,ונצואלה,צרפת( 4 פעמים בערך),איזה יום אחד באיטליה וסיני.מכובד לדעתי. 22.אני מתה על סיני. 23.מדהים בוונצואלה,כ"כ נהנתי שם! במיוחד עם המשפחה המדהימה שלי. 24.יש לי משפחה מושלמת. 25.גם המורחבת. 26.נגנתי בעברי על פסנתר. 27.גם על גיטרה. 28. לא זוכרת הרבה משניהם. 29. אבא שלי תמיד רצה שאני אנגן על כינור. 30.אני לא ממש רציתי. 31.אני קוראת מלא ספרים. 32.וחולה על הארי פוטר. 33.רק השנה התחלתי לצאת למסיבות, ואני נורא נהנת. 34.אני ספונטנית וכייפית :) 35.ומעניינת. 36.יש לי את הכלבה הכי מדהימה בעולם,זואי. הבוקסרית הכי יפה בעולם. 37.והיא מיוחמת וזה מעצבןןןן. 38.עוד לא היה לי חבר. 39.ואני בת 16 וחצי. 40.רציתי לעשות רישיון לאופנוע. 41.ניגשתי לתאוריה בלי ללמוד ברצינות ונכשלתי. 42.ומאז לא ניגשתי לעוד תאורייה (זה היה בתחילת שנה), אז עזבתי את זה. 43.אני מתה כבר להוציא רישיון. 44.מה שמזכיר לי שקיבלתי 100 בחינוך תעבורתי. 45.שזה לא הגיוני כי חברה שלי ואני החלפנו מבחנים והיא ממש למדה לתאוריה (והמבחן היה יום אחרי שהיא נגשה ועברה) והיא קיבלה 80 ואני 100. 46.ולא ידעתי שיש מבחן. 47.ואני היחידה שקיבלה 100 מתוך כל השכבה (16 כיתות). 50.אני אוהבת את התיכון שלי. 51.ולא רוצה לסיים בי"ס עוד שנה וקצת. 52.אני חייבת למצוא עבודה. 53.בד"כ אני אוספת מלא פקאנים וסבתא מוכרת, אבל השנה בקושי היו פקנים. 54.שנה שעברה עשיתי מעסק הפקנים משהו כמו 1000 שקל ב4 שעות עבודה. 55.יש לי שטח של 10 דונם מאחורי הבית, והוא מלא בעצי פקנים. 56.הקורנפלקס האהוב עליי הוא דליפקאן. 57.אני חולת סושי. 58.ואוהבת לאכול
. 59.יש לי ידיד אחד שהוא ממש קרוב אליי, ואני מתה עליו. 60.הייתי 3 פעמים בבוםבמלה. 61.פעם אחת בבראשית. 62.החגים האהובים עליי הם סוכות ופורים. וגם חנוכה!!! 63.אותו הידיד מ59 התקשר אליי אתמול בלילה באיזה 1, כשכבר ישנתי ודיבר איתי במשך דקה וחצי. בבוקר לא זכרתי כלום, רק זכרתי שהיה לי חלום מוזר שבו פורצים לי לתוך החדר והראתי לאבא שלי את החלונות. ואז כשחשבתי על זה בבוקר חשבתי שגם חלמתי שיאיר מתקשר אליי. היה מוזר העניין, בדקתי שיחות נכנסות וראיתי שהוא באמת התקשר אליי. ולא זכרתי כלוווום. התקשרתי אליו, הו לא ענה ובסוף חזר אליי ואמר שהייתי חצי מתה ואמרתי משהו על זה שאני עייפה ושיש לי מגן בכימיה.אני אשכרה לא זוכרה כלום מאותה השיחה. 64.הוא רצה להזמין אותי היום בערב למסיבה שהוא מפיק. 65.יש לי אתון. קוראים לה יוקו. אני בחרתי את השם. 66.ויש לי בנוסף לזואי עוד שלושה כלבים. 67.לפני חמש שנים סבא שלי נפטר. אני לא מפסיקה לחשוב עליו. היינו קשורים אחד אל השני כ"כ. 68.תמיד הייתי באה לבקר אותו. ואני זוכרת ששלושה ימים לפני שהוא נפטר הייתי אצלו וישבתי לידו ודברנו, וזו בעצם הייתה הפעם האחרונה שראיתי אותו. 69.בהלוויה שלו, סבתא שלי הסתכלה עליי ורק אמרה לי "אותך הוא הכי אהב",ובחיים שלי לא ראיתי בן אדם יותר שבור ממנה. 70.סבתא שלי היא האישה שאני הכי אוהבת בעולם. 71. כל שישי ושבת שאני הולכת אליה ומבלה איתה שעות, ותמיד יש לנו על מה לדבר. 72.מהצד של אמא יש לי רק סבא אחד, שהקשר איתו התחדש רק בשנה האחרונה וכרגע הוא מסתכם בנתינת 200 שקל בחג הפסח. 73.הפסקנו להיות בקשר כשסבתא שלי נפטרה, כשהייתי בת 6. 74.היא הייתה סבתא מדהימה. 75.אני כמעט בוכה, אז אעבור לדברים קצת יותר משמחים. 76.אני מאוהבת בסדרה "מסודרים" ובתוכנית "מועדון לילה" שכבר איננה. 77.כשהייתי ילדה (בערך בת 12) תמיד היו לוקחים אותי לצילומי סדרות כמו לחיי האהבה, לגעת באושר וכו'. 78.עד היום יש לי תמונה עם יהודה לוי על המקרר. 79.אחרי צבא אני רוצה לגור בת"א. 80.וללמוד באונברסיטה בבאר שבע אחר"כ. 81.בצבא ארצה להיות קצינה. או לשרת בתפקיד חשוב ומספק. 82.אני רוצה כבר צו ראשון! 83.כשאני אתגייס ההורים של יבכו! חחחח 84.הדרכתי שנתיים בתנועת הנוער האיחוד החקלאי. שכבת ו' וח' (ח' שנת הדרכה אצלנו) 85.היה מדהים. לקחתי כ"כ הרבה חוויות משם. 86.אבל השנה פרשתי. 87.רציתי להשקיע יותר בלימודים ובחברים. 88.אני מחכה לחופש הגדול. 89.ולבואה של אריאלה, הילדה הכי מדהימה בעולם, מארה"ב. 90.הולך להיות חופש בלתי נשכח. 91.הלוואי ונטוס לאיזה קלאב לחופשונת כל הבנות ביחד. 92.דודים שלי באים בקיץ. הולך להיות מדהייייייים. 93.הדוד מהשורה למעלה אחד המפנקים, תמיד לוקח אותי להרצליה למסעדות וכ"כ כיייף איתו :) 94.בן דוד שלי עשה לנו הפתעה היום והגיע לשלושה ימים מצרפת.מלך. 95.יש לי יום שני מגן בתנ"ך והספקתי ללמוד שלושה פרקים. 96.אתמול הייה יומולדת לאמא. 97.הלכנו לאלפרדו והיה טעים. 98.כשאני אהיה גדולה אני ארצה משהו כמו....5 ילדים :))) 99.אין לי מושג מה אני רוצה להיות כשאני אהיה גדולה. 100. בת דודה שלי שממש קרובה אליי מתחתנת בספטמבר הקרב. שיאללה.

למרות שאני אהיה אחרונה P: ../images/Emo71.gif

נתחיל כמו כולן
1.קוראים לי ענבל,הייתי בת 13 וחצי בדיוק אתמול!
,ואני גרה בפ"ת.אפעם לא גרתי במקום אחר,ותמיד גרתי בתחומי פ"ת :) 2. יש לי אח תאום,ולפיכך העולם מתחלק לשני חצאים."אתם לא דומים ביכלל!"[שזה,יש לומר,חצי מאוווד קטן<אם אפשר לומר על חצי שהוא קטןD:>],ו"אתם בול!"[שזה מעצבן מאוד!]קוראים לו אבי ואנחנו בד"כ אויבים P: 3. שנולדתי גילו שיש לי חור בלב[כן כן חור בלב.צאי מההלם] ושהוא קטן מאוד,אבל עדיין רוצים להשאיר אותי לבדיקות.אחרי הלידה אמא שלי חזרה הביתה רק עם אח שלי ואני נשארתי לכמה ימים במחלקת תינוקות בביה"ח.עד גיל 3 וחצי בערך עשו לי מעקב כל כמה זמן וראו שהחור לא גדל ואין צורך לעשות ניתוח ולסכן אותי סתם.בגיל 3 וחצי הרופא ראה שהחור התרחב ולא היה מוכן לקחת את הסיכון ולהשאיר את זה ככה.אז החליטו שבגיל 4 יעשו לי ניתוח,וכך באמת היה.בגיל 4 נכנסתי לביה"ח שניידר,לחדר ניתוח וניתחו אותי.ביכלל לא הבנתי מהזה,ואפחד לא טרח ממש להסביר לי
.ההורים שלי כמובן טוענים שהם עשו איתי שיחה ואני ממש לא פחדתי מכל הנושא,אבל נו שוין,אני לא זוכרת כלום. 4. סבתא שלי נפטרה לפני בדיוק 5 חודשים,וזו הייתה הפעם הראשונה שמישהו שאני מכירה נפטר.כבר הייתי באזכרות לפני,אבל לא הכרתי את המנוח.[למשל,אמא של חברה שלי/סבא שלי שנפטר לפני שנולדתי] 5.היא נפטרה כמה ימים לפני הטיול השנתי,וכל הזמן התחבטתי במחשבות אם לצאת לטיול או לא.בסוף,בהמלצת ההורים יצאתי,גם כדי לנקות קצת את הראש,ואני שמחה שיצאתי ולא ויתרתי על זה.כמובן,שזה לא עזב אותי לדקה,אבל בכל זאת יכלתי למצוא שם קצת כיף. 6. יש לי בלוג כבר משו כמו 7 חודשים,והוא פתוח.ז"א,הרבה אנשים יודעים עליו.הוא לא אנונימי או משו,ואני בכל זאת מוצאת שם את המקום לשפוך את הלב כשאני צריכה,וסתם לעשות פוסטים סתמיים על היום שלי וכאלה. 7. יש לי בעיות עם המשקל שלי.הרבה אנשים יגידו שבסדר,יש לי מבנה רזה,אבל אני לא אוהבת את הגוף שלי.לטעמי יש לי בטן מעצבנת,וזה בערך הדבר היחיד שמפריע לי.אה וגם הרגליים,פעם ממש אהבתי אותן והיום הם סתם בעע ]]: 8. יש לי נטייה לחפור.כשמבקשים ממני לכתוב משהו אני יכולה להרחיב עליו וגם לצרף שם פרטים לא רלוונטיים.אבל אני יכולה גם להיות מאוד פרטנית ולכתוב הכל בצורה טובה :) וזה מוביל לקטע שאני אוהבת מקצועות הומניים. 9. אז כמו שאמרתי,אני אוהבת מקצועות הומניים.ספרות,היסטוריה,הבעה...כל החרטה הזה,אני אוהבת.יותר ממתמטיקה,מדעים וכאלה זה מה שבטוווח.לי ולהיסטוריה יש סיפור מיוחד.מה שמראה שהמון תלוי במורה :) 10. בכיתה ז' המורה שלי להיסטוריה הייתה פשוט בלתי נסבלת ושנאאאתי אותה.לא היה ליי ציון אחד מעל 80[אבל לא מתחת ל70].אהבתי את המקצוע,שנאתי את המורה ואת המבחנים.השנה,הביאו מורה חדשה,שלדעתי,מסבירה מצוין ונותנת את החומר בצורה מעניינת.לא היה לי ציון אחד מתחת ל90 השנה,וזו ההוכחה,שהממוצע שלי בהיסטוריה עלה ב20 נקודות. 11.מתמטיקה זה המקצוע שאני הכי שונאת בעולם,ואפעם אני לא אסתדר איתו.שנה שעברה הממוצע שלי היה 82[בשתי המחציות],המחצית הקודמת הוא היה 75 והמחצית הזו הוא יהיה בסביבות ה80[כי בנתיים יש לי מבחן 89 ובוחן 95].הסיבה שעליתי מהמחצית הקודמת היא ביגלל המורה הפרטי שלי.הוא פשוט מעולה!הוא עשה בגרות 5 יחידות במת' וקיבל 100.הבנאדם גאון וגם מסביר טוב... 12. אני אוהבת מאוד אנגלית,ואני די טובה בזה.התחברתי לזה כבר מאז שלמדנו ממש שטויות,ביסודי.הייתה לי מורה מעצבנת,אבל הצלחתי לסבול אותה.השנה הביאו לי מורה מכשפה.אמנם היא מסבירה טוב,וכולם לומדים אצלה מעולה,אבל היא ממש מכשפה ומפחידה. 13. אני במשצי"ם מתחילת השנה וזה נורא נחמד :) זו ואנבי-תנועת נוער שכזו במסגרת ביצפר.ובסוף השנה אני אעבור קורס של עשרה ימים ואדריך שנה הבאה :) 14. יש לי 2 חברות הכי טובות בעולם,וביחד אנחנו מין שלישייה כזו :) אנחנו ככה כבר הרבה זמן ואני מאוד מרוצה מהמצב ^^ 15. אני שומעת בעיקר אביב גפן וMy Chemical Roamnce.אני הכי אוהבת את המוסיקה שלהם ויכולה לחרוש עליהם כל היום :) טוב נמאס לי P: מישי ביכלל קראה עד לפה?עשיתי כולה 15 וחפרתיייי .D:

למעלה